Katić: Vreme za sportsko navijanje

Košarkaš Partizana Raško Katić rekao je da je krajnje vreme da se svi u Srbiji okrenu sportskom i fer navijanju.

Izvor: JT

Subota, 16.06.2012.

14:57

Default images

Katić, koji zbog bolesti nije igrao u finalnoj seriji plej-ofa protiv Crvene zvezde, rekao je da uslovi u poslednjem meču nisu bili regularni.

Partizan je u Železniku sa 86:82 pobedio Crvenu zvezdu i ukupnim rezultatom 3-1 stigao do 11. uzastopne titule prvaka države.

Ovo nije atmosfera u kojoj bi trebalo da se održavaju sportski događaji. Kada ne možes da dovedeš dete na utakmicu, onda to nisu stvari u kojima treba učestvovati. Ok je energija i podrška, ali lako je biti hrabar i gađati iz mase. Krajnje je vreme da se okrenemo fer i sportskom navijanju, bez bacanja flaša i gađanja igrača”, rekao je Katić.

Katić je u petak uveče u Železniku bio jedan od retkih koji je navijao za Partizan.

Navijači Crvene zvezde i Partizana su fanatični, glupo je porediti koji su bolji, i jedni i drugi bi dali sve za svoj klub. Meni je ‘crno-bela’ boja u srcu i šta god da se dogodi uvek ću navijati za Partizan”, dodao je Katić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: