Rekord karijere Bogdana Bogdanovića!

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postavio je rekord NBA karijere i odveo Sakramento Kingse do pobede protiv Finiks Sansa.

Izvor: LN

Sreda, 20.11.2019.

08:08

Rekord karijere Bogdana Bogdanovića!
AP Photo/Riæ Pedroncelli

Bogdanović je upisao 31 poen (11/14 iz igre), uz 4 skoka i 7 asistencija i čak 7 postignutih trojki, ali i 6 izgubljenih lopti.

Kingsi su upisali drugu pobedu u nizu i četvrtu u poslednjih pet mečeva pobedivši Sanse sa 120:116 na domaćem terenu.

Izostanak Dierona Foksa se još jedanput pokazao kao pozitivan, s obzirom da je izraženiju ulogu i više lopte u rukama dobio najbolji igrač reprezentacije Srbije.

Sakramento je već u prvoj četvrtini došao do +14, a tu prednost čuvao i povećavao u nastavku utakmice.

Tokom treće četvrtine Kingsi su imali i +25, ali su Sansi veilikom serijom uspeli da se približe i da u završnici meča dođu do -3. Ipak, vremena i snage za preokret nije bilo.

Pored Bogdanovića istakao se Rašon Holms sa 20 poena i 15 skokova, dok je Nemanja Bjelica ponovo bio odličan sa 17 poena i 8 skokova. Harison Barns je ubacio 12, a Badi Hild 12 poena.

Na drugoj strani Devin Buker je imao 20 poena, 5 skokova i 8 asistencija, dok su Majls Bridžis i Keli Ubre ubacili po 20 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

152 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: