Jokić "dominirao" i van terena: Nisi ti toliko pametan VIDEO

Nakon što je u pobedi protiv Oklahome ostvario "tripl-dabl", Nikola Jokić bio je veoma raspoložen u razgovorima sa medijima.

Izvor: SS

Utorak, 04.08.2020.

12:00

Jokić

Posle utakmice je odgovarao na pitanja novinara putem linka, a konferenciju je započeo duhovitim rečima upućenim portparolu Denver Nagetsa.

On se zove Kodi Vajz (Wise na engleskom znači mudar ili pametan), i zbog toga se srpski centar našalio

"O, Kodi Vajz, nisi ti toliko pametan", nasmejao je Jokić novinare na početku.

Prvo pitanje bilo je vezano za njegove "klač" momente u završnicama, kada uzima loptu u ruke i rešava utakmice.

"Rekao sam saigračima tada: tim koji ima više energije, ko ima više strasti, taj će da pobedi. Želeo sam da budemo baš takvi. Razlika je na kraju upravo bila u tom pristupu", odgovorio je Nikola. Sledeće pitanje odnosilo se na rekord karijere mladog Majkla Portera juniora i njegovu saradnju s njim.

"Majkl Porter junior je velika meta, a i snažan je, kada ga vidite gde treba, sve je lako. Samo treba da nastavi tako, sa ovakvom energijom".

Trojica startera Denvera Marej, Heris i Barton su propustili ovaj meč.

"Iskreno, ne možemo da razmišljamo o tome. Treba da sa onim što imamo - igramo najbolje što možemo. Momci su uskočili, Monte i Pi-Džej (Dozijer) su bili bolji nego u prethodnom meču. Ne smemo da razmišljamo o onima koji nisu tu, oni nam svakako nedostaju, ali energija je bitna od onih koji jesu tu".

"Sviđa mi se što igram i sa nekim drugim momcima. Interesantno je!", dodao je Jokić.
Photo by Kim Klement-Pool/Getty Images
"Dobro, bila nam je potrebna ova pobeda. Neki igrači su nam se tek nedavno pridružili, meni je ovde već treća nedelja... Polako se svako 'pronalazi', pobede zato i jesu važne, ali nismo mi ovde došli da bismo ostvarili jedan trijumf".

Jedno od pitanja bilo je i vezano za prazne tribine zbog pandemije koronavirusa.

"Znate, nije meni ovo prvi put. Igrao sam ja u karijeri bez publike, ili sa vrlo malo gledalaca na tribinama, tako da meni ovo i nije baš novo. Meni je ovo maltene normalno. Viđao sam već to"
, rekao je Jokić i na kraju još jednom podsetio Kodija Vajza da "nije toliko pametan"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: