Tehnopolis

Utorak, 07.07.2020.

13:39

Objavljen datum: Znamo kada će Xbox Series X video-igre biti predstavljene

Kompanija Microsoft objavila je datum kada ćemo definitivno znati sve video-igre za njihovu novu konzolu sledeće generacije, Xbox Series X.

Izvor: B92

Default images

Halo: Infinite i ostatak ekipe biće glavne zvezde na događaju u četvrtak, 23. jula, u 18h.

Osim što ćemo konačno videti kako zapravo izgleda gameplay za Halo: Infinite, očekujemo da vidimo i nove franšize, ali i neke "povratnike", prenosi Eurogamer.

Ovo je velika šansa za Microsoft da privuče fanove da kupe novu Xbox Series X konzolu, s obzirom na to da znamo da su ekskluzivne video-igre veoma važna stavka kada se gejmeri odlučuju.

Što se datuma otkrivanja same konzole tiče, čini se kao da i Sony i Microsoft čekaju da konkurencija povuče prvi potez, pa i dalje nemamo tačne informacije kada će PS5 i XboxX ugledati svetlost dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: