Subota, 02.12.2023.

20:03

Mirotić povređen – neizvestan za meč sa Partizanom u Beogradu

Najbolji košarkaš Armanija Nikola Mirotić, nesuđeno pojačanje Partizana, mogao bi da propusti duel sa crno-belima zbog problema sa Ahilovom tetivom.

Izvor: B92

Mirotić povređen – neizvestan za meč sa Partizanom u Beogradu
Foto: Starsport/Srdjan Stevanovic

Prema navodima italijanskih izvora, Mirotić će sigurno propustiti meč domaće lige sa Sasarijem, a njegov nastup u "duplom programu" Evrolige je pod upitnikom.

Partizan će, podsetimo, petog decembra igrati na svom terenu sa Monakom, a dva dana kasnije takođe u Areni sa Armanijem.

Mirotiću je, navode Italijani, upaljena Ahilova tetiva i tek nakon dodatnih testova videće se koliko će morati na poštedu.

Armani naredna dva meča gostuje - pre PArtizana odigraće meč u Minhenu protiv Bajerna.

Meč Mirotića protiv Partizana se neobično očekivao zbog letošnje sage oko njegovog prelaska u tabor crno-belih koji se, na kraju, nije desio usled nerazjašnjenih okolnosti.

Poznato je da je košarkaš najpre pristao da pređe u Partizan, dao je i reč Obradoviću, međutim u međuvremenu je odustao i prihvatio ponudu italijanskog evroligaša.

U svakom slučaju, navijači Partizana možda ovog puta neće biti u prilici da dočekaju Mirotića onako kako su zamislili.

Armani nakon 11 kola ima samo četiri pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: