Subota, 15.07.2023.

22:24

Naneli ostao u Partizanu

Košarkaš Partizana Džejms Naneli ostaće u klubu, potvrdio je crno-beli tim.

Izvor: SN

Naneli ostao u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Admiral

pre 1 godinu

Sta ste bre svi zapeli za Mirotica? Ja licno ne bih uopste voleo da dodje u Partizan, skup igrac koji je prosao svoj zenit i koji egzistira na staru slavu. Za te pare bolje dovesti dvojicu-trojicu mladjih koji ce da kidaju nego njega koji ce da se vuce po terenu. Njegove igre iz Barse su cist prosek, u ovom momentu apsolutno ne vredi toliko para, a mpze narusiti hemiju tima kao Kampaco kod Zvezde

Domagoj

pre 1 godinu

Plač majke Božije u predgrađu: "uzbuna, uzbuna, odakle toliki budžet". A Grobare apsolutno ne zanima odakle mezimici pare za proslavljenog srpskog reprezentativca, za aktuelnog prvaka Evrope, za centra vicešampiona Evrope, za litvanskog reprezentativca... prvi red neka se spremi za kiropraktiku, u samo jednoj sezoni mnogo smo vam bola Naneli!!!

Fica

pre 1 godinu

Treba u zivotu biti optimista ali nerealni optimista je vec bolest..Sta sve moze da se procita. Eto Mirotic, Dragic. Nejpir i osvaja se titula. Ostali klubovi u Evropi su nista? Real i dalje jak, Fener se pojacao, PAO i OLY takodje. Barsa uvek jaka. Niko ne obraca paznju na Monako , na Zvezdu..Mene uvek interesuje da li ce Partizan ikada da pred javnost izadje sa budzetom, da se vide izvori sredstava i da se vidi koliki su ugovori za svakog igraca. Nije to vojna tajna. Jeli opet treba da se ceka da neko iz vlasti objavi koliko drzava daje, koliki je poreski dug

Ivan kg

pre 1 godinu

Ovi sto pisu da se zna za koliko oara neko igra u Zvezdi, a da se za Partizan ne zna. Jedno pitanje, da li je ikada Zvezda izasla sa podatkom ko za koliko kod njih igra. Ne, mislim i ne treba, jer je to poslovna tajna. Tako da, i za Zvezdu i Partizan se samo nagadja pa kad pogode, ali realno, sve je to tu negde, s tim sto Partizan ima mnogo vecu prodaju karata, pa ne znam kako to Zvezda uspe da nadoknadi, ali zaista mislim da su budzeti tu negde.

***

pre 1 godinu

Čuvena proslava protiv Reala? Šta su slavili,što su izbačeni nakon 2:0 ili samo što su poraženi u Areni,eventualno što ih nisu pretukli i što nije igrao Jabusele?

crna ovca drustva

pre 1 godinu

Utisak za sada, da ce Partizan da igra kls s obzirom da zvezda ima vise stranaca vec sada pa ce povecati dozvoljen broj stranaca u Kls ove sezone.

zoran

pre 1 godinu

Naneli, Panter, Ledej, Mirotić, Jaramaz, Smajli, Avramović, Anđušić.... Za sada odlično
čeka se plej i centar a i ovako je Partizan odličan.... Mirotić je vrhunski igrač, igračina...
Još kad potpisu centar i prvi plej tek će biti zastrasujući za sve u evropi...
Očekujem konačno zdravog Avramovića i da pokaze potencijal....
Ovo za sada deluje opako dobar tim

zoran

pre 1 godinu

Kakav će ovo strasan tim biti...
-Panter, Ledej, Naneli produzili ugovor a odlični igrači...
Priključio se Jaramaz...
-portali pišu potpisao Mirotić za Partizan...... Ako je to tačno tim je ekstra, vrhunski a još nije kompletiran i još će biti potpisa...
-Partizan može biti samo jači od predhodne sezone....
-Plej se čeka kao i centar.....
-Ekipa će napasti trofej evrolige sigurno.... Željko je ozbiljan i krenuo je u pohod....

Orka.

pre 1 godinu

Da su zvezdina pojačanja,dosli u Partizan.Verovatno bi po njima,vredeli 20.000.000€.Ali posto su oni u zvezdi,verovatno igraju za dzeparac.

lukazb

pre 1 godinu

1. Dragic, avramovic, jaramaz
2. Panter, ponitka
3. Naneli, trifunovic
4. Ledej, mirotic, smailagic
5. Koprivica

1. Teodosic, nejpir
2. Nedovic,lazic
3. Davidovac, hanga
4. Mitrovic, gedraitis
5. Simonovic, tobi, bolomboj

Partizan trazi centra, Zvezda beka I to je to.

steta sto Milutinov nije potpisao za partizan. vjerujemo u drugu titulu.

Crnobelac

pre 1 godinu

Nidža i Naneli potpisali.Odlične vesti.Imamo opet moćan i veliki tim.Još jedinica i petica nedostaju,pa ni F4 sledeće godine u Berlinu nije daleko.NAPRED PARTIZAN.

Strahinja

pre 1 godinu

Meni pre padne na pamet recimo Split i Studentski u plej ofu obe u gostima luda glava nije konstantan ali svako bitan igrac za rotaciju Partizana.

Sole

pre 1 godinu

Real ( košarkaška sekcija ) je za zadnjih 5 godina napravio preko 120M€ duga. Pored njega dugovi Partizana i Zvezde izgledaju smešni.
Ovo samo pokazuje da je vrhunska košarka u Evropi je daleko od profitabilne i da mora neko da te pokriva ( država, grad, fudbalska sekcija...).
Sve ovo samo povodom prepucavanja odakle pare i jednima i drugima. Bez pomoći države se ne može, košarka nije samoodrživa. Mi hoćemo da gledamo vrhunski sport, ali da se ne ulaže. E pa ne može.

KP

pre 1 godinu

Tako jeeee, samo da je Dante ostao to bi onda bilo savrseno ali dobro je i ovako. ZIVEO PARTIZAN!
(Lester Bo Mekejleb, 15. jul 2023 22:29)

joj brate bas mi je zao sto Dante nije tu jos naredne sezone. Drago mi je zbog njega sto se vratio u NBA, ali u drugoj sezoni bi još više svi kliknuli, nema adaptacije....to bi bilo ludilo od prvog kola.

Milos

pre 1 godinu

KK Partizan

1. N. Calathes, A. Avramović, S. Drezgić
2. K. Punter, O. Jaramaz, D. Anđušić
3. J. Nunnally, M. Ponitka, U. Trifunović
4. Z. LeDay, A. Smailagić, T. Vukčević
5. N. Mirotić, T. Jekiri, B. Koprivica

coach Ž. Obradović

Шуми

pre 1 godinu

Још један од 2 милиона плате ,да ли неко има већи буџет од паризана у евролиги то чак ни Панатеикос нема јер када би тамо био већи буџет и жељко би тамо био тренер,само требер екипа с највећим буџетом гледа Скариола и мрзига ,човек све узео

Mex

pre 1 godinu

sve grobarski komentari hvala bogu sto ste se manuli zvezdinih pojacanja vise vas prati zvezdin prelazni rok nego vas
(mateja, 15. jul 2023 22:41)

Da su vam pojacanja, bas i nisu. Suvi prosek igraci. Naneli je za razliku od njih covek koji donosi razliku i pogadja uvek kada treba. Nas prelazni rok tek pocinje. Nece vam biti dobro narednih desetak dana. Ajd sad idi na vase vesti ili ostani ovde i placi. Ionako ce u plakanju cela sezona da ti prodje.

Baobab III

pre 1 godinu

34 godine, perspektivan mladić.
(zgpćani pfc, 15. jul 2023 22:30)

Teodosic i Davidovac u cvetu mladosti, pupoljci
(Paradox, 15. jul 2023 22:37)
A Hanga tek u pubertetu...
(Marko, 15. jul 2023 22:54)

Ja bio ubedjen da Gedraitis ima 25-26 godina, kad ono lik zagazio u 32 godinu zivota. U Zvezdi mozes da igras samo ako si apsolvirao 30+. Dom staraca. Naneli je doktor kosarke licno i bice i sa 50 godina.

Admiral

pre 1 godinu

Drustvo ajde sada da se otvorimo i da Arena bude krcata svaki mec i minimum 12000 sezonskih da im cena bude u proseku 500 evra! Zeljko i igraci zasluju to. Jeste da cena ne bi bila mala ali klub se tako pomaze, ako hocemo uzivo da gledamo vrhunskog trenera i kosarku, mora da se i vise plati.

Dexon

pre 1 godinu

Super je u qparthejdu, sta bi rek bilo da ga nema .Partizan vec sa Panterom,Ledejom i Miroticem izasao na 12 milki bruto plus Naneli, Zeljko, centar,plej i strucni stab,odoste na 20 miliona bez hale putovanja, hotela .Jos samo da nam Telegraf objavi koliko kosta ova ljubav

Rade74

pre 1 godinu

9 miliona duga za porez ,koga briga za to....samo sipaj u drzavni projekat
(Xero, 15. jul 2023 23:05)

17 miliona duga,promeniš ime i prodaš grb za 1 euro i rešena stvar jeli?

iskreno

pre 1 godinu

Naša haubica. I dalje će šut iz daljine biti ubitačna karakteristika ekipe. Samo da se reši skok u odbrani i organizacija napada, biće to dobro...

ja

pre 1 godinu

Nije Partizan imao još od Đorđevića igrača koji u zadnjoj sekundi rešava za 3 poena sa 100% uspešnosti. Nije prošle sezone takve šuteve omašio… Izuzetan šuter…
(Goran Loznica, 15. jul 2023 22:30)

A sad još imamo i Mirotu, kojem nije problem ni iz auta da reši utakmicu.

ccc

pre 1 godinu

Dva miliona evra za nekog od 35 godina. Samo sipaj kad nije tvoje.
(Vojvoda Gavran, 15. jul 2023 22:52)

Nemoj da smanjujes nije fer. Naneli ce imati platu 4 miliona, Panter 7 a Mirotic 15

Djole

pre 1 godinu

Vise para u Partizanu nego u Realu, a porez od 10 miliona, platice se sam. Ne bi da ni Zvezdi ni Partizanu ni za kiselu vodu dok ne plate porez, isto kao nama bednicima.

ja

pre 1 godinu

34 godine, perspektivan mladić.
(zgpćani pfc, 15. jul 2023 22:30)

Imam 34 godine i nikad nisam bio jaci i u boljoj kondiciji... To sto su pojedinci kao starci posle 30-te, ne znaci da su svi takvi.
(Marko, 15. jul 2023 22:47)

Ja sam nešto mlađi ali isti slučaj. Samo što nažalost nisu pojedinci, nego velika većina...

DMX

pre 1 godinu

9 miliona duga za porez ,koga briga za to....samo sipaj u drzavni projekat
(Xero, 15. jul 2023 23:05)

Neroju, znači setio si se moralisanja tek posle 10godina.

DMX

pre 1 godinu

sve grobarski komentari hvala bogu sto ste se manuli zvezdinih pojacanja vise vas prati zvezdin prelazni rok nego vas
(mateja, 15. jul 2023 22:41)

ma hvala bogu te vas nigde nema na našim vestima pa se brinemo da vam se nije nešto desilo.

nesa80

pre 1 godinu

To ja ta 3 godina koju rumeni ima sto je obecao da ce osvojiti euroligu.Zato se i ulaze 40 miliona da bi rumenom kupili titulu.Trenercina nema sta samo za 3 igraca dao 13 miliona.A Zvezda je imala taj budzet svake godine.
(B, 15. jul 2023 22:57)
to ko kad bi rekao da je murinjo nista jer su mu doveli skupog igraca a duljaj je pravi trener jer su mu doveli severinu i balerinu kanutea...a kao drugo ponitka i mirotic su imali poziv zvezde pa su se ipak opredelili sa trenercinu.dzabe vam budzeti kad vam je najveca legenda zna se ko i niko nece kod njega osim ako ga pretplatite a i posle ti isti beze ko djavo od krsta.sve u svemu obrad je za ove dve godine pokazao ko je ko-preporodio je partizan i dovodi hrpu sponzora samo vama to jos nije jasno jer ste navikli da vam se sve poklanja pa mislis tako mora da radi i trenercina

makar za admine

pre 1 godinu

Koliko lupetate za platu Ledeja i za Nanelija. Zvezdinim igracima se objavljuju plate neto, a Partizanovim bruto i jos se nagadja i kao vauu. Sponozori, karte, upravni odbor, marketing, drzava. Vi imate prihode od drzava kao mi na papiru, ali zapravo vise od ,,moras" da budes sponzor nego mi. U svemu ostalom nula. Posle prosle sezone Partizan je magnet za sponzore kako poslovno tako zbog podrske klubu.

Uzivajte u kosarci

petar markovic

pre 1 godinu

To ja ta 3 godina koju rumeni ima sto je obecao da ce osvojiti euroligu.Zato se i ulaze 40 miliona da bi rumenom kupili titulu.Trenercina nema sta samo za 3 igraca dao 13 miliona.A Zvezda je imala taj budzet svake godine.
(B, 15. jul 2023 22:57)

eh sudbo kleta

Zagor

pre 1 godinu

Nije valjda lud da odbije 900 hiljada evra neto?
(Heoznja iz auta, 15. jul 2023 23:04)

A cuo si da stize i Neto. Dosta je bilo Argentine, sad malo brazilske magije. Onda se pojavi Naneli, bum...ajd dovidjenja sa nasih vesti.

Paradox

pre 1 godinu

Kapa dole dečko za potpis....jedva čekam da počne Evroliga i napad na jedno od prva četiri mesta....
Sa Miroticem ( sl ned zvanican potpis ) , Kalates se spominje i jos jedan jak centar....nebo je granica u Berlinu Bože zdravlja....PS ne komentarišite ništa sem Partizan drugi nas ne zanimaju ne nasedajte na dečju ljubomoru koja ce da krene da kuca komentare sad....
Svako dobro svim ljudima...
Živeo Partizan
(tricikl, 15. jul 2023 22:36)

Ziveo!

Marko

pre 1 godinu

34 godine, perspektivan mladić.
(zgpćani pfc, 15. jul 2023 22:30)

Teodosic i Davidovac u cvetu mladosti, pupoljci
(Paradox, 15. jul 2023 22:37)
A Hanga tek u pubertetu...

tricikl

pre 1 godinu

Kapa dole dečko za potpis....jedva čekam da počne Evroliga i napad na jedno od prva četiri mesta....
Sa Miroticem ( sl ned zvanican potpis ) , Kalates se spominje i jos jedan jak centar....nebo je granica u Berlinu Bože zdravlja....PS ne komentarišite ništa sem Partizan drugi nas ne zanimaju ne nasedajte na dečju ljubomoru koja ce da krene da kuca komentare sad....
Svako dobro svim ljudima...
Živeo Partizan

sasa pg

pre 1 godinu

@Uspeli smo da zadržimo trojicu od petorice ključnih igrača čiji su ugovori isticali, nisam mislio da je to moguće bilo stvarno, očekivao sam da će dvojica maks ostati. Produžavanje Pantera, Ledeja i Nanelija su bombe same po sebi, još smo doveli Ponitku i Jaramaza, koji su kvalitetniji igrači od onih koje su zamenili. Čeka se Mirotić, prvi plej i prvi centar i ova ekipa izgleda vrhunski, mada Egzuma i Lesora će biti stvarno teško kvalitetno zameniti.
(Tragikomedija, 15. jul 2023 22:37)

Mislim da je Lesor počeo da pada

zemunski kej

pre 1 godinu

Super .vazan i dobar igrac. Sacuvan je kostur tima. Iskreno nije mi toliko zao Lesora i Madara koliko Dante Egzuma. Centar i plej su prioritet. Ocekujem jos bolji tim ove sazone.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Uspeli smo da zadržimo trojicu od petorice ključnih igrača čiji su ugovori isticali, nisam mislio da je to moguće bilo stvarno, očekivao sam da će dvojica maks ostati. Produžavanje Pantera, Ledeja i Nanelija su bombe same po sebi, još smo doveli Ponitku i Jaramaza, koji su kvalitetniji igrači od onih koje su zamenili. Čeka se Mirotić, prvi plej i prvi centar i ova ekipa izgleda vrhunski, mada Egzuma i Lesora će biti stvarno teško kvalitetno zameniti.

Dragan

pre 1 godinu

Dobro, znaci od 1 do 3 imamo Avramovic Jaramaz, Panter, Naneli, Trifunovic i Ponitka. Na 4 i 5 su Ledej, Smajli i Kaprivica. Nedostaju jos startni plej, 4 i 5.

B

pre 1 godinu

To ja ta 3 godina koju rumeni ima sto je obecao da ce osvojiti euroligu.Zato se i ulaze 40 miliona da bi rumenom kupili titulu.Trenercina nema sta samo za 3 igraca dao 13 miliona.A Zvezda je imala taj budzet svake godine.

Ђоле

pre 1 godinu

Шта каже Телеграф,портали из Италије,новинари из Грчке,колика је цифра останка?

Marko

pre 1 godinu

34 godine, perspektivan mladić.
(zgpćani pfc, 15. jul 2023 22:30)

Imam 34 godine i nikad nisam bio jaci i u boljoj kondiciji... To sto su pojedinci kao starci posle 30-te, ne znaci da su svi takvi.

Jaga

pre 1 godinu

Dobar igrač,ali minut pre kraja,nerešen rezultat ,lopta kod Nanelija celih 10 sec i on ne uspe da sutne na koš Reala,čak i ne krene na prodor nego se zabije u levi korner i istekne napad.Trecu utakmicu i četvrtu je morao da rešava Naneli jer Panter nije igrao,makar da bude medju boljima,bio je prosek tipa Andjušica.

veliki

pre 1 godinu

4 кошаркаша - 15 милиона евра (бруто). Каква ће то ФК Бежанија да буде следеће године, ни дугмићи неће остати!

Paradox

pre 1 godinu

Kada dovodis igrace je skuplje nego kada produzavas postojece za mnogo vecu platu zar ne licemeri?
(Ma da..., 15. jul 2023 22:28)

Evo ih krecu kompleksi ahahahahahahahah oplakah

jel ukusan sendvic?

pre 1 godinu

Nije Partizan imao još od Đorđevića igrača koji u zadnjoj sekundi rešava za 3 poena sa 100% uspešnosti. Nije prošle sezone takve šuteve omašio… Izuzetan šuter…
(Goran Loznica, 15. jul 2023 22:30)

kako je moguce da si ti uvek tu da komentarises???

from Kevin with love

pre 1 godinu

Kapiram zato sto voli Obradovica i postuje projekat, inace mu daju neki sitni dzeparac ko i Ledeju i Panteru.
(Sabre, 15. jul 2023 22:37)

Eto vidis da nekad kad se napregnes,uspeš da prevazidjes nasledjenu intelektualnu ograničenost!.Naravoučenije:sve se može kad se hoće!

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Mirotić 3,5 miliona . https://sportklub.n1info.rs/kosarka-euroleague-22-23/vesti-euroleague-22-23/ceka-se-jos-barselona-miroticu-35-miliona-od-partizana/

Panter 2,1
Ledej 2,0
Naneli nije ispod milion...

9 milki za 4 igrača, a lopatari histerišu što Zvezda četvoricu plaća tri puta manje.

Rade74

pre 1 godinu

9 miliona duga za porez ,koga briga za to....samo sipaj u drzavni projekat
(Xero, 15. jul 2023 23:05)

17 miliona duga,promeniš ime i prodaš grb za 1 euro i rešena stvar jeli?

Baobab III

pre 1 godinu

34 godine, perspektivan mladić.
(zgpćani pfc, 15. jul 2023 22:30)

Teodosic i Davidovac u cvetu mladosti, pupoljci
(Paradox, 15. jul 2023 22:37)
A Hanga tek u pubertetu...
(Marko, 15. jul 2023 22:54)

Ja bio ubedjen da Gedraitis ima 25-26 godina, kad ono lik zagazio u 32 godinu zivota. U Zvezdi mozes da igras samo ako si apsolvirao 30+. Dom staraca. Naneli je doktor kosarke licno i bice i sa 50 godina.

nesa80

pre 1 godinu

To ja ta 3 godina koju rumeni ima sto je obecao da ce osvojiti euroligu.Zato se i ulaze 40 miliona da bi rumenom kupili titulu.Trenercina nema sta samo za 3 igraca dao 13 miliona.A Zvezda je imala taj budzet svake godine.
(B, 15. jul 2023 22:57)
to ko kad bi rekao da je murinjo nista jer su mu doveli skupog igraca a duljaj je pravi trener jer su mu doveli severinu i balerinu kanutea...a kao drugo ponitka i mirotic su imali poziv zvezde pa su se ipak opredelili sa trenercinu.dzabe vam budzeti kad vam je najveca legenda zna se ko i niko nece kod njega osim ako ga pretplatite a i posle ti isti beze ko djavo od krsta.sve u svemu obrad je za ove dve godine pokazao ko je ko-preporodio je partizan i dovodi hrpu sponzora samo vama to jos nije jasno jer ste navikli da vam se sve poklanja pa mislis tako mora da radi i trenercina

Marko

pre 1 godinu

34 godine, perspektivan mladić.
(zgpćani pfc, 15. jul 2023 22:30)

Imam 34 godine i nikad nisam bio jaci i u boljoj kondiciji... To sto su pojedinci kao starci posle 30-te, ne znaci da su svi takvi.

tricikl

pre 1 godinu

Kapa dole dečko za potpis....jedva čekam da počne Evroliga i napad na jedno od prva četiri mesta....
Sa Miroticem ( sl ned zvanican potpis ) , Kalates se spominje i jos jedan jak centar....nebo je granica u Berlinu Bože zdravlja....PS ne komentarišite ništa sem Partizan drugi nas ne zanimaju ne nasedajte na dečju ljubomoru koja ce da krene da kuca komentare sad....
Svako dobro svim ljudima...
Živeo Partizan

DMX

pre 1 godinu

9 miliona duga za porez ,koga briga za to....samo sipaj u drzavni projekat
(Xero, 15. jul 2023 23:05)

Neroju, znači setio si se moralisanja tek posle 10godina.

ccc

pre 1 godinu

Dva miliona evra za nekog od 35 godina. Samo sipaj kad nije tvoje.
(Vojvoda Gavran, 15. jul 2023 22:52)

Nemoj da smanjujes nije fer. Naneli ce imati platu 4 miliona, Panter 7 a Mirotic 15

ja

pre 1 godinu

Nije Partizan imao još od Đorđevića igrača koji u zadnjoj sekundi rešava za 3 poena sa 100% uspešnosti. Nije prošle sezone takve šuteve omašio… Izuzetan šuter…
(Goran Loznica, 15. jul 2023 22:30)

A sad još imamo i Mirotu, kojem nije problem ni iz auta da reši utakmicu.

Paradox

pre 1 godinu

Kapa dole dečko za potpis....jedva čekam da počne Evroliga i napad na jedno od prva četiri mesta....
Sa Miroticem ( sl ned zvanican potpis ) , Kalates se spominje i jos jedan jak centar....nebo je granica u Berlinu Bože zdravlja....PS ne komentarišite ništa sem Partizan drugi nas ne zanimaju ne nasedajte na dečju ljubomoru koja ce da krene da kuca komentare sad....
Svako dobro svim ljudima...
Živeo Partizan
(tricikl, 15. jul 2023 22:36)

Ziveo!

Tragikomedija

pre 1 godinu

Uspeli smo da zadržimo trojicu od petorice ključnih igrača čiji su ugovori isticali, nisam mislio da je to moguće bilo stvarno, očekivao sam da će dvojica maks ostati. Produžavanje Pantera, Ledeja i Nanelija su bombe same po sebi, još smo doveli Ponitku i Jaramaza, koji su kvalitetniji igrači od onih koje su zamenili. Čeka se Mirotić, prvi plej i prvi centar i ova ekipa izgleda vrhunski, mada Egzuma i Lesora će biti stvarno teško kvalitetno zameniti.

Zagor

pre 1 godinu

Nije valjda lud da odbije 900 hiljada evra neto?
(Heoznja iz auta, 15. jul 2023 23:04)

A cuo si da stize i Neto. Dosta je bilo Argentine, sad malo brazilske magije. Onda se pojavi Naneli, bum...ajd dovidjenja sa nasih vesti.

petar markovic

pre 1 godinu

To ja ta 3 godina koju rumeni ima sto je obecao da ce osvojiti euroligu.Zato se i ulaze 40 miliona da bi rumenom kupili titulu.Trenercina nema sta samo za 3 igraca dao 13 miliona.A Zvezda je imala taj budzet svake godine.
(B, 15. jul 2023 22:57)

eh sudbo kleta

Mex

pre 1 godinu

sve grobarski komentari hvala bogu sto ste se manuli zvezdinih pojacanja vise vas prati zvezdin prelazni rok nego vas
(mateja, 15. jul 2023 22:41)

Da su vam pojacanja, bas i nisu. Suvi prosek igraci. Naneli je za razliku od njih covek koji donosi razliku i pogadja uvek kada treba. Nas prelazni rok tek pocinje. Nece vam biti dobro narednih desetak dana. Ajd sad idi na vase vesti ili ostani ovde i placi. Ionako ce u plakanju cela sezona da ti prodje.

Ђоле

pre 1 godinu

Шта каже Телеграф,портали из Италије,новинари из Грчке,колика је цифра останка?

iskreno

pre 1 godinu

Naša haubica. I dalje će šut iz daljine biti ubitačna karakteristika ekipe. Samo da se reši skok u odbrani i organizacija napada, biće to dobro...

Admiral

pre 1 godinu

Drustvo ajde sada da se otvorimo i da Arena bude krcata svaki mec i minimum 12000 sezonskih da im cena bude u proseku 500 evra! Zeljko i igraci zasluju to. Jeste da cena ne bi bila mala ali klub se tako pomaze, ako hocemo uzivo da gledamo vrhunskog trenera i kosarku, mora da se i vise plati.

zemunski kej

pre 1 godinu

Super .vazan i dobar igrac. Sacuvan je kostur tima. Iskreno nije mi toliko zao Lesora i Madara koliko Dante Egzuma. Centar i plej su prioritet. Ocekujem jos bolji tim ove sazone.

Paradox

pre 1 godinu

Kada dovodis igrace je skuplje nego kada produzavas postojece za mnogo vecu platu zar ne licemeri?
(Ma da..., 15. jul 2023 22:28)

Evo ih krecu kompleksi ahahahahahahahah oplakah

Marko

pre 1 godinu

34 godine, perspektivan mladić.
(zgpćani pfc, 15. jul 2023 22:30)

Teodosic i Davidovac u cvetu mladosti, pupoljci
(Paradox, 15. jul 2023 22:37)
A Hanga tek u pubertetu...

ja

pre 1 godinu

34 godine, perspektivan mladić.
(zgpćani pfc, 15. jul 2023 22:30)

Imam 34 godine i nikad nisam bio jaci i u boljoj kondiciji... To sto su pojedinci kao starci posle 30-te, ne znaci da su svi takvi.
(Marko, 15. jul 2023 22:47)

Ja sam nešto mlađi ali isti slučaj. Samo što nažalost nisu pojedinci, nego velika većina...

makar za admine

pre 1 godinu

Koliko lupetate za platu Ledeja i za Nanelija. Zvezdinim igracima se objavljuju plate neto, a Partizanovim bruto i jos se nagadja i kao vauu. Sponozori, karte, upravni odbor, marketing, drzava. Vi imate prihode od drzava kao mi na papiru, ali zapravo vise od ,,moras" da budes sponzor nego mi. U svemu ostalom nula. Posle prosle sezone Partizan je magnet za sponzore kako poslovno tako zbog podrske klubu.

Uzivajte u kosarci

DMX

pre 1 godinu

sve grobarski komentari hvala bogu sto ste se manuli zvezdinih pojacanja vise vas prati zvezdin prelazni rok nego vas
(mateja, 15. jul 2023 22:41)

ma hvala bogu te vas nigde nema na našim vestima pa se brinemo da vam se nije nešto desilo.

Dragan

pre 1 godinu

Dobro, znaci od 1 do 3 imamo Avramovic Jaramaz, Panter, Naneli, Trifunovic i Ponitka. Na 4 i 5 su Ledej, Smajli i Kaprivica. Nedostaju jos startni plej, 4 i 5.

sasa pg

pre 1 godinu

@Uspeli smo da zadržimo trojicu od petorice ključnih igrača čiji su ugovori isticali, nisam mislio da je to moguće bilo stvarno, očekivao sam da će dvojica maks ostati. Produžavanje Pantera, Ledeja i Nanelija su bombe same po sebi, još smo doveli Ponitku i Jaramaza, koji su kvalitetniji igrači od onih koje su zamenili. Čeka se Mirotić, prvi plej i prvi centar i ova ekipa izgleda vrhunski, mada Egzuma i Lesora će biti stvarno teško kvalitetno zameniti.
(Tragikomedija, 15. jul 2023 22:37)

Mislim da je Lesor počeo da pada

from Kevin with love

pre 1 godinu

Kapiram zato sto voli Obradovica i postuje projekat, inace mu daju neki sitni dzeparac ko i Ledeju i Panteru.
(Sabre, 15. jul 2023 22:37)

Eto vidis da nekad kad se napregnes,uspeš da prevazidjes nasledjenu intelektualnu ograničenost!.Naravoučenije:sve se može kad se hoće!

zoran

pre 1 godinu

Naneli, Panter, Ledej, Mirotić, Jaramaz, Smajli, Avramović, Anđušić.... Za sada odlično
čeka se plej i centar a i ovako je Partizan odličan.... Mirotić je vrhunski igrač, igračina...
Još kad potpisu centar i prvi plej tek će biti zastrasujući za sve u evropi...
Očekujem konačno zdravog Avramovića i da pokaze potencijal....
Ovo za sada deluje opako dobar tim

zoran

pre 1 godinu

Kakav će ovo strasan tim biti...
-Panter, Ledej, Naneli produzili ugovor a odlični igrači...
Priključio se Jaramaz...
-portali pišu potpisao Mirotić za Partizan...... Ako je to tačno tim je ekstra, vrhunski a još nije kompletiran i još će biti potpisa...
-Partizan može biti samo jači od predhodne sezone....
-Plej se čeka kao i centar.....
-Ekipa će napasti trofej evrolige sigurno.... Željko je ozbiljan i krenuo je u pohod....

crna ovca drustva

pre 1 godinu

Utisak za sada, da ce Partizan da igra kls s obzirom da zvezda ima vise stranaca vec sada pa ce povecati dozvoljen broj stranaca u Kls ove sezone.

Sole

pre 1 godinu

Real ( košarkaška sekcija ) je za zadnjih 5 godina napravio preko 120M€ duga. Pored njega dugovi Partizana i Zvezde izgledaju smešni.
Ovo samo pokazuje da je vrhunska košarka u Evropi je daleko od profitabilne i da mora neko da te pokriva ( država, grad, fudbalska sekcija...).
Sve ovo samo povodom prepucavanja odakle pare i jednima i drugima. Bez pomoći države se ne može, košarka nije samoodrživa. Mi hoćemo da gledamo vrhunski sport, ali da se ne ulaže. E pa ne može.

Dexon

pre 1 godinu

Super je u qparthejdu, sta bi rek bilo da ga nema .Partizan vec sa Panterom,Ledejom i Miroticem izasao na 12 milki bruto plus Naneli, Zeljko, centar,plej i strucni stab,odoste na 20 miliona bez hale putovanja, hotela .Jos samo da nam Telegraf objavi koliko kosta ova ljubav

Djole

pre 1 godinu

Vise para u Partizanu nego u Realu, a porez od 10 miliona, platice se sam. Ne bi da ni Zvezdi ni Partizanu ni za kiselu vodu dok ne plate porez, isto kao nama bednicima.

Orka.

pre 1 godinu

Da su zvezdina pojačanja,dosli u Partizan.Verovatno bi po njima,vredeli 20.000.000€.Ali posto su oni u zvezdi,verovatno igraju za dzeparac.

Ivan kg

pre 1 godinu

Ovi sto pisu da se zna za koliko oara neko igra u Zvezdi, a da se za Partizan ne zna. Jedno pitanje, da li je ikada Zvezda izasla sa podatkom ko za koliko kod njih igra. Ne, mislim i ne treba, jer je to poslovna tajna. Tako da, i za Zvezdu i Partizan se samo nagadja pa kad pogode, ali realno, sve je to tu negde, s tim sto Partizan ima mnogo vecu prodaju karata, pa ne znam kako to Zvezda uspe da nadoknadi, ali zaista mislim da su budzeti tu negde.

KP

pre 1 godinu

Tako jeeee, samo da je Dante ostao to bi onda bilo savrseno ali dobro je i ovako. ZIVEO PARTIZAN!
(Lester Bo Mekejleb, 15. jul 2023 22:29)

joj brate bas mi je zao sto Dante nije tu jos naredne sezone. Drago mi je zbog njega sto se vratio u NBA, ali u drugoj sezoni bi još više svi kliknuli, nema adaptacije....to bi bilo ludilo od prvog kola.

lukazb

pre 1 godinu

1. Dragic, avramovic, jaramaz
2. Panter, ponitka
3. Naneli, trifunovic
4. Ledej, mirotic, smailagic
5. Koprivica

1. Teodosic, nejpir
2. Nedovic,lazic
3. Davidovac, hanga
4. Mitrovic, gedraitis
5. Simonovic, tobi, bolomboj

Partizan trazi centra, Zvezda beka I to je to.

steta sto Milutinov nije potpisao za partizan. vjerujemo u drugu titulu.

Fica

pre 1 godinu

Treba u zivotu biti optimista ali nerealni optimista je vec bolest..Sta sve moze da se procita. Eto Mirotic, Dragic. Nejpir i osvaja se titula. Ostali klubovi u Evropi su nista? Real i dalje jak, Fener se pojacao, PAO i OLY takodje. Barsa uvek jaka. Niko ne obraca paznju na Monako , na Zvezdu..Mene uvek interesuje da li ce Partizan ikada da pred javnost izadje sa budzetom, da se vide izvori sredstava i da se vidi koliki su ugovori za svakog igraca. Nije to vojna tajna. Jeli opet treba da se ceka da neko iz vlasti objavi koliko drzava daje, koliki je poreski dug

jel ukusan sendvic?

pre 1 godinu

Nije Partizan imao još od Đorđevića igrača koji u zadnjoj sekundi rešava za 3 poena sa 100% uspešnosti. Nije prošle sezone takve šuteve omašio… Izuzetan šuter…
(Goran Loznica, 15. jul 2023 22:30)

kako je moguce da si ti uvek tu da komentarises???

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Mirotić 3,5 miliona . https://sportklub.n1info.rs/kosarka-euroleague-22-23/vesti-euroleague-22-23/ceka-se-jos-barselona-miroticu-35-miliona-od-partizana/

Panter 2,1
Ledej 2,0
Naneli nije ispod milion...

9 milki za 4 igrača, a lopatari histerišu što Zvezda četvoricu plaća tri puta manje.

B

pre 1 godinu

To ja ta 3 godina koju rumeni ima sto je obecao da ce osvojiti euroligu.Zato se i ulaze 40 miliona da bi rumenom kupili titulu.Trenercina nema sta samo za 3 igraca dao 13 miliona.A Zvezda je imala taj budzet svake godine.

Strahinja

pre 1 godinu

Meni pre padne na pamet recimo Split i Studentski u plej ofu obe u gostima luda glava nije konstantan ali svako bitan igrac za rotaciju Partizana.

Domagoj

pre 1 godinu

Plač majke Božije u predgrađu: "uzbuna, uzbuna, odakle toliki budžet". A Grobare apsolutno ne zanima odakle mezimici pare za proslavljenog srpskog reprezentativca, za aktuelnog prvaka Evrope, za centra vicešampiona Evrope, za litvanskog reprezentativca... prvi red neka se spremi za kiropraktiku, u samo jednoj sezoni mnogo smo vam bola Naneli!!!

Crnobelac

pre 1 godinu

Nidža i Naneli potpisali.Odlične vesti.Imamo opet moćan i veliki tim.Još jedinica i petica nedostaju,pa ni F4 sledeće godine u Berlinu nije daleko.NAPRED PARTIZAN.

veliki

pre 1 godinu

4 кошаркаша - 15 милиона евра (бруто). Каква ће то ФК Бежанија да буде следеће године, ни дугмићи неће остати!

***

pre 1 godinu

Čuvena proslava protiv Reala? Šta su slavili,što su izbačeni nakon 2:0 ili samo što su poraženi u Areni,eventualno što ih nisu pretukli i što nije igrao Jabusele?

Шуми

pre 1 godinu

Још један од 2 милиона плате ,да ли неко има већи буџет од паризана у евролиги то чак ни Панатеикос нема јер када би тамо био већи буџет и жељко би тамо био тренер,само требер екипа с највећим буџетом гледа Скариола и мрзига ,човек све узео

Jaga

pre 1 godinu

Dobar igrač,ali minut pre kraja,nerešen rezultat ,lopta kod Nanelija celih 10 sec i on ne uspe da sutne na koš Reala,čak i ne krene na prodor nego se zabije u levi korner i istekne napad.Trecu utakmicu i četvrtu je morao da rešava Naneli jer Panter nije igrao,makar da bude medju boljima,bio je prosek tipa Andjušica.

Admiral

pre 1 godinu

Sta ste bre svi zapeli za Mirotica? Ja licno ne bih uopste voleo da dodje u Partizan, skup igrac koji je prosao svoj zenit i koji egzistira na staru slavu. Za te pare bolje dovesti dvojicu-trojicu mladjih koji ce da kidaju nego njega koji ce da se vuce po terenu. Njegove igre iz Barse su cist prosek, u ovom momentu apsolutno ne vredi toliko para, a mpze narusiti hemiju tima kao Kampaco kod Zvezde

Milos

pre 1 godinu

KK Partizan

1. N. Calathes, A. Avramović, S. Drezgić
2. K. Punter, O. Jaramaz, D. Anđušić
3. J. Nunnally, M. Ponitka, U. Trifunović
4. Z. LeDay, A. Smailagić, T. Vukčević
5. N. Mirotić, T. Jekiri, B. Koprivica

coach Ž. Obradović

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Mirotić 3,5 miliona . https://sportklub.n1info.rs/kosarka-euroleague-22-23/vesti-euroleague-22-23/ceka-se-jos-barselona-miroticu-35-miliona-od-partizana/

Panter 2,1
Ledej 2,0
Naneli nije ispod milion...

9 milki za 4 igrača, a lopatari histerišu što Zvezda četvoricu plaća tri puta manje.

B

pre 1 godinu

To ja ta 3 godina koju rumeni ima sto je obecao da ce osvojiti euroligu.Zato se i ulaze 40 miliona da bi rumenom kupili titulu.Trenercina nema sta samo za 3 igraca dao 13 miliona.A Zvezda je imala taj budzet svake godine.

***

pre 1 godinu

Čuvena proslava protiv Reala? Šta su slavili,što su izbačeni nakon 2:0 ili samo što su poraženi u Areni,eventualno što ih nisu pretukli i što nije igrao Jabusele?

Djole

pre 1 godinu

Vise para u Partizanu nego u Realu, a porez od 10 miliona, platice se sam. Ne bi da ni Zvezdi ni Partizanu ni za kiselu vodu dok ne plate porez, isto kao nama bednicima.

Dexon

pre 1 godinu

Super je u qparthejdu, sta bi rek bilo da ga nema .Partizan vec sa Panterom,Ledejom i Miroticem izasao na 12 milki bruto plus Naneli, Zeljko, centar,plej i strucni stab,odoste na 20 miliona bez hale putovanja, hotela .Jos samo da nam Telegraf objavi koliko kosta ova ljubav

Fica

pre 1 godinu

Treba u zivotu biti optimista ali nerealni optimista je vec bolest..Sta sve moze da se procita. Eto Mirotic, Dragic. Nejpir i osvaja se titula. Ostali klubovi u Evropi su nista? Real i dalje jak, Fener se pojacao, PAO i OLY takodje. Barsa uvek jaka. Niko ne obraca paznju na Monako , na Zvezdu..Mene uvek interesuje da li ce Partizan ikada da pred javnost izadje sa budzetom, da se vide izvori sredstava i da se vidi koliki su ugovori za svakog igraca. Nije to vojna tajna. Jeli opet treba da se ceka da neko iz vlasti objavi koliko drzava daje, koliki je poreski dug

veliki

pre 1 godinu

4 кошаркаша - 15 милиона евра (бруто). Каква ће то ФК Бежанија да буде следеће године, ни дугмићи неће остати!

nesa80

pre 1 godinu

To ja ta 3 godina koju rumeni ima sto je obecao da ce osvojiti euroligu.Zato se i ulaze 40 miliona da bi rumenom kupili titulu.Trenercina nema sta samo za 3 igraca dao 13 miliona.A Zvezda je imala taj budzet svake godine.
(B, 15. jul 2023 22:57)
to ko kad bi rekao da je murinjo nista jer su mu doveli skupog igraca a duljaj je pravi trener jer su mu doveli severinu i balerinu kanutea...a kao drugo ponitka i mirotic su imali poziv zvezde pa su se ipak opredelili sa trenercinu.dzabe vam budzeti kad vam je najveca legenda zna se ko i niko nece kod njega osim ako ga pretplatite a i posle ti isti beze ko djavo od krsta.sve u svemu obrad je za ove dve godine pokazao ko je ko-preporodio je partizan i dovodi hrpu sponzora samo vama to jos nije jasno jer ste navikli da vam se sve poklanja pa mislis tako mora da radi i trenercina

Jaga

pre 1 godinu

Dobar igrač,ali minut pre kraja,nerešen rezultat ,lopta kod Nanelija celih 10 sec i on ne uspe da sutne na koš Reala,čak i ne krene na prodor nego se zabije u levi korner i istekne napad.Trecu utakmicu i četvrtu je morao da rešava Naneli jer Panter nije igrao,makar da bude medju boljima,bio je prosek tipa Andjušica.

DMX

pre 1 godinu

9 miliona duga za porez ,koga briga za to....samo sipaj u drzavni projekat
(Xero, 15. jul 2023 23:05)

Neroju, znači setio si se moralisanja tek posle 10godina.

tricikl

pre 1 godinu

Kapa dole dečko za potpis....jedva čekam da počne Evroliga i napad na jedno od prva četiri mesta....
Sa Miroticem ( sl ned zvanican potpis ) , Kalates se spominje i jos jedan jak centar....nebo je granica u Berlinu Bože zdravlja....PS ne komentarišite ništa sem Partizan drugi nas ne zanimaju ne nasedajte na dečju ljubomoru koja ce da krene da kuca komentare sad....
Svako dobro svim ljudima...
Živeo Partizan

Rade74

pre 1 godinu

9 miliona duga za porez ,koga briga za to....samo sipaj u drzavni projekat
(Xero, 15. jul 2023 23:05)

17 miliona duga,promeniš ime i prodaš grb za 1 euro i rešena stvar jeli?

Baobab III

pre 1 godinu

34 godine, perspektivan mladić.
(zgpćani pfc, 15. jul 2023 22:30)

Teodosic i Davidovac u cvetu mladosti, pupoljci
(Paradox, 15. jul 2023 22:37)
A Hanga tek u pubertetu...
(Marko, 15. jul 2023 22:54)

Ja bio ubedjen da Gedraitis ima 25-26 godina, kad ono lik zagazio u 32 godinu zivota. U Zvezdi mozes da igras samo ako si apsolvirao 30+. Dom staraca. Naneli je doktor kosarke licno i bice i sa 50 godina.

Admiral

pre 1 godinu

Drustvo ajde sada da se otvorimo i da Arena bude krcata svaki mec i minimum 12000 sezonskih da im cena bude u proseku 500 evra! Zeljko i igraci zasluju to. Jeste da cena ne bi bila mala ali klub se tako pomaze, ako hocemo uzivo da gledamo vrhunskog trenera i kosarku, mora da se i vise plati.

ccc

pre 1 godinu

Dva miliona evra za nekog od 35 godina. Samo sipaj kad nije tvoje.
(Vojvoda Gavran, 15. jul 2023 22:52)

Nemoj da smanjujes nije fer. Naneli ce imati platu 4 miliona, Panter 7 a Mirotic 15

makar za admine

pre 1 godinu

Koliko lupetate za platu Ledeja i za Nanelija. Zvezdinim igracima se objavljuju plate neto, a Partizanovim bruto i jos se nagadja i kao vauu. Sponozori, karte, upravni odbor, marketing, drzava. Vi imate prihode od drzava kao mi na papiru, ali zapravo vise od ,,moras" da budes sponzor nego mi. U svemu ostalom nula. Posle prosle sezone Partizan je magnet za sponzore kako poslovno tako zbog podrske klubu.

Uzivajte u kosarci

petar markovic

pre 1 godinu

To ja ta 3 godina koju rumeni ima sto je obecao da ce osvojiti euroligu.Zato se i ulaze 40 miliona da bi rumenom kupili titulu.Trenercina nema sta samo za 3 igraca dao 13 miliona.A Zvezda je imala taj budzet svake godine.
(B, 15. jul 2023 22:57)

eh sudbo kleta

Шуми

pre 1 godinu

Још један од 2 милиона плате ,да ли неко има већи буџет од паризана у евролиги то чак ни Панатеикос нема јер када би тамо био већи буџет и жељко би тамо био тренер,само требер екипа с највећим буџетом гледа Скариола и мрзига ,човек све узео

Paradox

pre 1 godinu

Kada dovodis igrace je skuplje nego kada produzavas postojece za mnogo vecu platu zar ne licemeri?
(Ma da..., 15. jul 2023 22:28)

Evo ih krecu kompleksi ahahahahahahahah oplakah

Orka.

pre 1 godinu

Da su zvezdina pojačanja,dosli u Partizan.Verovatno bi po njima,vredeli 20.000.000€.Ali posto su oni u zvezdi,verovatno igraju za dzeparac.

Paradox

pre 1 godinu

Kapa dole dečko za potpis....jedva čekam da počne Evroliga i napad na jedno od prva četiri mesta....
Sa Miroticem ( sl ned zvanican potpis ) , Kalates se spominje i jos jedan jak centar....nebo je granica u Berlinu Bože zdravlja....PS ne komentarišite ništa sem Partizan drugi nas ne zanimaju ne nasedajte na dečju ljubomoru koja ce da krene da kuca komentare sad....
Svako dobro svim ljudima...
Živeo Partizan
(tricikl, 15. jul 2023 22:36)

Ziveo!

Zagor

pre 1 godinu

Nije valjda lud da odbije 900 hiljada evra neto?
(Heoznja iz auta, 15. jul 2023 23:04)

A cuo si da stize i Neto. Dosta je bilo Argentine, sad malo brazilske magije. Onda se pojavi Naneli, bum...ajd dovidjenja sa nasih vesti.

Dragan

pre 1 godinu

Dobro, znaci od 1 do 3 imamo Avramovic Jaramaz, Panter, Naneli, Trifunovic i Ponitka. Na 4 i 5 su Ledej, Smajli i Kaprivica. Nedostaju jos startni plej, 4 i 5.

Mex

pre 1 godinu

sve grobarski komentari hvala bogu sto ste se manuli zvezdinih pojacanja vise vas prati zvezdin prelazni rok nego vas
(mateja, 15. jul 2023 22:41)

Da su vam pojacanja, bas i nisu. Suvi prosek igraci. Naneli je za razliku od njih covek koji donosi razliku i pogadja uvek kada treba. Nas prelazni rok tek pocinje. Nece vam biti dobro narednih desetak dana. Ajd sad idi na vase vesti ili ostani ovde i placi. Ionako ce u plakanju cela sezona da ti prodje.

ja

pre 1 godinu

Nije Partizan imao još od Đorđevića igrača koji u zadnjoj sekundi rešava za 3 poena sa 100% uspešnosti. Nije prošle sezone takve šuteve omašio… Izuzetan šuter…
(Goran Loznica, 15. jul 2023 22:30)

A sad još imamo i Mirotu, kojem nije problem ni iz auta da reši utakmicu.

Marko

pre 1 godinu

34 godine, perspektivan mladić.
(zgpćani pfc, 15. jul 2023 22:30)

Imam 34 godine i nikad nisam bio jaci i u boljoj kondiciji... To sto su pojedinci kao starci posle 30-te, ne znaci da su svi takvi.

jel ukusan sendvic?

pre 1 godinu

Nije Partizan imao još od Đorđevića igrača koji u zadnjoj sekundi rešava za 3 poena sa 100% uspešnosti. Nije prošle sezone takve šuteve omašio… Izuzetan šuter…
(Goran Loznica, 15. jul 2023 22:30)

kako je moguce da si ti uvek tu da komentarises???

Milos

pre 1 godinu

KK Partizan

1. N. Calathes, A. Avramović, S. Drezgić
2. K. Punter, O. Jaramaz, D. Anđušić
3. J. Nunnally, M. Ponitka, U. Trifunović
4. Z. LeDay, A. Smailagić, T. Vukčević
5. N. Mirotić, T. Jekiri, B. Koprivica

coach Ž. Obradović

iskreno

pre 1 godinu

Naša haubica. I dalje će šut iz daljine biti ubitačna karakteristika ekipe. Samo da se reši skok u odbrani i organizacija napada, biće to dobro...

Tragikomedija

pre 1 godinu

Uspeli smo da zadržimo trojicu od petorice ključnih igrača čiji su ugovori isticali, nisam mislio da je to moguće bilo stvarno, očekivao sam da će dvojica maks ostati. Produžavanje Pantera, Ledeja i Nanelija su bombe same po sebi, još smo doveli Ponitku i Jaramaza, koji su kvalitetniji igrači od onih koje su zamenili. Čeka se Mirotić, prvi plej i prvi centar i ova ekipa izgleda vrhunski, mada Egzuma i Lesora će biti stvarno teško kvalitetno zameniti.

from Kevin with love

pre 1 godinu

Kapiram zato sto voli Obradovica i postuje projekat, inace mu daju neki sitni dzeparac ko i Ledeju i Panteru.
(Sabre, 15. jul 2023 22:37)

Eto vidis da nekad kad se napregnes,uspeš da prevazidjes nasledjenu intelektualnu ograničenost!.Naravoučenije:sve se može kad se hoće!

DMX

pre 1 godinu

sve grobarski komentari hvala bogu sto ste se manuli zvezdinih pojacanja vise vas prati zvezdin prelazni rok nego vas
(mateja, 15. jul 2023 22:41)

ma hvala bogu te vas nigde nema na našim vestima pa se brinemo da vam se nije nešto desilo.

Marko

pre 1 godinu

34 godine, perspektivan mladić.
(zgpćani pfc, 15. jul 2023 22:30)

Teodosic i Davidovac u cvetu mladosti, pupoljci
(Paradox, 15. jul 2023 22:37)
A Hanga tek u pubertetu...

ja

pre 1 godinu

34 godine, perspektivan mladić.
(zgpćani pfc, 15. jul 2023 22:30)

Imam 34 godine i nikad nisam bio jaci i u boljoj kondiciji... To sto su pojedinci kao starci posle 30-te, ne znaci da su svi takvi.
(Marko, 15. jul 2023 22:47)

Ja sam nešto mlađi ali isti slučaj. Samo što nažalost nisu pojedinci, nego velika većina...

zoran

pre 1 godinu

Kakav će ovo strasan tim biti...
-Panter, Ledej, Naneli produzili ugovor a odlični igrači...
Priključio se Jaramaz...
-portali pišu potpisao Mirotić za Partizan...... Ako je to tačno tim je ekstra, vrhunski a još nije kompletiran i još će biti potpisa...
-Partizan može biti samo jači od predhodne sezone....
-Plej se čeka kao i centar.....
-Ekipa će napasti trofej evrolige sigurno.... Željko je ozbiljan i krenuo je u pohod....

sasa pg

pre 1 godinu

@Uspeli smo da zadržimo trojicu od petorice ključnih igrača čiji su ugovori isticali, nisam mislio da je to moguće bilo stvarno, očekivao sam da će dvojica maks ostati. Produžavanje Pantera, Ledeja i Nanelija su bombe same po sebi, još smo doveli Ponitku i Jaramaza, koji su kvalitetniji igrači od onih koje su zamenili. Čeka se Mirotić, prvi plej i prvi centar i ova ekipa izgleda vrhunski, mada Egzuma i Lesora će biti stvarno teško kvalitetno zameniti.
(Tragikomedija, 15. jul 2023 22:37)

Mislim da je Lesor počeo da pada

Ivan kg

pre 1 godinu

Ovi sto pisu da se zna za koliko oara neko igra u Zvezdi, a da se za Partizan ne zna. Jedno pitanje, da li je ikada Zvezda izasla sa podatkom ko za koliko kod njih igra. Ne, mislim i ne treba, jer je to poslovna tajna. Tako da, i za Zvezdu i Partizan se samo nagadja pa kad pogode, ali realno, sve je to tu negde, s tim sto Partizan ima mnogo vecu prodaju karata, pa ne znam kako to Zvezda uspe da nadoknadi, ali zaista mislim da su budzeti tu negde.

Admiral

pre 1 godinu

Sta ste bre svi zapeli za Mirotica? Ja licno ne bih uopste voleo da dodje u Partizan, skup igrac koji je prosao svoj zenit i koji egzistira na staru slavu. Za te pare bolje dovesti dvojicu-trojicu mladjih koji ce da kidaju nego njega koji ce da se vuce po terenu. Njegove igre iz Barse su cist prosek, u ovom momentu apsolutno ne vredi toliko para, a mpze narusiti hemiju tima kao Kampaco kod Zvezde

Ђоле

pre 1 godinu

Шта каже Телеграф,портали из Италије,новинари из Грчке,колика је цифра останка?

zemunski kej

pre 1 godinu

Super .vazan i dobar igrac. Sacuvan je kostur tima. Iskreno nije mi toliko zao Lesora i Madara koliko Dante Egzuma. Centar i plej su prioritet. Ocekujem jos bolji tim ove sazone.

zoran

pre 1 godinu

Naneli, Panter, Ledej, Mirotić, Jaramaz, Smajli, Avramović, Anđušić.... Za sada odlično
čeka se plej i centar a i ovako je Partizan odličan.... Mirotić je vrhunski igrač, igračina...
Još kad potpisu centar i prvi plej tek će biti zastrasujući za sve u evropi...
Očekujem konačno zdravog Avramovića i da pokaze potencijal....
Ovo za sada deluje opako dobar tim

lukazb

pre 1 godinu

1. Dragic, avramovic, jaramaz
2. Panter, ponitka
3. Naneli, trifunovic
4. Ledej, mirotic, smailagic
5. Koprivica

1. Teodosic, nejpir
2. Nedovic,lazic
3. Davidovac, hanga
4. Mitrovic, gedraitis
5. Simonovic, tobi, bolomboj

Partizan trazi centra, Zvezda beka I to je to.

steta sto Milutinov nije potpisao za partizan. vjerujemo u drugu titulu.

crna ovca drustva

pre 1 godinu

Utisak za sada, da ce Partizan da igra kls s obzirom da zvezda ima vise stranaca vec sada pa ce povecati dozvoljen broj stranaca u Kls ove sezone.

Crnobelac

pre 1 godinu

Nidža i Naneli potpisali.Odlične vesti.Imamo opet moćan i veliki tim.Još jedinica i petica nedostaju,pa ni F4 sledeće godine u Berlinu nije daleko.NAPRED PARTIZAN.

Domagoj

pre 1 godinu

Plač majke Božije u predgrađu: "uzbuna, uzbuna, odakle toliki budžet". A Grobare apsolutno ne zanima odakle mezimici pare za proslavljenog srpskog reprezentativca, za aktuelnog prvaka Evrope, za centra vicešampiona Evrope, za litvanskog reprezentativca... prvi red neka se spremi za kiropraktiku, u samo jednoj sezoni mnogo smo vam bola Naneli!!!

KP

pre 1 godinu

Tako jeeee, samo da je Dante ostao to bi onda bilo savrseno ali dobro je i ovako. ZIVEO PARTIZAN!
(Lester Bo Mekejleb, 15. jul 2023 22:29)

joj brate bas mi je zao sto Dante nije tu jos naredne sezone. Drago mi je zbog njega sto se vratio u NBA, ali u drugoj sezoni bi još više svi kliknuli, nema adaptacije....to bi bilo ludilo od prvog kola.

Sole

pre 1 godinu

Real ( košarkaška sekcija ) je za zadnjih 5 godina napravio preko 120M€ duga. Pored njega dugovi Partizana i Zvezde izgledaju smešni.
Ovo samo pokazuje da je vrhunska košarka u Evropi je daleko od profitabilne i da mora neko da te pokriva ( država, grad, fudbalska sekcija...).
Sve ovo samo povodom prepucavanja odakle pare i jednima i drugima. Bez pomoći države se ne može, košarka nije samoodrživa. Mi hoćemo da gledamo vrhunski sport, ali da se ne ulaže. E pa ne može.

Strahinja

pre 1 godinu

Meni pre padne na pamet recimo Split i Studentski u plej ofu obe u gostima luda glava nije konstantan ali svako bitan igrac za rotaciju Partizana.