Četvrtak, 31.07.2014.

15:27

Dok se muškarci tuku oko nje, ona... pozira

Izgleda da se Miranda Ker ne brine previše zbog svađe između njenog bivšeg supruga Orlanda Bluma i prijatelja Džastina Bibera.

Izvor: Super žena

Default images

Još se nije slegla prašila oko Orlanda i Bibera kada je glumac, isprovociran Džastinovim pozdravom "What’s up, bitch", fizički nasrnuo na pevača, a Miranda se okrenula poslu i novoj kampanji.

Supermodel Miranda Ker izgleda zanosno na crno-belim fotografijama koje je uradila za potrebe jedne kampanje.

Ipak, sva pažnja je i dalje posvećena sukobu Džastina Bibera i Orlanda Bluma koji je navodno izbio zbog nje.

Njihova netrpeljivost traje još od 2012. godine, kada je Miranda navodno imala aferu s mladim pevačem nakon revije modne kuće Viktorijas sikret.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: