'Kradljivac' Bogdanović za pobedu Fenerbahčea

Fenerbahče savladao je Žalgiris kao gost u meču 24. runde Evrolige – 76:67.

Izvor:

Četvrtak, 02.03.2017.

20:13

'Kradljivac' Bogdanović za pobedu Fenerbahčea
StarSport

Ekipa Željka Obradovića zabeležila je 16. trijumf i ostala u borbi za sam vrh tabele, dok je litvanski predstavnik doživeo 14. neuspeh i sve je dalje od mesta u četvrtini finala.

Domaći su se dobro držali 20 minuta, pošto su na poluvreme otišli sa poenom prednosti, ali je Fener sjajnom igrom u defanzivi u trećoj deonici prelomio duel u svoju korist i rutinski ga priveo kraju.

Najbolji u redovima turskog tima bio je naš Bogdan Bogdanović sa 14 poena (2/4 za dva, 2/3 za tri), četiri skoka, dve asistencije i čak sedam ukradenih lopti.

Najefikasniji je bio Ekpe Judo sa 16 poena i sedam uhvaćenih lopti, Melih Mahmutolu dodao je 14, a dvocifren je bio i Bobi Dikson sa 12 poena. Nikola Kalinić ubacio je pet poena (2/3 za dva, 0/3 za tri), uz četiri skoka i dve asistencije.

Kod domaćina su se istakli samo Paulis Jnkunas sa 15, Kevin Pagos sa 11 i Brok Motum sa 10 poena.
euroleague.net
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: