Sreda, 30.06.2021.

08:00

Rekord karijere Bogdana Bogdanovića, Atlanta izjednačila

Košarkaši Atlanta Hoksa su rezultatom 110:88 pobedili Milvoki Bakse u 4. meču finala Istoka.

Izvor: SN

Rekord karijere Bogdana Bogdanovića, Atlanta izjednačila
AP Photo/Brynn Anderson

Hoksi su gubili sa 2-1 u seriji i Tre Jang se povredio i propustio je četvrti meč, a Atlanta je uspela da pobedi i poravna rezultat u seriji.

Sjajnu partiju je imao Bogdan Bogdanović, koji je meč završio sa 20 poena, od čega 6 trojki i 4 ukradene što je rekord njegove karijere u plej ofu i uz to imao 3 skoka i 5 asistencija.

Lu Vilijams je po prvi put u svojoj karijeri bio starter u jednoj plej-of utakmici i meč završio kao najefikasniji igrač sa 21 poenom, uz 5 skokova i 8 asistencija, dok su Hurter i Kapela ubacili po 15, a Rediš 12 poena.

Na drugoj strani, 19 poena, 5 skokova i 9 asistencija je imao Džru Holidej, 16 poena je ubacio Kris Midlton, a 14 je postigao Janis Adetokumbo.

Janis je utakmicu završio pre vremena, on je povredio koleno sredinom treće četvrtine i izašao iz igre, nije izgledalo naivno i već sutra će obaviti dodatne preglede pa ćemo znati da li će nastupiti u meču broj 5. Što se same utakmice tiče, Hoksi su odlično otvorili meč i zahvaljujući dobrom šutu sa 25:22 dobili prvu četvrtinu, evidentno je da nije bilo previše poena u prvom poluvremenu, da su odbrane bile na visini zadatka.

Domaćin je Milvokiju dopustio samo 16 poena u drugom kvartalu i sa ubedljivih 51:38 odlaze na poluvreme, a po povratku na parket smo videli nekoliko odličnih defanzivnih poseda Janisa, da bi se ubrzo potom povredio...

Hoksi su im u tom trećem periodu ubacili 36 poena, nastavili da mirno kruziraju ka pobedi u četvrtom meču i slavili sa 110:88 pred povratak u Fiserv Forum u noći između četvrtka i petka.

Meč se igra od 2 časa i 30 minuta, a možete ga pratiti na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: