Digitalni Kijanu Rivs izgleda kao pravi u Matrix Awakens demou VIDEO

Epic Games je kreirao The Matrix Awakens, interaktivni demo kreiran u Unreal Engine 5.

Izvor: B92, Verge

Ponedeljak, 13.12.2021.

12:51

Default images

Interaktivni demo je prikazan prošle nedelje, u okviru The Game Awards događaja, a nakon toga smo dobili i prilog o tome kako je demo nastao i kakve performanse omogućava.

The Matrix Awakens demo je kreiran za PlayStation 5 i Xbox Series X / S konzole i "težak" je 29GB ukoliko želite da ga isprobate.

Članovi originalnog Matrix tima su sarađivali sa Epic Games-om na kreiranju The Matrix Awakens demoa, a obećava se "luda vožnja u univerzumu iskrivljene realnosti", koji uključuje i performanse Kijanu Rivsa i Keri En Mos. The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience prikazuje digitalnu verziju Kijanu Rivsa, a savršeno nam daje uvid u to kako bi igre u budućnosti mogle izgledati i kakvu ćemo interakciju imati sa njima i u njima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: