Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.10.2009.

11:12

Piksiju opet poništen gol s centra

Trener Nagoje Dragan Stojković Piksi postigao je pogodak sa pola terena na utakmici sa Jokohamom, ali je zbog toga dobio crveni karton.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Stojkovićev Grampus je poražen u 29. kolu na gostovanju F-Marinosima rezultatom 2:1, a trener Nagoje je u 85. minutu iskoristio prekid zbog povrede jednog domaćeg fudbalera i loptu koja je stigla do klupe, preciznim udarcem sa pola terena poslao u gol Jokohame. Sudija nije imao razumevanja za potez legende Grampusa, pa je ostatak meča Stojković posmatrao sa tribina.

U trenutku Stojkovićevog "gola", rezultat je bio 1:1, a četiri minuta nakon isključenja, Kenta Kano je postigao pobedonosni pogodak za Jokohamu.



Posle 29 odigranih kola, Nagoja zauzima devetu poziciju u Džej-Ligi sa 41 osvojenim bodom. Prvo mesto zauzima ekipa Kavasaki Frontale sa 52 boda, dok Kašima Antlersi imaju bod manje, a trećeplasirana Gamba Osaka 50 poena.

U međuvremenu, Nagoja je praktično eliminisana u polufinalu Lige šampiona Azije, pošto je u prvom susretu sa Al-Itihadom poražena na gostovanju sa 6:2.

Stojkovićeva ekipa je od sedmog minuta igrala sa igračem manje pošto je Akira Takeuči isključen zbog faula koji je napravio kao poslednji igrač odbrane.

U vreme kada je nastupao za Crvenu zvezdu Stojković je na 82. večitom derbiju, trećeg aprila 1988, postigao gol sa centra, ali je on poništen, jer je sudija procenio da se u ofsajdu nalazio Bora Cvetković.



Taj meč završen je rezultatom 1:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu