"Lion se kaje što me 2002. nije menjao za Ronalda"

Poslednjih deset godina u svetskom fudbalu kao da postoje samo dva igrača. Jedan od njih je Lionel Mesi, drugi je Kristijano Ronaldo.

Izvor: MLJ

Utorak, 19.09.2017.

23:36

Getty Images

Drugi je za osam godina u Real Madridu postao najbolji strelac u istoriji kluba, postao je vođa ekipe koja je osvojila tri Lige šampiona i odbranila trofej u takmičenju.

Vodio je Portugal i do titule šampiona Evrope, a sve to je moglo mnogo drugačije da izgleda pre 15 godina.

Sporting iz Lisabona je tada 17-godišnjeg Ronalda i još jednog njegovog saigrača ponudio Lionu za 29-godišnjeg Tonija Verela.

"Ponudili su razmenu, za Ronalda i još jednog igrača koji bi došli u Lion na pozajmicu za moj dolazak u Sporting. To je bilo 2002. godine. On je još uvek imao 17 godina. Mora da je Lion danas zgrožen tom odlukom i što su ga odbili. Zanimljiva je anegdota" , rekao je Verel za Kanal Plus.

Zanimljivo je da je Francuz bio u drugom planu i u Lionu koji ga je prosleđivao na pozajmice u Bordo, Bastiju i Lens tokom tri sezone od 2001. do 2003. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: