Nedelja, 16.07.2023.

09:20

Centar Partizana se seli u Grčku

Košarkaš Partizana Tristan Vukčević će u sledećoj sezoni igrati za ekipu Peristerija.

Izvor: B92

Centar Partizana se seli u Grèku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Za mene je ovo losa vest. Tristan bez sumnje poseduje talenat, mek sut i dobru pokretljivost. Uz koji kilogram vise i koju godinu iskustva vise, Tristan bi bio na dobrom putu da postane standardni reprezentativac. Price da ne voli da trenira su besmislene, covek od toga zivi.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 1 godinu

Vukčević=Ðekić
Pokušao je i Dule svojevremeno da napravi dobru četvorku od Ðekića,ali.. Ista stvar sad sa dešava Željku sa Vukčevićem...Imaju talenat,ali voljni momenat,pokretljivost i odbrana loše,loše,loše!

nesa80

pre 1 godinu

Како то да га геније Жељко нествори играчи у. Ту судбину чека и Трифуновића Копривницу јер тај бивши тренер незна да ствара играче него тренирао само дрим играче.
(zdravko, 16. jul 2023 12:20)
meni je dovoljno sto ce smajli biti top igrac za reprezentaciju,pa da ima carobni stapic od trifunovica i koprivice nece biti igraca,to se vidi iz aviona,trifunovic ce max biti ko dangubic a koprivica je suvise mekan za ovaj sport.nece valjda obradovic od trifunovica da napravi bogdanovica to je nemoguce.ko i vas petrusev sto nikad nece biti top igrac pa neprozivas ivanovica

zdravko

pre 1 godinu

Како то да га геније Жељко нествори играчи у. Ту судбину чека и Трифуновића Копривницу јер тај бивши тренер незна да ствара играче него тренирао само дрим играче.

Sonsi Get

pre 1 godinu

Vidim svi napadaju Zeljka, al ne moze ni najbolji evropski trener u istoriji da napravi igraca od tebe ako ti to ne zelis. Tristan se ne trudi, na treninizma ne daje maksimum, nezainteresovan, odsutan itd. Ukoliko ne promeni pristup i razmisljanje, nece od njega biti nista. Jos jedan u nizu propali talenat.

grobar

pre 1 godinu

momak je fizicki bio u Partizanu a glavom u Americi. onda jednog trenutka nije bio tu ni fizicki. Takav nezainteresovan nece nista napraviti, na zalost srpske kosarke. Idi kod tate i ne vracaj se vise.

SimaKosmos74

pre 1 godinu

Reče neko, svi mladi igrači, osim Tristana, napredovali su kod Željka... Čak je dodao da su i ovi matoriji napredovali... Jedini igrač koji je kod Željka napredovao je Madar i delimično Lesor. Smajlija je Žoc doveo do ivice ambisa, a onda se dečko vratio na nivo koji je posedovao i u NBA... Znači da nije napredovao... Ostali su bili na onom nivou na kojem su bili i pre dolaska u Partizan... Pa ne uče se matori konji da vuku kola... Možemo pričati o sistemu igre koji je odgovarao svim tim igračima i to je zasluga Žoca, ali o nekom individualnom napretku njih pojedinačno, osim napred pomenutih Madara i Lesora, nema ni govora!!!

sve je relativno

pre 1 godinu

Isto će se desiti i Topiću, talentovan, mlad, dobar porodični pedigre, ovo, ono, ali kad pređe u seniore, to je drugi sport.

Uostalom, kako je moguće da su gotovo svi napredovali kod Željka samo on nije. Najbolju košarku u karijeri igraju Panter, Ledej, Lesor. Naneli i Exum kao iz najboljih dana, napredovao Avramović od mladih Madar, Smajli, Trifa, Avramović. Samo je Koprivica stagnirao zbog povreda i bolesti i Anđušić zbog psihe, očekivao je i on i navijači više, ali je stvorio sebi nepotreban pritisak, biće to bolje od jeseni. Samo je Tristan slabo napredovao, biće da je do njega. Nekad se stiče utisak da odbranu igra kao da drži ruke u džepovima. Tako su "stručnjaci" i još veći "stručnjaci" iz Železnika pljuvali Trinkijerija što je odmah raskrstio sa mega giga talentom Pecarskim. Dokaz da nije pogrešio je da iz sezone u sezonu igra u sve lošijim klubovima bez rezultatskih ambicija. Nadam se da će se Tristan trgnuti, početi ozbiljno da radi i zalaže se i da će zaigrati jednog dana za reprezentaciju.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 1 godinu

Jedino zalim za Exumom sto je otisao,jer tesko cemo naci takvog igraca da ga zameni, cak i za puno vece novce.
Ostali(Lesor,Papapetru,Madar,Vukcevic) su zamenjivi, cak mislim da cemo dovesti bolje igrace umesto njih.
Da su otisli Anđusic i Trifunovic nebi bilo lose,jer bi verujem doveli jos bolje!

kiza D

pre 1 godinu

Od Tristana nikad igraca svi koji suga gledali uzivo to znaju. Anemican na terenu uvek ispada u odbrani i govor tela kao daje primoran da igra.
Reprezentaciju ni Srbije a ni Grcke nikada nece videti.

miki018

pre 1 godinu

zaista steta kad ti bog da sve predispozicije da budes najbolji u kosarci ali ti ne da onu dozu bezobraznisti ili dozu emocije koja ce te pojrenuti i da eksplodiras u minuti decko nema motivaciju za belike stvari pa vidite njegove reakcije na situacije koje su terale strance da odlepe da igraju da se guraju i udaraju a on mirbo stoji u pozadini bilo je takvih igraca kroz istoriju navescu samo jednog cubtola velike mogucnosti ali narav mrtvo more

kiza D

pre 1 godinu

Od Tristana nikad igraca svi koji suga gledali uzivo to znaju. Anemican na terenu uvek ispada u odbrani i govor tela kao daje primoran da igra.
Reprezentaciju ni Srbije a ni Grcke nikada nece videti.

Milan S

pre 1 godinu

Sad već sasvim izvesno budući član seniorske reprezentacije Grčke. Hvala Željko. Čoveku je bitniji rezultat tima u jednoj sezoni (kog smo sad vec svi zaboravili) nego stvaranje igraca. Ovo ni malo nije dobro za našu košarku kao i to da u glavnim nam timovima igraju toliko puno stranaca.

Basketaš

pre 1 godinu

Zašto bi Tristan bio u Partizanu? Pa on je srpskog porekla i mlad je. Njegova vrednost na tržištu je ispod milion evra po sezoni. Kako očekujete da će takvog igrača prihvatiti najtrofejniji trener u Evropi( čitaj najveći trošadžija) svih vremena. Mora mali u drugim sredinama da poraste , pa kada bude vredeo 4-5 miliona evra po sezoni neto( kao Mirotić) onda može da se vrati. Nego šta ćemo sa 7,5 miliona evra duga za porez?

General Dule

pre 1 godinu

Ala ga razvio Zoc svaka cast…a msm salim se malo ali ne moze igrac koji ne prima ispod 800 000 € da igra u Partizanu…bruka ih nema smisla.
Pa sto ga ne nauci nesto nego odmah paljba. Pitam samo.
(jezzz, 16. jul 2023 09:31)

Dečko odbija da potrči. Hoće da igra i greši ceo meč. Ne prija mu pritisak.

Prosto je takav igrač. Smajli je dosta napredovao, pa čak i Lesor.
Tristan prosto ima neku filozofiju igre koje ne želi da se odrekne.

Misli da je odradio dobar posao ako pogodi šut, a preko njega pljušte poeni u odbrani.
Na svaki njegov dat koš tim primi 10 poena preko ili zbog njega.

On mi deluje kao klasičan moderni NBA centar. Treba ga nabildovati i taman može 10ak minuta da igra neku streč peticu.

Visok je, ali niti zna da igra leđima, niti da zagradi koš i uhvati loptu.
Slab je fizički.
Loše se kreće sa i bez lopte.
Užasan rad nogu ima.

Bukvalno nije ništa bolji od Pecarskog. Naprotiv.

Dule bi možda od njega nešto napravio, ali Žoc izgleda ne može.

Ljemenkacz

pre 1 godinu

Pametno, ipak ove sezone napadamo evroligu, na njegovoj poziciji 4 su Mirotic i Ledej.

Ocekujemo na pleju kos Nejpira i jednog centea:

Nejpir
Panter
Naneli
Mirotic
Smailagic

Jaramaz
Aleksa
Trifa
Ponitka
Motley
Drezgic
Koprivica

Marko

pre 1 godinu

Toliko o tome koliko je Željko dobar za razvoj mladih igrača, i koliko ih je stvorio, i onda pominje se rad sa Željkom, a to se zapravo odnosi na to da on pravi najjače u najskuplje ekipe, izuzev samog početka uvek je radio sa najboljim igračima i neograničenim budzetom... Tristan je veću ulogu imao u Realu pre 3 god nego sada, isto očekuje i Koprivicu, zato bolje da bezi dok mu je vreme ...

Yaps

pre 1 godinu

Kad krenem da čitam komentare,bude mi muka. Što ne objave budzet oba tima. Na primer 15 miliona i jednima i drugima,pa nek svako kroji tim kako mu volja. Ovako sa jedne strane imate 3 igrača,sa druge 6 i onda ko koliko košta. Ako Mirotić dodje u Partizan,verovatno su obe strane potrošile slično. Meni je,kao totalnom laiku potrebno objašnjenje ko je i zašto potisao Raduljicu na dve sezine,kad čovek godinama ne igra ozbiljnu košarku.

Yaps

pre 1 godinu

Pre svakog komentara volum da kažem za koga navijam. Za Partizan. Za njega je bolje da ode,zbog minutaže,a u Partizanu se neće osetiti. Vrlo dobar materijal za obradu,al pitanje da li će dozvoliti da se obradi. Mora bolje da prati igru i da bude skoncentrisaniji u odbrani,u suprotnom ostaće na nivou peristerija.

DukiNS

pre 1 godinu

Razumna odluka uzevši u obzir da mu je porodica tamo i ako bi imao dobru minutažu. Srećno i nadam se da će se jednom vratiti u Partizan sa bitnijom ulogom.

доктор?љарт5рт48

pre 1 godinu

Maли је велики таленат врхунски кошаркаш одиграо врхунски у Реалу завршницу Евро лиге и Шпанског првенства. Али у Партизану су морали да играју скупи Странци јер је то филозофија највећег тренера галаксије. Док буде пара биће и музике. А Грци паметно одведу га код њих па за њихову репрезентацију. Узеше нам врхунског играча.

Sreten Zujkic

pre 1 godinu

Decko je lajsna, istripovao da je zvezda i ni Zeljko nije uspeo da ga spusti na zemlju i uozbilji. Steta, fizikalije su mu odlicne, ali to svakako nije dovoljno...

Šomi

pre 1 godinu

Na četvorci smo pokriveni,Lidej i Mirotić,Smajlagić može i na 4 i na 5.. Fali nam pored Koprivice na 5 još jedan teški centar.. Naravno i plej nam fali i to bi bilo to.. Grmeće u Berlinu na f4,kao da gledam: TEBE ČEKAM DA OSTVARIM JEDAN DAVNI SAN.. 1. Novi plej,Aleksa,Jaramaz 2. Panter,Andjušić 3. Naneli,Ponitka,Trifunović 4. Mirotić,Lidej 5. Novi centar,Koprivica

Srbija čeka 24.

pre 1 godinu

Kako ono kažu, razigrao ga ŽOC, igrači kod Žoca mogu samo da napreduju i posle im cena bude trostruko veća i odu i veći klub pa pristanu i za manje pare da igraju.

A ovaj došao iz Reala i ode u klub nivo Igokea.

Nikola

pre 1 godinu

Sad ce tata da izbori minute, trebao si da ostanes u Partizanu i da pokazes zrelost da mozes da zasluzis minute u ovoj konkurenciji da ucis od najboljih.

veliki

pre 1 godinu

То онај Србин од кога је Жоц направио звер јер ко са њим ради годину-две, њему Жоц толико подигне цену да вреди најмање 3 пута и око њега се отимају тимови не само у Европи, него и у НБА? То нај Србин кога Жоц развијао за репрезентацију, а сада ће уместо њега доћи неко перспективан ко игра за Шпанију да се даље развија пред пензију? То онај редак Србин у Партизану који је успео да добије покоји минут у регуларном делу сезоне, а после млатио пешкирима са клупе а онда скокнуо и до Америке? Фамилија и љубав су то… Из Реала у Партизан, из Партизана у Перистери, свака част каква је аждаја од њега направљена.

Goks

pre 1 godinu

Spor,trom, bez motorike, letva u ledjima, u odbrani očajan u napadu užasan, nezainteresovan, košarkaški IQ ne postoji. Tristan Vukčević.

Sta je sa ovim?

pre 1 godinu

Prema našim saznajima, Mirotić će sa šampionom potpisati dvogodišnji ugovor, tačnije na jednu plus jednu sezonu, a navodno će biti plaćen tri i po miliona po sezoni. Iskusni košarkaš je već pre desetak dana obavio razgovor sa trenerom ’crno-belih’ Željkom Obradovićem, a kao što je Sport Klub prvi objavio klub iz Humske je još pre više od dve nedelje ušao u trku za njegove usluge

tamoneko

pre 1 godinu

Ali ako jednog dana dogura do NBA biće da je to učinila magična ruka Rumenog i igranje u Partizanu.
A lik imao manje minuta od Save Drezgića za celu sezonu.

Admiral

pre 1 godinu

Ne moze se ozbiljna kosarka igrati bez odbrane. Decko ima meku ruku i to je sve, ali to je nedovoljno. U odbrani supalj, skok nema, igra poprilicno mlaka. Sve najbolje u daljoj karijeri ali tesko da ce uspeti na nekom ozbiljnom nivou.

zoran

pre 1 godinu

Stvara se prostor u Partizanu za nekog ekstra centra.... Vukčević je mlad talentovan ali treba mu klub gde će imati velike minute...
U evroligi nebi imao minute tako da mozda i za njega bolje.... Igrao bi u Abba ali koliko nema vremena Partizan da ga toliko čeja jer Željko očito juri trofej evrolige...
-Željko radi sjajno... Izbor igrača odličan..... Ugovore produžili LEDEJ sjajno, PANTER sjajno, NANELI sjajno tri vazna igrača... To je odlično, igrači odlični, nije im potrebno uklapanje.... Došli Jaramaz dečko nikad nije pokazao do kraja sav potencijal a ima ga... Mozda će kod Meljka to pokazati...
Ponitka odličan igral, veoma zanimljiv ekstra pojačanje...
Mirotić pišu portali potpisao to bi bilo top pojačanje....
-Očejujem centra i pleja i to bi bio vrhunski tim i već sad je odličan.
Željko očigledno napada trofej evrolige.... Mislim da će Partizan biti mnogo jači od prošle sezone....
-Partizan će imati po svemu sudeći najboljeg igrača u evropi Mirotića... - - Tim je veoma kvalitetan i sada a nije kompletiran.... Biće Partizan vrh tim

DzoHusafet

pre 1 godinu

Real ga pustio, Partizan ga pustio... Odličan prospekt, ali izgleda da mu nedostaje radna etika.

Valjda će otac da utiče na njega da počne da daje više od sebe na treninzima.

jezzz

pre 1 godinu

Ala ga razvio Zoc svaka cast…a msm salim se malo ali ne moze igrac koji ne prima ispod 800 000 € da igra u Partizanu…bruka ih nema smisla.
Pa sto ga ne nauci nesto nego odmah paljba. Pitam samo.

veliki

pre 1 godinu

То онај Србин од кога је Жоц направио звер јер ко са њим ради годину-две, њему Жоц толико подигне цену да вреди најмање 3 пута и око њега се отимају тимови не само у Европи, него и у НБА? То нај Србин кога Жоц развијао за репрезентацију, а сада ће уместо њега доћи неко перспективан ко игра за Шпанију да се даље развија пред пензију? То онај редак Србин у Партизану који је успео да добије покоји минут у регуларном делу сезоне, а после млатио пешкирима са клупе а онда скокнуо и до Америке? Фамилија и љубав су то… Из Реала у Партизан, из Партизана у Перистери, свака част каква је аждаја од њега направљена.

Goks

pre 1 godinu

Spor,trom, bez motorike, letva u ledjima, u odbrani očajan u napadu užasan, nezainteresovan, košarkaški IQ ne postoji. Tristan Vukčević.

Yaps

pre 1 godinu

Pre svakog komentara volum da kažem za koga navijam. Za Partizan. Za njega je bolje da ode,zbog minutaže,a u Partizanu se neće osetiti. Vrlo dobar materijal za obradu,al pitanje da li će dozvoliti da se obradi. Mora bolje da prati igru i da bude skoncentrisaniji u odbrani,u suprotnom ostaće na nivou peristerija.

Srbija čeka 24.

pre 1 godinu

Kako ono kažu, razigrao ga ŽOC, igrači kod Žoca mogu samo da napreduju i posle im cena bude trostruko veća i odu i veći klub pa pristanu i za manje pare da igraju.

A ovaj došao iz Reala i ode u klub nivo Igokea.

General Dule

pre 1 godinu

Ala ga razvio Zoc svaka cast…a msm salim se malo ali ne moze igrac koji ne prima ispod 800 000 € da igra u Partizanu…bruka ih nema smisla.
Pa sto ga ne nauci nesto nego odmah paljba. Pitam samo.
(jezzz, 16. jul 2023 09:31)

Dečko odbija da potrči. Hoće da igra i greši ceo meč. Ne prija mu pritisak.

Prosto je takav igrač. Smajli je dosta napredovao, pa čak i Lesor.
Tristan prosto ima neku filozofiju igre koje ne želi da se odrekne.

Misli da je odradio dobar posao ako pogodi šut, a preko njega pljušte poeni u odbrani.
Na svaki njegov dat koš tim primi 10 poena preko ili zbog njega.

On mi deluje kao klasičan moderni NBA centar. Treba ga nabildovati i taman može 10ak minuta da igra neku streč peticu.

Visok je, ali niti zna da igra leđima, niti da zagradi koš i uhvati loptu.
Slab je fizički.
Loše se kreće sa i bez lopte.
Užasan rad nogu ima.

Bukvalno nije ništa bolji od Pecarskog. Naprotiv.

Dule bi možda od njega nešto napravio, ali Žoc izgleda ne može.

Yaps

pre 1 godinu

Kad krenem da čitam komentare,bude mi muka. Što ne objave budzet oba tima. Na primer 15 miliona i jednima i drugima,pa nek svako kroji tim kako mu volja. Ovako sa jedne strane imate 3 igrača,sa druge 6 i onda ko koliko košta. Ako Mirotić dodje u Partizan,verovatno su obe strane potrošile slično. Meni je,kao totalnom laiku potrebno objašnjenje ko je i zašto potisao Raduljicu na dve sezine,kad čovek godinama ne igra ozbiljnu košarku.

Sreten Zujkic

pre 1 godinu

Decko je lajsna, istripovao da je zvezda i ni Zeljko nije uspeo da ga spusti na zemlju i uozbilji. Steta, fizikalije su mu odlicne, ali to svakako nije dovoljno...

tamoneko

pre 1 godinu

Ali ako jednog dana dogura do NBA biće da je to učinila magična ruka Rumenog i igranje u Partizanu.
A lik imao manje minuta od Save Drezgića za celu sezonu.

доктор?љарт5рт48

pre 1 godinu

Maли је велики таленат врхунски кошаркаш одиграо врхунски у Реалу завршницу Евро лиге и Шпанског првенства. Али у Партизану су морали да играју скупи Странци јер је то филозофија највећег тренера галаксије. Док буде пара биће и музике. А Грци паметно одведу га код њих па за њихову репрезентацију. Узеше нам врхунског играча.

jezzz

pre 1 godinu

Ala ga razvio Zoc svaka cast…a msm salim se malo ali ne moze igrac koji ne prima ispod 800 000 € da igra u Partizanu…bruka ih nema smisla.
Pa sto ga ne nauci nesto nego odmah paljba. Pitam samo.

DzoHusafet

pre 1 godinu

Real ga pustio, Partizan ga pustio... Odličan prospekt, ali izgleda da mu nedostaje radna etika.

Valjda će otac da utiče na njega da počne da daje više od sebe na treninzima.

Marko

pre 1 godinu

Toliko o tome koliko je Željko dobar za razvoj mladih igrača, i koliko ih je stvorio, i onda pominje se rad sa Željkom, a to se zapravo odnosi na to da on pravi najjače u najskuplje ekipe, izuzev samog početka uvek je radio sa najboljim igračima i neograničenim budzetom... Tristan je veću ulogu imao u Realu pre 3 god nego sada, isto očekuje i Koprivicu, zato bolje da bezi dok mu je vreme ...

Admiral

pre 1 godinu

Ne moze se ozbiljna kosarka igrati bez odbrane. Decko ima meku ruku i to je sve, ali to je nedovoljno. U odbrani supalj, skok nema, igra poprilicno mlaka. Sve najbolje u daljoj karijeri ali tesko da ce uspeti na nekom ozbiljnom nivou.

zoran

pre 1 godinu

Stvara se prostor u Partizanu za nekog ekstra centra.... Vukčević je mlad talentovan ali treba mu klub gde će imati velike minute...
U evroligi nebi imao minute tako da mozda i za njega bolje.... Igrao bi u Abba ali koliko nema vremena Partizan da ga toliko čeja jer Željko očito juri trofej evrolige...
-Željko radi sjajno... Izbor igrača odličan..... Ugovore produžili LEDEJ sjajno, PANTER sjajno, NANELI sjajno tri vazna igrača... To je odlično, igrači odlični, nije im potrebno uklapanje.... Došli Jaramaz dečko nikad nije pokazao do kraja sav potencijal a ima ga... Mozda će kod Meljka to pokazati...
Ponitka odličan igral, veoma zanimljiv ekstra pojačanje...
Mirotić pišu portali potpisao to bi bilo top pojačanje....
-Očejujem centra i pleja i to bi bio vrhunski tim i već sad je odličan.
Željko očigledno napada trofej evrolige.... Mislim da će Partizan biti mnogo jači od prošle sezone....
-Partizan će imati po svemu sudeći najboljeg igrača u evropi Mirotića... - - Tim je veoma kvalitetan i sada a nije kompletiran.... Biće Partizan vrh tim

DukiNS

pre 1 godinu

Razumna odluka uzevši u obzir da mu je porodica tamo i ako bi imao dobru minutažu. Srećno i nadam se da će se jednom vratiti u Partizan sa bitnijom ulogom.

grobar

pre 1 godinu

momak je fizicki bio u Partizanu a glavom u Americi. onda jednog trenutka nije bio tu ni fizicki. Takav nezainteresovan nece nista napraviti, na zalost srpske kosarke. Idi kod tate i ne vracaj se vise.

SimaKosmos74

pre 1 godinu

Reče neko, svi mladi igrači, osim Tristana, napredovali su kod Željka... Čak je dodao da su i ovi matoriji napredovali... Jedini igrač koji je kod Željka napredovao je Madar i delimično Lesor. Smajlija je Žoc doveo do ivice ambisa, a onda se dečko vratio na nivo koji je posedovao i u NBA... Znači da nije napredovao... Ostali su bili na onom nivou na kojem su bili i pre dolaska u Partizan... Pa ne uče se matori konji da vuku kola... Možemo pričati o sistemu igre koji je odgovarao svim tim igračima i to je zasluga Žoca, ali o nekom individualnom napretku njih pojedinačno, osim napred pomenutih Madara i Lesora, nema ni govora!!!

Sonsi Get

pre 1 godinu

Vidim svi napadaju Zeljka, al ne moze ni najbolji evropski trener u istoriji da napravi igraca od tebe ako ti to ne zelis. Tristan se ne trudi, na treninizma ne daje maksimum, nezainteresovan, odsutan itd. Ukoliko ne promeni pristup i razmisljanje, nece od njega biti nista. Jos jedan u nizu propali talenat.

Nikola

pre 1 godinu

Sad ce tata da izbori minute, trebao si da ostanes u Partizanu i da pokazes zrelost da mozes da zasluzis minute u ovoj konkurenciji da ucis od najboljih.

Šomi

pre 1 godinu

Na četvorci smo pokriveni,Lidej i Mirotić,Smajlagić može i na 4 i na 5.. Fali nam pored Koprivice na 5 još jedan teški centar.. Naravno i plej nam fali i to bi bilo to.. Grmeće u Berlinu na f4,kao da gledam: TEBE ČEKAM DA OSTVARIM JEDAN DAVNI SAN.. 1. Novi plej,Aleksa,Jaramaz 2. Panter,Andjušić 3. Naneli,Ponitka,Trifunović 4. Mirotić,Lidej 5. Novi centar,Koprivica

kiza D

pre 1 godinu

Od Tristana nikad igraca svi koji suga gledali uzivo to znaju. Anemican na terenu uvek ispada u odbrani i govor tela kao daje primoran da igra.
Reprezentaciju ni Srbije a ni Grcke nikada nece videti.

zdravko

pre 1 godinu

Како то да га геније Жељко нествори играчи у. Ту судбину чека и Трифуновића Копривницу јер тај бивши тренер незна да ствара играче него тренирао само дрим играче.

sve je relativno

pre 1 godinu

Isto će se desiti i Topiću, talentovan, mlad, dobar porodični pedigre, ovo, ono, ali kad pređe u seniore, to je drugi sport.

Uostalom, kako je moguće da su gotovo svi napredovali kod Željka samo on nije. Najbolju košarku u karijeri igraju Panter, Ledej, Lesor. Naneli i Exum kao iz najboljih dana, napredovao Avramović od mladih Madar, Smajli, Trifa, Avramović. Samo je Koprivica stagnirao zbog povreda i bolesti i Anđušić zbog psihe, očekivao je i on i navijači više, ali je stvorio sebi nepotreban pritisak, biće to bolje od jeseni. Samo je Tristan slabo napredovao, biće da je do njega. Nekad se stiče utisak da odbranu igra kao da drži ruke u džepovima. Tako su "stručnjaci" i još veći "stručnjaci" iz Železnika pljuvali Trinkijerija što je odmah raskrstio sa mega giga talentom Pecarskim. Dokaz da nije pogrešio je da iz sezone u sezonu igra u sve lošijim klubovima bez rezultatskih ambicija. Nadam se da će se Tristan trgnuti, početi ozbiljno da radi i zalaže se i da će zaigrati jednog dana za reprezentaciju.

Basketaš

pre 1 godinu

Zašto bi Tristan bio u Partizanu? Pa on je srpskog porekla i mlad je. Njegova vrednost na tržištu je ispod milion evra po sezoni. Kako očekujete da će takvog igrača prihvatiti najtrofejniji trener u Evropi( čitaj najveći trošadžija) svih vremena. Mora mali u drugim sredinama da poraste , pa kada bude vredeo 4-5 miliona evra po sezoni neto( kao Mirotić) onda može da se vrati. Nego šta ćemo sa 7,5 miliona evra duga za porez?

Milan S

pre 1 godinu

Sad već sasvim izvesno budući član seniorske reprezentacije Grčke. Hvala Željko. Čoveku je bitniji rezultat tima u jednoj sezoni (kog smo sad vec svi zaboravili) nego stvaranje igraca. Ovo ni malo nije dobro za našu košarku kao i to da u glavnim nam timovima igraju toliko puno stranaca.

miki018

pre 1 godinu

zaista steta kad ti bog da sve predispozicije da budes najbolji u kosarci ali ti ne da onu dozu bezobraznisti ili dozu emocije koja ce te pojrenuti i da eksplodiras u minuti decko nema motivaciju za belike stvari pa vidite njegove reakcije na situacije koje su terale strance da odlepe da igraju da se guraju i udaraju a on mirbo stoji u pozadini bilo je takvih igraca kroz istoriju navescu samo jednog cubtola velike mogucnosti ali narav mrtvo more

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 1 godinu

Jedino zalim za Exumom sto je otisao,jer tesko cemo naci takvog igraca da ga zameni, cak i za puno vece novce.
Ostali(Lesor,Papapetru,Madar,Vukcevic) su zamenjivi, cak mislim da cemo dovesti bolje igrace umesto njih.
Da su otisli Anđusic i Trifunovic nebi bilo lose,jer bi verujem doveli jos bolje!

Sta je sa ovim?

pre 1 godinu

Prema našim saznajima, Mirotić će sa šampionom potpisati dvogodišnji ugovor, tačnije na jednu plus jednu sezonu, a navodno će biti plaćen tri i po miliona po sezoni. Iskusni košarkaš je već pre desetak dana obavio razgovor sa trenerom ’crno-belih’ Željkom Obradovićem, a kao što je Sport Klub prvi objavio klub iz Humske je još pre više od dve nedelje ušao u trku za njegove usluge

kiza D

pre 1 godinu

Od Tristana nikad igraca svi koji suga gledali uzivo to znaju. Anemican na terenu uvek ispada u odbrani i govor tela kao daje primoran da igra.
Reprezentaciju ni Srbije a ni Grcke nikada nece videti.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 1 godinu

Vukčević=Ðekić
Pokušao je i Dule svojevremeno da napravi dobru četvorku od Ðekića,ali.. Ista stvar sad sa dešava Željku sa Vukčevićem...Imaju talenat,ali voljni momenat,pokretljivost i odbrana loše,loše,loše!

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Za mene je ovo losa vest. Tristan bez sumnje poseduje talenat, mek sut i dobru pokretljivost. Uz koji kilogram vise i koju godinu iskustva vise, Tristan bi bio na dobrom putu da postane standardni reprezentativac. Price da ne voli da trenira su besmislene, covek od toga zivi.

nesa80

pre 1 godinu

Како то да га геније Жељко нествори играчи у. Ту судбину чека и Трифуновића Копривницу јер тај бивши тренер незна да ствара играче него тренирао само дрим играче.
(zdravko, 16. jul 2023 12:20)
meni je dovoljno sto ce smajli biti top igrac za reprezentaciju,pa da ima carobni stapic od trifunovica i koprivice nece biti igraca,to se vidi iz aviona,trifunovic ce max biti ko dangubic a koprivica je suvise mekan za ovaj sport.nece valjda obradovic od trifunovica da napravi bogdanovica to je nemoguce.ko i vas petrusev sto nikad nece biti top igrac pa neprozivas ivanovica

Ljemenkacz

pre 1 godinu

Pametno, ipak ove sezone napadamo evroligu, na njegovoj poziciji 4 su Mirotic i Ledej.

Ocekujemo na pleju kos Nejpira i jednog centea:

Nejpir
Panter
Naneli
Mirotic
Smailagic

Jaramaz
Aleksa
Trifa
Ponitka
Motley
Drezgic
Koprivica

veliki

pre 1 godinu

То онај Србин од кога је Жоц направио звер јер ко са њим ради годину-две, њему Жоц толико подигне цену да вреди најмање 3 пута и око њега се отимају тимови не само у Европи, него и у НБА? То нај Србин кога Жоц развијао за репрезентацију, а сада ће уместо њега доћи неко перспективан ко игра за Шпанију да се даље развија пред пензију? То онај редак Србин у Партизану који је успео да добије покоји минут у регуларном делу сезоне, а после млатио пешкирима са клупе а онда скокнуо и до Америке? Фамилија и љубав су то… Из Реала у Партизан, из Партизана у Перистери, свака част каква је аждаја од њега направљена.

доктор?љарт5рт48

pre 1 godinu

Maли је велики таленат врхунски кошаркаш одиграо врхунски у Реалу завршницу Евро лиге и Шпанског првенства. Али у Партизану су морали да играју скупи Странци јер је то филозофија највећег тренера галаксије. Док буде пара биће и музике. А Грци паметно одведу га код њих па за њихову репрезентацију. Узеше нам врхунског играча.

Goks

pre 1 godinu

Spor,trom, bez motorike, letva u ledjima, u odbrani očajan u napadu užasan, nezainteresovan, košarkaški IQ ne postoji. Tristan Vukčević.

Srbija čeka 24.

pre 1 godinu

Kako ono kažu, razigrao ga ŽOC, igrači kod Žoca mogu samo da napreduju i posle im cena bude trostruko veća i odu i veći klub pa pristanu i za manje pare da igraju.

A ovaj došao iz Reala i ode u klub nivo Igokea.

Ljemenkacz

pre 1 godinu

Pametno, ipak ove sezone napadamo evroligu, na njegovoj poziciji 4 su Mirotic i Ledej.

Ocekujemo na pleju kos Nejpira i jednog centea:

Nejpir
Panter
Naneli
Mirotic
Smailagic

Jaramaz
Aleksa
Trifa
Ponitka
Motley
Drezgic
Koprivica

jezzz

pre 1 godinu

Ala ga razvio Zoc svaka cast…a msm salim se malo ali ne moze igrac koji ne prima ispod 800 000 € da igra u Partizanu…bruka ih nema smisla.
Pa sto ga ne nauci nesto nego odmah paljba. Pitam samo.

Marko

pre 1 godinu

Toliko o tome koliko je Željko dobar za razvoj mladih igrača, i koliko ih je stvorio, i onda pominje se rad sa Željkom, a to se zapravo odnosi na to da on pravi najjače u najskuplje ekipe, izuzev samog početka uvek je radio sa najboljim igračima i neograničenim budzetom... Tristan je veću ulogu imao u Realu pre 3 god nego sada, isto očekuje i Koprivicu, zato bolje da bezi dok mu je vreme ...

tamoneko

pre 1 godinu

Ali ako jednog dana dogura do NBA biće da je to učinila magična ruka Rumenog i igranje u Partizanu.
A lik imao manje minuta od Save Drezgića za celu sezonu.

SimaKosmos74

pre 1 godinu

Reče neko, svi mladi igrači, osim Tristana, napredovali su kod Željka... Čak je dodao da su i ovi matoriji napredovali... Jedini igrač koji je kod Željka napredovao je Madar i delimično Lesor. Smajlija je Žoc doveo do ivice ambisa, a onda se dečko vratio na nivo koji je posedovao i u NBA... Znači da nije napredovao... Ostali su bili na onom nivou na kojem su bili i pre dolaska u Partizan... Pa ne uče se matori konji da vuku kola... Možemo pričati o sistemu igre koji je odgovarao svim tim igračima i to je zasluga Žoca, ali o nekom individualnom napretku njih pojedinačno, osim napred pomenutih Madara i Lesora, nema ni govora!!!

zdravko

pre 1 godinu

Како то да га геније Жељко нествори играчи у. Ту судбину чека и Трифуновића Копривницу јер тај бивши тренер незна да ствара играче него тренирао само дрим играче.

Basketaš

pre 1 godinu

Zašto bi Tristan bio u Partizanu? Pa on je srpskog porekla i mlad je. Njegova vrednost na tržištu je ispod milion evra po sezoni. Kako očekujete da će takvog igrača prihvatiti najtrofejniji trener u Evropi( čitaj najveći trošadžija) svih vremena. Mora mali u drugim sredinama da poraste , pa kada bude vredeo 4-5 miliona evra po sezoni neto( kao Mirotić) onda može da se vrati. Nego šta ćemo sa 7,5 miliona evra duga za porez?

Milan S

pre 1 godinu

Sad već sasvim izvesno budući član seniorske reprezentacije Grčke. Hvala Željko. Čoveku je bitniji rezultat tima u jednoj sezoni (kog smo sad vec svi zaboravili) nego stvaranje igraca. Ovo ni malo nije dobro za našu košarku kao i to da u glavnim nam timovima igraju toliko puno stranaca.

General Dule

pre 1 godinu

Ala ga razvio Zoc svaka cast…a msm salim se malo ali ne moze igrac koji ne prima ispod 800 000 € da igra u Partizanu…bruka ih nema smisla.
Pa sto ga ne nauci nesto nego odmah paljba. Pitam samo.
(jezzz, 16. jul 2023 09:31)

Dečko odbija da potrči. Hoće da igra i greši ceo meč. Ne prija mu pritisak.

Prosto je takav igrač. Smajli je dosta napredovao, pa čak i Lesor.
Tristan prosto ima neku filozofiju igre koje ne želi da se odrekne.

Misli da je odradio dobar posao ako pogodi šut, a preko njega pljušte poeni u odbrani.
Na svaki njegov dat koš tim primi 10 poena preko ili zbog njega.

On mi deluje kao klasičan moderni NBA centar. Treba ga nabildovati i taman može 10ak minuta da igra neku streč peticu.

Visok je, ali niti zna da igra leđima, niti da zagradi koš i uhvati loptu.
Slab je fizički.
Loše se kreće sa i bez lopte.
Užasan rad nogu ima.

Bukvalno nije ništa bolji od Pecarskog. Naprotiv.

Dule bi možda od njega nešto napravio, ali Žoc izgleda ne može.

Šomi

pre 1 godinu

Na četvorci smo pokriveni,Lidej i Mirotić,Smajlagić može i na 4 i na 5.. Fali nam pored Koprivice na 5 još jedan teški centar.. Naravno i plej nam fali i to bi bilo to.. Grmeće u Berlinu na f4,kao da gledam: TEBE ČEKAM DA OSTVARIM JEDAN DAVNI SAN.. 1. Novi plej,Aleksa,Jaramaz 2. Panter,Andjušić 3. Naneli,Ponitka,Trifunović 4. Mirotić,Lidej 5. Novi centar,Koprivica

Sreten Zujkic

pre 1 godinu

Decko je lajsna, istripovao da je zvezda i ni Zeljko nije uspeo da ga spusti na zemlju i uozbilji. Steta, fizikalije su mu odlicne, ali to svakako nije dovoljno...

Yaps

pre 1 godinu

Pre svakog komentara volum da kažem za koga navijam. Za Partizan. Za njega je bolje da ode,zbog minutaže,a u Partizanu se neće osetiti. Vrlo dobar materijal za obradu,al pitanje da li će dozvoliti da se obradi. Mora bolje da prati igru i da bude skoncentrisaniji u odbrani,u suprotnom ostaće na nivou peristerija.

Sta je sa ovim?

pre 1 godinu

Prema našim saznajima, Mirotić će sa šampionom potpisati dvogodišnji ugovor, tačnije na jednu plus jednu sezonu, a navodno će biti plaćen tri i po miliona po sezoni. Iskusni košarkaš je već pre desetak dana obavio razgovor sa trenerom ’crno-belih’ Željkom Obradovićem, a kao što je Sport Klub prvi objavio klub iz Humske je još pre više od dve nedelje ušao u trku za njegove usluge

zoran

pre 1 godinu

Stvara se prostor u Partizanu za nekog ekstra centra.... Vukčević je mlad talentovan ali treba mu klub gde će imati velike minute...
U evroligi nebi imao minute tako da mozda i za njega bolje.... Igrao bi u Abba ali koliko nema vremena Partizan da ga toliko čeja jer Željko očito juri trofej evrolige...
-Željko radi sjajno... Izbor igrača odličan..... Ugovore produžili LEDEJ sjajno, PANTER sjajno, NANELI sjajno tri vazna igrača... To je odlično, igrači odlični, nije im potrebno uklapanje.... Došli Jaramaz dečko nikad nije pokazao do kraja sav potencijal a ima ga... Mozda će kod Meljka to pokazati...
Ponitka odličan igral, veoma zanimljiv ekstra pojačanje...
Mirotić pišu portali potpisao to bi bilo top pojačanje....
-Očejujem centra i pleja i to bi bio vrhunski tim i već sad je odličan.
Željko očigledno napada trofej evrolige.... Mislim da će Partizan biti mnogo jači od prošle sezone....
-Partizan će imati po svemu sudeći najboljeg igrača u evropi Mirotića... - - Tim je veoma kvalitetan i sada a nije kompletiran.... Biće Partizan vrh tim

sve je relativno

pre 1 godinu

Isto će se desiti i Topiću, talentovan, mlad, dobar porodični pedigre, ovo, ono, ali kad pređe u seniore, to je drugi sport.

Uostalom, kako je moguće da su gotovo svi napredovali kod Željka samo on nije. Najbolju košarku u karijeri igraju Panter, Ledej, Lesor. Naneli i Exum kao iz najboljih dana, napredovao Avramović od mladih Madar, Smajli, Trifa, Avramović. Samo je Koprivica stagnirao zbog povreda i bolesti i Anđušić zbog psihe, očekivao je i on i navijači više, ali je stvorio sebi nepotreban pritisak, biće to bolje od jeseni. Samo je Tristan slabo napredovao, biće da je do njega. Nekad se stiče utisak da odbranu igra kao da drži ruke u džepovima. Tako su "stručnjaci" i još veći "stručnjaci" iz Železnika pljuvali Trinkijerija što je odmah raskrstio sa mega giga talentom Pecarskim. Dokaz da nije pogrešio je da iz sezone u sezonu igra u sve lošijim klubovima bez rezultatskih ambicija. Nadam se da će se Tristan trgnuti, početi ozbiljno da radi i zalaže se i da će zaigrati jednog dana za reprezentaciju.

Sonsi Get

pre 1 godinu

Vidim svi napadaju Zeljka, al ne moze ni najbolji evropski trener u istoriji da napravi igraca od tebe ako ti to ne zelis. Tristan se ne trudi, na treninizma ne daje maksimum, nezainteresovan, odsutan itd. Ukoliko ne promeni pristup i razmisljanje, nece od njega biti nista. Jos jedan u nizu propali talenat.

Yaps

pre 1 godinu

Kad krenem da čitam komentare,bude mi muka. Što ne objave budzet oba tima. Na primer 15 miliona i jednima i drugima,pa nek svako kroji tim kako mu volja. Ovako sa jedne strane imate 3 igrača,sa druge 6 i onda ko koliko košta. Ako Mirotić dodje u Partizan,verovatno su obe strane potrošile slično. Meni je,kao totalnom laiku potrebno objašnjenje ko je i zašto potisao Raduljicu na dve sezine,kad čovek godinama ne igra ozbiljnu košarku.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 1 godinu

Jedino zalim za Exumom sto je otisao,jer tesko cemo naci takvog igraca da ga zameni, cak i za puno vece novce.
Ostali(Lesor,Papapetru,Madar,Vukcevic) su zamenjivi, cak mislim da cemo dovesti bolje igrace umesto njih.
Da su otisli Anđusic i Trifunovic nebi bilo lose,jer bi verujem doveli jos bolje!

Nikola

pre 1 godinu

Sad ce tata da izbori minute, trebao si da ostanes u Partizanu i da pokazes zrelost da mozes da zasluzis minute u ovoj konkurenciji da ucis od najboljih.

nesa80

pre 1 godinu

Како то да га геније Жељко нествори играчи у. Ту судбину чека и Трифуновића Копривницу јер тај бивши тренер незна да ствара играче него тренирао само дрим играче.
(zdravko, 16. jul 2023 12:20)
meni je dovoljno sto ce smajli biti top igrac za reprezentaciju,pa da ima carobni stapic od trifunovica i koprivice nece biti igraca,to se vidi iz aviona,trifunovic ce max biti ko dangubic a koprivica je suvise mekan za ovaj sport.nece valjda obradovic od trifunovica da napravi bogdanovica to je nemoguce.ko i vas petrusev sto nikad nece biti top igrac pa neprozivas ivanovica

DukiNS

pre 1 godinu

Razumna odluka uzevši u obzir da mu je porodica tamo i ako bi imao dobru minutažu. Srećno i nadam se da će se jednom vratiti u Partizan sa bitnijom ulogom.

grobar

pre 1 godinu

momak je fizicki bio u Partizanu a glavom u Americi. onda jednog trenutka nije bio tu ni fizicki. Takav nezainteresovan nece nista napraviti, na zalost srpske kosarke. Idi kod tate i ne vracaj se vise.

kiza D

pre 1 godinu

Od Tristana nikad igraca svi koji suga gledali uzivo to znaju. Anemican na terenu uvek ispada u odbrani i govor tela kao daje primoran da igra.
Reprezentaciju ni Srbije a ni Grcke nikada nece videti.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 1 godinu

Vukčević=Ðekić
Pokušao je i Dule svojevremeno da napravi dobru četvorku od Ðekića,ali.. Ista stvar sad sa dešava Željku sa Vukčevićem...Imaju talenat,ali voljni momenat,pokretljivost i odbrana loše,loše,loše!

Admiral

pre 1 godinu

Ne moze se ozbiljna kosarka igrati bez odbrane. Decko ima meku ruku i to je sve, ali to je nedovoljno. U odbrani supalj, skok nema, igra poprilicno mlaka. Sve najbolje u daljoj karijeri ali tesko da ce uspeti na nekom ozbiljnom nivou.

kiza D

pre 1 godinu

Od Tristana nikad igraca svi koji suga gledali uzivo to znaju. Anemican na terenu uvek ispada u odbrani i govor tela kao daje primoran da igra.
Reprezentaciju ni Srbije a ni Grcke nikada nece videti.

miki018

pre 1 godinu

zaista steta kad ti bog da sve predispozicije da budes najbolji u kosarci ali ti ne da onu dozu bezobraznisti ili dozu emocije koja ce te pojrenuti i da eksplodiras u minuti decko nema motivaciju za belike stvari pa vidite njegove reakcije na situacije koje su terale strance da odlepe da igraju da se guraju i udaraju a on mirbo stoji u pozadini bilo je takvih igraca kroz istoriju navescu samo jednog cubtola velike mogucnosti ali narav mrtvo more

DzoHusafet

pre 1 godinu

Real ga pustio, Partizan ga pustio... Odličan prospekt, ali izgleda da mu nedostaje radna etika.

Valjda će otac da utiče na njega da počne da daje više od sebe na treninzima.

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Za mene je ovo losa vest. Tristan bez sumnje poseduje talenat, mek sut i dobru pokretljivost. Uz koji kilogram vise i koju godinu iskustva vise, Tristan bi bio na dobrom putu da postane standardni reprezentativac. Price da ne voli da trenira su besmislene, covek od toga zivi.