Janis se oglasio: Neka Lebron i Dejvis dođu u Milvoki

Janis Adetokumbo poslao je poruku u kojoj jasno kaže gde želi da nastavi karijeru.

Izvor: SN

Utorak, 01.12.2020.

20:00

Janis se oglasio: Neka Lebron i Dejvis dođu u Milvoki
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Ovih dana se dosta govori o Janisu Adetokumbu i njegovoj budućnosti, tačnije u kom timu će nastaviti svoju karijeru.

Spominjao se odlazak u Majami, spominjao se Golden Stejt, a u poslednje vreme se spominju i Los Anđeles Lejkersi i sam Janis se oglasio povodom toga.

"Ako Lebron, Dejvis ili Durent žele da igramo zajedno neka dođu u Milvoki i ja ću biti srećan. Ne zanima me da li sam prvi, drugi ili treći igrač", poručio je Janis Adetokumbo.

Objasnio je grčki košarkaš kakve je savete dobio od pokojnog Kobija Brajanta i koga smatra najboljim igračem na svetu.

"Kobi Brajant mi je govorio da je potrebno da se žrtvujem, ukoliko želim da pobeđujem i budem veliki igrač. Za mene, Lebron Džejms je najbolji igrač na svetu. MVP je druga priča, a reći ću vam još nešto. Lebron Džejms je bio moj idol, on je najbolji i već 17 godina igra u NBA ligi", rekao je Janis.

Lebron Džejms i Entoni Dejvis su vodili Los Anđeles Lejkerse do šampionske titule, a deo ekipe je i Janisov brat Kostas.

"Pitajte Kostasa koliko sam srećan bio kada me je nazvao kao NBA šampion. Bilo je šest sati ujutru i otvorio sam šampanjac zbog njega. Nekada smo svi zajedno spavali u maloj sobi, a sada... Zamislite samo kako se sada oseća naša majka"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: