Budućnost "razbila" Cedevita Olimpiju u Morači

Košarkaši Budućnosti ubedljivo su pobedili Cedevita Olimpiju 89:75 u zaostalom meču 18. kola ABA lige.

Izvor: MS

Četvrtak, 08.04.2021.

19:55

Budućnost
Photo: Buducnost Voli/ABA liga

Tim Dejana Milojevića je u podgoričkoj Morači upisala važan trijumf protiv direktnog konkurenta za plej-of, odličnom igrom od 25. minuta.

Budućnost je uspela da od -8 u poslednji kvartal uđe sa pet bodova prednosti i do kraja meča nanese težak poraz gostima iz Ljubljane.

Podogričani su došli do 19. pobede na Jadranu, pored tri poraza, i nalazi se odmah iza lidera Igokee koja ima 19-4, dok je Cedevita Olimpija peta sa 16-5.

Cedevita Olimpiji nije pomogla ni sjajna partija Jake Blažiča sa 26 poena, šest skokova i tri asistencije, dok su Luka Rupnik i Kendrik Peri ubacili po 10.

Domaćina su do trijumfa vodili Džastin Kobs sa 22 poena i pet asistencija, Melvin Edžim je imao 17 i devet skokova, a Danilo Nikolić 14.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: