Ponedeljak, 26.02.2024.

17:00

Marinković i Gudurić izrešetali Gruziju – Srbija perfektna

<a href="https://www.sofascore.com/georgia-serbia/OxcsKWp#id:11535840" class="text-link" target= "_blank">Košarkaši Srbije</a> zabeležili su drugu pobedu u kvalifikacijama za Evrobasket 2025. godine, pošto su kao gosti pobedili Gruziju 76:63.

Izvor: B92

Marinkoviæ i Guduriæ izrešetali Gruziju – Srbija perfektna IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

Veliki brat

pre 4 meseca

Ako smo bili "perfektni" protiv Gruzije i dobili sa samo 13 poena razlike, ne znam šta ćemo protiv malo ozbiljnijih protivnika...

prosečno antiprotivan

pre 4 meseca

Prvo, dobro je, dva meča, dve pobede. Dobro je što su u oba meča "proradili" drugi igrači. Dobro je što se i Gudurić malo trgao i setio svojih kvaliteta. Imam utisak da i njemu i Jaramazu treba malo psihološke podrške - Gudurić kao da je u grču kad se od njega očekuje da vodi, a Jaramaz suprotno (kad je bio ključni šraf kod Trinkijerija igrao je vrlo dobro, kao igrač zadatka je potpuno potonuo). Pešić očigledno to vidi. Počeo je i Vanju više da koristi i odmah su ostali rasterećeniji. Prošla utakmica Mitrović, sada Petrušev su odigrali stvarno muški. Beslać je iskoristio svaku šansu i borio se kao tigar - u meso. Aleksa se "drogira" reprezentacijom, kao nekad Štimac! Mada sudeći po tome što u oba meča nije bio u startnim petorkama, verovatno bi trebao da otkaže sledeći put i ode da timari konje?

estiar

pre 4 meseca

Ono što ne sme da nam se dešava su ovoliko promašenih slobodnih bacanja. Prošlo je sad i protiv Finske, ali mora to da se popravi.

Johny Grobar

pre 5 meseci

Jare sam na trojci ali nesebicni bek reprezentacije Srbije ipak dodaje drugom pored sebe... Mitrovic prima loptu i na faci se vidi wtf. Meni uopste nije jasno sta se desilo ovom kosarkasu, jednom recju prsao skroz ali i dalje iz nekog razloga prolazi.

nebitan srbin

pre 5 meseci

za gudurića su ove kvalifikacije vrh da se uigra on je šampion pripremnih mečeva.čovek je jedino solidan u odbrani a u napadu kad ga vidim da raširi noge i krene u džordanovski prodor siguran sam da je jedan od naj netalentovanijih igrača na svetu.

Robin Hud

pre 5 meseci

Kako mozete da kritikujete Obradovica zbog Jaramaza a da ga ne pohvalite zbog Avramovica?

Uzdigao je Obradovic dosta igraca u zadnjih par godina, Ledej je procvetao, Egzum otisao u NBA, Smajlagic se pronasao ali ga povreda omela, itd.

Cinik

pre 5 meseci

Pa sad, baš da su bili perfektni, nisu, pogotovo slobodna bacanja i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu!
To tako nonšalantno izvođenje bacanja nam se već više puta obilo o glavu, a ništa nije učinjeno da se to promeni!
Večeras su nam bacanja bila jedva 61%, 11/18, a to je za reprezentaciju našeg renomea sramotno!

Bata

pre 5 meseci

Davidovac je toliko koristan igrač da ne mogu da shvatim da to (skoro) niko ne vidi. Koliko se pravi rezultat dok je u igri koliko drugi mogu da promašuju, greše, pa onda budu dobri, a sve to on zapuši i pokrije. Pametan u odbrani, a nema te statistike da zabeleži sve te koristi. Deki imaš pravo da šutneš nogom sa pola terena po jednom u svakom poluvremenu, koliko kredita napraviš!!!!

ccc

pre 5 meseci

Posle prve pobede za EP neki lik je pisao o asistencijama Srbije? A zasto sada ne pise a bilo je 20 asistencija Srbije na vecerasnjoj utakmici??

Раде

pre 5 meseci

Наши су у овој утакмици показали класу: 1. селектор, па сви остали. Грузини у транзицији нису имали шта да траже против нас. Опростите ми што ћу овде да унесем мало клубаштва. Сигурно није најважнији играч и вероватно није био ни најбољи, али је Аврамовић вечерас одиграо изванредно. Нисам веровао шта гледам. Играо је изванредно као плеј. Нема он организационе квалитете Теодосића ни Јовића, али је вечерас у сегменту организације игре превазишао себе.

SASHA...

pre 5 meseci

SRPSKA POSLA:::

Nisu ove kvalifikacije jednostavne.Okupis ekipu,od koje pola nikad nije igralo za nacionalni tim,ili je odigralo par tekmi,i sa drugom polovinom pokusavac napasti u gostima.I nije Gruzijakvalitetan protivnik,ali su protivnik koji igra kod kuce za ponos..
Nakon svih Trifunovica i Zagorca,i ko zna kakvih jos koji su igrali za nac-repku,mislim da je ovo sto imamo sad za ove kvalif,i vise nego dovoljno..
Fantasticni Petrusev je alfa i omega ove repke..
Mitrovic nosi minute kao od sale..
ne dostaju minuti Dobrica koji za 11 minuta na treenu ima bolji index od Marinkovica..
Jaramaz,Ristic,Koprivica,Beslac nisu za A selekciju i to se jasno vidi,ali hvala momcima sto su dosli i cine onoliko koliko mogu..
Mislim da je ostatk ovih kvalifikacija sada samo rutina..
Bravo Orlovi..

Karakondžula

pre 5 meseci

Gudurić izgleda dobio po ušima na poluvremenu pa se malo probudio ! Inače ono protiv finske i ovo prvo poluvreme tragikomedija kako god !

andrej

pre 5 meseci

Sva je sreca sto nije neka jaca ekipa.Popili bi mi plovak sa jedno20 razlike.Ako ovakvom igrom hocemo na Euro basket bolje da neidemo dase nebrukamo.Igra nam je u rangu nase Srpske druge lige.

deki

pre 5 meseci

Veliki sam fan basketa...
Ne znam šta bih napisao...
Nekako ranije kada sam gledao repku, to je bilo nekako drugačije.. Čini mi se da bi neka druga naša repka dobila ovu ekipu sa 50+. razlike... šta, znam...

chica

pre 5 meseci

Да, победили су али нису тако добро играли. Против овскве репрезентације толики број нереализованик напада, промашених слободних бацања као и одеређеним тренуцима лоше одбране је недопустив. Реално, обалва екипа се фобија са 30 разлике.

slavisa

pre 5 meseci

Mucimo se slabasnom Gruzijom jer Pesic nema plajmekera nezeli ni da se seti Jovica da ga zove a ne da srljamo onda se cudimo promasajima jer nema igraca koji zna da pronadje visoke igrace ispod obruca.

Gde ja živim

pre 5 meseci

Korektno odrađeno, kontrolisano od početka do kraja. Videlo se da kad treba ubacujemo u veću brzinu i to je to.

Gudura konkretniji, Vanja više šutirao, ja zadovoljan. Aleksa dobra energija, jedinu ozbiljniju grešku je napravio kod blokade Šengelije, bespotrebno se ugurao gde ne treba.

Petrušev odličan, Mitrović danas korektno. Trebalo je Đurišić da igra poslednjih 5 minuta.

Slobodna bacanja ozbiljno nerviraju.

Sve u svemu pobeda, idemo dalje. Napred Srbija!!!

Mladen CG

pre 5 meseci

Veoma sigurna pobjeda reprezentacije Srbije, protiv neugodne Gruzije. Ni u jednom trenutku pobjeda nije dolazila u pitanje; svi reprezentativci su dali svoj doprinos i zaista niko ne zaslužuje kritike. Petrušev, Gudurić i Avramović su predvodili ,, plave" do trijumfa

zdravko

pre 5 meseci

Krile. Znas kako ja sam znao da ce obradovic sradati jarmaza i tu je uspeo decko nezna de bije. Slazem se da jarmaz beslac nema mesta u repztaciji ali za ristica i gudurica nisi u pravu.Pesic je trener koji zna sa igracima Dok obradovic je pregazilo vreme

beogradski

pre 5 meseci

Nama u oba ova meča kvalifikacija fali jedan dobar i pravi plej - Jaramaz ne zna, Avramović nije plej a Gudurić takođe nije plej a i ne zna!
(Wllaxy, 26. februar 2024 19:10)

Opet nista ne valja a? Nije valjalo ni na Svetskom jel?

Pipara

pre 5 meseci

Gledam ovog pešića, kakva je to legenda.. on čim se malo ovi približe, odmah nacrta neki napad za sigurne poene i uglavnom i lgra na sigurno i raznovrsno... to kod partizana i zvezde nema, gde ju uglavnom neko polu divljanje, zato smo tu gde jesmo

Jole

pre 5 meseci

Jako zanimljiv pad forme Jaramaza od kad je dosao u Partizan ponovo. Od igraca koji je imao odlicne partije u dresu Srbije (npr rola protiv Grcke u Areni kad se povredio Vasa ili odlucujuci kos protiv Engleske u gostima), partija kod Trinkijerija u Partizanu (sam doneo kup protiv Zvezde ili trojka protiv Cedevite za pobedu) i kod istog trenera u Bajernu (npr peta utakmica sa Barsom kad je dao 20ak poena), dosao je do igraca zadatka koji udje da odigra odbranu..a u napadu nema samopouzdanja ni za sta. Umesto napretka kod Zeljka, ozbiljan korak unazad...i nije jedini domaci igrac sa kojim se to desava

Freak on a Leash

pre 5 meseci

Šta je Guduricevi pljuvaci nesto ste se ucitali?

Toliko pljuvanja da je to strašno.

Na utakmici protiv Finske 95 ppsto komentara samo pljuvanje.

Kakav smo bre to narod postali ?

Pljuvaci u dalje s preponama.

Branko

pre 5 meseci

jaramaz i avramovic najlosiji igraci sto sam ikada video
(linos, 26. februar 2024 19:06)

U jednoj recenici si rekao i nesto sto SVAKO sa malo mozga VIDI i GLUPOST , ONAKO BAS TESKU…
Za Jaramaza - KAO DA JE NEKO NAREDIO DA ON MOOORAA DA IGRA … KATASTRAŠNO !!! A za Avramivica … DRUZE, KAD BIH VODIO JA NEKI TIM - POD OBAVEZNO BIH GA HTEO U EKIPI … Da li ima mana- ITEKAKO … npr. SPUSTIO BIH GA NA ZEMLJU MALO … a kvaliteti kao igraca, ako izuzmemo to … VRH!!! I to je to !!!

Wllaxy

pre 5 meseci

Kod sudija koje iole znaju da rade svoj posao ovaj nesrećni Tomason ne bi dobio nijedan faul a ovi nesrećnici čistu blokadu Davidovca sude kao faul, zatim ovo skakanje na Dobrića sude kao faul!

Krle

pre 5 meseci

Na stranu pobjeda(očekivana),ali u reprezentaciji nemaj mjesta i ne trebaju biti koje kakvi tipa Gudurić,Jaramaz,Veslač,pa i Ristić,a pre svih selektor Pešić.
Dužno poštovanje prema njegovim uspjesima i znanju(bivšem),ali i on je postao bivši Pešić.

Partizan Evropski Sampion

pre 5 meseci

Vidim veci broj igraca fmpa, zato igramo ovako lose, dok je Partizan davao igrace rep, osvajali smo prvenstva, ovako uzas

Daulex

pre 5 meseci

Mislim da je Jaramaz jedini play u Evropi na kome je u ekipi najbolje statisticki praviti faul za bacanja.
Ja to jednostavno ne mogu da shvatim i prihvatim.

pedja

pre 5 meseci

Dobro je da ne bezi od lopte kao kineski snajper.
Taj u zivotu nije pogadjao u zavrsnicama, onakvo silovanje protiv Slovenaca u finalu nisam video u zivotu.
(urke, 26. februar 2024 19:08)

Obzirom da navijas za klub čija jedna od najvecih “legendi” baca peskire igracima na tajmautu,vrlo je upitna tvoja percepcija kvaliteta kosarkasa.

VIT

pre 5 meseci

Blagi očaj. Kada vidim ove izvođače penala. Očaj. I oni se zovu reprezenrativci i košarkaši. A zalaganje. Nula. Komentator Denda je ipak dno i najgore je ono što danas slušamo i gledamo.

Wllaxy

pre 5 meseci

Nama u oba ova meča kvalifikacija fali jedan dobar i pravi plej - Jaramaz ne zna, Avramović nije plej a Gudurić takođe nije plej a i ne zna!

veliki strumf

pre 5 meseci

До Аврамовићеве тројке на 3 мин до краја 3/4 сви поени су били заслуга Гудурића! Убацио 12 поена и асистирао за тројку Добрића и то је било свих 15 поена Србије у 3/4 у првих 7 минута.

urke

pre 5 meseci

Koliko vas neko nervira na skali od 1 do Marko Guduric.
(Ivan kg, 26. februar 2024 18:14)

Misliš od 1 do "o tablu" ?
(Bolek i Lolek, 26. februar 2024 18:31)

Mislio je na tablu u glavi kad se lomi rezultat, a srce kao u zeca.
(...., 26. februar 2024 18:44) # Link komentara

Dobro je da ne bezi od lopte kao kineski snajper.
Taj u zivotu nije pogadjao u zavrsnicama, onakvo silovanje protiv Slovenaca u finalu nisam video u zivotu.

s

pre 5 meseci

Grobari za vašu informaciju,obožavamo da gledamo Aleksu,Jaramaza i Koprivicu kod Pešića sa kojom lakoćom igraju jer se niko ne dernja na njih,to je samo dokaz koliko je Svetislav veći pedagog od ŽOCa koji će uništiti sve Srbe u partizanu-Panteri!

Tor

pre 5 meseci

Mnogo loših igrača trenutno igra u reprezentaciji. Ali, posebna klasa katastrofe je ovaj nesrećni Jaramaz. Meni nije jasno kako čovek može da padne ovoliko. Nekad je bar ponešto znao. Ove godine mučenik ne može da se sastavi. Ne može niko da me ubedi da Uskoković iz Borca nije bolji od njega.

matori

pre 5 meseci

@
Iiiiii Petar Denda, a jedva sam čekao da gledam utakmicu...
(Igor, 26. februar 2024 17:53)

pa ja gledam na SK.
inače, izgleda da sam propustio informaciju što ne igra Milutinov?

veliki strumf

pre 5 meseci

Погледајте ви тај први улаз и ту циглу Јарамаза! Па како неко ко нема никакав осећај за шут може да буде профи кошаркаш, још стално игра Евролигу а плус је репрезентативац не неке Бугарске већ једне Србије! Па то је стварно чудо невиђено. Разумем ја да има друге квалитете и тако то, али брате мили да ти скоро сваки шут буде као да на кош бацаш циглу - то је запрепашћујуће! Или без икаквог осећаја баци лопту на таблу или шутне праволинијски.

bob

pre 5 meseci

Guduric u prvoj petorci.
Dosta bre više,valjda će ovim nestetnicuma dati 20 koša.
I do kraja karijere ,igraj sve ti je oprošteno.
SRAMOTA!!!

Kiza

pre 5 meseci

A sto ne prenosi Sarenac utakmicu? Jel da se ne bi izvinio navijacima Partizana za laz koju je izgovorio pre neki dan kad je prenosio utakmicu sa Finskom...

Djole

pre 5 meseci

Jel moguće da je Denda komentator??Svaku želju za košarkom mi je ubio!!Što se njega tiče,zauvek će rezultat ostati 38:27!!
Čovek predstavu nema sta se na terenu dogadja,katastrofa!!

MJS

pre 5 meseci

Gudurić je gori čak i od Jaramaza!!Ne samo da promašuje,nego toliko davi loptu i zatvara sve igraće da je to užasno!!! Protiv Finaca je bio katastrofalan,najgori!!! Bolje da igra Đurišić sigurno!!!

Minja

pre 5 meseci

Prebacite na sport klub i poslušajte Darka Plavšića.....to je prenos košarke....čovek koji je ovih dana dobio nagradu za najbolji novinarski mikrofon.....a njegovi prenosi na svetskom prvenstvu će svima koji su ga slušali ostati u sećanju.....i daj više bodrite momke,ne pametujte....

Deda spalio Đenku

pre 5 meseci

Ne znam...Denda toliko dugo prenosi košarku,a ne zna kako izgleda kad sudija svira faul u napadu i faul od odbrane...
Gudurić i Jaramaz,šta reći,al bolje nemamo(van NBA).

....

pre 5 meseci

Koliko vas neko nervira na skali od 1 do Marko Guduric.
(Ivan kg, 26. februar 2024 18:14)

Misliš od 1 do "o tablu" ?
(Bolek i Lolek, 26. februar 2024 18:31)

Mislio je na tablu u glavi kad se lomi rezultat, a srce kao u zeca.

Delija

pre 5 meseci

Kaze Denda pred kraj prve "gradi se Mitrovic", "dobro zatvara Mitrovic" a on covek na klupi vec dva minuta, dok je Beslac akter tih situacija...
Covek da smuči košarku svakom normalnom čoveku, neverovatno da javni servis ne moze nekog malo upućenijeg komentatora naći.

иди сам

pre 5 meseci

Човек Беслаћа зове Лука Митровић, а Лука изашао три минута пре тога. Вратите Шаренца, ово је мучно слушати..

Branko

pre 5 meseci

Gledam, bez obzira na reultat, kako ovi momci DAJU SVE OD SEBE … Koliko bismo ili smo mogli u FUDBALU da MILIONERI odvoje 90 minuta za zemlju!!!

Orka

pre 5 meseci

Guduric i obrana, pa gledajte,kako non stop namešta majcu i trlja rukom patiku.Bas ga briga za igraca.Postao je negledljiv i iritantan.
Glumi mankii Džordana.
Jaramaz,bruka,šta drugo da kažem.

Stefan

pre 5 meseci

Najgori komentator ikada, sutira nas za 3 cuti, ne zna da je faul u napadu, bore se u reketu Gruzije sad cuti ko u pozoristu, nema emociju kao da ga neko na nisanu drzi da ovo prenosi.

Ivan kg

pre 5 meseci

Ovi sto kritikuju Jarazama. Slazem se, upitan je njegov talenat za kosarku, ali on je tu da odigra svojih par minuta, ne eksponira se previse i njega nekako prezivimo. Za razliku od Gudurica, koji je istripovao da je Harden licno, a ne moze nista da pogodi. A onu "minijaturu" na kraju protiv Nemaca mu nikada necu zaboraviti.

neko iz mase

pre 5 meseci

Faul Petruševa nad Šengelijom čist kao suza na 1.3 sekunde do kraja, Petar “moze on jako u šutu za 3” Denda : “Prvi faul Ristića”.

Hoce centrala da pogresi jednom, al’ ne 100 puta :)

Jole

pre 5 meseci

Jako zanimljiv pad forme Jaramaza od kad je dosao u Partizan ponovo. Od igraca koji je imao odlicne partije u dresu Srbije (npr rola protiv Grcke u Areni kad se povredio Vasa ili odlucujuci kos protiv Engleske u gostima), partija kod Trinkijerija u Partizanu (sam doneo kup protiv Zvezde ili trojka protiv Cedevite za pobedu) i kod istog trenera u Bajernu (npr peta utakmica sa Barsom kad je dao 20ak poena), dosao je do igraca zadatka koji udje da odigra odbranu..a u napadu nema samopouzdanja ni za sta. Umesto napretka kod Zeljka, ozbiljan korak unazad...i nije jedini domaci igrac sa kojim se to desava

Djole

pre 5 meseci

Jel moguće da je Denda komentator??Svaku želju za košarkom mi je ubio!!Što se njega tiče,zauvek će rezultat ostati 38:27!!
Čovek predstavu nema sta se na terenu dogadja,katastrofa!!

Pipara

pre 5 meseci

Gledam ovog pešića, kakva je to legenda.. on čim se malo ovi približe, odmah nacrta neki napad za sigurne poene i uglavnom i lgra na sigurno i raznovrsno... to kod partizana i zvezde nema, gde ju uglavnom neko polu divljanje, zato smo tu gde jesmo

иди сам

pre 5 meseci

Човек Беслаћа зове Лука Митровић, а Лука изашао три минута пре тога. Вратите Шаренца, ово је мучно слушати..

Раде

pre 5 meseci

Наши су у овој утакмици показали класу: 1. селектор, па сви остали. Грузини у транзицији нису имали шта да траже против нас. Опростите ми што ћу овде да унесем мало клубаштва. Сигурно није најважнији играч и вероватно није био ни најбољи, али је Аврамовић вечерас одиграо изванредно. Нисам веровао шта гледам. Играо је изванредно као плеј. Нема он организационе квалитете Теодосића ни Јовића, али је вечерас у сегменту организације игре превазишао себе.

Bata

pre 5 meseci

Davidovac je toliko koristan igrač da ne mogu da shvatim da to (skoro) niko ne vidi. Koliko se pravi rezultat dok je u igri koliko drugi mogu da promašuju, greše, pa onda budu dobri, a sve to on zapuši i pokrije. Pametan u odbrani, a nema te statistike da zabeleži sve te koristi. Deki imaš pravo da šutneš nogom sa pola terena po jednom u svakom poluvremenu, koliko kredita napraviš!!!!

Wllaxy

pre 5 meseci

Nama u oba ova meča kvalifikacija fali jedan dobar i pravi plej - Jaramaz ne zna, Avramović nije plej a Gudurić takođe nije plej a i ne zna!

Ivan kg

pre 5 meseci

Ovi sto kritikuju Jarazama. Slazem se, upitan je njegov talenat za kosarku, ali on je tu da odigra svojih par minuta, ne eksponira se previse i njega nekako prezivimo. Za razliku od Gudurica, koji je istripovao da je Harden licno, a ne moze nista da pogodi. A onu "minijaturu" na kraju protiv Nemaca mu nikada necu zaboraviti.

Freak on a Leash

pre 5 meseci

Šta je Guduricevi pljuvaci nesto ste se ucitali?

Toliko pljuvanja da je to strašno.

Na utakmici protiv Finske 95 ppsto komentara samo pljuvanje.

Kakav smo bre to narod postali ?

Pljuvaci u dalje s preponama.

veliki strumf

pre 5 meseci

Погледајте ви тај први улаз и ту циглу Јарамаза! Па како неко ко нема никакав осећај за шут може да буде профи кошаркаш, још стално игра Евролигу а плус је репрезентативац не неке Бугарске већ једне Србије! Па то је стварно чудо невиђено. Разумем ја да има друге квалитете и тако то, али брате мили да ти скоро сваки шут буде као да на кош бацаш циглу - то је запрепашћујуће! Или без икаквог осећаја баци лопту на таблу или шутне праволинијски.

Delija

pre 5 meseci

Kaze Denda pred kraj prve "gradi se Mitrovic", "dobro zatvara Mitrovic" a on covek na klupi vec dva minuta, dok je Beslac akter tih situacija...
Covek da smuči košarku svakom normalnom čoveku, neverovatno da javni servis ne moze nekog malo upućenijeg komentatora naći.

veliki strumf

pre 5 meseci

До Аврамовићеве тројке на 3 мин до краја 3/4 сви поени су били заслуга Гудурића! Убацио 12 поена и асистирао за тројку Добрића и то је било свих 15 поена Србије у 3/4 у првих 7 минута.

ccc

pre 5 meseci

Posle prve pobede za EP neki lik je pisao o asistencijama Srbije? A zasto sada ne pise a bilo je 20 asistencija Srbije na vecerasnjoj utakmici??

Minja

pre 5 meseci

Prebacite na sport klub i poslušajte Darka Plavšića.....to je prenos košarke....čovek koji je ovih dana dobio nagradu za najbolji novinarski mikrofon.....a njegovi prenosi na svetskom prvenstvu će svima koji su ga slušali ostati u sećanju.....i daj više bodrite momke,ne pametujte....

Daulex

pre 5 meseci

Mislim da je Jaramaz jedini play u Evropi na kome je u ekipi najbolje statisticki praviti faul za bacanja.
Ja to jednostavno ne mogu da shvatim i prihvatim.

Gde ja živim

pre 5 meseci

Korektno odrađeno, kontrolisano od početka do kraja. Videlo se da kad treba ubacujemo u veću brzinu i to je to.

Gudura konkretniji, Vanja više šutirao, ja zadovoljan. Aleksa dobra energija, jedinu ozbiljniju grešku je napravio kod blokade Šengelije, bespotrebno se ugurao gde ne treba.

Petrušev odličan, Mitrović danas korektno. Trebalo je Đurišić da igra poslednjih 5 minuta.

Slobodna bacanja ozbiljno nerviraju.

Sve u svemu pobeda, idemo dalje. Napred Srbija!!!

Stefan

pre 5 meseci

Najgori komentator ikada, sutira nas za 3 cuti, ne zna da je faul u napadu, bore se u reketu Gruzije sad cuti ko u pozoristu, nema emociju kao da ga neko na nisanu drzi da ovo prenosi.

Mladen CG

pre 5 meseci

Veoma sigurna pobjeda reprezentacije Srbije, protiv neugodne Gruzije. Ni u jednom trenutku pobjeda nije dolazila u pitanje; svi reprezentativci su dali svoj doprinos i zaista niko ne zaslužuje kritike. Petrušev, Gudurić i Avramović su predvodili ,, plave" do trijumfa

s

pre 5 meseci

Grobari za vašu informaciju,obožavamo da gledamo Aleksu,Jaramaza i Koprivicu kod Pešića sa kojom lakoćom igraju jer se niko ne dernja na njih,to je samo dokaz koliko je Svetislav veći pedagog od ŽOCa koji će uništiti sve Srbe u partizanu-Panteri!

Cinik

pre 5 meseci

Pa sad, baš da su bili perfektni, nisu, pogotovo slobodna bacanja i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu!
To tako nonšalantno izvođenje bacanja nam se već više puta obilo o glavu, a ništa nije učinjeno da se to promeni!
Večeras su nam bacanja bila jedva 61%, 11/18, a to je za reprezentaciju našeg renomea sramotno!

beogradski

pre 5 meseci

Nama u oba ova meča kvalifikacija fali jedan dobar i pravi plej - Jaramaz ne zna, Avramović nije plej a Gudurić takođe nije plej a i ne zna!
(Wllaxy, 26. februar 2024 19:10)

Opet nista ne valja a? Nije valjalo ni na Svetskom jel?

Branko

pre 5 meseci

jaramaz i avramovic najlosiji igraci sto sam ikada video
(linos, 26. februar 2024 19:06)

U jednoj recenici si rekao i nesto sto SVAKO sa malo mozga VIDI i GLUPOST , ONAKO BAS TESKU…
Za Jaramaza - KAO DA JE NEKO NAREDIO DA ON MOOORAA DA IGRA … KATASTRAŠNO !!! A za Avramivica … DRUZE, KAD BIH VODIO JA NEKI TIM - POD OBAVEZNO BIH GA HTEO U EKIPI … Da li ima mana- ITEKAKO … npr. SPUSTIO BIH GA NA ZEMLJU MALO … a kvaliteti kao igraca, ako izuzmemo to … VRH!!! I to je to !!!

SASHA...

pre 5 meseci

SRPSKA POSLA:::

Nisu ove kvalifikacije jednostavne.Okupis ekipu,od koje pola nikad nije igralo za nacionalni tim,ili je odigralo par tekmi,i sa drugom polovinom pokusavac napasti u gostima.I nije Gruzijakvalitetan protivnik,ali su protivnik koji igra kod kuce za ponos..
Nakon svih Trifunovica i Zagorca,i ko zna kakvih jos koji su igrali za nac-repku,mislim da je ovo sto imamo sad za ove kvalif,i vise nego dovoljno..
Fantasticni Petrusev je alfa i omega ove repke..
Mitrovic nosi minute kao od sale..
ne dostaju minuti Dobrica koji za 11 minuta na treenu ima bolji index od Marinkovica..
Jaramaz,Ristic,Koprivica,Beslac nisu za A selekciju i to se jasno vidi,ali hvala momcima sto su dosli i cine onoliko koliko mogu..
Mislim da je ostatk ovih kvalifikacija sada samo rutina..
Bravo Orlovi..

Branko

pre 5 meseci

Gledam, bez obzira na reultat, kako ovi momci DAJU SVE OD SEBE … Koliko bismo ili smo mogli u FUDBALU da MILIONERI odvoje 90 minuta za zemlju!!!

Karakondžula

pre 5 meseci

Gudurić izgleda dobio po ušima na poluvremenu pa se malo probudio ! Inače ono protiv finske i ovo prvo poluvreme tragikomedija kako god !

Wllaxy

pre 5 meseci

Kod sudija koje iole znaju da rade svoj posao ovaj nesrećni Tomason ne bi dobio nijedan faul a ovi nesrećnici čistu blokadu Davidovca sude kao faul, zatim ovo skakanje na Dobrića sude kao faul!

MJS

pre 5 meseci

Gudurić je gori čak i od Jaramaza!!Ne samo da promašuje,nego toliko davi loptu i zatvara sve igraće da je to užasno!!! Protiv Finaca je bio katastrofalan,najgori!!! Bolje da igra Đurišić sigurno!!!

neko iz mase

pre 5 meseci

Faul Petruševa nad Šengelijom čist kao suza na 1.3 sekunde do kraja, Petar “moze on jako u šutu za 3” Denda : “Prvi faul Ristića”.

Hoce centrala da pogresi jednom, al’ ne 100 puta :)

Deda spalio Đenku

pre 5 meseci

Ne znam...Denda toliko dugo prenosi košarku,a ne zna kako izgleda kad sudija svira faul u napadu i faul od odbrane...
Gudurić i Jaramaz,šta reći,al bolje nemamo(van NBA).

Robin Hud

pre 5 meseci

Kako mozete da kritikujete Obradovica zbog Jaramaza a da ga ne pohvalite zbog Avramovica?

Uzdigao je Obradovic dosta igraca u zadnjih par godina, Ledej je procvetao, Egzum otisao u NBA, Smajlagic se pronasao ali ga povreda omela, itd.

Tor

pre 5 meseci

Mnogo loših igrača trenutno igra u reprezentaciji. Ali, posebna klasa katastrofe je ovaj nesrećni Jaramaz. Meni nije jasno kako čovek može da padne ovoliko. Nekad je bar ponešto znao. Ove godine mučenik ne može da se sastavi. Ne može niko da me ubedi da Uskoković iz Borca nije bolji od njega.

Orka

pre 5 meseci

Guduric i obrana, pa gledajte,kako non stop namešta majcu i trlja rukom patiku.Bas ga briga za igraca.Postao je negledljiv i iritantan.
Glumi mankii Džordana.
Jaramaz,bruka,šta drugo da kažem.

deki

pre 5 meseci

Veliki sam fan basketa...
Ne znam šta bih napisao...
Nekako ranije kada sam gledao repku, to je bilo nekako drugačije.. Čini mi se da bi neka druga naša repka dobila ovu ekipu sa 50+. razlike... šta, znam...

Kiza

pre 5 meseci

A sto ne prenosi Sarenac utakmicu? Jel da se ne bi izvinio navijacima Partizana za laz koju je izgovorio pre neki dan kad je prenosio utakmicu sa Finskom...

....

pre 5 meseci

Koliko vas neko nervira na skali od 1 do Marko Guduric.
(Ivan kg, 26. februar 2024 18:14)

Misliš od 1 do "o tablu" ?
(Bolek i Lolek, 26. februar 2024 18:31)

Mislio je na tablu u glavi kad se lomi rezultat, a srce kao u zeca.

VIT

pre 5 meseci

Blagi očaj. Kada vidim ove izvođače penala. Očaj. I oni se zovu reprezenrativci i košarkaši. A zalaganje. Nula. Komentator Denda je ipak dno i najgore je ono što danas slušamo i gledamo.

urke

pre 5 meseci

Koliko vas neko nervira na skali od 1 do Marko Guduric.
(Ivan kg, 26. februar 2024 18:14)

Misliš od 1 do "o tablu" ?
(Bolek i Lolek, 26. februar 2024 18:31)

Mislio je na tablu u glavi kad se lomi rezultat, a srce kao u zeca.
(...., 26. februar 2024 18:44) # Link komentara

Dobro je da ne bezi od lopte kao kineski snajper.
Taj u zivotu nije pogadjao u zavrsnicama, onakvo silovanje protiv Slovenaca u finalu nisam video u zivotu.

zdravko

pre 5 meseci

Krile. Znas kako ja sam znao da ce obradovic sradati jarmaza i tu je uspeo decko nezna de bije. Slazem se da jarmaz beslac nema mesta u repztaciji ali za ristica i gudurica nisi u pravu.Pesic je trener koji zna sa igracima Dok obradovic je pregazilo vreme

nebitan srbin

pre 5 meseci

za gudurića su ove kvalifikacije vrh da se uigra on je šampion pripremnih mečeva.čovek je jedino solidan u odbrani a u napadu kad ga vidim da raširi noge i krene u džordanovski prodor siguran sam da je jedan od naj netalentovanijih igrača na svetu.

pedja

pre 5 meseci

Dobro je da ne bezi od lopte kao kineski snajper.
Taj u zivotu nije pogadjao u zavrsnicama, onakvo silovanje protiv Slovenaca u finalu nisam video u zivotu.
(urke, 26. februar 2024 19:08)

Obzirom da navijas za klub čija jedna od najvecih “legendi” baca peskire igracima na tajmautu,vrlo je upitna tvoja percepcija kvaliteta kosarkasa.

Johny Grobar

pre 5 meseci

Jare sam na trojci ali nesebicni bek reprezentacije Srbije ipak dodaje drugom pored sebe... Mitrovic prima loptu i na faci se vidi wtf. Meni uopste nije jasno sta se desilo ovom kosarkasu, jednom recju prsao skroz ali i dalje iz nekog razloga prolazi.

slavisa

pre 5 meseci

Mucimo se slabasnom Gruzijom jer Pesic nema plajmekera nezeli ni da se seti Jovica da ga zove a ne da srljamo onda se cudimo promasajima jer nema igraca koji zna da pronadje visoke igrace ispod obruca.

bob

pre 5 meseci

Guduric u prvoj petorci.
Dosta bre više,valjda će ovim nestetnicuma dati 20 koša.
I do kraja karijere ,igraj sve ti je oprošteno.
SRAMOTA!!!

Partizan Evropski Sampion

pre 5 meseci

Vidim veci broj igraca fmpa, zato igramo ovako lose, dok je Partizan davao igrace rep, osvajali smo prvenstva, ovako uzas

andrej

pre 5 meseci

Sva je sreca sto nije neka jaca ekipa.Popili bi mi plovak sa jedno20 razlike.Ako ovakvom igrom hocemo na Euro basket bolje da neidemo dase nebrukamo.Igra nam je u rangu nase Srpske druge lige.

estiar

pre 4 meseca

Ono što ne sme da nam se dešava su ovoliko promašenih slobodnih bacanja. Prošlo je sad i protiv Finske, ali mora to da se popravi.

chica

pre 5 meseci

Да, победили су али нису тако добро играли. Против овскве репрезентације толики број нереализованик напада, промашених слободних бацања као и одеређеним тренуцима лоше одбране је недопустив. Реално, обалва екипа се фобија са 30 разлике.

prosečno antiprotivan

pre 4 meseca

Prvo, dobro je, dva meča, dve pobede. Dobro je što su u oba meča "proradili" drugi igrači. Dobro je što se i Gudurić malo trgao i setio svojih kvaliteta. Imam utisak da i njemu i Jaramazu treba malo psihološke podrške - Gudurić kao da je u grču kad se od njega očekuje da vodi, a Jaramaz suprotno (kad je bio ključni šraf kod Trinkijerija igrao je vrlo dobro, kao igrač zadatka je potpuno potonuo). Pešić očigledno to vidi. Počeo je i Vanju više da koristi i odmah su ostali rasterećeniji. Prošla utakmica Mitrović, sada Petrušev su odigrali stvarno muški. Beslać je iskoristio svaku šansu i borio se kao tigar - u meso. Aleksa se "drogira" reprezentacijom, kao nekad Štimac! Mada sudeći po tome što u oba meča nije bio u startnim petorkama, verovatno bi trebao da otkaže sledeći put i ode da timari konje?

Krle

pre 5 meseci

Na stranu pobjeda(očekivana),ali u reprezentaciji nemaj mjesta i ne trebaju biti koje kakvi tipa Gudurić,Jaramaz,Veslač,pa i Ristić,a pre svih selektor Pešić.
Dužno poštovanje prema njegovim uspjesima i znanju(bivšem),ali i on je postao bivši Pešić.

matori

pre 5 meseci

@
Iiiiii Petar Denda, a jedva sam čekao da gledam utakmicu...
(Igor, 26. februar 2024 17:53)

pa ja gledam na SK.
inače, izgleda da sam propustio informaciju što ne igra Milutinov?

Veliki brat

pre 4 meseca

Ako smo bili "perfektni" protiv Gruzije i dobili sa samo 13 poena razlike, ne znam šta ćemo protiv malo ozbiljnijih protivnika...

Krle

pre 5 meseci

Na stranu pobjeda(očekivana),ali u reprezentaciji nemaj mjesta i ne trebaju biti koje kakvi tipa Gudurić,Jaramaz,Veslač,pa i Ristić,a pre svih selektor Pešić.
Dužno poštovanje prema njegovim uspjesima i znanju(bivšem),ali i on je postao bivši Pešić.

andrej

pre 5 meseci

Sva je sreca sto nije neka jaca ekipa.Popili bi mi plovak sa jedno20 razlike.Ako ovakvom igrom hocemo na Euro basket bolje da neidemo dase nebrukamo.Igra nam je u rangu nase Srpske druge lige.

slavisa

pre 5 meseci

Mucimo se slabasnom Gruzijom jer Pesic nema plajmekera nezeli ni da se seti Jovica da ga zove a ne da srljamo onda se cudimo promasajima jer nema igraca koji zna da pronadje visoke igrace ispod obruca.

Partizan Evropski Sampion

pre 5 meseci

Vidim veci broj igraca fmpa, zato igramo ovako lose, dok je Partizan davao igrace rep, osvajali smo prvenstva, ovako uzas

deki

pre 5 meseci

Veliki sam fan basketa...
Ne znam šta bih napisao...
Nekako ranije kada sam gledao repku, to je bilo nekako drugačije.. Čini mi se da bi neka druga naša repka dobila ovu ekipu sa 50+. razlike... šta, znam...

chica

pre 5 meseci

Да, победили су али нису тако добро играли. Против овскве репрезентације толики број нереализованик напада, промашених слободних бацања као и одеређеним тренуцима лоше одбране је недопустив. Реално, обалва екипа се фобија са 30 разлике.

Kiza

pre 5 meseci

A sto ne prenosi Sarenac utakmicu? Jel da se ne bi izvinio navijacima Partizana za laz koju je izgovorio pre neki dan kad je prenosio utakmicu sa Finskom...

Robin Hud

pre 5 meseci

Kako mozete da kritikujete Obradovica zbog Jaramaza a da ga ne pohvalite zbog Avramovica?

Uzdigao je Obradovic dosta igraca u zadnjih par godina, Ledej je procvetao, Egzum otisao u NBA, Smajlagic se pronasao ali ga povreda omela, itd.

nebitan srbin

pre 5 meseci

za gudurića su ove kvalifikacije vrh da se uigra on je šampion pripremnih mečeva.čovek je jedino solidan u odbrani a u napadu kad ga vidim da raširi noge i krene u džordanovski prodor siguran sam da je jedan od naj netalentovanijih igrača na svetu.

Jole

pre 5 meseci

Jako zanimljiv pad forme Jaramaza od kad je dosao u Partizan ponovo. Od igraca koji je imao odlicne partije u dresu Srbije (npr rola protiv Grcke u Areni kad se povredio Vasa ili odlucujuci kos protiv Engleske u gostima), partija kod Trinkijerija u Partizanu (sam doneo kup protiv Zvezde ili trojka protiv Cedevite za pobedu) i kod istog trenera u Bajernu (npr peta utakmica sa Barsom kad je dao 20ak poena), dosao je do igraca zadatka koji udje da odigra odbranu..a u napadu nema samopouzdanja ni za sta. Umesto napretka kod Zeljka, ozbiljan korak unazad...i nije jedini domaci igrac sa kojim se to desava

urke

pre 5 meseci

Koliko vas neko nervira na skali od 1 do Marko Guduric.
(Ivan kg, 26. februar 2024 18:14)

Misliš od 1 do "o tablu" ?
(Bolek i Lolek, 26. februar 2024 18:31)

Mislio je na tablu u glavi kad se lomi rezultat, a srce kao u zeca.
(...., 26. februar 2024 18:44) # Link komentara

Dobro je da ne bezi od lopte kao kineski snajper.
Taj u zivotu nije pogadjao u zavrsnicama, onakvo silovanje protiv Slovenaca u finalu nisam video u zivotu.

veliki strumf

pre 5 meseci

Погледајте ви тај први улаз и ту циглу Јарамаза! Па како неко ко нема никакав осећај за шут може да буде профи кошаркаш, још стално игра Евролигу а плус је репрезентативац не неке Бугарске већ једне Србије! Па то је стварно чудо невиђено. Разумем ја да има друге квалитете и тако то, али брате мили да ти скоро сваки шут буде као да на кош бацаш циглу - то је запрепашћујуће! Или без икаквог осећаја баци лопту на таблу или шутне праволинијски.

zdravko

pre 5 meseci

Krile. Znas kako ja sam znao da ce obradovic sradati jarmaza i tu je uspeo decko nezna de bije. Slazem se da jarmaz beslac nema mesta u repztaciji ali za ristica i gudurica nisi u pravu.Pesic je trener koji zna sa igracima Dok obradovic je pregazilo vreme

Ivan kg

pre 5 meseci

Ovi sto kritikuju Jarazama. Slazem se, upitan je njegov talenat za kosarku, ali on je tu da odigra svojih par minuta, ne eksponira se previse i njega nekako prezivimo. Za razliku od Gudurica, koji je istripovao da je Harden licno, a ne moze nista da pogodi. A onu "minijaturu" na kraju protiv Nemaca mu nikada necu zaboraviti.

s

pre 5 meseci

Grobari za vašu informaciju,obožavamo da gledamo Aleksu,Jaramaza i Koprivicu kod Pešića sa kojom lakoćom igraju jer se niko ne dernja na njih,to je samo dokaz koliko je Svetislav veći pedagog od ŽOCa koji će uništiti sve Srbe u partizanu-Panteri!

MJS

pre 5 meseci

Gudurić je gori čak i od Jaramaza!!Ne samo da promašuje,nego toliko davi loptu i zatvara sve igraće da je to užasno!!! Protiv Finaca je bio katastrofalan,najgori!!! Bolje da igra Đurišić sigurno!!!

pedja

pre 5 meseci

Dobro je da ne bezi od lopte kao kineski snajper.
Taj u zivotu nije pogadjao u zavrsnicama, onakvo silovanje protiv Slovenaca u finalu nisam video u zivotu.
(urke, 26. februar 2024 19:08)

Obzirom da navijas za klub čija jedna od najvecih “legendi” baca peskire igracima na tajmautu,vrlo je upitna tvoja percepcija kvaliteta kosarkasa.

veliki strumf

pre 5 meseci

До Аврамовићеве тројке на 3 мин до краја 3/4 сви поени су били заслуга Гудурића! Убацио 12 поена и асистирао за тројку Добрића и то је било свих 15 поена Србије у 3/4 у првих 7 минута.

Wllaxy

pre 5 meseci

Nama u oba ova meča kvalifikacija fali jedan dobar i pravi plej - Jaramaz ne zna, Avramović nije plej a Gudurić takođe nije plej a i ne zna!

bob

pre 5 meseci

Guduric u prvoj petorci.
Dosta bre više,valjda će ovim nestetnicuma dati 20 koša.
I do kraja karijere ,igraj sve ti je oprošteno.
SRAMOTA!!!

Tor

pre 5 meseci

Mnogo loših igrača trenutno igra u reprezentaciji. Ali, posebna klasa katastrofe je ovaj nesrećni Jaramaz. Meni nije jasno kako čovek može da padne ovoliko. Nekad je bar ponešto znao. Ove godine mučenik ne može da se sastavi. Ne može niko da me ubedi da Uskoković iz Borca nije bolji od njega.

SASHA...

pre 5 meseci

SRPSKA POSLA:::

Nisu ove kvalifikacije jednostavne.Okupis ekipu,od koje pola nikad nije igralo za nacionalni tim,ili je odigralo par tekmi,i sa drugom polovinom pokusavac napasti u gostima.I nije Gruzijakvalitetan protivnik,ali su protivnik koji igra kod kuce za ponos..
Nakon svih Trifunovica i Zagorca,i ko zna kakvih jos koji su igrali za nac-repku,mislim da je ovo sto imamo sad za ove kvalif,i vise nego dovoljno..
Fantasticni Petrusev je alfa i omega ove repke..
Mitrovic nosi minute kao od sale..
ne dostaju minuti Dobrica koji za 11 minuta na treenu ima bolji index od Marinkovica..
Jaramaz,Ristic,Koprivica,Beslac nisu za A selekciju i to se jasno vidi,ali hvala momcima sto su dosli i cine onoliko koliko mogu..
Mislim da je ostatk ovih kvalifikacija sada samo rutina..
Bravo Orlovi..

Freak on a Leash

pre 5 meseci

Šta je Guduricevi pljuvaci nesto ste se ucitali?

Toliko pljuvanja da je to strašno.

Na utakmici protiv Finske 95 ppsto komentara samo pljuvanje.

Kakav smo bre to narod postali ?

Pljuvaci u dalje s preponama.

Pipara

pre 5 meseci

Gledam ovog pešića, kakva je to legenda.. on čim se malo ovi približe, odmah nacrta neki napad za sigurne poene i uglavnom i lgra na sigurno i raznovrsno... to kod partizana i zvezde nema, gde ju uglavnom neko polu divljanje, zato smo tu gde jesmo

Orka

pre 5 meseci

Guduric i obrana, pa gledajte,kako non stop namešta majcu i trlja rukom patiku.Bas ga briga za igraca.Postao je negledljiv i iritantan.
Glumi mankii Džordana.
Jaramaz,bruka,šta drugo da kažem.

Djole

pre 5 meseci

Jel moguće da je Denda komentator??Svaku želju za košarkom mi je ubio!!Što se njega tiče,zauvek će rezultat ostati 38:27!!
Čovek predstavu nema sta se na terenu dogadja,katastrofa!!

Bata

pre 5 meseci

Davidovac je toliko koristan igrač da ne mogu da shvatim da to (skoro) niko ne vidi. Koliko se pravi rezultat dok je u igri koliko drugi mogu da promašuju, greše, pa onda budu dobri, a sve to on zapuši i pokrije. Pametan u odbrani, a nema te statistike da zabeleži sve te koristi. Deki imaš pravo da šutneš nogom sa pola terena po jednom u svakom poluvremenu, koliko kredita napraviš!!!!

....

pre 5 meseci

Koliko vas neko nervira na skali od 1 do Marko Guduric.
(Ivan kg, 26. februar 2024 18:14)

Misliš od 1 do "o tablu" ?
(Bolek i Lolek, 26. februar 2024 18:31)

Mislio je na tablu u glavi kad se lomi rezultat, a srce kao u zeca.

Karakondžula

pre 5 meseci

Gudurić izgleda dobio po ušima na poluvremenu pa se malo probudio ! Inače ono protiv finske i ovo prvo poluvreme tragikomedija kako god !

VIT

pre 5 meseci

Blagi očaj. Kada vidim ove izvođače penala. Očaj. I oni se zovu reprezenrativci i košarkaši. A zalaganje. Nula. Komentator Denda je ipak dno i najgore je ono što danas slušamo i gledamo.

matori

pre 5 meseci

@
Iiiiii Petar Denda, a jedva sam čekao da gledam utakmicu...
(Igor, 26. februar 2024 17:53)

pa ja gledam na SK.
inače, izgleda da sam propustio informaciju što ne igra Milutinov?

иди сам

pre 5 meseci

Човек Беслаћа зове Лука Митровић, а Лука изашао три минута пре тога. Вратите Шаренца, ово је мучно слушати..

Veliki brat

pre 4 meseca

Ako smo bili "perfektni" protiv Gruzije i dobili sa samo 13 poena razlike, ne znam šta ćemo protiv malo ozbiljnijih protivnika...

Daulex

pre 5 meseci

Mislim da je Jaramaz jedini play u Evropi na kome je u ekipi najbolje statisticki praviti faul za bacanja.
Ja to jednostavno ne mogu da shvatim i prihvatim.

Mladen CG

pre 5 meseci

Veoma sigurna pobjeda reprezentacije Srbije, protiv neugodne Gruzije. Ni u jednom trenutku pobjeda nije dolazila u pitanje; svi reprezentativci su dali svoj doprinos i zaista niko ne zaslužuje kritike. Petrušev, Gudurić i Avramović su predvodili ,, plave" do trijumfa

Branko

pre 5 meseci

Gledam, bez obzira na reultat, kako ovi momci DAJU SVE OD SEBE … Koliko bismo ili smo mogli u FUDBALU da MILIONERI odvoje 90 minuta za zemlju!!!

Branko

pre 5 meseci

jaramaz i avramovic najlosiji igraci sto sam ikada video
(linos, 26. februar 2024 19:06)

U jednoj recenici si rekao i nesto sto SVAKO sa malo mozga VIDI i GLUPOST , ONAKO BAS TESKU…
Za Jaramaza - KAO DA JE NEKO NAREDIO DA ON MOOORAA DA IGRA … KATASTRAŠNO !!! A za Avramivica … DRUZE, KAD BIH VODIO JA NEKI TIM - POD OBAVEZNO BIH GA HTEO U EKIPI … Da li ima mana- ITEKAKO … npr. SPUSTIO BIH GA NA ZEMLJU MALO … a kvaliteti kao igraca, ako izuzmemo to … VRH!!! I to je to !!!

Delija

pre 5 meseci

Kaze Denda pred kraj prve "gradi se Mitrovic", "dobro zatvara Mitrovic" a on covek na klupi vec dva minuta, dok je Beslac akter tih situacija...
Covek da smuči košarku svakom normalnom čoveku, neverovatno da javni servis ne moze nekog malo upućenijeg komentatora naći.

beogradski

pre 5 meseci

Nama u oba ova meča kvalifikacija fali jedan dobar i pravi plej - Jaramaz ne zna, Avramović nije plej a Gudurić takođe nije plej a i ne zna!
(Wllaxy, 26. februar 2024 19:10)

Opet nista ne valja a? Nije valjalo ni na Svetskom jel?

Раде

pre 5 meseci

Наши су у овој утакмици показали класу: 1. селектор, па сви остали. Грузини у транзицији нису имали шта да траже против нас. Опростите ми што ћу овде да унесем мало клубаштва. Сигурно није најважнији играч и вероватно није био ни најбољи, али је Аврамовић вечерас одиграо изванредно. Нисам веровао шта гледам. Играо је изванредно као плеј. Нема он организационе квалитете Теодосића ни Јовића, али је вечерас у сегменту организације игре превазишао себе.

Minja

pre 5 meseci

Prebacite na sport klub i poslušajte Darka Plavšića.....to je prenos košarke....čovek koji je ovih dana dobio nagradu za najbolji novinarski mikrofon.....a njegovi prenosi na svetskom prvenstvu će svima koji su ga slušali ostati u sećanju.....i daj više bodrite momke,ne pametujte....

prosečno antiprotivan

pre 4 meseca

Prvo, dobro je, dva meča, dve pobede. Dobro je što su u oba meča "proradili" drugi igrači. Dobro je što se i Gudurić malo trgao i setio svojih kvaliteta. Imam utisak da i njemu i Jaramazu treba malo psihološke podrške - Gudurić kao da je u grču kad se od njega očekuje da vodi, a Jaramaz suprotno (kad je bio ključni šraf kod Trinkijerija igrao je vrlo dobro, kao igrač zadatka je potpuno potonuo). Pešić očigledno to vidi. Počeo je i Vanju više da koristi i odmah su ostali rasterećeniji. Prošla utakmica Mitrović, sada Petrušev su odigrali stvarno muški. Beslać je iskoristio svaku šansu i borio se kao tigar - u meso. Aleksa se "drogira" reprezentacijom, kao nekad Štimac! Mada sudeći po tome što u oba meča nije bio u startnim petorkama, verovatno bi trebao da otkaže sledeći put i ode da timari konje?

Deda spalio Đenku

pre 5 meseci

Ne znam...Denda toliko dugo prenosi košarku,a ne zna kako izgleda kad sudija svira faul u napadu i faul od odbrane...
Gudurić i Jaramaz,šta reći,al bolje nemamo(van NBA).

Wllaxy

pre 5 meseci

Kod sudija koje iole znaju da rade svoj posao ovaj nesrećni Tomason ne bi dobio nijedan faul a ovi nesrećnici čistu blokadu Davidovca sude kao faul, zatim ovo skakanje na Dobrića sude kao faul!

Cinik

pre 5 meseci

Pa sad, baš da su bili perfektni, nisu, pogotovo slobodna bacanja i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu!
To tako nonšalantno izvođenje bacanja nam se već više puta obilo o glavu, a ništa nije učinjeno da se to promeni!
Večeras su nam bacanja bila jedva 61%, 11/18, a to je za reprezentaciju našeg renomea sramotno!

Stefan

pre 5 meseci

Najgori komentator ikada, sutira nas za 3 cuti, ne zna da je faul u napadu, bore se u reketu Gruzije sad cuti ko u pozoristu, nema emociju kao da ga neko na nisanu drzi da ovo prenosi.

Johny Grobar

pre 5 meseci

Jare sam na trojci ali nesebicni bek reprezentacije Srbije ipak dodaje drugom pored sebe... Mitrovic prima loptu i na faci se vidi wtf. Meni uopste nije jasno sta se desilo ovom kosarkasu, jednom recju prsao skroz ali i dalje iz nekog razloga prolazi.

ccc

pre 5 meseci

Posle prve pobede za EP neki lik je pisao o asistencijama Srbije? A zasto sada ne pise a bilo je 20 asistencija Srbije na vecerasnjoj utakmici??

neko iz mase

pre 5 meseci

Faul Petruševa nad Šengelijom čist kao suza na 1.3 sekunde do kraja, Petar “moze on jako u šutu za 3” Denda : “Prvi faul Ristića”.

Hoce centrala da pogresi jednom, al’ ne 100 puta :)

Gde ja živim

pre 5 meseci

Korektno odrađeno, kontrolisano od početka do kraja. Videlo se da kad treba ubacujemo u veću brzinu i to je to.

Gudura konkretniji, Vanja više šutirao, ja zadovoljan. Aleksa dobra energija, jedinu ozbiljniju grešku je napravio kod blokade Šengelije, bespotrebno se ugurao gde ne treba.

Petrušev odličan, Mitrović danas korektno. Trebalo je Đurišić da igra poslednjih 5 minuta.

Slobodna bacanja ozbiljno nerviraju.

Sve u svemu pobeda, idemo dalje. Napred Srbija!!!

estiar

pre 4 meseca

Ono što ne sme da nam se dešava su ovoliko promašenih slobodnih bacanja. Prošlo je sad i protiv Finske, ali mora to da se popravi.