Ćurčić odredio spisak za Japan

Trener Javora Radovan Ćurčić odredio je spisak fudbalera Superlige koji će 7. aprila u Osaki igrati prijateljski meč sa selekcijom Japana.

Izvor: MT

Ponedeljak, 29.03.2010.

12:59

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Radomir Antić ovlastio je Ćurčića da napravi izbor superligaških fudbalera za susret sa Japanom. U timu najviše ima fudbalera Partizana, šestorica, iz Crvene zvezde su pozvana trojica, a iz Vojvodine četvorica.

Na Ćurčićevom spisku nalaze se:

Golmani: Željko Brkić (Vojvodina), Milan Jovanić (Spartak Zlatibor voda Subotica).

Odbrana: Pavle Ninkov, Milan Vilotić (Crvena zvezda), Miroslav Vulićević (Vojvodina), Vojislav Stanković, Marko Lomić (Partizan), Milovan Milović (Javor).

Sredina terena: Radosav Petrović , Ljubomir Fejsa, Nemanja Tomić, Aleksandar Davidov (Partizan), Nikola Mitrović (Napredak), Nikola Beljić (OFK Beograd), Dušan Tadić (Vojvodina).

Napad: Dejan Lekić (Crvena zvezda), Dragan Mrđa (Vojvodina), Andrija Kaluđerović (Rad).

Prijateljski meč selekcije Superlige Srbije sa reprezentacijom Japana igraće se sedmog aprila u Osaki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: