"Nema Jokića, to je drugačije"

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa osvojili su NBA kup, pošto su u finalu pobedili Indijanu 123:109.

Izvor: B92

Nedelja, 10.12.2023.

10:35

Duel je posebno emotivno doživeo Dianđelo Rasel, koji nije zaboravio jedan duel sa Denverom iz prošlogodišnjeg plej-ofa.

Rasel je podigao dva prsta prema Brusu Braunu, igrača koji je prošle godine nastupao za Denver nakon što je igrač Indijane dobio dva brza faula braneći ga.

Nakon postignutih poena lajao ka klupi rivala pokazavši do sada neviđene emocije, a nakon meča objasnio je svoje ponašanje.

"Pričao je s**nja celu godinu. Da. Čitavu godinu. Ja sam sve pokazivao svojom igrom. Nemam ništa da mu kažem. Iskreno, njegov sam obožavalac. Sve ovo je bilo samo na terenu. Imaš nešto da kažeš? Pokaži mi na terenu. Jokić ti nije tu pored tebe danas. To je drugačije", rekao je Rasel

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: