Dan IV: Timski, Novak i Velja

Četvrtog dana na Olimpijskim igrama u Londonu boje Srbije braniće odbojkaši, rukometaši, vaterpolisti, veslači, Novak Đoković i Velimir Stjepanović.

Izvor: SO

Ponedeljak, 30.07.2012.

22:03

Default images

Prvi na teren izlaze odbojkaši Srbije, koji od 10.30h igraju protiv selekcije Tunisa u utakmici drugog kola B grupe. Izabranici Igora Kolakovića nastojaće da poprave utisak posle ubedljivog poraza od SAD na startu takmičenja.

Deset minuta kasnije četverac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić, Goran Jagar, Miljan Vuković i Radoje Đerić pokušaće da se kroz repesaž domogne polufinala.

Rukometaši Srbije sastaju se sa selekcijom Hrvatske u derbiju kola B grupe, taj meč na programu je od 17.15h. U prvoj rundi naši rukometaši su izgubili od Španije sa 26:21, iako su na poluvremenu imali četiri gola prednosti.

Mnogo lakši zadatak imaće vaterpolisti Srbije, koji se od 19.20h sastaju sa selekcijom Velike Britanije. U prvoj rundi naši ’delfini’ dobili su Mađarsku sa 14:10.

Mladi srpski plivač Velimir Stjepanović plasirao se u finale u disciplini 200m delfin stilom, koje je na programu od 20.49h.

U utorak na teren izlazi i Novak Đoković u drugom kolu singla, a njegov rival je Amerikanac Endi Rodik. Taj meč na programu je treći po redu na Centralnom terenu, a prethodno se igraju mečevi V. Vilijams – Voznijak i Mari – Nieminen. Program počinje od 13h po srednojevropskom vremenu.

U dublu će igrati Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić protiv Kanađanina Danijela Nestora i Vašeka Pospišila, i taj meč je na programu oko 15.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: