Utorak, 11.07.2023.

13:35

Zvezda potvrdila: Stigao Teodosić

Dugogodišnji reprezentativac Srbije Miloš Teodosić novi je košarkaš Crvene zvezde, saopštio je klub.

Izvor: SN

Zvezda potvrdila: Stigao Teodosiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

Stara cekalica

pre 1 godinu

Docekah i taj dan. Moka, Sale Djordjevic i Teo - tri najbolja pleja u istoriji srpske kosarke. Teo dokazao da je pre svega cigan u srcu, pa makar dosao i u 36-oj, nikad nije kasno!

zi

pre 1 godinu

ooooo, hvala Bogu da je došao, udaviše više, zadnjih ne znam koliko godina. Jedna od mnogih zvezdinih legendi koja nikada nije kročila u zvezdu, Teo je probio led!!! Nikad nije kasno.

pesimista

pre 1 godinu

Strasno, za te pare smo mogli dvogodisnji ugovor sa nekim ozbiljnim igracem od 25-30 godina. Nisam optimista, nema sanse da funkcionise na relaciji Ivanovic -Teo, ovaj sa pljugom i pivom dolazi na trening.

Nikola

pre 1 godinu

Mex, 11. jul 2023 16:26)
Teo i Kampaco isti profil igraca? Prva razlika izmedju Tea i Kampaca je sto Kampaco trazi ekipu koja moze da ga prati(sto ove godine nije imao u Zvezdi) dok Teo cini sve saigrace boljim, izmislja im poene svojim dodavanjima. Teo je doktor kosarke za Kampaca dok je bio na svom maksimumu. Ono sto je sada problem za Tea jesu godine i sto je dosta sporiji, ne igra odbranu. Ako bude prvi plej u Zvezdi onda ce Zvezda da igra sporu kosarku na manji broj poena. U odbrani ce sigurno neko da ga pokriva, to je sansa za mladje igrace Simonovic, Petrusev, Topic da se dokazu. Meni kao Partizanovcu je drago sto je doso u Zvezdu, ne zbog njegovih mana vec zbog toga sto je covek jedan od nasih najboljih igraca poslednjih 15 godina i zasluzio je da odigra sezonu u klubu koji voli. A price o tome sto nije doso ranije, molim vas svi mi radimo poso za novac a neki od nas nikada ne dodju u situaciju da svoj poso i na kraju karijere odrade tamo gde smatraju da su svoji na svome. Porodica je na prvom mestu pa posle klub, navijaci, ljubav. Pozdrav za sve neostrascene navijace, hajde da komentarisemo kosarku a ne navijacka prepucavanja.

zoran

pre 1 godinu

---Zvezda zasad cela bela
Topić
Teodosić
Lazarević
Lazić
Nedović
Davidovac
Mitrović
Simonović
Petrusev verovatno...
-treba još 1 plej
-treba vrhunski suter tipa Beron
-treba teski centar
-uglavnom najvaznije kupiti šutera jer šut za 3 je bio potanak... Odlazak Dobrića govori da će biti još slabiji.... Zato obavezno kupiti vrhunskog sutera.... U finalu Abba lige šut za 3 je bio dosta problematičan.
-Uglavnom voleo bih u toj grupi igrača Zvezde videti Mirotića a biće to jako tesko.
-Ako se budu dovodili stranci tu dobro birati

mare

pre 1 godinu

Strasno, za te pare smo mogli dvogodisnji ugovor sa nekim ozbiljnim igracem od 25-30 godina. Nisam optimista, nema sanse da funkcionise na relaciji Ivanovic -Teo, ovaj sa pljugom i pivom dolazi na trening.
(pesimista, 11. jul 2023 18:08)

prva stvar, Teo ne pije pivo, nego viski sa jednom kockom leda.
druga stvar, Teo je rodjeni lider i madjioničar tako da moze da igra i bez tog treninga

slobinator

pre 1 godinu

Majstore vama ni najbolji evropski plej Kampaco nije mogao da pomogne,A Teo kazes da hoce?Budi realan.
(from Kevin with love, 11. jul 2023 14:55)
Kampaco vas je uništio u finalu kupa .u evro-ligi je odigrao samo 8 utakmica.poslednjih 5 sa njim smo dobili.ispustili smo top 8 zbog lošeg starta 1-6 predvođeni lošim trenerom i plus bez vildoze i nedovića,a posle smo prosuli 4-5 dobijenih i jedna protiv barse nam je ukradena.pošto su i zvezda i partizan opet u evro-ligi,boli me za aba ligu.odnos u trofejima je 2-1 za zvezdu,5-5 u pobedama,znači ni ove godine niste bili bolji.kampaco nam je i te kako pomogao,a da je mogao igrati od početka češali bi se i gde vas ne svrbi

Petar

pre 1 godinu

Istinska legenda srpske i evro kosarke
Cista magija
Igrace 15 tak minuta i biti podstrek Topicu na koji nacin samo srpaka kosarka dobija
Ostace pesma i uspomena na Tea kapitena

lionac

pre 1 godinu

Ало тастаура зналци, дошао је МВП прошлогодињег финала Еврокупа, види се да сте слепци који не прате кошарку, човек је има 10,5 поена и скоро 7 асистенција за 18 минута на паркету, такву статистику мало ко има...да не причамо о индивидуачним признањима, слави, трофејима које је узео, довели смо највећег плејмејкера Европе задњих 20 година, истинског великана реда величина Бодироге, Навара,Спанулиса, Дијамандтидиса, тако да СРАМ ВАС БИЛО за сваку написану лаж
(Ноктарица, 11. jul 2023 17:09)

bravo

sasa pg

pre 1 godinu

@Mnogi ce ovde pojesti svoje reci. Da li je realno da se toliko pljuje covek koji je toliko doneo nasoj kosarci. Pa sta ako ima 36 godina. Mislite da ce on doci sada i da ce da se vuce po terenu i da dozvoli da ga navijaci pljuju, odigrace ovu sezonu kao nikada. Dace sve od sebe i pokazace svima da jos uvek moze. Da li zna nekada da pretera i da pravi gluposti, apsolutno, ali Teo je toliko iskusan i namazan da i u ovim godinama donosi ono sto je potrebno da se pobedjuje. Samo jedno pitanje za grobare, da li cete da pljujete upravu ako dovede Dragica, posto je mator ili ce da bude slavlje sto je dosao nba igrac?
(Komarac, 11. jul 2023 15:03)

Teo je truba

Ноктарица

pre 1 godinu

Ало тастаура зналци, дошао је МВП прошлогодињег финала Еврокупа, види се да сте слепци који не прате кошарку, човек је има 10,5 поена и скоро 7 асистенција за 18 минута на паркету, такву статистику мало ко има...да не причамо о индивидуачним признањима, слави, трофејима које је узео, довели смо највећег плејмејкера Европе задњих 20 година, истинског великана реда величина Бодироге, Навара,Спанулиса, Дијамандтидиса, тако да СРАМ ВАС БИЛО за сваку написану лаж

zoran

pre 1 godinu

Mnogo mi se dopada sto je Zvezda okrenuta nasim igračima....
Teo je odličan igrač, isto sjajno asistira kao i Kampaco... Sut za tri bolje ih bira od Kampaca a bacanja mnogo sigurniji... Odbrana mu je tanka najvise zbog visine...
-dolazak Tea znači da će Kampaco u Real.
-kockice se polako sklapaju
Teo moze biti odličan
Davidovac sasvim ok
Simonović potencijal
Očekujem ostanak Petruseva sto bi bilo ekstra...
-pored Tea treba traziti još jednog pleja, vrhunskog sutera i teski centar... Treba pokusati angazovati Bili Berona bar pokusati vrhunski je suter a moze igrati i pleja.
-moze se ponovo probati sa Lojdom.
-Centar tu jesu i Mitar, Simonović i Petrusev verovatno ali treba teski centar....
Videćemo resenja kluba

cece

pre 1 godinu

Koja pljuvacina po coveku, stvarno mi nije jasno. Covek koji je doneo toliko radosti ovoj zemlju, veliko ime u svetu kosarke. Ima 36 godina pa sta?! Neka zavrsi karijeru u voljenom klubu, bolje on nego mnogi koji su igrali godinama ovde. Nama ocigledno nista nije sveto.

refleks

pre 1 godinu

Jedan Teodosić za 600 hiljada godišnje je ništa. Čovek želi da zaokruži jednu istorijsku karijeru. Komšije će ga vređati jer drugo ništa i ne znaju od mržnje i zavisti. Zvezdaši treba da ga podrže jer će dati sve od sebe.

Zna on mnogo bolje od nas gde dolazi i šta se sve očekuje od njega. Siguran sam da je motivisan duplo više nego u i Virtusu. Za Miloša Zvezda nije posao ni hobi. Videće svi.
(basketaš, 11. jul 2023 15:34)

Gde si pronašao podatak za Miloševu platu? Ostavi link da vidimo. U Virtusu je imao 1,8 miliona prošle godine.

Za Miloša Zvezda nije posao i hobi zato dolazi u najboljim godinama, da iskida odbranu na Panteru i Madaru. Je l’ tako?

Vlada

pre 1 godinu

Citam ove komentare da nadjem nesto pametno i razumno....
Tesko!
Ljudi da li ste svesni da je Teodosic majstor kosarke???
Da li se secate ne tako davno, pre godinu dana, ne moramo da idemo dalje, da je covek bio MVP finala Evrokupa???
A za one koji misle da je to takmicenje bilo nebitno, pitanje gde je zavrsio Partizan te godine?
Znaci covek je mec viner, asistent, uzor i primer najveceg talenta pre Jokica.
I da, ne ocekujemo od njega da igra presing u odbrani niti da zakucava ili skace pod kosem, imamo igraca za te stvari koliko hocete.
Kada ga bude krenuo sut za 3 i sa polu distance, nema tog igraca koji ga moze zaustaviti jer ima neverovatno brz izbacaj lopte pri skok sutu.
I najvaznije, srbenda prava i delija koji ce dodatno privuci i navijace i medije ka Zvezdi.
Ja bih mu dao i kapitensku traku ukoliko Lazic nema nista protiv.
Srecno Teo

Mex

pre 1 godinu

Teo je prevazidjen, čist promašaj, treba da ide u penziju, trom i spor je, kraj
(nikola simić, 11. jul 2023 15:52)

Teo i Kampaco, isti profil igraca sa tim sto Kampaco jos i ume da odigra odbranu. Imaju te vanvremenske finte koje dizu navijace na noge, ali posle jednog takvog, dolaze tri promasena poteza i prosuto mleko. Znaci ideo nam Kampaco, dosao nam je Teo, otprilike nam napad dodje na isto, a odbrana u minus. Mora se prvi plej dovesti. Ocekivati da Topic igra vise od 5-6 minuta, ako i toliko, nije bas realno. Plejmejkerima kao i centrima treba vreme i vreme da sazreju. Kao Vasi, ili Madaru iz Partizana. Ako je Teo doveden da bude mentor Topicu, onda ne znam sta bih rekao. Nismo mi NBA ekipa koja ima para da drzi mentore drugim igracima, kao sto je slucaj Bobijeva plata.

Tex Willer

pre 1 godinu

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:46)
Prosto Zvezda tada nije imala toliko love kao Oly , CSK a kasnije NBA. Čak ni kao Virtus preko 2mil po sezoni. Doduše jeste se tu malo više istalio sa menadžerom a smozvanim trenerom Aleksandrom Đorđević al* nema veze.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Dobro ti nama dosao legendo srpske i evropske kosarke. Sigurna sam da u tebi jos uvek ima magije da nam pokazes kako majstor nad majstorima ove prelepe igre radi stvari na terenu. Toliko sam srecan sa ovim potpisom da uopste necu ni da repliciram na komentare komsija koji su onako bljak. Jedva cekam da vidim ovu igracinu u svetom crveno belom dresu.

ADM

pre 1 godinu

I Djokovic ima 37 godina pa mu niko ne moze nista. I Lebron. I Bufon brani u 45, Ibra je do prosle sezone igrao sa 41. Ima Teodosic sta danponudi itekako. On svakako ni sa 25 godina nije koristio snagu, vec mozak.
(drmr, 11. jul 2023 14:03)

Dal je realno da si uporedio Tea sa ovim velicinama!?

Bogda i Joka(ra)

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da navijaci zvezde negoduju...ja bih recimo voleo da se kod nas vrati Bogda pa makar i sa 40 godina...
(kornjaca rade, 11. jul 2023 15:24)

Ne izmisljajte opet nebulozne nadimke za nase igrače. Kakav Bogda, napisi Bogi.

Бананамен

pre 1 godinu

Добро дошао легендо! Хвала за све досада и шта год урадио, пуна подршка !!!

Crno beli silhuet

pre 1 godinu

Iskustvo, mirnost, rutina. Pa jos jednom iskustvo.

Svaka cast! U Partizanu u tom momentu nema slicnog. A bojim se da ga nece ni biti.

basketaš

pre 1 godinu

Jedan Teodosić za 600 hiljada godišnje je ništa. Čovek želi da zaokruži jednu istorijsku karijeru. Komšije će ga vređati jer drugo ništa i ne znaju od mržnje i zavisti. Zvezdaši treba da ga podrže jer će dati sve od sebe.

Zna on mnogo bolje od nas gde dolazi i šta se sve očekuje od njega. Siguran sam da je motivisan duplo više nego u i Virtusu. Za Miloša Zvezda nije posao ni hobi. Videće svi.

Dag Kristi

pre 1 godinu

E ali pazite vi naš narod. Prošle godine nakon debakla na EP u košarci, stručnjaci pljuvali Pešića kako je njegova krivica zbog nevođenja Tea na prvenstvo, i jedini umeo da stane na loptu i odigra krštenu akciju sa Jokićem. Danas, ti isti stručnjaci pljuju Tea, jer je zamislite premator za Zvezdu. Možda je mator, možda je za banju , ali je za Vildozu, Ivanovića i Markovića izmislio košarku i 45 god da ima .

domace a svetsko

pre 1 godinu

Навијачи вечито другог клуба у Србији скапају од муке.
(Campaco Pejović, 11. jul 2023 14:34)

vec napisah, svaka cast, komsije!
Posle 3xF4 i jedne titule, kao i proslogodisnjeg performansa u Evroligi, mozemo sebi da dopustimo da se radujemo i vasim uspesima... to je kao kada Nole aplaudira nekom ko je 20. na rang listi - u evropskim i svetskim kosarkaskim okvirima to je razlika izmedju vas i nas. A to sto vam omaknu neke titule u ovom balkanskom okruzenje ne vredi bas nista bez potvrde istih na medjunarodnoj sceni... bez toga one ostaju samo proizvod spleta okolnosti, pre svega politickih i kriminalnih.

sale

pre 1 godinu

Odlicna vest za nas Grobare.Pa za njega su Madar i Jare rakete.Kako ovi misle da on prenese loptu pored ove dvojice,koga ce on da cuva,Pantera??Da ne pricam o Evroligi,smesno je.

Samo kažem

pre 1 godinu

Kao grobaru mi je drago sto ste potpisali nekog sa toliko godina da se juri sa Jaretom i Madarom :D
Ali mi nije drago sto je Teo jedan od najiagresivnijih igraca u EL prosle sezone, covek imao vise suspenzija od bilo kog drugog igraca, kao da mu ta frustracija ide sa godinama, i da se ne lazemo on zavrsava karijeru ovde, samo da odigra malo vise minuta od Raduljice :D
(Markoni, 11. jul 2023 15:19)
I sa ovoliko godina Teodosic je Kris Pol za Jaramaza

Markoni

pre 1 godinu

Kao grobaru mi je drago sto ste potpisali nekog sa toliko godina da se juri sa Jaretom i Madarom :D
Ali mi nije drago sto je Teo jedan od najiagresivnijih igraca u EL prosle sezone, covek imao vise suspenzija od bilo kog drugog igraca, kao da mu ta frustracija ide sa godinama, i da se ne lazemo on zavrsava karijeru ovde, samo da odigra malo vise minuta od Raduljice :D

Vili

pre 1 godinu

@Komarac

Pre svega Dragic nece doci u Partizan, to su sve carsijske price.

Pod dva, Dragic je za Teodosica licno Dzordan. Covek ima duplo vise odigranih nba utakmica nego ovaj mlakonja u evroligi, a ima i bolje proseke cak i u takvoj situaciji. Kada bi ga uprava Partizana doveka, slavio bih 3 dana! A nesto ne verujem da ste vi svi liston srecni zbof ovoga, tu ste negde na pola od tuge do radosti
:)

Komarac

pre 1 godinu

Mnogi ce ovde pojesti svoje reci. Da li je realno da se toliko pljuje covek koji je toliko doneo nasoj kosarci. Pa sta ako ima 36 godina. Mislite da ce on doci sada i da ce da se vuce po terenu i da dozvoli da ga navijaci pljuju, odigrace ovu sezonu kao nikada. Dace sve od sebe i pokazace svima da jos uvek moze. Da li zna nekada da pretera i da pravi gluposti, apsolutno, ali Teo je toliko iskusan i namazan da i u ovim godinama donosi ono sto je potrebno da se pobedjuje. Samo jedno pitanje za grobare, da li cete da pljujete upravu ako dovede Dragica, posto je mator ili ce da bude slavlje sto je dosao nba igrac?

E

pre 1 godinu

Bio je zaista veliki madjionicar sa loptom, BIO, s druge strane u odbrani uvek igrac manje. Licno sam bio razocaran kada nije dosao 2019. Sada bi bio pomoc kada bi igrao za 300 hiljada 7-10 min a sigurno nije tako. Simonovic od koga ne znamo sta da ocekujemo, Davidovac nikad nista specijalno i cika Teo, a prosle sezone Vildoza, Kampaco......smrc.....Svi ti sto kao vole Zvezdu su mi nekako fuj....
kao i onaj momak sto je Zvezdas a ide na utakmice Partizna

Totara

pre 1 godinu

rasko katic i marko keselj se cekaju, skorcijanidis isto da dodje i da kida, ali zelja je velika i legenda igor rakocevic rakoc da se vrati da ponovo obuce crveno beli dres idemooo

Fljamurtari

pre 1 godinu

Evo ja slavim otvorio sam pastetu,konzervu krastavaca i pola hleba ,drago mi što će taj Dragic i Teodosic uzeti velike novce ,samo ovo sto sam spremio nena ta slavlje od 3 dana.

Pedja J7

pre 1 godinu

Umesto da se 15 min daje Topicu mi smo doveli ovog, sa fizikalijama lenjivca, i opet ce nam posle djavo biti kriv...
Umesto pustiti dete od 18, koje ce da gine za svaki minut, doveli smo nadmenog i egocentricnog busaca svlacionice...
Kad sve opet pukne, tamo juna 2024, bar ce da ima materijala za saopstenja... Opet svi krivi sem rukovodstva...

ГМ

pre 1 godinu

Kako loznica i ostali doseljenici iz zg brinu i vole da pišu o Crvenoj zvezdi...

Nema, ipak je to veličina nad veličinama na ovim prostorima.

Zju

pre 1 godinu

Ovi stručnjaci što prozivaju Tea za godine.Ljudi pojma nemate.Ovi što im ne valjaju domaći igrači tipa Jaramaz u Partizanu,Simonović u Zvezdi itd.Pojma nemate.
Pogledaj ko je bio glavni u Realu i doneo im titulu.Rudi,Ćaćo i Ljulj godina 38,37,36.Sve Španci domaći.Ko je ukanalio Partizan protiv tog istog Reala.Stranci Panter i Lesor.
Teodosić je umetnik majstor košarke i doneće ne samo kvalitet nego i potrebnu sigurnost i iskustvo u Zvezdu.Naš je i legenda je Dobrodošao!

bvb

pre 1 godinu

Ovo je bukvalno potpis za sipkase i ove likove koji basket prate samo kada dodje Svetsko olimpijada ili EP. Sramota treba da bude celu upravu i njega sto dolazi sada da glumi Zvezdasa kad vise nije ni za FIBA ligu sampiona.

Master Yoda

pre 1 godinu

Opet sve sami grobari na ovoj vesti, kad je toliko los sto se toliko upirete da ga vredjate.
Ja kao zvezdas mislim da moze da odigra kvalitetnih 15-20 min, dovoljno za dobar roster. Igrace srcem, znanjem i iskustvom, to ocekujem, ni previse ni premalo.

Pantelejmon

pre 1 godinu

Nije bas dobro u ovim godinama ga potpisati, videcemo kako ce biti sa njim. Ali sa druge strane drago mi je da ce zaigrati u crveno-belom dresu. Nek nam je svima sa srecom, dobrodosao majstore.

ruanda

pre 1 godinu

Kao grobar koji obozava Tea ne znam da li je ivo dobar potez. Sa jedne strane on je majstor igre, moze da promeni tok utakmice (jos uvek) i saspe tri trojke za redom preko ruke. Sa druge strane namera je ocigledna, da bude u rotaciji sa prvim plejom i Topicem, a sigurno nije jeftin, cak ni u ovim godinama. Tu je i faktor Beograd, a znamo da Teo voli ledjere zivot, popiti, zapaliti, mladu curu poljubiti

aca

pre 1 godinu

A jesmo kompleksasi od nacije, postovanje ne postoji cak i kad taj neko zasluzi jer nas pucaju kompleksi na max..

Evo gao grobar apelujem da ga dovedete u Partizan i birate koga god zelite sa pozicije pleja, evo...

Sad ce da pricaju da covek ne zna trcati, strasno...

Evo moze zamena???

nesa80

pre 1 godinu

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:46)
hteo je on doci ali u svoj maticni fmp a sad veli isto mu to dodje a jos plus brdo love,sta ces bolje

from Kevin with love

pre 1 godinu

Opet sve sami grobari na ovoj vesti, kad je toliko los sto se toliko upirete da ga vredjate.
Ja kao zvezdas mislim da moze da odigra kvalitetnih 15-20 min, dovoljno za dobar roster. Igrace srcem, znanjem i iskustvom, to ocekujem, ni previse ni premalo.
(Master Yoda, 11. jul 2023 14:20)

Majstore vama ni najbolji evropski plej Kampaco nije mogao da pomogne,A Teo kazes da hoce?Budi realan.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Opet sve sami grobari na ovoj vesti, kad je toliko los sto se toliko upirete da ga vredjate.....
(Master Yoda, 11. jul 2023 14:20)


Tako je, Teo je legenda, za mene, najbolji plej posle Djordjevica (ne racunam pre toga), svojim odnosom i ucinkom u reprezentaciju zasluzuje samo postovanje pripadnika svih boja.

Grobar

pre 1 godinu

Bas sam se obradovao!

Jos jedna rupa u odbrani pored Nemanje cutali ste u decembru Nedovica!

Bice uzivanje gledati ples majstora na toj strani!

Crkli dabogda

pre 1 godinu

Sjajno pojačanje na poziciji penzionera u kk FMPCZ Želzniku...
(Advokat Jovan Kara Pampulić, 11. jul 2023 13:51)

Ovakvi i slični komentari mogu a juče ste cenzurisali govna jedna bolesna, nije mogao da prodje ni jedan komentar na vestima jsd? A vidim ovi sad mogu da komentarisu i ostavljaju ovakve komentare non stop? stoko besramna

drmr

pre 1 godinu

Svima vama koji nesto pricate o plati i ljubavi imam da postavim jedno pitanje.

Da vam roditelj drzi firmu neku i ponudi 500 evra platu, a drugi poslodavac vam ponudi 3000 evra platu, jel bi ste radili kod roditelja jel vas eto on voli i vi njega? A deca nemaju sta da jedu.

I Djokovic ima 37 godina pa mu niko ne moze nista. I Lebron. I Bufon brani u 45, Ibra je do prosle sezone igrao sa 41. Ima Teodosic sta danponudi itekako. On svakako ni sa 25 godina nije koristio snagu, vec mozak.

Milan Kosanovic

pre 1 godinu

Dobrodošao! Samo da ga povrede zaobiđu. Ima još goriva u njemu za 15ak min po utakmici što je sasvim dovoljno da odmeni Kampaza kojeg trebamo da zadržimo ako ikako možemo. I pozicija jedan je pokrivena skroz. Za sada najviše škripi na trojci i četvorci. Dobrić otišao, došao za sada niko. Da Davidovac je niko. Treba nam još barem tri pojačanja, ali stvarno pojačanja da ličimo na tim, krilo, krilni centar i bek ili centar. U zavisnosti od feelingaša, kako želi da kreira igru.

MJ23

pre 1 godinu

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:46)

I Ćaćo, Ljulj, Rudi i Kozer zajedno skoro 150 pa uzeše EL!
Hvala na pažnji, idi gledaj kk ofy!
Srećan svima dan magije, dobro nam došao Teo!!!

Specijalac

pre 1 godinu

Dobar igrac. Za ABA ligu i za top 18 Eurolige. Za top 8 ni blizu a kamoli za final4 za koji je kao krenula prica. Bice bukvalno isti kao Markovic pa cak i gori zbog (ne)odbrane

KP

pre 1 godinu

Ljudi da je Zvezda mogla da mu ponudi ono što su mogli ostali klubovi kada je imao 27 dosao bi sa 27.

Vi ste klub bez uspeha van granica, čovek je želeo nesto vise i od ambicija i od para naravno.

Očekujete da se ne palite ni na top8 a da vam dodju vrhunski sportisti...nisu vam oni krivi.

Бобе

pre 1 godinu

I da tata kupi još Karmela Entonija, tek mu je 39 i može još mnogo da pruži. I Bobija Marjanovića, zaželio se košarke. I Zlatana Ibrahimovića, on nije košarkaš ali može da skoči visoko.
I onda osvajate EL.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Teo zna kosarku, kreativac do bola, ali godine su ga stigle, sklon je povredama, tako da je jasno da je dosao u Zvezdu da zavrsi karijeru. Medjutim, trener je Dusko Ivanovic, voli fizicki spremne igrace, naporne treninge, tako da cemo videti kako ce se Teo tu snaci. Ako Dusko ima u planu da ga koristi s merom, kao Skariolo, to mozda bude ok, ali mi je nejasna njegova granica strpljenja, posebno kako bude odmicala sezona. Gotivim Tea, nas je poslednji veliki plej, zelim da u Zvezdi zavrsi karijeru na najbolji moguci nacin, ali mi se cini da nije vreme za ovaj ugovor, cisto kosarkaski gledano.

djoker

pre 1 godinu

Sto se Teodosica tice vec sam pisao da od penzionera mozemo samo njega progutati. sad uprava neka dobro razmisli koga uzima, jer i mi navijaci koji cemo uvek voleti klub i navijati imamo veca ocekivanja od samog igranja evrolige.

srxs

pre 1 godinu

Za neku kontrolisanu minutazu uz dobrog prvog pleja moze da donese razliku na terenu. Napravi nekome sut za pobedu, uzme odlucujuci napad ili odlucujuce minute. Veliko je iskustvo u tim rukama, forma je jedno a klasa je drugo. Takodje moze da bude i magnet za publiku...

Goran Loznica

pre 1 godinu

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?

Goran Loznica

pre 1 godinu

Odlučan igrač, veliki pogodak bi bio za komšije da ga dovedu, dok mi dovodimo sve nekepolivnjake. Još kada ga upare sa Mirotićem

Peca

pre 1 godinu

Da je kasno za dolazak jeste, Da bi ispao najveći šmeker da je 2019 izabrao Zvezdu umesto novca ispao bi, da se nadamo da će i sada biti neka korist od njega hoćemo.

smorio si vise

pre 1 godinu

Odlučan igrač, veliki pogodak bi bio za komšije da ga dovedu, dok mi dovodimo sve nekepolivnjake. Još kada ga upare sa Mirotićem
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:41)

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:46)

A posle priprema u septembru na rehabilitaciju u Banju Koviljaču…
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:43)

Idi nadji život... dosadan si.

Zdrav razum

pre 1 godinu

Velika legenda igre pod obrucima i siguran sam da ce mu Dusko naci pravu ulogu. Ko ne bi volio da ima ovakvog lidera na parketu i u svlacionici? Neka prosipa magiju 15-20 minuta po utakmici i sasvim dovoljno. Ovi sto kazu da ga je vrijeme pregazilo su u velikoj zabludi. Dobrodosao Teo!

Goran Loznica

pre 1 godinu

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?

Zdrav razum

pre 1 godinu

Velika legenda igre pod obrucima i siguran sam da ce mu Dusko naci pravu ulogu. Ko ne bi volio da ima ovakvog lidera na parketu i u svlacionici? Neka prosipa magiju 15-20 minuta po utakmici i sasvim dovoljno. Ovi sto kazu da ga je vrijeme pregazilo su u velikoj zabludi. Dobrodosao Teo!

drmr

pre 1 godinu

Svima vama koji nesto pricate o plati i ljubavi imam da postavim jedno pitanje.

Da vam roditelj drzi firmu neku i ponudi 500 evra platu, a drugi poslodavac vam ponudi 3000 evra platu, jel bi ste radili kod roditelja jel vas eto on voli i vi njega? A deca nemaju sta da jedu.

I Djokovic ima 37 godina pa mu niko ne moze nista. I Lebron. I Bufon brani u 45, Ibra je do prosle sezone igrao sa 41. Ima Teodosic sta danponudi itekako. On svakako ni sa 25 godina nije koristio snagu, vec mozak.

Komarac

pre 1 godinu

Mnogi ce ovde pojesti svoje reci. Da li je realno da se toliko pljuje covek koji je toliko doneo nasoj kosarci. Pa sta ako ima 36 godina. Mislite da ce on doci sada i da ce da se vuce po terenu i da dozvoli da ga navijaci pljuju, odigrace ovu sezonu kao nikada. Dace sve od sebe i pokazace svima da jos uvek moze. Da li zna nekada da pretera i da pravi gluposti, apsolutno, ali Teo je toliko iskusan i namazan da i u ovim godinama donosi ono sto je potrebno da se pobedjuje. Samo jedno pitanje za grobare, da li cete da pljujete upravu ako dovede Dragica, posto je mator ili ce da bude slavlje sto je dosao nba igrac?

Demar Derozan

pre 1 godinu

Teo zna kosarku, kreativac do bola, ali godine su ga stigle, sklon je povredama, tako da je jasno da je dosao u Zvezdu da zavrsi karijeru. Medjutim, trener je Dusko Ivanovic, voli fizicki spremne igrace, naporne treninge, tako da cemo videti kako ce se Teo tu snaci. Ako Dusko ima u planu da ga koristi s merom, kao Skariolo, to mozda bude ok, ali mi je nejasna njegova granica strpljenja, posebno kako bude odmicala sezona. Gotivim Tea, nas je poslednji veliki plej, zelim da u Zvezdi zavrsi karijeru na najbolji moguci nacin, ali mi se cini da nije vreme za ovaj ugovor, cisto kosarkaski gledano.

Dag Kristi

pre 1 godinu

E ali pazite vi naš narod. Prošle godine nakon debakla na EP u košarci, stručnjaci pljuvali Pešića kako je njegova krivica zbog nevođenja Tea na prvenstvo, i jedini umeo da stane na loptu i odigra krštenu akciju sa Jokićem. Danas, ti isti stručnjaci pljuju Tea, jer je zamislite premator za Zvezdu. Možda je mator, možda je za banju , ali je za Vildozu, Ivanovića i Markovića izmislio košarku i 45 god da ima .

Бананамен

pre 1 godinu

Добро дошао легендо! Хвала за све досада и шта год урадио, пуна подршка !!!

Peca

pre 1 godinu

Da je kasno za dolazak jeste, Da bi ispao najveći šmeker da je 2019 izabrao Zvezdu umesto novca ispao bi, da se nadamo da će i sada biti neka korist od njega hoćemo.

Zju

pre 1 godinu

Ovi stručnjaci što prozivaju Tea za godine.Ljudi pojma nemate.Ovi što im ne valjaju domaći igrači tipa Jaramaz u Partizanu,Simonović u Zvezdi itd.Pojma nemate.
Pogledaj ko je bio glavni u Realu i doneo im titulu.Rudi,Ćaćo i Ljulj godina 38,37,36.Sve Španci domaći.Ko je ukanalio Partizan protiv tog istog Reala.Stranci Panter i Lesor.
Teodosić je umetnik majstor košarke i doneće ne samo kvalitet nego i potrebnu sigurnost i iskustvo u Zvezdu.Naš je i legenda je Dobrodošao!

Samo kažem

pre 1 godinu

Kao grobaru mi je drago sto ste potpisali nekog sa toliko godina da se juri sa Jaretom i Madarom :D
Ali mi nije drago sto je Teo jedan od najiagresivnijih igraca u EL prosle sezone, covek imao vise suspenzija od bilo kog drugog igraca, kao da mu ta frustracija ide sa godinama, i da se ne lazemo on zavrsava karijeru ovde, samo da odigra malo vise minuta od Raduljice :D
(Markoni, 11. jul 2023 15:19)
I sa ovoliko godina Teodosic je Kris Pol za Jaramaza

Nikola

pre 1 godinu

Mex, 11. jul 2023 16:26)
Teo i Kampaco isti profil igraca? Prva razlika izmedju Tea i Kampaca je sto Kampaco trazi ekipu koja moze da ga prati(sto ove godine nije imao u Zvezdi) dok Teo cini sve saigrace boljim, izmislja im poene svojim dodavanjima. Teo je doktor kosarke za Kampaca dok je bio na svom maksimumu. Ono sto je sada problem za Tea jesu godine i sto je dosta sporiji, ne igra odbranu. Ako bude prvi plej u Zvezdi onda ce Zvezda da igra sporu kosarku na manji broj poena. U odbrani ce sigurno neko da ga pokriva, to je sansa za mladje igrace Simonovic, Petrusev, Topic da se dokazu. Meni kao Partizanovcu je drago sto je doso u Zvezdu, ne zbog njegovih mana vec zbog toga sto je covek jedan od nasih najboljih igraca poslednjih 15 godina i zasluzio je da odigra sezonu u klubu koji voli. A price o tome sto nije doso ranije, molim vas svi mi radimo poso za novac a neki od nas nikada ne dodju u situaciju da svoj poso i na kraju karijere odrade tamo gde smatraju da su svoji na svome. Porodica je na prvom mestu pa posle klub, navijaci, ljubav. Pozdrav za sve neostrascene navijace, hajde da komentarisemo kosarku a ne navijacka prepucavanja.

ruanda

pre 1 godinu

Kao grobar koji obozava Tea ne znam da li je ivo dobar potez. Sa jedne strane on je majstor igre, moze da promeni tok utakmice (jos uvek) i saspe tri trojke za redom preko ruke. Sa druge strane namera je ocigledna, da bude u rotaciji sa prvim plejom i Topicem, a sigurno nije jeftin, cak ni u ovim godinama. Tu je i faktor Beograd, a znamo da Teo voli ledjere zivot, popiti, zapaliti, mladu curu poljubiti

Totara

pre 1 godinu

rasko katic i marko keselj se cekaju, skorcijanidis isto da dodje i da kida, ali zelja je velika i legenda igor rakocevic rakoc da se vrati da ponovo obuce crveno beli dres idemooo

Dzeronimo

pre 1 godinu

Opet sve sami grobari na ovoj vesti, kad je toliko los sto se toliko upirete da ga vredjate.....
(Master Yoda, 11. jul 2023 14:20)


Tako je, Teo je legenda, za mene, najbolji plej posle Djordjevica (ne racunam pre toga), svojim odnosom i ucinkom u reprezentaciju zasluzuje samo postovanje pripadnika svih boja.

domace a svetsko

pre 1 godinu

Навијачи вечито другог клуба у Србији скапају од муке.
(Campaco Pejović, 11. jul 2023 14:34)

vec napisah, svaka cast, komsije!
Posle 3xF4 i jedne titule, kao i proslogodisnjeg performansa u Evroligi, mozemo sebi da dopustimo da se radujemo i vasim uspesima... to je kao kada Nole aplaudira nekom ko je 20. na rang listi - u evropskim i svetskim kosarkaskim okvirima to je razlika izmedju vas i nas. A to sto vam omaknu neke titule u ovom balkanskom okruzenje ne vredi bas nista bez potvrde istih na medjunarodnoj sceni... bez toga one ostaju samo proizvod spleta okolnosti, pre svega politickih i kriminalnih.

smorio si vise

pre 1 godinu

Odlučan igrač, veliki pogodak bi bio za komšije da ga dovedu, dok mi dovodimo sve nekepolivnjake. Još kada ga upare sa Mirotićem
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:41)

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:46)

A posle priprema u septembru na rehabilitaciju u Banju Koviljaču…
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:43)

Idi nadji život... dosadan si.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Dobro ti nama dosao legendo srpske i evropske kosarke. Sigurna sam da u tebi jos uvek ima magije da nam pokazes kako majstor nad majstorima ove prelepe igre radi stvari na terenu. Toliko sam srecan sa ovim potpisom da uopste necu ni da repliciram na komentare komsija koji su onako bljak. Jedva cekam da vidim ovu igracinu u svetom crveno belom dresu.

basketaš

pre 1 godinu

Jedan Teodosić za 600 hiljada godišnje je ništa. Čovek želi da zaokruži jednu istorijsku karijeru. Komšije će ga vređati jer drugo ništa i ne znaju od mržnje i zavisti. Zvezdaši treba da ga podrže jer će dati sve od sebe.

Zna on mnogo bolje od nas gde dolazi i šta se sve očekuje od njega. Siguran sam da je motivisan duplo više nego u i Virtusu. Za Miloša Zvezda nije posao ni hobi. Videće svi.

lionac

pre 1 godinu

Ало тастаура зналци, дошао је МВП прошлогодињег финала Еврокупа, види се да сте слепци који не прате кошарку, човек је има 10,5 поена и скоро 7 асистенција за 18 минута на паркету, такву статистику мало ко има...да не причамо о индивидуачним признањима, слави, трофејима које је узео, довели смо највећег плејмејкера Европе задњих 20 година, истинског великана реда величина Бодироге, Навара,Спанулиса, Дијамандтидиса, тако да СРАМ ВАС БИЛО за сваку написану лаж
(Ноктарица, 11. jul 2023 17:09)

bravo

ADM

pre 1 godinu

I Djokovic ima 37 godina pa mu niko ne moze nista. I Lebron. I Bufon brani u 45, Ibra je do prosle sezone igrao sa 41. Ima Teodosic sta danponudi itekako. On svakako ni sa 25 godina nije koristio snagu, vec mozak.
(drmr, 11. jul 2023 14:03)

Dal je realno da si uporedio Tea sa ovim velicinama!?

ГМ

pre 1 godinu

Kako loznica i ostali doseljenici iz zg brinu i vole da pišu o Crvenoj zvezdi...

Nema, ipak je to veličina nad veličinama na ovim prostorima.

from Kevin with love

pre 1 godinu

Opet sve sami grobari na ovoj vesti, kad je toliko los sto se toliko upirete da ga vredjate.
Ja kao zvezdas mislim da moze da odigra kvalitetnih 15-20 min, dovoljno za dobar roster. Igrace srcem, znanjem i iskustvom, to ocekujem, ni previse ni premalo.
(Master Yoda, 11. jul 2023 14:20)

Majstore vama ni najbolji evropski plej Kampaco nije mogao da pomogne,A Teo kazes da hoce?Budi realan.

Pedja J7

pre 1 godinu

Umesto da se 15 min daje Topicu mi smo doveli ovog, sa fizikalijama lenjivca, i opet ce nam posle djavo biti kriv...
Umesto pustiti dete od 18, koje ce da gine za svaki minut, doveli smo nadmenog i egocentricnog busaca svlacionice...
Kad sve opet pukne, tamo juna 2024, bar ce da ima materijala za saopstenja... Opet svi krivi sem rukovodstva...

MJ23

pre 1 godinu

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:46)

I Ćaćo, Ljulj, Rudi i Kozer zajedno skoro 150 pa uzeše EL!
Hvala na pažnji, idi gledaj kk ofy!
Srećan svima dan magije, dobro nam došao Teo!!!

djoker

pre 1 godinu

Sto se Teodosica tice vec sam pisao da od penzionera mozemo samo njega progutati. sad uprava neka dobro razmisli koga uzima, jer i mi navijaci koji cemo uvek voleti klub i navijati imamo veca ocekivanja od samog igranja evrolige.

bvb

pre 1 godinu

Ovo je bukvalno potpis za sipkase i ove likove koji basket prate samo kada dodje Svetsko olimpijada ili EP. Sramota treba da bude celu upravu i njega sto dolazi sada da glumi Zvezdasa kad vise nije ni za FIBA ligu sampiona.

Master Yoda

pre 1 godinu

Opet sve sami grobari na ovoj vesti, kad je toliko los sto se toliko upirete da ga vredjate.
Ja kao zvezdas mislim da moze da odigra kvalitetnih 15-20 min, dovoljno za dobar roster. Igrace srcem, znanjem i iskustvom, to ocekujem, ni previse ni premalo.

sale

pre 1 godinu

Odlicna vest za nas Grobare.Pa za njega su Madar i Jare rakete.Kako ovi misle da on prenese loptu pored ove dvojice,koga ce on da cuva,Pantera??Da ne pricam o Evroligi,smesno je.

Vili

pre 1 godinu

@Komarac

Pre svega Dragic nece doci u Partizan, to su sve carsijske price.

Pod dva, Dragic je za Teodosica licno Dzordan. Covek ima duplo vise odigranih nba utakmica nego ovaj mlakonja u evroligi, a ima i bolje proseke cak i u takvoj situaciji. Kada bi ga uprava Partizana doveka, slavio bih 3 dana! A nesto ne verujem da ste vi svi liston srecni zbof ovoga, tu ste negde na pola od tuge do radosti
:)

Crkli dabogda

pre 1 godinu

Sjajno pojačanje na poziciji penzionera u kk FMPCZ Želzniku...
(Advokat Jovan Kara Pampulić, 11. jul 2023 13:51)

Ovakvi i slični komentari mogu a juče ste cenzurisali govna jedna bolesna, nije mogao da prodje ni jedan komentar na vestima jsd? A vidim ovi sad mogu da komentarisu i ostavljaju ovakve komentare non stop? stoko besramna

Vlada

pre 1 godinu

Citam ove komentare da nadjem nesto pametno i razumno....
Tesko!
Ljudi da li ste svesni da je Teodosic majstor kosarke???
Da li se secate ne tako davno, pre godinu dana, ne moramo da idemo dalje, da je covek bio MVP finala Evrokupa???
A za one koji misle da je to takmicenje bilo nebitno, pitanje gde je zavrsio Partizan te godine?
Znaci covek je mec viner, asistent, uzor i primer najveceg talenta pre Jokica.
I da, ne ocekujemo od njega da igra presing u odbrani niti da zakucava ili skace pod kosem, imamo igraca za te stvari koliko hocete.
Kada ga bude krenuo sut za 3 i sa polu distance, nema tog igraca koji ga moze zaustaviti jer ima neverovatno brz izbacaj lopte pri skok sutu.
I najvaznije, srbenda prava i delija koji ce dodatno privuci i navijace i medije ka Zvezdi.
Ja bih mu dao i kapitensku traku ukoliko Lazic nema nista protiv.
Srecno Teo

Ноктарица

pre 1 godinu

Ало тастаура зналци, дошао је МВП прошлогодињег финала Еврокупа, види се да сте слепци који не прате кошарку, човек је има 10,5 поена и скоро 7 асистенција за 18 минута на паркету, такву статистику мало ко има...да не причамо о индивидуачним признањима, слави, трофејима које је узео, довели смо највећег плејмејкера Европе задњих 20 година, истинског великана реда величина Бодироге, Навара,Спанулиса, Дијамандтидиса, тако да СРАМ ВАС БИЛО за сваку написану лаж

slobinator

pre 1 godinu

Majstore vama ni najbolji evropski plej Kampaco nije mogao da pomogne,A Teo kazes da hoce?Budi realan.
(from Kevin with love, 11. jul 2023 14:55)
Kampaco vas je uništio u finalu kupa .u evro-ligi je odigrao samo 8 utakmica.poslednjih 5 sa njim smo dobili.ispustili smo top 8 zbog lošeg starta 1-6 predvođeni lošim trenerom i plus bez vildoze i nedovića,a posle smo prosuli 4-5 dobijenih i jedna protiv barse nam je ukradena.pošto su i zvezda i partizan opet u evro-ligi,boli me za aba ligu.odnos u trofejima je 2-1 za zvezdu,5-5 u pobedama,znači ni ove godine niste bili bolji.kampaco nam je i te kako pomogao,a da je mogao igrati od početka češali bi se i gde vas ne svrbi

srxs

pre 1 godinu

Za neku kontrolisanu minutazu uz dobrog prvog pleja moze da donese razliku na terenu. Napravi nekome sut za pobedu, uzme odlucujuci napad ili odlucujuce minute. Veliko je iskustvo u tim rukama, forma je jedno a klasa je drugo. Takodje moze da bude i magnet za publiku...

Markoni

pre 1 godinu

Kao grobaru mi je drago sto ste potpisali nekog sa toliko godina da se juri sa Jaretom i Madarom :D
Ali mi nije drago sto je Teo jedan od najiagresivnijih igraca u EL prosle sezone, covek imao vise suspenzija od bilo kog drugog igraca, kao da mu ta frustracija ide sa godinama, i da se ne lazemo on zavrsava karijeru ovde, samo da odigra malo vise minuta od Raduljice :D

Crno beli silhuet

pre 1 godinu

Iskustvo, mirnost, rutina. Pa jos jednom iskustvo.

Svaka cast! U Partizanu u tom momentu nema slicnog. A bojim se da ga nece ni biti.

E

pre 1 godinu

Bio je zaista veliki madjionicar sa loptom, BIO, s druge strane u odbrani uvek igrac manje. Licno sam bio razocaran kada nije dosao 2019. Sada bi bio pomoc kada bi igrao za 300 hiljada 7-10 min a sigurno nije tako. Simonovic od koga ne znamo sta da ocekujemo, Davidovac nikad nista specijalno i cika Teo, a prosle sezone Vildoza, Kampaco......smrc.....Svi ti sto kao vole Zvezdu su mi nekako fuj....
kao i onaj momak sto je Zvezdas a ide na utakmice Partizna

cece

pre 1 godinu

Koja pljuvacina po coveku, stvarno mi nije jasno. Covek koji je doneo toliko radosti ovoj zemlju, veliko ime u svetu kosarke. Ima 36 godina pa sta?! Neka zavrsi karijeru u voljenom klubu, bolje on nego mnogi koji su igrali godinama ovde. Nama ocigledno nista nije sveto.

nesa80

pre 1 godinu

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:46)
hteo je on doci ali u svoj maticni fmp a sad veli isto mu to dodje a jos plus brdo love,sta ces bolje

Бобе

pre 1 godinu

I da tata kupi još Karmela Entonija, tek mu je 39 i može još mnogo da pruži. I Bobija Marjanovića, zaželio se košarke. I Zlatana Ibrahimovića, on nije košarkaš ali može da skoči visoko.
I onda osvajate EL.

Goran Loznica

pre 1 godinu

Odlučan igrač, veliki pogodak bi bio za komšije da ga dovedu, dok mi dovodimo sve nekepolivnjake. Još kada ga upare sa Mirotićem

Bogda i Joka(ra)

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da navijaci zvezde negoduju...ja bih recimo voleo da se kod nas vrati Bogda pa makar i sa 40 godina...
(kornjaca rade, 11. jul 2023 15:24)

Ne izmisljajte opet nebulozne nadimke za nase igrače. Kakav Bogda, napisi Bogi.

Pantelejmon

pre 1 godinu

Nije bas dobro u ovim godinama ga potpisati, videcemo kako ce biti sa njim. Ali sa druge strane drago mi je da ce zaigrati u crveno-belom dresu. Nek nam je svima sa srecom, dobrodosao majstore.

KP

pre 1 godinu

Ljudi da je Zvezda mogla da mu ponudi ono što su mogli ostali klubovi kada je imao 27 dosao bi sa 27.

Vi ste klub bez uspeha van granica, čovek je želeo nesto vise i od ambicija i od para naravno.

Očekujete da se ne palite ni na top8 a da vam dodju vrhunski sportisti...nisu vam oni krivi.

Specijalac

pre 1 godinu

Dobar igrac. Za ABA ligu i za top 18 Eurolige. Za top 8 ni blizu a kamoli za final4 za koji je kao krenula prica. Bice bukvalno isti kao Markovic pa cak i gori zbog (ne)odbrane

pesimista

pre 1 godinu

Strasno, za te pare smo mogli dvogodisnji ugovor sa nekim ozbiljnim igracem od 25-30 godina. Nisam optimista, nema sanse da funkcionise na relaciji Ivanovic -Teo, ovaj sa pljugom i pivom dolazi na trening.

mare

pre 1 godinu

Strasno, za te pare smo mogli dvogodisnji ugovor sa nekim ozbiljnim igracem od 25-30 godina. Nisam optimista, nema sanse da funkcionise na relaciji Ivanovic -Teo, ovaj sa pljugom i pivom dolazi na trening.
(pesimista, 11. jul 2023 18:08)

prva stvar, Teo ne pije pivo, nego viski sa jednom kockom leda.
druga stvar, Teo je rodjeni lider i madjioničar tako da moze da igra i bez tog treninga

Stara cekalica

pre 1 godinu

Docekah i taj dan. Moka, Sale Djordjevic i Teo - tri najbolja pleja u istoriji srpske kosarke. Teo dokazao da je pre svega cigan u srcu, pa makar dosao i u 36-oj, nikad nije kasno!

Tex Willer

pre 1 godinu

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:46)
Prosto Zvezda tada nije imala toliko love kao Oly , CSK a kasnije NBA. Čak ni kao Virtus preko 2mil po sezoni. Doduše jeste se tu malo više istalio sa menadžerom a smozvanim trenerom Aleksandrom Đorđević al* nema veze.

Petar

pre 1 godinu

Istinska legenda srpske i evro kosarke
Cista magija
Igrace 15 tak minuta i biti podstrek Topicu na koji nacin samo srpaka kosarka dobija
Ostace pesma i uspomena na Tea kapitena

zi

pre 1 godinu

ooooo, hvala Bogu da je došao, udaviše više, zadnjih ne znam koliko godina. Jedna od mnogih zvezdinih legendi koja nikada nije kročila u zvezdu, Teo je probio led!!! Nikad nije kasno.

aca

pre 1 godinu

A jesmo kompleksasi od nacije, postovanje ne postoji cak i kad taj neko zasluzi jer nas pucaju kompleksi na max..

Evo gao grobar apelujem da ga dovedete u Partizan i birate koga god zelite sa pozicije pleja, evo...

Sad ce da pricaju da covek ne zna trcati, strasno...

Evo moze zamena???

Fljamurtari

pre 1 godinu

Evo ja slavim otvorio sam pastetu,konzervu krastavaca i pola hleba ,drago mi što će taj Dragic i Teodosic uzeti velike novce ,samo ovo sto sam spremio nena ta slavlje od 3 dana.

refleks

pre 1 godinu

Jedan Teodosić za 600 hiljada godišnje je ništa. Čovek želi da zaokruži jednu istorijsku karijeru. Komšije će ga vređati jer drugo ništa i ne znaju od mržnje i zavisti. Zvezdaši treba da ga podrže jer će dati sve od sebe.

Zna on mnogo bolje od nas gde dolazi i šta se sve očekuje od njega. Siguran sam da je motivisan duplo više nego u i Virtusu. Za Miloša Zvezda nije posao ni hobi. Videće svi.
(basketaš, 11. jul 2023 15:34)

Gde si pronašao podatak za Miloševu platu? Ostavi link da vidimo. U Virtusu je imao 1,8 miliona prošle godine.

Za Miloša Zvezda nije posao i hobi zato dolazi u najboljim godinama, da iskida odbranu na Panteru i Madaru. Je l’ tako?

zoran

pre 1 godinu

---Zvezda zasad cela bela
Topić
Teodosić
Lazarević
Lazić
Nedović
Davidovac
Mitrović
Simonović
Petrusev verovatno...
-treba još 1 plej
-treba vrhunski suter tipa Beron
-treba teski centar
-uglavnom najvaznije kupiti šutera jer šut za 3 je bio potanak... Odlazak Dobrića govori da će biti još slabiji.... Zato obavezno kupiti vrhunskog sutera.... U finalu Abba lige šut za 3 je bio dosta problematičan.
-Uglavnom voleo bih u toj grupi igrača Zvezde videti Mirotića a biće to jako tesko.
-Ako se budu dovodili stranci tu dobro birati

Grobar

pre 1 godinu

Bas sam se obradovao!

Jos jedna rupa u odbrani pored Nemanje cutali ste u decembru Nedovica!

Bice uzivanje gledati ples majstora na toj strani!

sasa pg

pre 1 godinu

@Mnogi ce ovde pojesti svoje reci. Da li je realno da se toliko pljuje covek koji je toliko doneo nasoj kosarci. Pa sta ako ima 36 godina. Mislite da ce on doci sada i da ce da se vuce po terenu i da dozvoli da ga navijaci pljuju, odigrace ovu sezonu kao nikada. Dace sve od sebe i pokazace svima da jos uvek moze. Da li zna nekada da pretera i da pravi gluposti, apsolutno, ali Teo je toliko iskusan i namazan da i u ovim godinama donosi ono sto je potrebno da se pobedjuje. Samo jedno pitanje za grobare, da li cete da pljujete upravu ako dovede Dragica, posto je mator ili ce da bude slavlje sto je dosao nba igrac?
(Komarac, 11. jul 2023 15:03)

Teo je truba

Milan Kosanovic

pre 1 godinu

Dobrodošao! Samo da ga povrede zaobiđu. Ima još goriva u njemu za 15ak min po utakmici što je sasvim dovoljno da odmeni Kampaza kojeg trebamo da zadržimo ako ikako možemo. I pozicija jedan je pokrivena skroz. Za sada najviše škripi na trojci i četvorci. Dobrić otišao, došao za sada niko. Da Davidovac je niko. Treba nam još barem tri pojačanja, ali stvarno pojačanja da ličimo na tim, krilo, krilni centar i bek ili centar. U zavisnosti od feelingaša, kako želi da kreira igru.

