Sa terena: O Ol-staru, trejdovima, Divcu, Jokiću

Na 72 sata neće biti bitno ko ima kakav skor, da li će u plej-of NBA lige, ali to je samo zatišje pred buru koju nam “trejd dedlajn“ priprema.

Izvor: B92

Petak, 12.02.2016.

15:00

Sa terena: O Ol-staru, trejdovima, Divcu, Jokiću
Foto: Getty images

Ol-star vikend sa nestrpljenjem čeka milionski auditorijum ljubitelja najbolje svetske košarke širom sveta, a oni koji nešto podrobnije gledaju NBA ligu ostaće pred računarima, društvenim mrežama i lajv strimovima sve do kraja roka za razmenu igrača.

Da li će vikend zabave poremetiti Golden Stejt Voriorse, da li će Tajron Lu uspeti da u drugi deo sezone uđe sa većim trenerskim znanjem od sadašnjeg, da li nas očekuje najzanimljivije takmičenje u šutiranju trojki u poslednjih desetak godina?

O tome je u 23. epizodi emisije Sa terena sa izdankom škole portala B92 i nekadašnjim glavnim urednikom portala Sportindeks Nikolom Lalovićem razgovarao novinar B92.net Spasoje Veselinović. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: