Bogdana "izdala" trojka, ali nastavio dvocifren niz

Bogdan Bogdanović nastavio je svoj niz mečeva sa dvocifrenim učinkom, iako ga u petak uveče nije služio šut za tri poena.

Izvor: AK

Subota, 20.01.2018.

03:50

Bogdana
Foto: Tanjug/AP PhotoBrandon Dill

Dva dana nakon što je šutirao perfektnih 6/6 protiv Jute, Bogdanović je pogodio samo jedan od sedam pokušaja sa distance protiv Memfisa.

Ipak, Srbin je "jubilarni" deseti put u nizu imao dvocifren broj poena, jer je pogodio svih šest pokušaja za dva poena, pe postigao 15 u novom porazu Kingsa, ovaj put 106:88 od Grizlisa.

Bogdanović je kao starter proveo 29 minuta na parketu, a imao je i četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu, te četiri izgubljene.

Najefikasniji u Kingsima bio je Dieron Foks sa 16 poena i šest proigravanja, 15 je postigao i Vins Karter, a 13 je ubacio Badi Hild.

Grizlise je predvodio Dilon Bruks sa 22 poena, a najbolje ga je pratio Ben Meklemor sa 21. Tajrik Evans je dodao 14 uz šest skokova i pet asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: