"Zbog Džordana sam zažalio što sam došao u Vašington"

Džeri Stekahaus, bivši NBA košarkaš, ispričao je interesantnu priču o svom odnosu sa Majklom Džordanom.

Izvor: SN

Četvrtak, 09.04.2020.

16:37

Photo by Doug Pensinger/Getty Images

Kada se Majkl Džordan po drugi put vratio iz penzije, on je obukao dres Vašington Vizardsa sa 39 godina.

Džeri Stekhaus se celog života ugledao na Džordana i putem trejda je iz Pistonsa stigao u prestonicu SAD.

Stekhaus je čak studirao na univerzitetu Severna Karolina, baš kao i Džordan, ali tvrdi da mu se nikako nije svidelo da igra sa njim u ekipi.

"Iskreno, voleo bih da nikad nisam igrao za Vašington. Kao prvo, Detorit je bio na putu da postane šampion kada sam trejdovan, a kao drugo, igrao sam sa svojim idolom od koga sam bio bolji u tom momentu. Sad dolazimo do velikog problema. Džordan je naš predvodnik, vođa, a trener je radio sve što bi Majku palo na pamet. Majku se nikako nije sviđalo što se akcije prave za mene i što toliko često imam loptu i onda sam morao da igram za njega i da mu postavljam blokove. Zbog Džordana sam zažalio što sam došao u Vašington, a bio mi je idol", rekao je Džeri Stekhaus na podkastu Adrijana Vojnarovskog.

Tokom karijere je Džeri Stekhaus kupio akvarijum sa ajkulama, a igrao je za Filadelfiju, Detroit, Vašington, Dalas, Milvoki, Atlantu, Majami i Bruklin.

Trenutno je trener univerziteta Vanderbilt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: