Fotografija koja je izazvala bes javnosti

Modna kreatorka Stela Mekartni postavila je na svoj Instagram profil fotografiju koja je razbesnela mnoge.

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

11:53

Default images

Davno je Kejt Mos priznala da “ništa nije toliko ukusno, koliko je lep osećaj biti mršav”, a fotografijom koju je objavila na svom Instagram profil i Stela Mekartni pokazuje da je saglasna s tim.

Fotografija manekenke koja nosi majicu iz njene nove kolekcije razbesnela je fanove zato što izgleda “potpuno izgladnelo” i “anoreksično”.

“Odvratno. Majica joj uopšte ne stoji dobro, visi joj preko kostiju”; “Uznemirujuća slika. Ova mlada dama je očigledno veoma bolesna, a promovisanje ovakvog tela u modnom svetu je potpuno pogrešno”, glasili su neki od komentara.

Nakon negativnih komentara fotografija je uklonjena i zamenjena slikom druge manekeknke.

Inače, ovo nije prvi put da Stela Mekartni izazove negativnu pažnju. Naime, ona je na Nedelji mode u Parizu izjavila da “jake žene nisu privlačne”, kao i da kolekcija za proleće/leto 2015 “slavi krhkost i nežne žene”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: