Klipersi "prosuli" +24, Marjanović bez poena, Teo bez minuta

Košarkaši Los Anđeles Klipersa poraženi su u noći između utorka i srede od Vašington Vizardsa sa 125:118.

Izvor: MLJ

Sreda, 21.11.2018.

08:28

Klipersi
Getty Images

Klipersi su imali 24 poena prednosti u drugom kvartalu, ali ni to im nije bilo dovoljno da slave u prestonici.

Srpski centar Boban Marjanović dobio je priliku da zaigra samo četiri minuta i u tom periodu nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Marjanović nije imao ni skok ni asistenciju ili blokadu, a iz igre je pokušao samo jednom. Miloš Teodosić ni ovog puta se nije našao u postavi Klipersa odlukom trenera.

Najefikasniji je kod pobednika bio Džon Vol sa 30 poena uz osam asistencija, Bredli Bil je imao 27 i sedam dodavanja, a Džef Grin 20 poena.

Kod Klipersa je bolji od ostalih bio Tobajas Heris sa 29 poena, a Montrezl Herel je ubacio 20. Lu Vilijams i Gilgios-Aleksander su imali po 17. Klipersi su vodili tokom većeg dela meča, a počeli su da se odvajaju već u prvoj četvrtini koševima Ejverija Bredlija, te Herisa Gilgeos-Aleksandera, da do njenog kraja u ubacili čak 40 poena i stvorili prednost od +22 (40:18).

Tu prednost su održavali tokom druge deonice, da bi na poluvreme otišli sa komotnih 73:54.

Tada su u seriju ušli Bil i Vol, pomogao im je Tomas Brajant pa je prednost tima iz Los Anđelesa počela da se topi i do kraja treće četvrtine je iznosila tek +9.

U sličnom ritmu je nastavljeno i u finišu kada je Markus Moris trojkom na asistenciju Vola prvi put od početka doneo prednost Vašingtonu 110:109 na četiri i po minuta do kraja.

"Čarobnjaci" prednost do kraja nisu ispustili i upisali su trijumf. Oni su sada 11. na Istoku sa skorom 6-11, a Klipersi su četvrti na Zapadu sa 11-6.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: