Svađa u Bruklinu: "Usr*na noć"; "Katastrofa"

Košarkaši Bruklina imaju očajan start sezone i šest poraza u uvodnih sedam utakmica.

Izvor: MT

Nedelja, 30.10.2022.

12:00

Svađa u Bruklinu:
Foto: Profimedia

Poslednji u nizu bio je protekle noći na svom terenu od Indijana Pejsersa rezultatom 125:116.

"Ovo je bila katastrofa. Kako drukčije ovo nazvati? Nisam video želju, nisam video volju, nisam video povezanost koja je potrebna da igramo odbranu i dođemo do skokova. Moramo se više posvetiti košarci", rekao je trener Stiv Neš i dodao:

"Svađaju se, jedan s drugim pričaju oko loših čuvanja u odbrani i nedostatka komunikacije. Jednostavno imamo previše grešaka, a ponekad se čini da se i ne trudimo dovoljno. Nije sve u taktici, ponekad je stvar i u borbi".

Sličnog stava bio je i košarkaš Kevin Durent, koji je imao 26 poena i pet skokova.

"Bila je ovo usrana noć. Ljuti smo. Volimo košarku, volimo da pobeđujemo i naravno da ima povišenih strasti u svlačionici nakon poraza", rekao je Kevin Durent.

Bruklin će u utorak imati priliku da se na istom mestu revanšira Indijani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: