Vestbruk i Harden "ciljaju" titulu

Novo pojačanje Hjuston Roketsa Rasel Vestbruk rekao je da je spreman za naporan rad i napad na šampionsku titulu.

Izvor: SN

Ponedeljak, 29.07.2019.

21:15

Vestbruk i Harden
Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Rasel Vestbruk je trejdovan u Hjuston od strane Oklahome posle 11 godina provedenih u Tanderima, nakon što je njegov timski kolega Pol Džordž otišao put Los Anđeles Klipersa.

U svom novom timu, Vestbruk će se "upariti" sa nekadašnjim saigračem Džejmsom Hardenom, koji je u Oklahomi bio izglasan za najboljeg "šestog igrača" NBA lige u sezoni 2012/13.

"Mi smo prijatelji jako dugo. Od moje desete godine, da budem precizan. Igrali smo zajedno u Oklahomi, ali je Harden bio 'žrtva' određenih poteza kako bi se napala šampionska titula i nas dvojica to razumemo. Takođe, naš novi cilj je osvajanje šampionske titule i jasno nam je šta treba da uradimo kako bismo i osvojili titulu", rekao je Rasel Vestbruk.

Konkurencija na "zapadnoj obali" izuzetno je jaka i bitka za plej of bi mogla da bude vođena sve do poslednje utakmice regularnog dela sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: