Nova magija Teodosića VIDEO

Miloš Teodosić, košarkaš Virtus Bolonje, odigrao je skoro pa savršenu napadačku utakmicu protiv Monaka u četvrtom kolu Evrokupa.

Izvor: PT

Četvrtak, 22.10.2020.

09:00

Nova magija Teodosića VIDEO
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Iskusni srpski plejmejker plesao je kao nekada i za 25 minuta na terenu postigao je 14 poena (4/6 iz igre, 5/6 bacanja), uz 12 asistencija, dva skoka i dve ukradene lopte – indeks 32.

Teodosić je hranio loptama visoke košarkaše, a u trećoj četvrtini izveo je sebi karakterističan pâs o parket. Vins Hanter je primio loptu i lako je smestio kroz obruč. Nekadašnji košarkaš LA Klipersa imao je i sreće u jednom trenutku prvog poluvremena kada je želeo "alej-upom" da završi akciju, a suprotno tome lopta je završila, umesto u rukama Hantera, u košu Monaka.

Teodosiću je zamalo izmakla nagrada za MVP-ija četvrtog kola pošto je više indeksnih poena u pobedničkom timu imao samo igrač Lietkabelisa Gitis Masiulis koji je skupio šest poena više od Tea (38).

Srpski igrač u dosadašnjem delu Evrokupa prosečno beleži 17,7 poena i 8,3 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: