Zloković, Jokić i Janović u Jadranu

Ekipa Jadrana iz Herceg Novog u četvrtak je postala jača za tri proslavljena vaterpolo reprezentativca.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 11.06.2009.

23:25

Default images

Dvogodišnje ugovore sa ekipom sa Škvera potpisali su Borisom Zlokovićem, Predragom Jokićem i Nikolom Janovićem, a njih trojica će zajedno sa Vladimirom Gojkovićem, Aleksandrom ivovićem, Milošem Šćepanovićem, Nikolom Vukčevićem i Aleksandrom Radovićem sigurno činiti jedan od najjačih ekipa u Evropi sledeće sezone.

„Sa postojećim igračkim kadrom koji imamo, sa pet reprezentativaca i trojicom koji su bili nosioci ranijih Jadranovih, ali i reprezentativnih uspeha, možemo reći da smo napravili ekipu iz snova. Sigurno da smo sa njihovim dolaskom dobili ne samo igrački već i ljudski dosta, jer su ovo igrači sa kojima smo već sarađivali i sa kojima smo ostali u odličnim odnosima. Sada smo napravili ekipu koja je dominantno od domaćih igrača i ekipu koja je koncipirana tako da je ne samo interes kluba nego i crnogorskog vaterpola“, rekao je Đuro Marić, predsednik Jadrana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: