Sport: Janković menja Dujkovića

Mladu reprezentaciju Srbije u finišu kvalifikacija za EP 2011 neće voditi Ratomir Dujković, saznaje dnevni list Sport.

Izvor: B92, Sport

Subota, 13.03.2010.

10:54

Default images

Prema istom izvoru sledeći trener mladog tima Srbije biće Aleksandar Janković, nekadašnji trener Crvene zvezde i Lokerena. Prema navodima Sporta Dujković će bez posla u FS Srbije ostati zbog loših rezultata u kvalifikacijama a 'kap koja je prelila čašu' je loša igra i rezultat prijateljskog susreta u Skoplju. 'Orlići' su izgubili od Makedonije rezultatom 1:0.

Za ponedeljak je zakazan sastanak Izvršnog odbora FSS na kojem će biti analiziran rezultat mlade selekcije u kvalifikacijama. Srbija je na trećem mestu u grupi 7, a samo tri pobede u poslednja tri meča (Slovačka i Kipar u gostima, Hrvatska kod kuće) bile bi sigurno dovoljne za plasman na završnicu Prvenstva Evrope na kojoj timovi Srbije i SCG učestvuju redovno od 2004. godine.

Dujković je posao selektora mlade reprezentacije preuzeo u julu 2009. godine, pre toga bio je trener u Galenici, Venecueli, Mijanmaru i Ruandi.

Od 2004. do 2006. godine vodio je reprezentaciju Gane, a posle toga olimpijsku selekciju Kine. Prema navodima nekih medija bio je kandidat za mesto selektora Nigerije.

Janković je bez posla od prethodne jeseni posle šestomesečnog boravka u Lokerenu, pre toga vodio je Crvenu zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: