Mitrović prvi strelac Lige nacija: Prijović mi je mnogo olakšao VIDEO

Aleksandar Mitrović najbolji je strelac Lige nacija sa šest golova.

Izvor: AK

Utorak, 20.11.2018.

23:45

Mitrović prvi strelac Lige nacija: Prijović mi je mnogo olakšao VIDEO
Foto: StarSport

Napadač engleskog Fulama je i protiv Litvanije postigao gol kojim je "pogurao" Srbiju ka pobedi 4:1, a sebi doneo "titulu" .

"Nisam znao. Lepo je, još jedna nagrada za sav trud i rad koji sam uložio. Najbitnije je da je ekipa ostvarila cilj. Ali lepo je što sam prvi strelac", rekao je Mitrović.

Mitrović se mučio u prvom poluvremenu kao usamljeni napadač, da bi se u nastavku razigrao posle ulaska imenjaka Prijovića.

"Mnogo. Igrali su sa petoricom pozadi, bio sam usamnjen, čim je ušao odvlačili smo jedan za drugog defanzivce, to se videlo po kretanju u drugom poluvremenu i po šansama. Sigurno da mi je olakšao. Lepo se slažemo i na treningu i na utakmicama. Bilo je uživanje igrati s njim".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: