Simeone: Istrajnost se isplatila

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao je da se istrajnost njegovog tima isplatila i da je zato uspeo da slavi protiv Elčea i ostane na čeku Primere.

Izvor: JT

Subota, 19.04.2014.

08:58

Default images

Atletiko je sa 2:0 pobedio Elče golovima Mirande i Dijega Koste, i to pošto je David Vilja promašio penal, a gosti su u finišu ostali sa desetoricom na terenu.

Zahvaljujući tom rezultatu, Atletiko sada ima šest bodova prednosti u odnosu na Real, ali i utakmicu više, a do kraja sezone su ostala četiri kola.

Simeoneovim izabranicima sada su potrebne tri pobede da bi došli do prve titule šampiona Španije od 1996. godine.

Znali smo da nas čeka otvorena i opasna utakmica, zato što smo igrali protiv ekipe koja je taktički odlična. Nismo mogli da im pripretimo u prvom poluvremenu, a oni su koristili svoje prilike iz kontranapada i dosta su nas namučili. Ali, sve se promenilo u nastavku, intenzitet igre je bio veći, a iz naše istrajnosti je stigla nagrada. Upravo zbog te istrajnosti smo i pobedili“, naglasio je Simeone.

Atletiko već u utorak čeka sledeća utakmica, pošto tada gostuju Čelsiju na „Stamford bridžu“ u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: