Dabl-dabl Jokića – Denver slomio otpor Klipersa

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Klipersa 111:91, u drugom predsezonskom meču.

Izvor: PT

Petak, 11.10.2019.

08:10

Dabl-dabl Jokića – Denver slomio otpor Klipersa
Photo by Harry How/Getty Images

Nikola Jokić debitovao je u novoj sezoni za Nagetse i za 22 minuta ostvario je dabl-dabl učinak.

Centar Denver Nagetsa izgledao je dobro na terenu i meč je završio sa 10 poena (5/7 iz igre), 11 skokova, tri asistencije i tri ukradene lopte.

Majk Meloun, trener Denvera, dozirao je minutažu svim starterima, a najviše na terenu proveli su Geri Heris i Džamal Mari, koji su odigrali 24 minuta. Nagetsi su utakmicu prelomili u drugom poluvremenu koje su dobili rezultatom 59:34.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Malik Bizli sa 16 poena, Milsap je dodao 13, dok je sjajno odigrao i "ruki" Majkl Porter junior, koji je za 12 minuta postigao isto toliko poena, uz pet skokova i 6/7 iz igre.

Za Kliperse je igrao Kavaj Lenard, koji je postigao sedam poena za svega deset minuta. Najefikasniji u ekipi Doka Riversa bio je Montrez Herel sa 15 poena, dok je Lu Vilijams ubacio 13.

Nagetsi naredni meč igraju 15. oktobra protiv Finiksa Sansa. NBA sezona kreće 23. oktobra, a Denver prvi meč igra dan kasnije protiv Portlanda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: