VIDEO: Evolucija "Marakane" za godinu dana

Crvena zvezda je na društvenim mrežama objavila seriju fotografija koje pretočene u snimak pokazuju kako se menjao stadion crveno-belih u prethodnoj godini.

Izvor: MLJ

Sreda, 21.03.2018.

18:03

VIDEO: Evolucija
StarSport

Na njemu je za godinu dana promenjena podloga koju su mnoge gostujuće ekipe s pravom koristile kao alibi za lošiju i sporiju igru,

Posle skoro dve decenije su promenjena sedišta na severnoj tribini, a natpis "Delije" je osvežen.

Isti je slučaj i sa krovom najvećeg srpskog stadiona koji je pre godinu dana iz ptičje perspektive izgledao potpuno zapušteno.

Sada je ofarban u belo i prizor je dosta drugačiji nego lani.Tada su se akciji sređivanja stadiona priključili i navijači, ali i srpski glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić.

Prošlog leta je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić najavio i rekonstrukciju zapadne tribine, a decembra prošle godine veću rekonstrukciju stadiona.

Ispred stadiona je polovinom novembra i postavljen spomenik legende čije ime nosi - Rajka Mitića, pa za godinu dana, štošta izgleda drugačije. Pogledajte snimak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: