Užasna povreda Markela Fulca VIDEO

Strašna povreda mladog igrača Orlando Medžika, Markela Fulca.

Izvor: SN

Četvrtak, 07.01.2021.

09:50

Užasna povreda Markela Fulca VIDEO
AP Photo/John Raoux

Markel Fulc je svojevremeno bio prvi pik na NBA draftu, kada je dolazio sa univerziteta Vašington gde je radio sa čuvenim Lorenzom Romarom.

Nije mu išlo u Filadelfiji tada i ubrzo je trejdovan u Orlando, gde se činilo da ga čekaju neki bolji dani.

To se, ipak, nije dogodilo. Nažalost.

Krenuo je sjajno, napokon delovao kao onaj igrač kome su prognozirali veliku karijeru, a onda se već u 4. minutu utakmice između Orlanda i Klivlenda povredio.

Užasna povreda kolena. Krenuo je na ukršteni korak i tada je koleno leve noge stradalo. Bez ikakvog kontakta, a takve su povrede najgore. Fulc se samo srušio na parket i uz bolni krik se uhvatio za koleno.

Za njega je ova sezona sigurno završena, baš nema sreće... "Bog ima plan za mene i znam da će me nevolja u kojoj sam se našao učiniti jačim na kraju. Verujem u svoju braću u ovoj ekipi, imamo mnogo toga da dokažemo. Za sve navijače, nastavite nas bodriti. Ja ću pristupiti oporavku sa svim srcem i biću najbolji saigrač ovoj organizaciji", napisao je Fulc nekoliko sati posle povrede.

Fulc je prošlog meseca s Orlandom potpisao trogodišnji ugovor vredan 50 miliona dolara.

U tekuću sezonu ušao je odlično, beležeći u sedam utakmica prosečno 14, 3 poena, 6,1 asistencija i 3, 6 skokova.

U Orlando je stigao iz Filadelfija 76ersa u trejdu u februaru 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: