Paunović: Partizan vratio Živkovića

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović potvrdio je da se Andrija Živković vratio u Partizan i neće više igrati na EP u Mađarskoj.

Izvor: SV

Četvrtak, 24.07.2014.

14:37

Default images

"Andrija Živković je već otputovao u sredu uveče. Mi smo u korektnim odnosima sa Parizanom, a ovakav scenario je postojao i pre EP. Da smo uopšte mogli da računamo na njega morali smo da napravimo kompromis sa Partizanom. Na žalost, oni su povukli taj potez i mi to potpuno razumemo", rekao je Paunović za Betu.

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije, aktuelni šampion Evrope, u petak igra odlučujući meč za plasman u polufinale EP protiv Bugarske.

"Odlazak Živkovića će biti veliki nedostatak, jer je po meni bio jedan od najboljih igrača EP. Biće ogroman gubitak, kako u fudbalskom smislu, tako i kao ličnost", naveo je Paunović.

Srbija je u prvom meču grupe B odigrala nerešeno sa Ukrajinom 1:1, a potom je remizirala i sa Nemačkom 2:2.

"Sve zavisi samo od nas. U slučaju pobede protiv Bugarske trebalo bi da se desi čudo u meču Ukrajine i Nemačke, pa da mi ne odemo u polufinale i na Svetsko prvenstvo", istakao je Paunović.

Selektor je dodao da će Srbija biti oslabljena u tom meču, jer pored Živkovića na terenu neće biti ni kapiten Nemanja Maksimović, koji je u meču s Nemačkom dobio crveni karton. Neće biti ni povređenog Veljka Simića.

"Moramo da sa izborimo sa tim okolnostima, da se borimo... Dovoljno smo spremni i jaki da ostvarimo cilj, a to je pobeda", rekao je Paunović.

Meč između Srbije i Bugarske igra se u petak od 20.15 u mađarskom gradu Papa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: