Jokić bez mesta u sva tri najbolja tima NBA

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, nije se našao u prva tri tima najboljih igrača sezone 2017/18 NBA lige.

Izvor: LN

Četvrtak, 24.05.2018.

20:55

Jokić bez mesta u sva tri najbolja tima NBA
(Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Jokić je minule sezone beležio 18.5 poena, 10.7 skokova i 6.1 asistenciju, a formu je dizao tokom sezone i najbolje partije pružao pri samom kraju, kada je Denveru zamalo izmakao plej-of.

Osim Jokića, u najboljim timovima nije bilo nekih većih iznenađenja, a predvode ih Lebron Džejms u prvom, Janis Adetokumbo u drugom i Stef Kari u trećem timu.

"All-NBA" prvi tim: Demijan Lilard (Portland), Džejms Harden (Hjuston), Lebron Džejms (Klivlend), Kevin Durent (Golden Stejt) i Entoni Dejvis (Nju Orleans).

"All-NBA" drugi tim: Rasel Vestbruk (Oklahoma), Demar Derozan (Toronto), Janis Adetokumbo (Milvoki), Lamarkus Oldridž (San Antonio) i Džoel Embid (Filadelfija).

"All-NBA" treći tim: Stef Kari (Golden Stejt), Viktor Oladipo (Indijana), Džimi Batler (Minesota), Pol Džordž (Oklahoma) i Karl-Entoni Tauns (Timbervulvs).

Embid, Oladipo i Tauns se po prvi put nalaze u nekom od najboljih timova lige, a sva trojica su ujedno i učestvovala na Ol-staru, dok je Lebronu Džejmsu ovo rekordni 12 put da poprimi ovo priznanje, u njegovoj petnaestogodišnjoj karijeri.

Ako pogledamo sve timove, to znači da su Jokiću eventualno mesto u nekim od timova 'uzeli' Dejvis, Embid i Tauns, koji su jedini centri na spisku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: