Đoković: Ko je uzbuđen zbog tenisa?

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, putem zvaničnog Tviter profila oglasio se povodom "Adria tura" koji će se održati od 13. juna do 5. jula.

Izvor: PT

Petak, 22.05.2020.

20:36

Đoković: Ko je uzbuđen zbog tenisa?
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Ranije u toku dana objavljeno je da će se humanitarni turnir po Balkanu održati u organizaciji Novaka Đokovića, a sada je najbolji teniser to i potvrdio.

"Ponosan sam što zvanično mogu da podelim s vama vest da će se Adria tur održati širom Balkana od 13. juna do 5. jula, a da će sve krenuti od turnira u Beogradu", napisao je Đoković i dodao:

"Veoma sam zahvalan što smo uspeli da učinimo da se ovo igra i što će biti humanitarnog karaktera".

Novak je potom i pitao: "Ko je uzbuđen zbog tenisa?"

Srpski teniser je posle pitanja "tagovao" Dominika Tima, Grigora Dimitrova i Viktora Troickog koji će igrati na ovom humanitarnom turniru.

Turnir u Beogradu igraće se na terenima TC Novak (13/14. jun), potom se seli u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banjaluku (3/4. jul).

Balkanska turneja okončaće se egzibicionim duelom Đokovića i Damira Džumhura 5. jula u Sarajevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: