Gašić: Ovo nema veze sa korektnošću

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić, koji je vodio tim u meču protiv Budućnosti, kaže da je njegov tim loše počeo meč i da je posle morao da juri rezultat.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 21.12.2014.

22:05

Default images

Gašić je priznao da je Budućnost zasluženo pobedila 72:61, ali je i kritikovao sudijske odluke.

“Mislim da dobar deo utakmice nismo adekvatno odgovorili na agresivnu i čvrstu igru u odbrani, što im je donelo veliko samopouzdanje. Imali su veliku kontrolu skoka i davali su lake poene i one na kraju napada. Bili smo u poziciji da non-stop nešto jurimo".

"Vrlo je teško protiv Budućnosti juriti rezultat. Nismo imali dovoljno mirnoće i strpljenja kada smo uspeli da se približimo rezultatski da to materijalizujemo na pravi način i eventualno uvedemo utakmicu u nešto što je mnogo neizvesnije", dodao je Gašić

Partizan je pretrpeo sedmi poraz u Jadranskoj ligi, uz šest pobeda.

"Nisam zadovoljan kako smo izgledali većim delom utakmice. Ono što je dobro i što je bilo prisutno su agresivnost i čvrstina u odbrani u trećoj četvrtini i početkom četvrte, ali smo onda već bili opterećeni penalima i bilo je teško da se održi nivo pritiska i agresivnosti", rekao je Gašić i osvrnuo se na kadrovske probleme.

"Veliki problem predstavljalo je odsustvo Đorđa Gagića i Eda Murića. Videli ste da u poslednje vreme ni Nikola Milutinov nije trenirao, i Aleksandar Pavlović je imao problema sa povredom, ali je igrao".

Gašić je kritikovao sudije, ali je naglasio da je Budućnost pobedila jer je bolje igrala.

"Ja ne spadam u grupu ljudi koja nešto mnogo komentariše sudijske odluke... Mene nikad nije ni zanimalo ko sudi, ali mislim da bi neko trebalo da se dobro zamisli i da povede računa kada je u pitanju način delegiranja za utakmice našeg kluba. Činjenica je da mi imamo jedno suđenje na domaćem terenu, a sasvim drugo na gostujućem. Ovo večeras apsolutno nema dodirnih tačaka sa nečim što iole zadire u korektnost".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

180 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: