Sreda, 20.08.2014.

10:59

Fotografija koja je odmah izazvala glasine

Najpoznatiji androgini maneken Andrej Pejić (22) je nedavno obavestio javnost da je ostvario svoj san i promenio pol, a sada je na Instagramu objavljena i fotografija koja je pokrenula mnogorbojne glasine.

Izvor: Super žena

Default images

* Mirna noć u Njujorku napisala je manekenka kao komentar uz fotografiju na kojoj je sa poznatim holivudskim glumcem Džaredom Letom (42).

Manekenka je ovim očigledno zbunila ne samo mnogobrojne fanove na društvenim mrežama koji već nagađaju da su manekenka i glumac u vezi, već i javnost u Holivudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: