Nedelja, 03.03.2024.

15:30

Junajted imao snage za poluvreme – Foden obojio Mančester u plavo

Fudbaleri Mančester sitija slavili su protiv Mančester junajteda posle preokreta u derbiju 27. kola Premijer lige rezultatom 3:1.

Izvor:

Junajted imao snage za poluvreme – Foden obojio Manèester u plavo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Djordje NS

pre 4 meseca

@ Miloš

Ni ti nemaš pojma kad i tebi treba pojašnjenje... Uostalom, pojasnio sam odmah sledećem pametnjakoviću poput tebe u narednom komentaru, ali ili to nisi video ili ti to nije dovoljno, što takođe govori dovoljno o tebi... Da si gledao te utakmice kad je igrao za Mančester ne bi postavljao glupa pitanja.

Iskren

pre 4 meseca

Prava je steta za fudbal postojanje plasticnih ekipica poput Sitija i PSZ-a. Sve ima smisla kad oni ne igraju i kad ne zauzimaju mesto fudbalskim timovima u ligi i na tv-u.

Danilo Perovic

pre 4 meseca

Mancester Junajted uzas od ekipe
Siti ih rastavio od fudbala
Toliku nemoc odavno vidio nisam
Bruno Fernandes ko toga placa i zasta zivo me zanima
On je dobar za Mladost iz Lucana

Milos

pre 4 meseca

"Dečko, neću trošiti vreme na tebe... Reći ću ti samo da nemaš pojma."

Evo, mene kao neutralnog zanima zašto on nema pojma. Molim elaboraciju, čisto da ne ispadne kako ti nemaš pojma a pljuješ po drugima i usput malo vređaš.

Obrad

pre 4 meseca

Vince, zašto ne ostaju u toj prejakoj ligi, nego grebu na sve načine da odu dalje? Paketa iz velikog Liona u prosečni Vest Hem, dok Mbape na sve načine pokušava da utekne iz Pariza. A polufinale sa Monakom i finale sa PSŽ nije isto što i osvojena LŠ.

Djordje NS

pre 4 meseca

Žao mi je dragi đole, neće ti proći odbrana idola, kakav god da je Mančester Junajted.
(Pobrkan narod, 3. mart 2024 18:46)

I za tebe isto važi kao i za prethodnika... Reći ću ti samo da je Ronaldo sam vukao ovaj mrtvi Mančester, spašavao trenere ostavki u nekoliko navrata i Solskjera i onog pre njega čak je i Teh Haga nekoliko puta očuvao na klupi, ali kad si okružen pajserima ništa ti ne vredi. Nije to kao Messi u PSG okružen Neymarom, Mbappeom i ostalim zvezdama koje su šeici mogli da kupe i opet ništa, dobije nogu i naglavačke ga izbace u hamburger Barbie porn ligu... I tamo ga puni ko god stigne. Tako da mi nemoj pričati da li će mi proći odbrana idola, brini ti o tvom luzeru kome poklanjaju sve što se može pokloniti. Moj idol je u 39. godini najbolji strelac na svetu u 2023..

Djordje NS

pre 4 meseca

Djordje NS,

Taj Junajted je prije Ronalda bio drugi, a bez Ronalda prosle sezone treci. A sa njim su bili sesti. Pa se ti sad zapitaj... Najveca greska je sto su ga ikako i vracali.
(iiio, 3. mart 2024 19:48)

Dečko, neću trošiti vreme na tebe... Reći ću ti samo da nemaš pojma.

spree15

pre 4 meseca

(Kozuki Oden, 3. mart 2024 18:30)
Uvek bih pre birao Mesuta kada mu je najgori dan nego najinspirisanijeg Bruna, ne mogu njih dvojica u istu rečenicu.

beč do mora

pre 4 meseca

Beč, ne šali se! Najvrjedniji sportski brend su Dallas Cowboysi (vrijede oko 9 milijardi dolara). A u nogometu je MC tek peti prema Forbesu 2023. (1. Real Madrid - 6,07 B; 2. Manchester United - 6 B; 3. Barcelona - 5,51 B; 4. Liverpool - 5,29 B; 5. Manchester City - 4,99 B). Guglajte, nije teško saznati istina.
MC ima 115 optužbi za financijske malverzacije al "sheikhov novac je čudo! Hej, 115 kartona i nijedan penal?!



"City je osvojio prvo mjesto na popisu Brand Finance Football 50 s vrijednošću brenda od 1.51 milijardu funti, prestigavši Real Madrid (1.46 milijardi). Manchester United je bio četvrti s 1.36 milijardi."

"City je također drugu godinu zaredom na vrhu Deloitte Football Money League s najvećim prihodima od svih europskih nogometnih klubova, ispred Real Madrida. Klub je s trenerom Pepom Guardiolom osvojio prošle sezone treći uzastopni naslov u Premier ligi, zatim naslov pobjednika FA kupa i prvi naslov pobjednika Lige prvaka."


Što se optužbi tiče da li znaš za što se MC točno tereti? Recimo, terete ih da su firme u vlasništvu vlasnika kluba bile sponzor kluba što po engleskim zakonima nije dopušteno. No te firme trenutno ne kontrolira šeik nego fondovi kojima ih je prepisao kada je ušao u klub. Potom ih se tereti da je trener Mancini dobijao dio plaće od Ujedinjenih Arapskih Emirata što također nije dopušteno. No on je imao uredan ugovor po kojem je odrađivao marketinške usluge pri promoviranju UAE. I tako dalje. Dakle, sve je to teško dokazivo

beč do mora

pre 4 meseca

Beč, ne šali se! Najvrjedniji sportski brend su Dallas Cowboysi (vrijede oko 9 milijardi dolara). A u nogometu je MC tek peti prema Forbesu 2023. (1. Real Madrid - 6,07 B; 2. Manchester United - 6 B; 3. Barcelona - 5,51 B; 4. Liverpool - 5,29 B; 5. Manchester City - 4,99 B). Guglajte, nije teško saznati istina.
MC ima 115 optužbi za financijske malverzacije al "sheikhov novac je čudo! Hej, 115 kartona i nijedan penal?!
Što se tiče momčadi i igre, svaka čast, Pep je izgradio carstvo! I ove godine osvajaju sve !
(Red Z,3. ožujka 2024. 20:41)


Pričamo o nogometu pa se podrazumjeva da sam mislio na najvrijedniji nogometni sportski brand. Isto tako stvar stoji kada pričamo o zaradi u svijetu nogometa. Moja greška što nisam napomenuo da se radi samo o nogometnim klubovima. isprika.

vc

pre 4 meseca

Recite Obradu da je Mbape i sa Monakom igrao polufinale lige sampiona i osvojio ligu a i drao City. Mbape i Rasford je kao da poredite Brazilca Ronalda i Anelku. Milion igraca iz Francuske lige je igralo i igra u Engleskoj i mnogi od njih dominiraju,Wulwsi su kao tim iz Portugalske lige a Brendford prepun igraca koji su igrali Dansku i Skotsku ligu,smesno je to prozivanje liga.

Shomi

pre 4 meseca

Deco,
da vas pitam, a sto gledate PL?
Trkaci konji koji se sele svake druge sezone.
99% igraca u PL nema 300 grama mozga, ovo je kao da gledam Super Mario...u medjuvremenu, arapske gazde obrcu lovu
Pozdravio vas debeli Ronaldo & Cantona!

Miloje

pre 4 meseca

Mozda gresim ali mislim da M.Junajted je ostecen za jedan Penal nad Granacom, I ovako VAR nastavlja da se bruka.
(REKOS, 03. mart 2024 19:00)

Gledam Atletik-Barsa i za isti start golmana Sitija u 16 m nad Garnačom, možda čak i bezopasniji, Kristensen dobi žuti karton! Pa sad vidi kriterijume sudija. Golman Sitija jeste za delić sekunde pre stigao do lopte, ali strat sa obe noge je bio pogibeljan u stulu Roja Kina...

Red Devil

pre 4 meseca

Hej, pobedeli smo prvo poluvreme, kao i Zvezda onomad. Jedino što postoji najmanje 90 minuta igre! Siti očekivano, moćan i dominantan, na kraju je bilo pitanje koliko komada će završiti u mreži Onane. Ovo je bila jedna retka utakmica gde su navijači Liverpula i Arsenala navijali za Junajted.

Freak on a Leash

pre 4 meseca

Ser Aleks Fergusom se na konju prevrce. Sta Arapi uradise od premier lige. Tuzno
(Sudija, 03. mart 2024 18:25)

Pa taj Ser Aleks Ferguson je drao Siti sa pola snage onda kada je imao 10 puta veci budzeg od njih.

A.ako cemo realno Mancester Junajted i dan danas ima ogroman budžet mogu da dovedu bukvalno koga požele.

Siti ima Gvardiolu i samim tim i sistem, nemaju oni neke supezvezde vec igrace koji im trebaju.

Tu ima klinaca za koje niko nije znao a postali su zvezde u Sitiju.

Red Z

pre 4 meseca

@... MC je prošle godine proglašen za najvrijedniji sportski brend, na drugom mjestu je bio Real.
(beč do mora, 03. mart 2024 19:31)"
Beč, ne glupiraj se! Najvredniji sportski brend je Dallas Cowboys (vrede oko 9 milijardi dolara). A u fudbalu MC tek peti po Forbsu 2023 (1. Real Madrid - 6.07 B; 2. Manchester United - 6 B; 3. Barcelona - 5.51 B; 4. Liverpool - 5.29 B; 5. Manchester City - 4.99 B). Gugliraj, nije teško saznati istinu.
Protiv MC je podignuto 115 optužnica za finansijske malverzacije al' šeičke pare su čudo! Hej, 115 prijava i nijedna kazna?!
Što se tiče tima i igre svaka čast, Pep je načinio imperiju! I ove godine osvajaju sve!

kvame braun

pre 4 meseca

Taj Junajted je prije Ronalda bio drugi, a bez Ronalda prosle sezone treci. A sa njim su bili sesti. Pa se ti sad zapitaj... Najveca greska je sto su ga ikako i vracali.
(iiio, 03. mart 2024 19:48)


Bili su drugi jer je liga bila očajna na vrhu sem Sitija. Liverpul bio osakaćen povredama a Bruno je tada igrao fudbal života. Onda su počeli da pričaju da ga Ronaldo koči iako ko je gledao utakmice zna da je obrnuto bilo. Eto sada godinu dana nakon njegovog odlaska, kako igra Bruno?

OptaJoe

pre 4 meseca

-Man. siti je imao 18 šuteva u 1. poluvremenu. Od 2003-04 to je najveći broj šuteva koji je Man. junajted pretrpeo u 1. poluvremenu meča u PL (takođe 18, Fulam 2-0 MJ, u martu 2009).
-Ovo je 1. put da je Man. siti gubio i na kraju pobedio Man. junajted u meču PL (3D 25L).
-Man. junajted je 1. put od 2014. izgubio meč u PL nakon vođstva na poluvremenu (Lester 5-3). Time su prekinuli niz od 143 PL mečeva bez poraza kada su vodili u prvih 45’ (123W 20D).
-F. Foden je ove sezone dao 18 golova u svim takmičenjima za Man. siti, najviše ikada u 1 sezoni. Jedini igrači PL koji su ove sezone dali više golova bez penala od Fodena su E. Haaland (23) i O. Votkins (21).
-Od sezone 2022-23, igrači koji su dali najviše golova protiv 1 tima u PL:
6 F. Foden (protiv Man. junajteda), E. Haaland (protiv Man. junajteda)
-M. Rašford je dao 5 golova Man. sitiju u PL. Od Rašforda samo su V. Runi (8) i E. Kantona (7) dali više golova za Man. junajted protiv Man. sitija u PL.
Pozdrav.

Obrad

pre 4 meseca

Joj vi sa Mbapeom. Stavite vi Rašforda u smešnu francusku ligu i imaće učinak kao i Mbape. Kada je francuski klub poslednji put bio faktor u svetu fudbala? Prošlog veka? Toliko o poređenju eng i fra lige.

andreas kisser

pre 4 meseca

englezi imaju brutalan srednji red i napad sa rajsom, belingemom, fodenom, sakom, grilisem, kejnom... ali dzabe sve, kad ce ih opet ukanaliti sautgejt upornim stavljanjem megvajera u startnu postavu (tu je nasa sansa, sto bi reko pokojni bard ziva :)) sto se tice ove utakmice, ne mogu da verujem da sam se kao navijac liverpula, nadao da MU moze nesto pozitivno da napravi. raspad od tima sa gubitnickim mentalitetom - parkiraju autobus protiv dva najveca rivala... samo sto liverpul nije uspeo da im da gol. izgleda da ce ten hagu najveci uspesi ove sezone biti remi na enfildu i minimalan poraz od sitija. morace liverpul sam da se izbori sledece nedelje; ako se salah vrati dotad, tako ce biti i najpostenije. mada se i arsenal pita, ali oni imaju bas tezak raspored do kraja.

"czbg"

pre 4 meseca

Nema tu sta da se puno prica.Fodenova klasa i junajtedovi pacenici.Da ti lik kojeg si platio 120m sjedi na klupi.To dovoljno govori.

iiio

pre 4 meseca

Djordje NS,

Taj Junajted je prije Ronalda bio drugi, a bez Ronalda prosle sezone treci. A sa njim su bili sesti. Pa se ti sad zapitaj... Najveca greska je sto su ga ikako i vracali.

beč do mora

pre 4 meseca

Loše formulirano pitanje, trebalo je čitati obrnuto.
United igra protiv sadašnjih milijunaša, čim gazda ostavi City u Championshipu, United će uvijek biti u vrhu svjetskog nogometa.
Sportski pozdrav!
(brate,3. ožujka 2024. 16:33)

Pa i MU je klub milijunaša. U zadnjih desetak godina potrošili su nešto više novca i od MC, a sada im usporedi rezultate. Inače, gazda MC ima u vlasništvu 13 klubova diljem svijeta koji su posloženi u City Football Group. Zašto misliš da bi ostavio svoj najuspješniji projekt? MC je prošle godine bio klub s najvećom zaradom u svijetu, na drugom mjestu je bio Real. MC je prošle godine proglašen za najvrijedniji sportski brend, na drugom mjestu je bio Real. Trenutno United ne može biti niti u vrhu engleskog nogometa a kamo li svjetskog. Iz liga prvaka ga izbacuje jedan Kopenhagen. Smiješan klub zadnjih 15 godina.

jojufff

pre 4 meseca

(beč do mora, 03. mart 2024 19:31)

Manchester United zadnjih desetak godina bilježi užasne rezultate, dok sa druge strane City bilježi najbolje u istoriji kluba. Prošle godine su sve osvojili i prihod im je veci za nekih sedamdesetak miliona.

Nikada City nece biti magnet za sponzore kao United, ta mašinerija se gradi desetljećima.

cukce

pre 4 meseca

Joj vi sa Mbapeom. Stavite vi Rašforda u smešnu francusku ligu i imaće učinak kao i Mbape. Kada je francuski klub poslednji put bio faktor u svetu fudbala? Prošlog veka? Toliko o poređenju eng i fra lige.
(Obrad, 03. mart 2024 19:02)

Igrao PSŽ pre par godina finale LŠ! Mbpe bio najbolji fudbaler na prošlom svetskom prvenstvu (to zvanje otišlo Mesiju). Bio jedan i od značajnijih i na SP 2018. godine. Šta Rašford ima!? Malo je glupo porediti njih dvojicu!

Abu Dabi

pre 4 meseca

Sto uopste igraju ovu ligu, kad vec na pocetku mogu titulu da daju MCI. Sta se tu muce i navlace. Imaju najskuplje igrace na svetu i opet ne mogu bez sudija. Da sam Gvardiola prodao bih i Halanda, Fodena i Silvu. Za te pare kupim jos 10 sudija i eto titule. Sta ce mi igraci ako imam ovakve sudije.

@goran

pre 4 meseca

Cuj Luton, Barnli. Junajted je dosao i odigrao kao klub iz Lige Dva ( cetvrta liga ). Nije rec o komentarima, Junajted se tako postavio, tako odigrao. Oni su ubedjeni da ne zasluzuju bolje i nisu pokusali danas ni gram truda da potrose. Svi statisticki parametri to govore.

Penaltik

pre 4 meseca

Najjace mi je kad haland uzme loptu i krene da trci sa njom kao dete izgleda,decko nista nema niti zna sem da stoji u petercu i ceka da mu doda neko na zicer nije da 5 golova van 16 metara u karijeri,pa inzagi je za njega debeli ronaldo

predrag

pre 4 meseca

Kakve neznalice sve igraju, plus razmaženi, da potrče, odgurnu, naprave faul, trk, pokušaju bar nešto.Ništa!
Znaju da će sutradan leći milioni na račun, što bi se cimali.
Farbanje kose, tetovaža, frizura, stajling važnije je nego da urade nešto pokušaju, Trk, faul, šut.
Sramno od strane Junajteda, jer ne što nemaju pojma, nego što ne žele!!!
19 : 3 ubacivanja za City
15 : 2 korneri za City
74 : 26 % poseda za City
19 : 1 udafci van okvira
9 : 1 udafci u okvir gola

Penaltik

pre 4 meseca

Bruni fernandes je jedna od vecih prevara koja se pojavila u zadnjih desetak godina,da ne govorim o treneru on nije ni za ajaks al mu se potrefilo da je imao dobre ugrace i srece tad i ako bi voleo da lfc uzme titulu tesko ce neko zaustaviti siti do kraja

Emile Mbouh

pre 4 meseca

Ne znam kako Ten Haga nije sramota da stavlja Evansa u prvu postavu. Pa, zar MU stvarno nije u stanju da nađe mlađeg i kvalitetnijeg štopera? Taj je realno jedino da greje klupu u ekipi tipa Plimut.

Pobrkan narod

pre 4 meseca

Eeee, sa kakvim slepcima je Ronaldo igrao... Pa ovaj MU ni u našoj ligi ne bi bio među prve dve ekipe.
Dok god je onaj Ten Hag na klupi ne navijam za njih.
(Djordje NS, 3. mart 2024 18:26

Mančester Junajted 2020/21 - 74 bodova, druga pozicija.
Mančester Junajted 2021/22( sezona sa Ronaldom) - 58 bodova, šesta pozicija.
Mančester Junajted 2022/23 - 76 bodova, treća pozicija.
Mančester Junajted 2023/24(27 kola) - 44 bodova, verovatno će stići do barem 60 do kraja sezone.

Žao mi je dragi đole, neće ti proći odbrana idola, kakav god da je Mančester Junajted.

Mali Hijavata

pre 4 meseca

Čist penal za Junajted. Ono je start na čoveka, a ne na loptu. Jeste prvi dotakao loptu, ali nije je izbio, to bi bila gol šansa da je napadač prošao. To su te kvarne fore koje se vežbaju na treningu, kao fora start jednom nogom, a u stvari ga priklješti sa jednom ispruženom i jednom savijenom nogom. Ovo treba tretirati kao start sa dve noge i start na čoveka.
Još jedan dokaz da VAR ničemu ne služi protiv bogatih.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 meseca

Подсјетила ме ова утакмица на нашу у лиги шампиона, чак је и резултат и његово кретање идентично. Сви знамо да су бољи и да су нам шансе баш мале. Водимо на полувремену ал и даље не вјерујеш да је то могуће. Ипак, као човјек и спортиста вјерујеш, надаш се, машташ тачније речено, да можеш доћи до побједе против тренутно најбољег тима на свијету. И онда креће "машинерија" и "меље" до побједе.

goran

pre 4 meseca

Čitajući ove komentare stiče se utisak da Siti igra protiv siromašnog kluba iz predgrađa Mančestera, a ne protiv velikana koji posluje užasno zadnjih desetak godina,koji dovodi i preplaćuje prosečne igrače, koji sramote dres jednog Mančester Junajteda.Jedina razlika između ova dva prebogata kluba je što ovi arapi+Gvardiola znaju da potroše silne milione i da dovedu prave igrače. Niko iz sadašnjeg tima Junajteda ne bi mogao da igra u prvih 11 Sitija, apsolutno niko... Ovo danas je izgledalo kao da Siti igra protiv Lutona ili Barnlija, toliko su bili bolji.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 meseca

"@ПРЕДРАГ- Тачно. Ал да нису играчи Јунајтеда трчали и Рашфорд са њима, не би дали овај гол. Значи опет се своди на трчање."

Comy SB

pre 4 meseca

Moze da prica ko sta hoce...al City je namestena ekipa....strasno...MU na 25 metara od svog gola...i ovi kruze ...kruze...melju melju...80% utakmice...i samo se ceka gol MC

Goran

pre 4 meseca

@Voland
Prestrogo bi bilo da je svirao penal.
Jeste bio grub start, ali Ederson je bio brži i pre je stigao do lopte od Garnača , ta činjenica je ipak bila presudna da sudija ne pokaže na belu tačku.
Inače ako ćemo iskreno nije Junajted večeras ni zaslužio bod ovakvom ziheraškom igrom, ukenjao ih gol na kontru pa su umislili da mogu totalnim autobusom ala Murinjo da uzmu sva tri boda.
Neće se nagledati tog filma, evo Haland daje i treći gol i stavlja tačku na meč.
A ćelavi neka i dalje kuka na sudije i odsustvo sreće , a ne na činjenicu da njegov tim nije u toku celog meča uspevao da ima više od 30% poseda lopte.

Mane

pre 4 meseca

Realno Junajted nema sanse protiv ovakvog Sitija. Treba da imas puno srece da iscupas bod protiv ovakvog tima,a za pobedu ti treba vise srece nego pameti. Siti lagano melje i na kraju samelje. Odnos u sutevima i posedu lopte sve govori. Siti pametno trosi milijarde a Junajted ih prosipa.

siw

pre 4 meseca

Ето видели сте да накнадни додир после старта на лопту није пенал. А не код нас кад играч правилно уклиза не може да се заустави, и не може такав додир да буде кажњен.
(todos, 03. mart 2024 18:24)

Da je pravilno uklizao ne bi ga pipnuo. Kakav naknadni dodir, mogao je da ga polomi, cist penal, al ne sme se protiv Barse sa AliEkspresa.

todos

pre 4 meseca

Ето видели сте да накнадни додир после старта на лопту није пенал. А не код нас кад играч правилно уклиза не може да се заустави, и не може такав додир да буде кажњен.

Slobo

pre 4 meseca

Dobra utakmica, a komentator ubi u pojam sa raznim statistikama. Kad ce jednom tehnologija omoguciti da se utakmice gledaju sa zvukom sa tribina i da se iskljuci komentator.

Dzimi

pre 4 meseca

Prevara Rasford prodao pobedu za Junajted. Jel realno da ima jos genijalaca koji Rasforda stavljaju u isti kos sa Mbapeom ?? Kakvo je to elementarno nepoznavanje fudbala. Rasford, Dembele, Marsijal.. sve fudbalska prevara do fudbalske prevare.

Vanja LFC

pre 4 meseca

Jedan veliki klub, koji je stvarao ime i ugled decenijama, još jednom odigra utakmicu sa 25 % poseda lopte i dva udarca ka golu. Tužno

Kozuki Oden

pre 4 meseca

Bruno je preslikani Mesut Ozil iz Arsenala, cekas coveka da bude inspirisan ko zna cime da bi odigrao kako treba.

Evo ga veliki Amrabat: covek nista posebno u Fiorentini, nista posebno na SP ali zato hajp kao da je Zidan licno. Obicno drvo.

Foden je klasa od igraca, mali je ZVER. A ko god posle ovakvog njegovog izdanja moze da kaze da je fudbal "mrtav" i ostale nostalgicarske fraze bolje da ni ne gleda vise.

Соко сиви

pre 4 meseca

Gledam ovaj ,nazovi, fudbal i ne mogu se oteti utisku koliko su naduvane cene ovim fudbalerima. Ovde ima dva, tri igraca koji nesto znaju ostali su drva. Jedina razlika izmedju ovih I recimo Kataia, Sume, Leonarda, Ljajica Ivanica, jeste fizicka sprema I bukvalno nista drugo. Verovatno I neka hemija igra ulogu.

Пази овако.. Кад погледаш статистику и видиш 75% поседа лопте и број минута проведених у шеснаестерцу Јунајтеда онда помислиш су Звезда и Јунајтед подједнако "добро" или лоше изгледали на Етихаду. Ево исти је и резултат, прелаз од 0:1 до 3:1. Ово што је одиграо Рашфорд могао је и Катаи. Али мени је од свега данас највеће задовољство било гледати како одбрана Јунајтеда мирно износи лопту из свог шеснаестерца кад су под пресингом. Смирено, прецизно са великим бројем дуплим пасовима чак у свом шеснаестерцу, почев од голмана па до свих осталих и то током целе утакмице. То наши тимову не могу да одиграју ни у најлуђим сновима, код нас је то панично испуцавање што даље од гола. То се стиче играњем у јакој лиги. Сити је већ машина за себе, један од најбољих тимова икад.

Djordje NS

pre 4 meseca

Eeee, sa kakvim slepcima je Ronaldo igrao... Pa ovaj MU ni u našoj ligi ne bi bio među prve dve ekipe.
Dok god je onaj Ten Hag na klupi ne navijam za njih.

Betonka

pre 4 meseca

Šteta što ne dade još 2 da se ponizi ovaj arapski projekat!
(Bg, 03. mart 2024 17:05)

Voleo bih da Siti izgubi ali o kakvom ponižavanju pričaš, 18 šuteva na gol, nije pitanje da li će Siti pobediti nego koliko ce dati. Ovi misle 90+ minuta da ne izadju iz 16 I da pobede? Haland će omašiti još 5 onakvih al ce dati 2 I ćao.

Zoran

pre 4 meseca

Gledam ovaj ,nazovi, fudbal i ne mogu se oteti utisku koliko su naduvane cene ovim fudbalerima. Ovde ima dva, tri igraca koji nesto znaju ostali su drva. Jedina razlika izmedju ovih I recimo Kataia, Sume, Leonarda, Ljajica Ivanica, jeste fizicka sprema I bukvalno nista drugo. Verovatno I neka hemija igra ulogu.

Deki BL

pre 4 meseca

Šteta što ne dade još 2 da se ponizi ovaj arapski projekat!
(Bg, 03. mart 2024 17:05)

Pa to je Rasford sine, nije Mbape. Ne znam cemu se cudis.

Zorz

pre 4 meseca

Haland protiv jacih ekipa se izgubi, gola ni na vidiku. Pa onda nabija statistiku protiv Lutona i sl. Nekad napadaca i velemajstora ove igre i ovo sad sto ih nazivaju golgeterima tugaa...

Obrad

pre 4 meseca

Da se ne lažemo, nema šanse da Evans, Varan, Onana i Kazemiro zaustave ovu tikataku od milijardu funti u drugom poluvremenu. Izvući bod protiv ovakvih zveri je istorijski podvig. Za sada Haland više ne može dati ni tap in, dok se Pep hvata za glavu.

Mali Hijavata

pre 4 meseca

Pep može da računa da će Haland, kao i Sterling, promašiti sve šanse na derbijima i bitnim utakmicama.
Nikako ga ne stavljati u tim od četvrtfinala LŠ, ako misli da odbrani pehar.

Freak on a Leash

pre 4 meseca

Da se ne lažemo, nema šanse da Evans, Varan, Onana i Kazemiro zaustave ovu tikataku od milijardu funti u drugom poluvremenu. Izvući bod protiv ovakvih zveri je istorijski podvig. Za sada Haland više ne može dati ni tap in, dok se Pep hvata za glavu.
(Obrad, 03. mart 2024 17:22)

A Junajted mukice,sirotinja.
Nemaju igraca ispod 50 miliona.

Od odlaska Fergusona potrošili pitaj boga koliko milijardi na pojacanja.

blic

pre 4 meseca

Sta vredi Rasfordu gol kad je nakon toga upropastio 2 ciste sanse. Propisno se obrukao u obe situacije. Sad ne znam koja je njegova trzisna vrednost, al decko trenutno nije nista bolji od Luke Jovica.

Pius N'Diefi

pre 4 meseca

Rašforda us*alo kao nikad u životu. Ni on sam ne zna kako mu je pošlo za nogom. A Haland samo potvrdio da je za bitnije mečeve Lukaku 2.0. Evo, Foden objasnio. Sad čekamo da vidimo koliko će crveni još da prime.

predrag

pre 4 meseca

Zbog ovoga se voli fudbal!!!!
Rašford ga je baš razvalio.
U eri industrije fudbala, gde samo snaga trčanje i taktika dolaze u obzir ovo su momenti nadahnuća koja nas podsećaju zašto u stvari volimo fudbal.

Goran

pre 4 meseca

Siti je favorit to je jasno.
Mada Junajted ne treba otpisivati unapred,derbi je to.
Ukoliko Junajted uspe da umrtvi igru Sitija i da drži loptu u svom posedu imaće šanse u duelu , u suprotnom ako im dozvole preveliki posed i kreiranje igre po zamislima Gvardiole, onda će proći kao u prošlom derbiju.

Sone

pre 4 meseca

Hahahahah kakva je prevara ovaj Rasford, nakon gola, dva puta promasuje fudbal u cistim sansama(decko se propisno obrukao u te dve situacije). Da je Mbape bio umjesto njega, imao bi het trik nakon 20 minuta meca. Junajted je prosto morao da vodi 3:0 u prvih 20 minuta. Opasna opasna prevara Rasford. Sto se tice gola, pa i Hari Megvajer je dao par takvih golcina.

Brother

pre 4 meseca

Lose formulisano pitanje, trebalo je obrnuto glasiti.
Junajted igra protiv trenutnih milionera, čim gazda ode eto Citija u Čempionšipu, Junajted će uvek biti u vrhu svetskog fudbala.
Sportski pozdrav !

442

pre 4 meseca

Previše stručnjaka u komentarima. Šta sad, defanzivni Junajted vodi. Hajde da vidimo ata se dešava dalje. Inače lep gol Rašforda! ??

Freak on a Leash

pre 4 meseca

Da se ne lažemo, nema šanse da Evans, Varan, Onana i Kazemiro zaustave ovu tikataku od milijardu funti u drugom poluvremenu. Izvući bod protiv ovakvih zveri je istorijski podvig. Za sada Haland više ne može dati ni tap in, dok se Pep hvata za glavu.
(Obrad, 03. mart 2024 17:22)

A Junajted mukice,sirotinja.
Nemaju igraca ispod 50 miliona.

Od odlaska Fergusona potrošili pitaj boga koliko milijardi na pojacanja.

goran

pre 4 meseca

Čitajući ove komentare stiče se utisak da Siti igra protiv siromašnog kluba iz predgrađa Mančestera, a ne protiv velikana koji posluje užasno zadnjih desetak godina,koji dovodi i preplaćuje prosečne igrače, koji sramote dres jednog Mančester Junajteda.Jedina razlika između ova dva prebogata kluba je što ovi arapi+Gvardiola znaju da potroše silne milione i da dovedu prave igrače. Niko iz sadašnjeg tima Junajteda ne bi mogao da igra u prvih 11 Sitija, apsolutno niko... Ovo danas je izgledalo kao da Siti igra protiv Lutona ili Barnlija, toliko su bili bolji.

Penaltik

pre 4 meseca

Najjace mi je kad haland uzme loptu i krene da trci sa njom kao dete izgleda,decko nista nema niti zna sem da stoji u petercu i ceka da mu doda neko na zicer nije da 5 golova van 16 metara u karijeri,pa inzagi je za njega debeli ronaldo

Vanja LFC

pre 4 meseca

Jedan veliki klub, koji je stvarao ime i ugled decenijama, još jednom odigra utakmicu sa 25 % poseda lopte i dva udarca ka golu. Tužno

Comy SB

pre 4 meseca

Moze da prica ko sta hoce...al City je namestena ekipa....strasno...MU na 25 metara od svog gola...i ovi kruze ...kruze...melju melju...80% utakmice...i samo se ceka gol MC

predrag

pre 4 meseca

Zbog ovoga se voli fudbal!!!!
Rašford ga je baš razvalio.
U eri industrije fudbala, gde samo snaga trčanje i taktika dolaze u obzir ovo su momenti nadahnuća koja nas podsećaju zašto u stvari volimo fudbal.

Betonka

pre 4 meseca

Šteta što ne dade još 2 da se ponizi ovaj arapski projekat!
(Bg, 03. mart 2024 17:05)

Voleo bih da Siti izgubi ali o kakvom ponižavanju pričaš, 18 šuteva na gol, nije pitanje da li će Siti pobediti nego koliko ce dati. Ovi misle 90+ minuta da ne izadju iz 16 I da pobede? Haland će omašiti još 5 onakvih al ce dati 2 I ćao.

predrag

pre 4 meseca

Kakve neznalice sve igraju, plus razmaženi, da potrče, odgurnu, naprave faul, trk, pokušaju bar nešto.Ništa!
Znaju da će sutradan leći milioni na račun, što bi se cimali.
Farbanje kose, tetovaža, frizura, stajling važnije je nego da urade nešto pokušaju, Trk, faul, šut.
Sramno od strane Junajteda, jer ne što nemaju pojma, nego što ne žele!!!
19 : 3 ubacivanja za City
15 : 2 korneri za City
74 : 26 % poseda za City
19 : 1 udafci van okvira
9 : 1 udafci u okvir gola

blic

pre 4 meseca

Sta vredi Rasfordu gol kad je nakon toga upropastio 2 ciste sanse. Propisno se obrukao u obe situacije. Sad ne znam koja je njegova trzisna vrednost, al decko trenutno nije nista bolji od Luke Jovica.

@goran

pre 4 meseca

Cuj Luton, Barnli. Junajted je dosao i odigrao kao klub iz Lige Dva ( cetvrta liga ). Nije rec o komentarima, Junajted se tako postavio, tako odigrao. Oni su ubedjeni da ne zasluzuju bolje i nisu pokusali danas ni gram truda da potrose. Svi statisticki parametri to govore.

Freak on a Leash

pre 4 meseca

Ser Aleks Fergusom se na konju prevrce. Sta Arapi uradise od premier lige. Tuzno
(Sudija, 03. mart 2024 18:25)

Pa taj Ser Aleks Ferguson je drao Siti sa pola snage onda kada je imao 10 puta veci budzeg od njih.

A.ako cemo realno Mancester Junajted i dan danas ima ogroman budžet mogu da dovedu bukvalno koga požele.

Siti ima Gvardiolu i samim tim i sistem, nemaju oni neke supezvezde vec igrace koji im trebaju.

Tu ima klinaca za koje niko nije znao a postali su zvezde u Sitiju.

cukce

pre 4 meseca

Joj vi sa Mbapeom. Stavite vi Rašforda u smešnu francusku ligu i imaće učinak kao i Mbape. Kada je francuski klub poslednji put bio faktor u svetu fudbala? Prošlog veka? Toliko o poređenju eng i fra lige.
(Obrad, 03. mart 2024 19:02)

Igrao PSŽ pre par godina finale LŠ! Mbpe bio najbolji fudbaler na prošlom svetskom prvenstvu (to zvanje otišlo Mesiju). Bio jedan i od značajnijih i na SP 2018. godine. Šta Rašford ima!? Malo je glupo porediti njih dvojicu!

"czbg"

pre 4 meseca

Nema tu sta da se puno prica.Fodenova klasa i junajtedovi pacenici.Da ti lik kojeg si platio 120m sjedi na klupi.To dovoljno govori.

Slobo

pre 4 meseca

Dobra utakmica, a komentator ubi u pojam sa raznim statistikama. Kad ce jednom tehnologija omoguciti da se utakmice gledaju sa zvukom sa tribina i da se iskljuci komentator.

Kozuki Oden

pre 4 meseca

Bruno je preslikani Mesut Ozil iz Arsenala, cekas coveka da bude inspirisan ko zna cime da bi odigrao kako treba.

Evo ga veliki Amrabat: covek nista posebno u Fiorentini, nista posebno na SP ali zato hajp kao da je Zidan licno. Obicno drvo.

Foden je klasa od igraca, mali je ZVER. A ko god posle ovakvog njegovog izdanja moze da kaze da je fudbal "mrtav" i ostale nostalgicarske fraze bolje da ni ne gleda vise.

Penaltik

pre 4 meseca

Bruni fernandes je jedna od vecih prevara koja se pojavila u zadnjih desetak godina,da ne govorim o treneru on nije ni za ajaks al mu se potrefilo da je imao dobre ugrace i srece tad i ako bi voleo da lfc uzme titulu tesko ce neko zaustaviti siti do kraja

Mane

pre 4 meseca

Realno Junajted nema sanse protiv ovakvog Sitija. Treba da imas puno srece da iscupas bod protiv ovakvog tima,a za pobedu ti treba vise srece nego pameti. Siti lagano melje i na kraju samelje. Odnos u sutevima i posedu lopte sve govori. Siti pametno trosi milijarde a Junajted ih prosipa.

442

pre 4 meseca

Previše stručnjaka u komentarima. Šta sad, defanzivni Junajted vodi. Hajde da vidimo ata se dešava dalje. Inače lep gol Rašforda! ??

Obrad

pre 4 meseca

Da se ne lažemo, nema šanse da Evans, Varan, Onana i Kazemiro zaustave ovu tikataku od milijardu funti u drugom poluvremenu. Izvući bod protiv ovakvih zveri je istorijski podvig. Za sada Haland više ne može dati ni tap in, dok se Pep hvata za glavu.

Pius N'Diefi

pre 4 meseca

Rašforda us*alo kao nikad u životu. Ni on sam ne zna kako mu je pošlo za nogom. A Haland samo potvrdio da je za bitnije mečeve Lukaku 2.0. Evo, Foden objasnio. Sad čekamo da vidimo koliko će crveni još da prime.

Emile Mbouh

pre 4 meseca

Ne znam kako Ten Haga nije sramota da stavlja Evansa u prvu postavu. Pa, zar MU stvarno nije u stanju da nađe mlađeg i kvalitetnijeg štopera? Taj je realno jedino da greje klupu u ekipi tipa Plimut.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 meseca

Подсјетила ме ова утакмица на нашу у лиги шампиона, чак је и резултат и његово кретање идентично. Сви знамо да су бољи и да су нам шансе баш мале. Водимо на полувремену ал и даље не вјерујеш да је то могуће. Ипак, као човјек и спортиста вјерујеш, надаш се, машташ тачније речено, да можеш доћи до побједе против тренутно најбољег тима на свијету. И онда креће "машинерија" и "меље" до побједе.

Dzimi

pre 4 meseca

Prevara Rasford prodao pobedu za Junajted. Jel realno da ima jos genijalaca koji Rasforda stavljaju u isti kos sa Mbapeom ?? Kakvo je to elementarno nepoznavanje fudbala. Rasford, Dembele, Marsijal.. sve fudbalska prevara do fudbalske prevare.

Соко сиви

pre 4 meseca

Gledam ovaj ,nazovi, fudbal i ne mogu se oteti utisku koliko su naduvane cene ovim fudbalerima. Ovde ima dva, tri igraca koji nesto znaju ostali su drva. Jedina razlika izmedju ovih I recimo Kataia, Sume, Leonarda, Ljajica Ivanica, jeste fizicka sprema I bukvalno nista drugo. Verovatno I neka hemija igra ulogu.

Пази овако.. Кад погледаш статистику и видиш 75% поседа лопте и број минута проведених у шеснаестерцу Јунајтеда онда помислиш су Звезда и Јунајтед подједнако "добро" или лоше изгледали на Етихаду. Ево исти је и резултат, прелаз од 0:1 до 3:1. Ово што је одиграо Рашфорд могао је и Катаи. Али мени је од свега данас највеће задовољство било гледати како одбрана Јунајтеда мирно износи лопту из свог шеснаестерца кад су под пресингом. Смирено, прецизно са великим бројем дуплим пасовима чак у свом шеснаестерцу, почев од голмана па до свих осталих и то током целе утакмице. То наши тимову не могу да одиграју ни у најлуђим сновима, код нас је то панично испуцавање што даље од гола. То се стиче играњем у јакој лиги. Сити је већ машина за себе, један од најбољих тимова икад.

Deki BL

pre 4 meseca

Šteta što ne dade još 2 da se ponizi ovaj arapski projekat!
(Bg, 03. mart 2024 17:05)

Pa to je Rasford sine, nije Mbape. Ne znam cemu se cudis.

Djordje NS

pre 4 meseca

Eeee, sa kakvim slepcima je Ronaldo igrao... Pa ovaj MU ni u našoj ligi ne bi bio među prve dve ekipe.
Dok god je onaj Ten Hag na klupi ne navijam za njih.

Goran

pre 4 meseca

@Voland
Prestrogo bi bilo da je svirao penal.
Jeste bio grub start, ali Ederson je bio brži i pre je stigao do lopte od Garnača , ta činjenica je ipak bila presudna da sudija ne pokaže na belu tačku.
Inače ako ćemo iskreno nije Junajted večeras ni zaslužio bod ovakvom ziheraškom igrom, ukenjao ih gol na kontru pa su umislili da mogu totalnim autobusom ala Murinjo da uzmu sva tri boda.
Neće se nagledati tog filma, evo Haland daje i treći gol i stavlja tačku na meč.
A ćelavi neka i dalje kuka na sudije i odsustvo sreće , a ne na činjenicu da njegov tim nije u toku celog meča uspevao da ima više od 30% poseda lopte.

Zorz

pre 4 meseca

Haland protiv jacih ekipa se izgubi, gola ni na vidiku. Pa onda nabija statistiku protiv Lutona i sl. Nekad napadaca i velemajstora ove igre i ovo sad sto ih nazivaju golgeterima tugaa...

beč do mora

pre 4 meseca

Loše formulirano pitanje, trebalo je čitati obrnuto.
United igra protiv sadašnjih milijunaša, čim gazda ostavi City u Championshipu, United će uvijek biti u vrhu svjetskog nogometa.
Sportski pozdrav!
(brate,3. ožujka 2024. 16:33)

Pa i MU je klub milijunaša. U zadnjih desetak godina potrošili su nešto više novca i od MC, a sada im usporedi rezultate. Inače, gazda MC ima u vlasništvu 13 klubova diljem svijeta koji su posloženi u City Football Group. Zašto misliš da bi ostavio svoj najuspješniji projekt? MC je prošle godine bio klub s najvećom zaradom u svijetu, na drugom mjestu je bio Real. MC je prošle godine proglašen za najvrijedniji sportski brend, na drugom mjestu je bio Real. Trenutno United ne može biti niti u vrhu engleskog nogometa a kamo li svjetskog. Iz liga prvaka ga izbacuje jedan Kopenhagen. Smiješan klub zadnjih 15 godina.

Pobrkan narod

pre 4 meseca

Eeee, sa kakvim slepcima je Ronaldo igrao... Pa ovaj MU ni u našoj ligi ne bi bio među prve dve ekipe.
Dok god je onaj Ten Hag na klupi ne navijam za njih.
(Djordje NS, 3. mart 2024 18:26

Mančester Junajted 2020/21 - 74 bodova, druga pozicija.
Mančester Junajted 2021/22( sezona sa Ronaldom) - 58 bodova, šesta pozicija.
Mančester Junajted 2022/23 - 76 bodova, treća pozicija.
Mančester Junajted 2023/24(27 kola) - 44 bodova, verovatno će stići do barem 60 do kraja sezone.

Žao mi je dragi đole, neće ti proći odbrana idola, kakav god da je Mančester Junajted.

andreas kisser

pre 4 meseca

englezi imaju brutalan srednji red i napad sa rajsom, belingemom, fodenom, sakom, grilisem, kejnom... ali dzabe sve, kad ce ih opet ukanaliti sautgejt upornim stavljanjem megvajera u startnu postavu (tu je nasa sansa, sto bi reko pokojni bard ziva :)) sto se tice ove utakmice, ne mogu da verujem da sam se kao navijac liverpula, nadao da MU moze nesto pozitivno da napravi. raspad od tima sa gubitnickim mentalitetom - parkiraju autobus protiv dva najveca rivala... samo sto liverpul nije uspeo da im da gol. izgleda da ce ten hagu najveci uspesi ove sezone biti remi na enfildu i minimalan poraz od sitija. morace liverpul sam da se izbori sledece nedelje; ako se salah vrati dotad, tako ce biti i najpostenije. mada se i arsenal pita, ali oni imaju bas tezak raspored do kraja.

todos

pre 4 meseca

Ето видели сте да накнадни додир после старта на лопту није пенал. А не код нас кад играч правилно уклиза не може да се заустави, и не може такав додир да буде кажњен.

Red Z

pre 4 meseca

@... MC je prošle godine proglašen za najvrijedniji sportski brend, na drugom mjestu je bio Real.
(beč do mora, 03. mart 2024 19:31)"
Beč, ne glupiraj se! Najvredniji sportski brend je Dallas Cowboys (vrede oko 9 milijardi dolara). A u fudbalu MC tek peti po Forbsu 2023 (1. Real Madrid - 6.07 B; 2. Manchester United - 6 B; 3. Barcelona - 5.51 B; 4. Liverpool - 5.29 B; 5. Manchester City - 4.99 B). Gugliraj, nije teško saznati istinu.
Protiv MC je podignuto 115 optužnica za finansijske malverzacije al' šeičke pare su čudo! Hej, 115 prijava i nijedna kazna?!
Što se tiče tima i igre svaka čast, Pep je načinio imperiju! I ove godine osvajaju sve!

Sone

pre 4 meseca

Hahahahah kakva je prevara ovaj Rasford, nakon gola, dva puta promasuje fudbal u cistim sansama(decko se propisno obrukao u te dve situacije). Da je Mbape bio umjesto njega, imao bi het trik nakon 20 minuta meca. Junajted je prosto morao da vodi 3:0 u prvih 20 minuta. Opasna opasna prevara Rasford. Sto se tice gola, pa i Hari Megvajer je dao par takvih golcina.

Mali Hijavata

pre 4 meseca

Pep može da računa da će Haland, kao i Sterling, promašiti sve šanse na derbijima i bitnim utakmicama.
Nikako ga ne stavljati u tim od četvrtfinala LŠ, ako misli da odbrani pehar.

Mali Hijavata

pre 4 meseca

Čist penal za Junajted. Ono je start na čoveka, a ne na loptu. Jeste prvi dotakao loptu, ali nije je izbio, to bi bila gol šansa da je napadač prošao. To su te kvarne fore koje se vežbaju na treningu, kao fora start jednom nogom, a u stvari ga priklješti sa jednom ispruženom i jednom savijenom nogom. Ovo treba tretirati kao start sa dve noge i start na čoveka.
Još jedan dokaz da VAR ničemu ne služi protiv bogatih.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 meseca

"@ПРЕДРАГ- Тачно. Ал да нису играчи Јунајтеда трчали и Рашфорд са њима, не би дали овај гол. Значи опет се своди на трчање."

kvame braun

pre 4 meseca

Taj Junajted je prije Ronalda bio drugi, a bez Ronalda prosle sezone treci. A sa njim su bili sesti. Pa se ti sad zapitaj... Najveca greska je sto su ga ikako i vracali.
(iiio, 03. mart 2024 19:48)


Bili su drugi jer je liga bila očajna na vrhu sem Sitija. Liverpul bio osakaćen povredama a Bruno je tada igrao fudbal života. Onda su počeli da pričaju da ga Ronaldo koči iako ko je gledao utakmice zna da je obrnuto bilo. Eto sada godinu dana nakon njegovog odlaska, kako igra Bruno?

Obrad

pre 4 meseca

Joj vi sa Mbapeom. Stavite vi Rašforda u smešnu francusku ligu i imaće učinak kao i Mbape. Kada je francuski klub poslednji put bio faktor u svetu fudbala? Prošlog veka? Toliko o poređenju eng i fra lige.

Brother

pre 4 meseca

Lose formulisano pitanje, trebalo je obrnuto glasiti.
Junajted igra protiv trenutnih milionera, čim gazda ode eto Citija u Čempionšipu, Junajted će uvek biti u vrhu svetskog fudbala.
Sportski pozdrav !

Zoran

pre 4 meseca

Gledam ovaj ,nazovi, fudbal i ne mogu se oteti utisku koliko su naduvane cene ovim fudbalerima. Ovde ima dva, tri igraca koji nesto znaju ostali su drva. Jedina razlika izmedju ovih I recimo Kataia, Sume, Leonarda, Ljajica Ivanica, jeste fizicka sprema I bukvalno nista drugo. Verovatno I neka hemija igra ulogu.

iiio

pre 4 meseca

Djordje NS,

Taj Junajted je prije Ronalda bio drugi, a bez Ronalda prosle sezone treci. A sa njim su bili sesti. Pa se ti sad zapitaj... Najveca greska je sto su ga ikako i vracali.

Goran

pre 4 meseca

Siti je favorit to je jasno.
Mada Junajted ne treba otpisivati unapred,derbi je to.
Ukoliko Junajted uspe da umrtvi igru Sitija i da drži loptu u svom posedu imaće šanse u duelu , u suprotnom ako im dozvole preveliki posed i kreiranje igre po zamislima Gvardiole, onda će proći kao u prošlom derbiju.

spree15

pre 4 meseca

(Kozuki Oden, 3. mart 2024 18:30)
Uvek bih pre birao Mesuta kada mu je najgori dan nego najinspirisanijeg Bruna, ne mogu njih dvojica u istu rečenicu.

jojufff

pre 4 meseca

(beč do mora, 03. mart 2024 19:31)

Manchester United zadnjih desetak godina bilježi užasne rezultate, dok sa druge strane City bilježi najbolje u istoriji kluba. Prošle godine su sve osvojili i prihod im je veci za nekih sedamdesetak miliona.

Nikada City nece biti magnet za sponzore kao United, ta mašinerija se gradi desetljećima.

Red Devil

pre 4 meseca

Hej, pobedeli smo prvo poluvreme, kao i Zvezda onomad. Jedino što postoji najmanje 90 minuta igre! Siti očekivano, moćan i dominantan, na kraju je bilo pitanje koliko komada će završiti u mreži Onane. Ovo je bila jedna retka utakmica gde su navijači Liverpula i Arsenala navijali za Junajted.

vc

pre 4 meseca

Recite Obradu da je Mbape i sa Monakom igrao polufinale lige sampiona i osvojio ligu a i drao City. Mbape i Rasford je kao da poredite Brazilca Ronalda i Anelku. Milion igraca iz Francuske lige je igralo i igra u Engleskoj i mnogi od njih dominiraju,Wulwsi su kao tim iz Portugalske lige a Brendford prepun igraca koji su igrali Dansku i Skotsku ligu,smesno je to prozivanje liga.

OptaJoe

pre 4 meseca

-Man. siti je imao 18 šuteva u 1. poluvremenu. Od 2003-04 to je najveći broj šuteva koji je Man. junajted pretrpeo u 1. poluvremenu meča u PL (takođe 18, Fulam 2-0 MJ, u martu 2009).
-Ovo je 1. put da je Man. siti gubio i na kraju pobedio Man. junajted u meču PL (3D 25L).
-Man. junajted je 1. put od 2014. izgubio meč u PL nakon vođstva na poluvremenu (Lester 5-3). Time su prekinuli niz od 143 PL mečeva bez poraza kada su vodili u prvih 45’ (123W 20D).
-F. Foden je ove sezone dao 18 golova u svim takmičenjima za Man. siti, najviše ikada u 1 sezoni. Jedini igrači PL koji su ove sezone dali više golova bez penala od Fodena su E. Haaland (23) i O. Votkins (21).
-Od sezone 2022-23, igrači koji su dali najviše golova protiv 1 tima u PL:
6 F. Foden (protiv Man. junajteda), E. Haaland (protiv Man. junajteda)
-M. Rašford je dao 5 golova Man. sitiju u PL. Od Rašforda samo su V. Runi (8) i E. Kantona (7) dali više golova za Man. junajted protiv Man. sitija u PL.
Pozdrav.

Djordje NS

pre 4 meseca

Žao mi je dragi đole, neće ti proći odbrana idola, kakav god da je Mančester Junajted.
(Pobrkan narod, 3. mart 2024 18:46)

I za tebe isto važi kao i za prethodnika... Reći ću ti samo da je Ronaldo sam vukao ovaj mrtvi Mančester, spašavao trenere ostavki u nekoliko navrata i Solskjera i onog pre njega čak je i Teh Haga nekoliko puta očuvao na klupi, ali kad si okružen pajserima ništa ti ne vredi. Nije to kao Messi u PSG okružen Neymarom, Mbappeom i ostalim zvezdama koje su šeici mogli da kupe i opet ništa, dobije nogu i naglavačke ga izbace u hamburger Barbie porn ligu... I tamo ga puni ko god stigne. Tako da mi nemoj pričati da li će mi proći odbrana idola, brini ti o tvom luzeru kome poklanjaju sve što se može pokloniti. Moj idol je u 39. godini najbolji strelac na svetu u 2023..

siw

pre 4 meseca

Ето видели сте да накнадни додир после старта на лопту није пенал. А не код нас кад играч правилно уклиза не може да се заустави, и не може такав додир да буде кажњен.
(todos, 03. mart 2024 18:24)

Da je pravilno uklizao ne bi ga pipnuo. Kakav naknadni dodir, mogao je da ga polomi, cist penal, al ne sme se protiv Barse sa AliEkspresa.

Miloje

pre 4 meseca

Mozda gresim ali mislim da M.Junajted je ostecen za jedan Penal nad Granacom, I ovako VAR nastavlja da se bruka.
(REKOS, 03. mart 2024 19:00)

Gledam Atletik-Barsa i za isti start golmana Sitija u 16 m nad Garnačom, možda čak i bezopasniji, Kristensen dobi žuti karton! Pa sad vidi kriterijume sudija. Golman Sitija jeste za delić sekunde pre stigao do lopte, ali strat sa obe noge je bio pogibeljan u stulu Roja Kina...

Milos

pre 4 meseca

"Dečko, neću trošiti vreme na tebe... Reći ću ti samo da nemaš pojma."

Evo, mene kao neutralnog zanima zašto on nema pojma. Molim elaboraciju, čisto da ne ispadne kako ti nemaš pojma a pljuješ po drugima i usput malo vređaš.

beč do mora

pre 4 meseca

Beč, ne šali se! Najvrjedniji sportski brend su Dallas Cowboysi (vrijede oko 9 milijardi dolara). A u nogometu je MC tek peti prema Forbesu 2023. (1. Real Madrid - 6,07 B; 2. Manchester United - 6 B; 3. Barcelona - 5,51 B; 4. Liverpool - 5,29 B; 5. Manchester City - 4,99 B). Guglajte, nije teško saznati istina.
MC ima 115 optužbi za financijske malverzacije al "sheikhov novac je čudo! Hej, 115 kartona i nijedan penal?!



"City je osvojio prvo mjesto na popisu Brand Finance Football 50 s vrijednošću brenda od 1.51 milijardu funti, prestigavši Real Madrid (1.46 milijardi). Manchester United je bio četvrti s 1.36 milijardi."

"City je također drugu godinu zaredom na vrhu Deloitte Football Money League s najvećim prihodima od svih europskih nogometnih klubova, ispred Real Madrida. Klub je s trenerom Pepom Guardiolom osvojio prošle sezone treći uzastopni naslov u Premier ligi, zatim naslov pobjednika FA kupa i prvi naslov pobjednika Lige prvaka."


Što se optužbi tiče da li znaš za što se MC točno tereti? Recimo, terete ih da su firme u vlasništvu vlasnika kluba bile sponzor kluba što po engleskim zakonima nije dopušteno. No te firme trenutno ne kontrolira šeik nego fondovi kojima ih je prepisao kada je ušao u klub. Potom ih se tereti da je trener Mancini dobijao dio plaće od Ujedinjenih Arapskih Emirata što također nije dopušteno. No on je imao uredan ugovor po kojem je odrađivao marketinške usluge pri promoviranju UAE. I tako dalje. Dakle, sve je to teško dokazivo

Djordje NS

pre 4 meseca

Djordje NS,

Taj Junajted je prije Ronalda bio drugi, a bez Ronalda prosle sezone treci. A sa njim su bili sesti. Pa se ti sad zapitaj... Najveca greska je sto su ga ikako i vracali.
(iiio, 3. mart 2024 19:48)

Dečko, neću trošiti vreme na tebe... Reći ću ti samo da nemaš pojma.

beč do mora

pre 4 meseca

Beč, ne šali se! Najvrjedniji sportski brend su Dallas Cowboysi (vrijede oko 9 milijardi dolara). A u nogometu je MC tek peti prema Forbesu 2023. (1. Real Madrid - 6,07 B; 2. Manchester United - 6 B; 3. Barcelona - 5,51 B; 4. Liverpool - 5,29 B; 5. Manchester City - 4,99 B). Guglajte, nije teško saznati istina.
MC ima 115 optužbi za financijske malverzacije al "sheikhov novac je čudo! Hej, 115 kartona i nijedan penal?!
Što se tiče momčadi i igre, svaka čast, Pep je izgradio carstvo! I ove godine osvajaju sve !
(Red Z,3. ožujka 2024. 20:41)


Pričamo o nogometu pa se podrazumjeva da sam mislio na najvrijedniji nogometni sportski brand. Isto tako stvar stoji kada pričamo o zaradi u svijetu nogometa. Moja greška što nisam napomenuo da se radi samo o nogometnim klubovima. isprika.

Obrad

pre 4 meseca

Vince, zašto ne ostaju u toj prejakoj ligi, nego grebu na sve načine da odu dalje? Paketa iz velikog Liona u prosečni Vest Hem, dok Mbape na sve načine pokušava da utekne iz Pariza. A polufinale sa Monakom i finale sa PSŽ nije isto što i osvojena LŠ.

Iskren

pre 4 meseca

Prava je steta za fudbal postojanje plasticnih ekipica poput Sitija i PSZ-a. Sve ima smisla kad oni ne igraju i kad ne zauzimaju mesto fudbalskim timovima u ligi i na tv-u.

Danilo Perovic

pre 4 meseca

Mancester Junajted uzas od ekipe
Siti ih rastavio od fudbala
Toliku nemoc odavno vidio nisam
Bruno Fernandes ko toga placa i zasta zivo me zanima
On je dobar za Mladost iz Lucana

Shomi

pre 4 meseca

Deco,
da vas pitam, a sto gledate PL?
Trkaci konji koji se sele svake druge sezone.
99% igraca u PL nema 300 grama mozga, ovo je kao da gledam Super Mario...u medjuvremenu, arapske gazde obrcu lovu
Pozdravio vas debeli Ronaldo & Cantona!

Abu Dabi

pre 4 meseca

Sto uopste igraju ovu ligu, kad vec na pocetku mogu titulu da daju MCI. Sta se tu muce i navlace. Imaju najskuplje igrace na svetu i opet ne mogu bez sudija. Da sam Gvardiola prodao bih i Halanda, Fodena i Silvu. Za te pare kupim jos 10 sudija i eto titule. Sta ce mi igraci ako imam ovakve sudije.

Djordje NS

pre 4 meseca

@ Miloš

Ni ti nemaš pojma kad i tebi treba pojašnjenje... Uostalom, pojasnio sam odmah sledećem pametnjakoviću poput tebe u narednom komentaru, ali ili to nisi video ili ti to nije dovoljno, što takođe govori dovoljno o tebi... Da si gledao te utakmice kad je igrao za Mančester ne bi postavljao glupa pitanja.

Mali Hijavata

pre 4 meseca

Čist penal za Junajted. Ono je start na čoveka, a ne na loptu. Jeste prvi dotakao loptu, ali nije je izbio, to bi bila gol šansa da je napadač prošao. To su te kvarne fore koje se vežbaju na treningu, kao fora start jednom nogom, a u stvari ga priklješti sa jednom ispruženom i jednom savijenom nogom. Ovo treba tretirati kao start sa dve noge i start na čoveka.
Još jedan dokaz da VAR ničemu ne služi protiv bogatih.

Abu Dabi

pre 4 meseca

Sto uopste igraju ovu ligu, kad vec na pocetku mogu titulu da daju MCI. Sta se tu muce i navlace. Imaju najskuplje igrace na svetu i opet ne mogu bez sudija. Da sam Gvardiola prodao bih i Halanda, Fodena i Silvu. Za te pare kupim jos 10 sudija i eto titule. Sta ce mi igraci ako imam ovakve sudije.

siw

pre 4 meseca

Ето видели сте да накнадни додир после старта на лопту није пенал. А не код нас кад играч правилно уклиза не може да се заустави, и не може такав додир да буде кажњен.
(todos, 03. mart 2024 18:24)

Da je pravilno uklizao ne bi ga pipnuo. Kakav naknadni dodir, mogao je da ga polomi, cist penal, al ne sme se protiv Barse sa AliEkspresa.

Pobrkan narod

pre 4 meseca

Eeee, sa kakvim slepcima je Ronaldo igrao... Pa ovaj MU ni u našoj ligi ne bi bio među prve dve ekipe.
Dok god je onaj Ten Hag na klupi ne navijam za njih.
(Djordje NS, 3. mart 2024 18:26

Mančester Junajted 2020/21 - 74 bodova, druga pozicija.
Mančester Junajted 2021/22( sezona sa Ronaldom) - 58 bodova, šesta pozicija.
Mančester Junajted 2022/23 - 76 bodova, treća pozicija.
Mančester Junajted 2023/24(27 kola) - 44 bodova, verovatno će stići do barem 60 do kraja sezone.

Žao mi je dragi đole, neće ti proći odbrana idola, kakav god da je Mančester Junajted.

Brother

pre 4 meseca

Lose formulisano pitanje, trebalo je obrnuto glasiti.
Junajted igra protiv trenutnih milionera, čim gazda ode eto Citija u Čempionšipu, Junajted će uvek biti u vrhu svetskog fudbala.
Sportski pozdrav !

Obrad

pre 4 meseca

Joj vi sa Mbapeom. Stavite vi Rašforda u smešnu francusku ligu i imaće učinak kao i Mbape. Kada je francuski klub poslednji put bio faktor u svetu fudbala? Prošlog veka? Toliko o poređenju eng i fra lige.

Zoran

pre 4 meseca

Gledam ovaj ,nazovi, fudbal i ne mogu se oteti utisku koliko su naduvane cene ovim fudbalerima. Ovde ima dva, tri igraca koji nesto znaju ostali su drva. Jedina razlika izmedju ovih I recimo Kataia, Sume, Leonarda, Ljajica Ivanica, jeste fizicka sprema I bukvalno nista drugo. Verovatno I neka hemija igra ulogu.

Djordje NS

pre 4 meseca

Žao mi je dragi đole, neće ti proći odbrana idola, kakav god da je Mančester Junajted.
(Pobrkan narod, 3. mart 2024 18:46)

I za tebe isto važi kao i za prethodnika... Reći ću ti samo da je Ronaldo sam vukao ovaj mrtvi Mančester, spašavao trenere ostavki u nekoliko navrata i Solskjera i onog pre njega čak je i Teh Haga nekoliko puta očuvao na klupi, ali kad si okružen pajserima ništa ti ne vredi. Nije to kao Messi u PSG okružen Neymarom, Mbappeom i ostalim zvezdama koje su šeici mogli da kupe i opet ništa, dobije nogu i naglavačke ga izbace u hamburger Barbie porn ligu... I tamo ga puni ko god stigne. Tako da mi nemoj pričati da li će mi proći odbrana idola, brini ti o tvom luzeru kome poklanjaju sve što se može pokloniti. Moj idol je u 39. godini najbolji strelac na svetu u 2023..

Djordje NS

pre 4 meseca

Djordje NS,

Taj Junajted je prije Ronalda bio drugi, a bez Ronalda prosle sezone treci. A sa njim su bili sesti. Pa se ti sad zapitaj... Najveca greska je sto su ga ikako i vracali.
(iiio, 3. mart 2024 19:48)

Dečko, neću trošiti vreme na tebe... Reći ću ti samo da nemaš pojma.

Penaltik

pre 4 meseca

Najjace mi je kad haland uzme loptu i krene da trci sa njom kao dete izgleda,decko nista nema niti zna sem da stoji u petercu i ceka da mu doda neko na zicer nije da 5 golova van 16 metara u karijeri,pa inzagi je za njega debeli ronaldo

iiio

pre 4 meseca

Djordje NS,

Taj Junajted je prije Ronalda bio drugi, a bez Ronalda prosle sezone treci. A sa njim su bili sesti. Pa se ti sad zapitaj... Najveca greska je sto su ga ikako i vracali.

jojufff

pre 4 meseca

(beč do mora, 03. mart 2024 19:31)

Manchester United zadnjih desetak godina bilježi užasne rezultate, dok sa druge strane City bilježi najbolje u istoriji kluba. Prošle godine su sve osvojili i prihod im je veci za nekih sedamdesetak miliona.

Nikada City nece biti magnet za sponzore kao United, ta mašinerija se gradi desetljećima.

Iskren

pre 4 meseca

Prava je steta za fudbal postojanje plasticnih ekipica poput Sitija i PSZ-a. Sve ima smisla kad oni ne igraju i kad ne zauzimaju mesto fudbalskim timovima u ligi i na tv-u.

Shomi

pre 4 meseca

Deco,
da vas pitam, a sto gledate PL?
Trkaci konji koji se sele svake druge sezone.
99% igraca u PL nema 300 grama mozga, ovo je kao da gledam Super Mario...u medjuvremenu, arapske gazde obrcu lovu
Pozdravio vas debeli Ronaldo & Cantona!

kvame braun

pre 4 meseca

Taj Junajted je prije Ronalda bio drugi, a bez Ronalda prosle sezone treci. A sa njim su bili sesti. Pa se ti sad zapitaj... Najveca greska je sto su ga ikako i vracali.
(iiio, 03. mart 2024 19:48)


Bili su drugi jer je liga bila očajna na vrhu sem Sitija. Liverpul bio osakaćen povredama a Bruno je tada igrao fudbal života. Onda su počeli da pričaju da ga Ronaldo koči iako ko je gledao utakmice zna da je obrnuto bilo. Eto sada godinu dana nakon njegovog odlaska, kako igra Bruno?

beč do mora

pre 4 meseca

Beč, ne šali se! Najvrjedniji sportski brend su Dallas Cowboysi (vrijede oko 9 milijardi dolara). A u nogometu je MC tek peti prema Forbesu 2023. (1. Real Madrid - 6,07 B; 2. Manchester United - 6 B; 3. Barcelona - 5,51 B; 4. Liverpool - 5,29 B; 5. Manchester City - 4,99 B). Guglajte, nije teško saznati istina.
MC ima 115 optužbi za financijske malverzacije al "sheikhov novac je čudo! Hej, 115 kartona i nijedan penal?!



"City je osvojio prvo mjesto na popisu Brand Finance Football 50 s vrijednošću brenda od 1.51 milijardu funti, prestigavši Real Madrid (1.46 milijardi). Manchester United je bio četvrti s 1.36 milijardi."

"City je također drugu godinu zaredom na vrhu Deloitte Football Money League s najvećim prihodima od svih europskih nogometnih klubova, ispred Real Madrida. Klub je s trenerom Pepom Guardiolom osvojio prošle sezone treći uzastopni naslov u Premier ligi, zatim naslov pobjednika FA kupa i prvi naslov pobjednika Lige prvaka."


Što se optužbi tiče da li znaš za što se MC točno tereti? Recimo, terete ih da su firme u vlasništvu vlasnika kluba bile sponzor kluba što po engleskim zakonima nije dopušteno. No te firme trenutno ne kontrolira šeik nego fondovi kojima ih je prepisao kada je ušao u klub. Potom ih se tereti da je trener Mancini dobijao dio plaće od Ujedinjenih Arapskih Emirata što također nije dopušteno. No on je imao uredan ugovor po kojem je odrađivao marketinške usluge pri promoviranju UAE. I tako dalje. Dakle, sve je to teško dokazivo

Zorz

pre 4 meseca

Haland protiv jacih ekipa se izgubi, gola ni na vidiku. Pa onda nabija statistiku protiv Lutona i sl. Nekad napadaca i velemajstora ove igre i ovo sad sto ih nazivaju golgeterima tugaa...

Penaltik

pre 4 meseca

Bruni fernandes je jedna od vecih prevara koja se pojavila u zadnjih desetak godina,da ne govorim o treneru on nije ni za ajaks al mu se potrefilo da je imao dobre ugrace i srece tad i ako bi voleo da lfc uzme titulu tesko ce neko zaustaviti siti do kraja

Mali Hijavata

pre 4 meseca

Pep može da računa da će Haland, kao i Sterling, promašiti sve šanse na derbijima i bitnim utakmicama.
Nikako ga ne stavljati u tim od četvrtfinala LŠ, ako misli da odbrani pehar.

Djordje NS

pre 4 meseca

Eeee, sa kakvim slepcima je Ronaldo igrao... Pa ovaj MU ni u našoj ligi ne bi bio među prve dve ekipe.
Dok god je onaj Ten Hag na klupi ne navijam za njih.

Miloje

pre 4 meseca

Mozda gresim ali mislim da M.Junajted je ostecen za jedan Penal nad Granacom, I ovako VAR nastavlja da se bruka.
(REKOS, 03. mart 2024 19:00)

Gledam Atletik-Barsa i za isti start golmana Sitija u 16 m nad Garnačom, možda čak i bezopasniji, Kristensen dobi žuti karton! Pa sad vidi kriterijume sudija. Golman Sitija jeste za delić sekunde pre stigao do lopte, ali strat sa obe noge je bio pogibeljan u stulu Roja Kina...

Sone

pre 4 meseca

Hahahahah kakva je prevara ovaj Rasford, nakon gola, dva puta promasuje fudbal u cistim sansama(decko se propisno obrukao u te dve situacije). Da je Mbape bio umjesto njega, imao bi het trik nakon 20 minuta meca. Junajted je prosto morao da vodi 3:0 u prvih 20 minuta. Opasna opasna prevara Rasford. Sto se tice gola, pa i Hari Megvajer je dao par takvih golcina.

predrag

pre 4 meseca

Zbog ovoga se voli fudbal!!!!
Rašford ga je baš razvalio.
U eri industrije fudbala, gde samo snaga trčanje i taktika dolaze u obzir ovo su momenti nadahnuća koja nas podsećaju zašto u stvari volimo fudbal.

Emile Mbouh

pre 4 meseca

Ne znam kako Ten Haga nije sramota da stavlja Evansa u prvu postavu. Pa, zar MU stvarno nije u stanju da nađe mlađeg i kvalitetnijeg štopera? Taj je realno jedino da greje klupu u ekipi tipa Plimut.

OptaJoe

pre 4 meseca

-Man. siti je imao 18 šuteva u 1. poluvremenu. Od 2003-04 to je najveći broj šuteva koji je Man. junajted pretrpeo u 1. poluvremenu meča u PL (takođe 18, Fulam 2-0 MJ, u martu 2009).
-Ovo je 1. put da je Man. siti gubio i na kraju pobedio Man. junajted u meču PL (3D 25L).
-Man. junajted je 1. put od 2014. izgubio meč u PL nakon vođstva na poluvremenu (Lester 5-3). Time su prekinuli niz od 143 PL mečeva bez poraza kada su vodili u prvih 45’ (123W 20D).
-F. Foden je ove sezone dao 18 golova u svim takmičenjima za Man. siti, najviše ikada u 1 sezoni. Jedini igrači PL koji su ove sezone dali više golova bez penala od Fodena su E. Haaland (23) i O. Votkins (21).
-Od sezone 2022-23, igrači koji su dali najviše golova protiv 1 tima u PL:
6 F. Foden (protiv Man. junajteda), E. Haaland (protiv Man. junajteda)
-M. Rašford je dao 5 golova Man. sitiju u PL. Od Rašforda samo su V. Runi (8) i E. Kantona (7) dali više golova za Man. junajted protiv Man. sitija u PL.
Pozdrav.

Danilo Perovic

pre 4 meseca

Mancester Junajted uzas od ekipe
Siti ih rastavio od fudbala
Toliku nemoc odavno vidio nisam
Bruno Fernandes ko toga placa i zasta zivo me zanima
On je dobar za Mladost iz Lucana

Obrad

pre 4 meseca

Da se ne lažemo, nema šanse da Evans, Varan, Onana i Kazemiro zaustave ovu tikataku od milijardu funti u drugom poluvremenu. Izvući bod protiv ovakvih zveri je istorijski podvig. Za sada Haland više ne može dati ni tap in, dok se Pep hvata za glavu.

Freak on a Leash

pre 4 meseca

Da se ne lažemo, nema šanse da Evans, Varan, Onana i Kazemiro zaustave ovu tikataku od milijardu funti u drugom poluvremenu. Izvući bod protiv ovakvih zveri je istorijski podvig. Za sada Haland više ne može dati ni tap in, dok se Pep hvata za glavu.
(Obrad, 03. mart 2024 17:22)

A Junajted mukice,sirotinja.
Nemaju igraca ispod 50 miliona.

Od odlaska Fergusona potrošili pitaj boga koliko milijardi na pojacanja.

beč do mora

pre 4 meseca

Loše formulirano pitanje, trebalo je čitati obrnuto.
United igra protiv sadašnjih milijunaša, čim gazda ostavi City u Championshipu, United će uvijek biti u vrhu svjetskog nogometa.
Sportski pozdrav!
(brate,3. ožujka 2024. 16:33)

Pa i MU je klub milijunaša. U zadnjih desetak godina potrošili su nešto više novca i od MC, a sada im usporedi rezultate. Inače, gazda MC ima u vlasništvu 13 klubova diljem svijeta koji su posloženi u City Football Group. Zašto misliš da bi ostavio svoj najuspješniji projekt? MC je prošle godine bio klub s najvećom zaradom u svijetu, na drugom mjestu je bio Real. MC je prošle godine proglašen za najvrijedniji sportski brend, na drugom mjestu je bio Real. Trenutno United ne može biti niti u vrhu engleskog nogometa a kamo li svjetskog. Iz liga prvaka ga izbacuje jedan Kopenhagen. Smiješan klub zadnjih 15 godina.

Red Z

pre 4 meseca

@... MC je prošle godine proglašen za najvrijedniji sportski brend, na drugom mjestu je bio Real.
(beč do mora, 03. mart 2024 19:31)"
Beč, ne glupiraj se! Najvredniji sportski brend je Dallas Cowboys (vrede oko 9 milijardi dolara). A u fudbalu MC tek peti po Forbsu 2023 (1. Real Madrid - 6.07 B; 2. Manchester United - 6 B; 3. Barcelona - 5.51 B; 4. Liverpool - 5.29 B; 5. Manchester City - 4.99 B). Gugliraj, nije teško saznati istinu.
Protiv MC je podignuto 115 optužnica za finansijske malverzacije al' šeičke pare su čudo! Hej, 115 prijava i nijedna kazna?!
Što se tiče tima i igre svaka čast, Pep je načinio imperiju! I ove godine osvajaju sve!

Freak on a Leash

pre 4 meseca

Ser Aleks Fergusom se na konju prevrce. Sta Arapi uradise od premier lige. Tuzno
(Sudija, 03. mart 2024 18:25)

Pa taj Ser Aleks Ferguson je drao Siti sa pola snage onda kada je imao 10 puta veci budzeg od njih.

A.ako cemo realno Mancester Junajted i dan danas ima ogroman budžet mogu da dovedu bukvalno koga požele.

Siti ima Gvardiolu i samim tim i sistem, nemaju oni neke supezvezde vec igrace koji im trebaju.

Tu ima klinaca za koje niko nije znao a postali su zvezde u Sitiju.

blic

pre 4 meseca

Sta vredi Rasfordu gol kad je nakon toga upropastio 2 ciste sanse. Propisno se obrukao u obe situacije. Sad ne znam koja je njegova trzisna vrednost, al decko trenutno nije nista bolji od Luke Jovica.

beč do mora

pre 4 meseca

Beč, ne šali se! Najvrjedniji sportski brend su Dallas Cowboysi (vrijede oko 9 milijardi dolara). A u nogometu je MC tek peti prema Forbesu 2023. (1. Real Madrid - 6,07 B; 2. Manchester United - 6 B; 3. Barcelona - 5,51 B; 4. Liverpool - 5,29 B; 5. Manchester City - 4,99 B). Guglajte, nije teško saznati istina.
MC ima 115 optužbi za financijske malverzacije al "sheikhov novac je čudo! Hej, 115 kartona i nijedan penal?!
Što se tiče momčadi i igre, svaka čast, Pep je izgradio carstvo! I ove godine osvajaju sve !
(Red Z,3. ožujka 2024. 20:41)


Pričamo o nogometu pa se podrazumjeva da sam mislio na najvrijedniji nogometni sportski brand. Isto tako stvar stoji kada pričamo o zaradi u svijetu nogometa. Moja greška što nisam napomenuo da se radi samo o nogometnim klubovima. isprika.

Goran

pre 4 meseca

Siti je favorit to je jasno.
Mada Junajted ne treba otpisivati unapred,derbi je to.
Ukoliko Junajted uspe da umrtvi igru Sitija i da drži loptu u svom posedu imaće šanse u duelu , u suprotnom ako im dozvole preveliki posed i kreiranje igre po zamislima Gvardiole, onda će proći kao u prošlom derbiju.

Pius N'Diefi

pre 4 meseca

Rašforda us*alo kao nikad u životu. Ni on sam ne zna kako mu je pošlo za nogom. A Haland samo potvrdio da je za bitnije mečeve Lukaku 2.0. Evo, Foden objasnio. Sad čekamo da vidimo koliko će crveni još da prime.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 meseca

Подсјетила ме ова утакмица на нашу у лиги шампиона, чак је и резултат и његово кретање идентично. Сви знамо да су бољи и да су нам шансе баш мале. Водимо на полувремену ал и даље не вјерујеш да је то могуће. Ипак, као човјек и спортиста вјерујеш, надаш се, машташ тачније речено, да можеш доћи до побједе против тренутно најбољег тима на свијету. И онда креће "машинерија" и "меље" до побједе.

andreas kisser

pre 4 meseca

englezi imaju brutalan srednji red i napad sa rajsom, belingemom, fodenom, sakom, grilisem, kejnom... ali dzabe sve, kad ce ih opet ukanaliti sautgejt upornim stavljanjem megvajera u startnu postavu (tu je nasa sansa, sto bi reko pokojni bard ziva :)) sto se tice ove utakmice, ne mogu da verujem da sam se kao navijac liverpula, nadao da MU moze nesto pozitivno da napravi. raspad od tima sa gubitnickim mentalitetom - parkiraju autobus protiv dva najveca rivala... samo sto liverpul nije uspeo da im da gol. izgleda da ce ten hagu najveci uspesi ove sezone biti remi na enfildu i minimalan poraz od sitija. morace liverpul sam da se izbori sledece nedelje; ako se salah vrati dotad, tako ce biti i najpostenije. mada se i arsenal pita, ali oni imaju bas tezak raspored do kraja.

cukce

pre 4 meseca

Joj vi sa Mbapeom. Stavite vi Rašforda u smešnu francusku ligu i imaće učinak kao i Mbape. Kada je francuski klub poslednji put bio faktor u svetu fudbala? Prošlog veka? Toliko o poređenju eng i fra lige.
(Obrad, 03. mart 2024 19:02)

Igrao PSŽ pre par godina finale LŠ! Mbpe bio najbolji fudbaler na prošlom svetskom prvenstvu (to zvanje otišlo Mesiju). Bio jedan i od značajnijih i na SP 2018. godine. Šta Rašford ima!? Malo je glupo porediti njih dvojicu!

vc

pre 4 meseca

Recite Obradu da je Mbape i sa Monakom igrao polufinale lige sampiona i osvojio ligu a i drao City. Mbape i Rasford je kao da poredite Brazilca Ronalda i Anelku. Milion igraca iz Francuske lige je igralo i igra u Engleskoj i mnogi od njih dominiraju,Wulwsi su kao tim iz Portugalske lige a Brendford prepun igraca koji su igrali Dansku i Skotsku ligu,smesno je to prozivanje liga.

Dzimi

pre 4 meseca

Prevara Rasford prodao pobedu za Junajted. Jel realno da ima jos genijalaca koji Rasforda stavljaju u isti kos sa Mbapeom ?? Kakvo je to elementarno nepoznavanje fudbala. Rasford, Dembele, Marsijal.. sve fudbalska prevara do fudbalske prevare.

Kozuki Oden

pre 4 meseca

Bruno je preslikani Mesut Ozil iz Arsenala, cekas coveka da bude inspirisan ko zna cime da bi odigrao kako treba.

Evo ga veliki Amrabat: covek nista posebno u Fiorentini, nista posebno na SP ali zato hajp kao da je Zidan licno. Obicno drvo.

Foden je klasa od igraca, mali je ZVER. A ko god posle ovakvog njegovog izdanja moze da kaze da je fudbal "mrtav" i ostale nostalgicarske fraze bolje da ni ne gleda vise.

spree15

pre 4 meseca

(Kozuki Oden, 3. mart 2024 18:30)
Uvek bih pre birao Mesuta kada mu je najgori dan nego najinspirisanijeg Bruna, ne mogu njih dvojica u istu rečenicu.

Comy SB

pre 4 meseca

Moze da prica ko sta hoce...al City je namestena ekipa....strasno...MU na 25 metara od svog gola...i ovi kruze ...kruze...melju melju...80% utakmice...i samo se ceka gol MC

Red Devil

pre 4 meseca

Hej, pobedeli smo prvo poluvreme, kao i Zvezda onomad. Jedino što postoji najmanje 90 minuta igre! Siti očekivano, moćan i dominantan, na kraju je bilo pitanje koliko komada će završiti u mreži Onane. Ovo je bila jedna retka utakmica gde su navijači Liverpula i Arsenala navijali za Junajted.

Obrad

pre 4 meseca

Vince, zašto ne ostaju u toj prejakoj ligi, nego grebu na sve načine da odu dalje? Paketa iz velikog Liona u prosečni Vest Hem, dok Mbape na sve načine pokušava da utekne iz Pariza. A polufinale sa Monakom i finale sa PSŽ nije isto što i osvojena LŠ.

Milos

pre 4 meseca

"Dečko, neću trošiti vreme na tebe... Reći ću ti samo da nemaš pojma."

Evo, mene kao neutralnog zanima zašto on nema pojma. Molim elaboraciju, čisto da ne ispadne kako ti nemaš pojma a pljuješ po drugima i usput malo vređaš.

442

pre 4 meseca

Previše stručnjaka u komentarima. Šta sad, defanzivni Junajted vodi. Hajde da vidimo ata se dešava dalje. Inače lep gol Rašforda! ??

Betonka

pre 4 meseca

Šteta što ne dade još 2 da se ponizi ovaj arapski projekat!
(Bg, 03. mart 2024 17:05)

Voleo bih da Siti izgubi ali o kakvom ponižavanju pričaš, 18 šuteva na gol, nije pitanje da li će Siti pobediti nego koliko ce dati. Ovi misle 90+ minuta da ne izadju iz 16 I da pobede? Haland će omašiti još 5 onakvih al ce dati 2 I ćao.

predrag

pre 4 meseca

Kakve neznalice sve igraju, plus razmaženi, da potrče, odgurnu, naprave faul, trk, pokušaju bar nešto.Ništa!
Znaju da će sutradan leći milioni na račun, što bi se cimali.
Farbanje kose, tetovaža, frizura, stajling važnije je nego da urade nešto pokušaju, Trk, faul, šut.
Sramno od strane Junajteda, jer ne što nemaju pojma, nego što ne žele!!!
19 : 3 ubacivanja za City
15 : 2 korneri za City
74 : 26 % poseda za City
19 : 1 udafci van okvira
9 : 1 udafci u okvir gola

Slobo

pre 4 meseca

Dobra utakmica, a komentator ubi u pojam sa raznim statistikama. Kad ce jednom tehnologija omoguciti da se utakmice gledaju sa zvukom sa tribina i da se iskljuci komentator.

Соко сиви

pre 4 meseca

Gledam ovaj ,nazovi, fudbal i ne mogu se oteti utisku koliko su naduvane cene ovim fudbalerima. Ovde ima dva, tri igraca koji nesto znaju ostali su drva. Jedina razlika izmedju ovih I recimo Kataia, Sume, Leonarda, Ljajica Ivanica, jeste fizicka sprema I bukvalno nista drugo. Verovatno I neka hemija igra ulogu.

Пази овако.. Кад погледаш статистику и видиш 75% поседа лопте и број минута проведених у шеснаестерцу Јунајтеда онда помислиш су Звезда и Јунајтед подједнако "добро" или лоше изгледали на Етихаду. Ево исти је и резултат, прелаз од 0:1 до 3:1. Ово што је одиграо Рашфорд могао је и Катаи. Али мени је од свега данас највеће задовољство било гледати како одбрана Јунајтеда мирно износи лопту из свог шеснаестерца кад су под пресингом. Смирено, прецизно са великим бројем дуплим пасовима чак у свом шеснаестерцу, почев од голмана па до свих осталих и то током целе утакмице. То наши тимову не могу да одиграју ни у најлуђим сновима, код нас је то панично испуцавање што даље од гола. То се стиче играњем у јакој лиги. Сити је већ машина за себе, један од најбољих тимова икад.

"czbg"

pre 4 meseca

Nema tu sta da se puno prica.Fodenova klasa i junajtedovi pacenici.Da ti lik kojeg si platio 120m sjedi na klupi.To dovoljno govori.

Djordje NS

pre 4 meseca

@ Miloš

Ni ti nemaš pojma kad i tebi treba pojašnjenje... Uostalom, pojasnio sam odmah sledećem pametnjakoviću poput tebe u narednom komentaru, ali ili to nisi video ili ti to nije dovoljno, što takođe govori dovoljno o tebi... Da si gledao te utakmice kad je igrao za Mančester ne bi postavljao glupa pitanja.

todos

pre 4 meseca

Ето видели сте да накнадни додир после старта на лопту није пенал. А не код нас кад играч правилно уклиза не може да се заустави, и не може такав додир да буде кажњен.

Mane

pre 4 meseca

Realno Junajted nema sanse protiv ovakvog Sitija. Treba da imas puno srece da iscupas bod protiv ovakvog tima,a za pobedu ti treba vise srece nego pameti. Siti lagano melje i na kraju samelje. Odnos u sutevima i posedu lopte sve govori. Siti pametno trosi milijarde a Junajted ih prosipa.

goran

pre 4 meseca

Čitajući ove komentare stiče se utisak da Siti igra protiv siromašnog kluba iz predgrađa Mančestera, a ne protiv velikana koji posluje užasno zadnjih desetak godina,koji dovodi i preplaćuje prosečne igrače, koji sramote dres jednog Mančester Junajteda.Jedina razlika između ova dva prebogata kluba je što ovi arapi+Gvardiola znaju da potroše silne milione i da dovedu prave igrače. Niko iz sadašnjeg tima Junajteda ne bi mogao da igra u prvih 11 Sitija, apsolutno niko... Ovo danas je izgledalo kao da Siti igra protiv Lutona ili Barnlija, toliko su bili bolji.

Goran

pre 4 meseca

@Voland
Prestrogo bi bilo da je svirao penal.
Jeste bio grub start, ali Ederson je bio brži i pre je stigao do lopte od Garnača , ta činjenica je ipak bila presudna da sudija ne pokaže na belu tačku.
Inače ako ćemo iskreno nije Junajted večeras ni zaslužio bod ovakvom ziheraškom igrom, ukenjao ih gol na kontru pa su umislili da mogu totalnim autobusom ala Murinjo da uzmu sva tri boda.
Neće se nagledati tog filma, evo Haland daje i treći gol i stavlja tačku na meč.
A ćelavi neka i dalje kuka na sudije i odsustvo sreće , a ne na činjenicu da njegov tim nije u toku celog meča uspevao da ima više od 30% poseda lopte.

Vanja LFC

pre 4 meseca

Jedan veliki klub, koji je stvarao ime i ugled decenijama, još jednom odigra utakmicu sa 25 % poseda lopte i dva udarca ka golu. Tužno

Deki BL

pre 4 meseca

Šteta što ne dade još 2 da se ponizi ovaj arapski projekat!
(Bg, 03. mart 2024 17:05)

Pa to je Rasford sine, nije Mbape. Ne znam cemu se cudis.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 meseca

"@ПРЕДРАГ- Тачно. Ал да нису играчи Јунајтеда трчали и Рашфорд са њима, не би дали овај гол. Значи опет се своди на трчање."

@goran

pre 4 meseca

Cuj Luton, Barnli. Junajted je dosao i odigrao kao klub iz Lige Dva ( cetvrta liga ). Nije rec o komentarima, Junajted se tako postavio, tako odigrao. Oni su ubedjeni da ne zasluzuju bolje i nisu pokusali danas ni gram truda da potrose. Svi statisticki parametri to govore.