Mex

pre 1 godinu

Teo je prevazidjen, čist promašaj, treba da ide u penziju, trom i spor je, kraj
(nikola simić, 11. jul 2023 15:52)

Teo i Kampaco, isti profil igraca sa tim sto Kampaco jos i ume da odigra odbranu. Imaju te vanvremenske finte koje dizu navijace na noge, ali posle jednog takvog, dolaze tri promasena poteza i prosuto mleko. Znaci ideo nam Kampaco, dosao nam je Teo, otprilike nam napad dodje na isto, a odbrana u minus. Mora se prvi plej dovesti. Ocekivati da Topic igra vise od 5-6 minuta, ako i toliko, nije bas realno. Plejmejkerima kao i centrima treba vreme i vreme da sazreju. Kao Vasi, ili Madaru iz Partizana. Ako je Teo doveden da bude mentor Topicu, onda ne znam sta bih rekao. Nismo mi NBA ekipa koja ima para da drzi mentore drugim igracima, kao sto je slucaj Bobijeva plata.

zoran

pre 1 godinu

Mnogo mi se dopada sto je Zvezda okrenuta nasim igračima....
Teo je odličan igrač, isto sjajno asistira kao i Kampaco... Sut za tri bolje ih bira od Kampaca a bacanja mnogo sigurniji... Odbrana mu je tanka najvise zbog visine...
-dolazak Tea znači da će Kampaco u Real.
-kockice se polako sklapaju
Teo moze biti odličan
Davidovac sasvim ok
Simonović potencijal
Očekujem ostanak Petruseva sto bi bilo ekstra...
-pored Tea treba traziti još jednog pleja, vrhunskog sutera i teski centar... Treba pokusati angazovati Bili Berona bar pokusati vrhunski je suter a moze igrati i pleja.
-moze se ponovo probati sa Lojdom.
-Centar tu jesu i Mitar, Simonović i Petrusev verovatno ali treba teski centar....
Videćemo resenja kluba

Goran Loznica

pre 1 godinu

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?

Zdrav razum

pre 1 godinu

Velika legenda igre pod obrucima i siguran sam da ce mu Dusko naci pravu ulogu. Ko ne bi volio da ima ovakvog lidera na parketu i u svlacionici? Neka prosipa magiju 15-20 minuta po utakmici i sasvim dovoljno. Ovi sto kazu da ga je vrijeme pregazilo su u velikoj zabludi. Dobrodosao Teo!

Goran Loznica

pre 1 godinu

Odlučan igrač, veliki pogodak bi bio za komšije da ga dovedu, dok mi dovodimo sve nekepolivnjake. Još kada ga upare sa Mirotićem

from Kevin with love

pre 1 godinu

Opet sve sami grobari na ovoj vesti, kad je toliko los sto se toliko upirete da ga vredjate.
Ja kao zvezdas mislim da moze da odigra kvalitetnih 15-20 min, dovoljno za dobar roster. Igrace srcem, znanjem i iskustvom, to ocekujem, ni previse ni premalo.
(Master Yoda, 11. jul 2023 14:20)

Majstore vama ni najbolji evropski plej Kampaco nije mogao da pomogne,A Teo kazes da hoce?Budi realan.

Samo kažem

pre 1 godinu

Kao grobaru mi je drago sto ste potpisali nekog sa toliko godina da se juri sa Jaretom i Madarom :D
Ali mi nije drago sto je Teo jedan od najiagresivnijih igraca u EL prosle sezone, covek imao vise suspenzija od bilo kog drugog igraca, kao da mu ta frustracija ide sa godinama, i da se ne lazemo on zavrsava karijeru ovde, samo da odigra malo vise minuta od Raduljice :D
(Markoni, 11. jul 2023 15:19)
I sa ovoliko godina Teodosic je Kris Pol za Jaramaza

domace a svetsko

pre 1 godinu

Навијачи вечито другог клуба у Србији скапају од муке.
(Campaco Pejović, 11. jul 2023 14:34)

vec napisah, svaka cast, komsije!
Posle 3xF4 i jedne titule, kao i proslogodisnjeg performansa u Evroligi, mozemo sebi da dopustimo da se radujemo i vasim uspesima... to je kao kada Nole aplaudira nekom ko je 20. na rang listi - u evropskim i svetskim kosarkaskim okvirima to je razlika izmedju vas i nas. A to sto vam omaknu neke titule u ovom balkanskom okruzenje ne vredi bas nista bez potvrde istih na medjunarodnoj sceni... bez toga one ostaju samo proizvod spleta okolnosti, pre svega politickih i kriminalnih.

Komarac

pre 1 godinu

Mnogi ce ovde pojesti svoje reci. Da li je realno da se toliko pljuje covek koji je toliko doneo nasoj kosarci. Pa sta ako ima 36 godina. Mislite da ce on doci sada i da ce da se vuce po terenu i da dozvoli da ga navijaci pljuju, odigrace ovu sezonu kao nikada. Dace sve od sebe i pokazace svima da jos uvek moze. Da li zna nekada da pretera i da pravi gluposti, apsolutno, ali Teo je toliko iskusan i namazan da i u ovim godinama donosi ono sto je potrebno da se pobedjuje. Samo jedno pitanje za grobare, da li cete da pljujete upravu ako dovede Dragica, posto je mator ili ce da bude slavlje sto je dosao nba igrac?

Totara

pre 1 godinu

rasko katic i marko keselj se cekaju, skorcijanidis isto da dodje i da kida, ali zelja je velika i legenda igor rakocevic rakoc da se vrati da ponovo obuce crveno beli dres idemooo

Бобе

pre 1 godinu

I da tata kupi još Karmela Entonija, tek mu je 39 i može još mnogo da pruži. I Bobija Marjanovića, zaželio se košarke. I Zlatana Ibrahimovića, on nije košarkaš ali može da skoči visoko.
I onda osvajate EL.

Grobar

pre 1 godinu

Bas sam se obradovao!

Jos jedna rupa u odbrani pored Nemanje cutali ste u decembru Nedovica!

Bice uzivanje gledati ples majstora na toj strani!

Specijalac

pre 1 godinu

Dobar igrac. Za ABA ligu i za top 18 Eurolige. Za top 8 ni blizu a kamoli za final4 za koji je kao krenula prica. Bice bukvalno isti kao Markovic pa cak i gori zbog (ne)odbrane

sale

pre 1 godinu

Odlicna vest za nas Grobare.Pa za njega su Madar i Jare rakete.Kako ovi misle da on prenese loptu pored ove dvojice,koga ce on da cuva,Pantera??Da ne pricam o Evroligi,smesno je.

Crkli dabogda

pre 1 godinu

Sjajno pojačanje na poziciji penzionera u kk FMPCZ Želzniku...
(Advokat Jovan Kara Pampulić, 11. jul 2023 13:51)

Ovakvi i slični komentari mogu a juče ste cenzurisali govna jedna bolesna, nije mogao da prodje ni jedan komentar na vestima jsd? A vidim ovi sad mogu da komentarisu i ostavljaju ovakve komentare non stop? stoko besramna

nesa80

pre 1 godinu

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:46)
hteo je on doci ali u svoj maticni fmp a sad veli isto mu to dodje a jos plus brdo love,sta ces bolje

Pedja J7

pre 1 godinu

Umesto da se 15 min daje Topicu mi smo doveli ovog, sa fizikalijama lenjivca, i opet ce nam posle djavo biti kriv...
Umesto pustiti dete od 18, koje ce da gine za svaki minut, doveli smo nadmenog i egocentricnog busaca svlacionice...
Kad sve opet pukne, tamo juna 2024, bar ce da ima materijala za saopstenja... Opet svi krivi sem rukovodstva...

Vili

pre 1 godinu

@Komarac

Pre svega Dragic nece doci u Partizan, to su sve carsijske price.

Pod dva, Dragic je za Teodosica licno Dzordan. Covek ima duplo vise odigranih nba utakmica nego ovaj mlakonja u evroligi, a ima i bolje proseke cak i u takvoj situaciji. Kada bi ga uprava Partizana doveka, slavio bih 3 dana! A nesto ne verujem da ste vi svi liston srecni zbof ovoga, tu ste negde na pola od tuge do radosti
:)

mare

pre 1 godinu

Strasno, za te pare smo mogli dvogodisnji ugovor sa nekim ozbiljnim igracem od 25-30 godina. Nisam optimista, nema sanse da funkcionise na relaciji Ivanovic -Teo, ovaj sa pljugom i pivom dolazi na trening.
(pesimista, 11. jul 2023 18:08)

prva stvar, Teo ne pije pivo, nego viski sa jednom kockom leda.
druga stvar, Teo je rodjeni lider i madjioničar tako da moze da igra i bez tog treninga

KP

pre 1 godinu

Ljudi da je Zvezda mogla da mu ponudi ono što su mogli ostali klubovi kada je imao 27 dosao bi sa 27.

Vi ste klub bez uspeha van granica, čovek je želeo nesto vise i od ambicija i od para naravno.

Očekujete da se ne palite ni na top8 a da vam dodju vrhunski sportisti...nisu vam oni krivi.

bvb

pre 1 godinu

Ovo je bukvalno potpis za sipkase i ove likove koji basket prate samo kada dodje Svetsko olimpijada ili EP. Sramota treba da bude celu upravu i njega sto dolazi sada da glumi Zvezdasa kad vise nije ni za FIBA ligu sampiona.

drmr

pre 1 godinu

Svima vama koji nesto pricate o plati i ljubavi imam da postavim jedno pitanje.

Da vam roditelj drzi firmu neku i ponudi 500 evra platu, a drugi poslodavac vam ponudi 3000 evra platu, jel bi ste radili kod roditelja jel vas eto on voli i vi njega? A deca nemaju sta da jedu.

I Djokovic ima 37 godina pa mu niko ne moze nista. I Lebron. I Bufon brani u 45, Ibra je do prosle sezone igrao sa 41. Ima Teodosic sta danponudi itekako. On svakako ni sa 25 godina nije koristio snagu, vec mozak.

Milan Kosanovic

pre 1 godinu

Dobrodošao! Samo da ga povrede zaobiđu. Ima još goriva u njemu za 15ak min po utakmici što je sasvim dovoljno da odmeni Kampaza kojeg trebamo da zadržimo ako ikako možemo. I pozicija jedan je pokrivena skroz. Za sada najviše škripi na trojci i četvorci. Dobrić otišao, došao za sada niko. Da Davidovac je niko. Treba nam još barem tri pojačanja, ali stvarno pojačanja da ličimo na tim, krilo, krilni centar i bek ili centar. U zavisnosti od feelingaša, kako želi da kreira igru.

ГМ

pre 1 godinu

Kako loznica i ostali doseljenici iz zg brinu i vole da pišu o Crvenoj zvezdi...

Nema, ipak je to veličina nad veličinama na ovim prostorima.

Markoni

pre 1 godinu

Kao grobaru mi je drago sto ste potpisali nekog sa toliko godina da se juri sa Jaretom i Madarom :D
Ali mi nije drago sto je Teo jedan od najiagresivnijih igraca u EL prosle sezone, covek imao vise suspenzija od bilo kog drugog igraca, kao da mu ta frustracija ide sa godinama, i da se ne lazemo on zavrsava karijeru ovde, samo da odigra malo vise minuta od Raduljice :D

smorio si vise

pre 1 godinu

Odlučan igrač, veliki pogodak bi bio za komšije da ga dovedu, dok mi dovodimo sve nekepolivnjake. Još kada ga upare sa Mirotićem
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:41)

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:46)

A posle priprema u septembru na rehabilitaciju u Banju Koviljaču…
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:43)

Idi nadji život... dosadan si.

Vlada

pre 1 godinu

Citam ove komentare da nadjem nesto pametno i razumno....
Tesko!
Ljudi da li ste svesni da je Teodosic majstor kosarke???
Da li se secate ne tako davno, pre godinu dana, ne moramo da idemo dalje, da je covek bio MVP finala Evrokupa???
A za one koji misle da je to takmicenje bilo nebitno, pitanje gde je zavrsio Partizan te godine?
Znaci covek je mec viner, asistent, uzor i primer najveceg talenta pre Jokica.
I da, ne ocekujemo od njega da igra presing u odbrani niti da zakucava ili skace pod kosem, imamo igraca za te stvari koliko hocete.
Kada ga bude krenuo sut za 3 i sa polu distance, nema tog igraca koji ga moze zaustaviti jer ima neverovatno brz izbacaj lopte pri skok sutu.
I najvaznije, srbenda prava i delija koji ce dodatno privuci i navijace i medije ka Zvezdi.
Ja bih mu dao i kapitensku traku ukoliko Lazic nema nista protiv.
Srecno Teo

ADM

pre 1 godinu

I Djokovic ima 37 godina pa mu niko ne moze nista. I Lebron. I Bufon brani u 45, Ibra je do prosle sezone igrao sa 41. Ima Teodosic sta danponudi itekako. On svakako ni sa 25 godina nije koristio snagu, vec mozak.
(drmr, 11. jul 2023 14:03)

Dal je realno da si uporedio Tea sa ovim velicinama!?

sasa pg

pre 1 godinu

@Mnogi ce ovde pojesti svoje reci. Da li je realno da se toliko pljuje covek koji je toliko doneo nasoj kosarci. Pa sta ako ima 36 godina. Mislite da ce on doci sada i da ce da se vuce po terenu i da dozvoli da ga navijaci pljuju, odigrace ovu sezonu kao nikada. Dace sve od sebe i pokazace svima da jos uvek moze. Da li zna nekada da pretera i da pravi gluposti, apsolutno, ali Teo je toliko iskusan i namazan da i u ovim godinama donosi ono sto je potrebno da se pobedjuje. Samo jedno pitanje za grobare, da li cete da pljujete upravu ako dovede Dragica, posto je mator ili ce da bude slavlje sto je dosao nba igrac?
(Komarac, 11. jul 2023 15:03)

Teo je truba

Zju

pre 1 godinu

Ovi stručnjaci što prozivaju Tea za godine.Ljudi pojma nemate.Ovi što im ne valjaju domaći igrači tipa Jaramaz u Partizanu,Simonović u Zvezdi itd.Pojma nemate.
Pogledaj ko je bio glavni u Realu i doneo im titulu.Rudi,Ćaćo i Ljulj godina 38,37,36.Sve Španci domaći.Ko je ukanalio Partizan protiv tog istog Reala.Stranci Panter i Lesor.
Teodosić je umetnik majstor košarke i doneće ne samo kvalitet nego i potrebnu sigurnost i iskustvo u Zvezdu.Naš je i legenda je Dobrodošao!

basketaš

pre 1 godinu

Jedan Teodosić za 600 hiljada godišnje je ništa. Čovek želi da zaokruži jednu istorijsku karijeru. Komšije će ga vređati jer drugo ništa i ne znaju od mržnje i zavisti. Zvezdaši treba da ga podrže jer će dati sve od sebe.

Zna on mnogo bolje od nas gde dolazi i šta se sve očekuje od njega. Siguran sam da je motivisan duplo više nego u i Virtusu. Za Miloša Zvezda nije posao ni hobi. Videće svi.

slobinator

pre 1 godinu

Majstore vama ni najbolji evropski plej Kampaco nije mogao da pomogne,A Teo kazes da hoce?Budi realan.
(from Kevin with love, 11. jul 2023 14:55)
Kampaco vas je uništio u finalu kupa .u evro-ligi je odigrao samo 8 utakmica.poslednjih 5 sa njim smo dobili.ispustili smo top 8 zbog lošeg starta 1-6 predvođeni lošim trenerom i plus bez vildoze i nedovića,a posle smo prosuli 4-5 dobijenih i jedna protiv barse nam je ukradena.pošto su i zvezda i partizan opet u evro-ligi,boli me za aba ligu.odnos u trofejima je 2-1 za zvezdu,5-5 u pobedama,znači ni ove godine niste bili bolji.kampaco nam je i te kako pomogao,a da je mogao igrati od početka češali bi se i gde vas ne svrbi

lionac

pre 1 godinu

Ало тастаура зналци, дошао је МВП прошлогодињег финала Еврокупа, види се да сте слепци који не прате кошарку, човек је има 10,5 поена и скоро 7 асистенција за 18 минута на паркету, такву статистику мало ко има...да не причамо о индивидуачним признањима, слави, трофејима које је узео, довели смо највећег плејмејкера Европе задњих 20 година, истинског великана реда величина Бодироге, Навара,Спанулиса, Дијамандтидиса, тако да СРАМ ВАС БИЛО за сваку написану лаж
(Ноктарица, 11. jul 2023 17:09)

bravo

Dag Kristi

pre 1 godinu

E ali pazite vi naš narod. Prošle godine nakon debakla na EP u košarci, stručnjaci pljuvali Pešića kako je njegova krivica zbog nevođenja Tea na prvenstvo, i jedini umeo da stane na loptu i odigra krštenu akciju sa Jokićem. Danas, ti isti stručnjaci pljuju Tea, jer je zamislite premator za Zvezdu. Možda je mator, možda je za banju , ali je za Vildozu, Ivanovića i Markovića izmislio košarku i 45 god da ima .

Crno beli silhuet

pre 1 godinu

Iskustvo, mirnost, rutina. Pa jos jednom iskustvo.

Svaka cast! U Partizanu u tom momentu nema slicnog. A bojim se da ga nece ni biti.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Dobro ti nama dosao legendo srpske i evropske kosarke. Sigurna sam da u tebi jos uvek ima magije da nam pokazes kako majstor nad majstorima ove prelepe igre radi stvari na terenu. Toliko sam srecan sa ovim potpisom da uopste necu ni da repliciram na komentare komsija koji su onako bljak. Jedva cekam da vidim ovu igracinu u svetom crveno belom dresu.

refleks

pre 1 godinu

Jedan Teodosić za 600 hiljada godišnje je ništa. Čovek želi da zaokruži jednu istorijsku karijeru. Komšije će ga vređati jer drugo ništa i ne znaju od mržnje i zavisti. Zvezdaši treba da ga podrže jer će dati sve od sebe.

Zna on mnogo bolje od nas gde dolazi i šta se sve očekuje od njega. Siguran sam da je motivisan duplo više nego u i Virtusu. Za Miloša Zvezda nije posao ni hobi. Videće svi.
(basketaš, 11. jul 2023 15:34)

Gde si pronašao podatak za Miloševu platu? Ostavi link da vidimo. U Virtusu je imao 1,8 miliona prošle godine.

Za Miloša Zvezda nije posao i hobi zato dolazi u najboljim godinama, da iskida odbranu na Panteru i Madaru. Je l’ tako?

MJ23

pre 1 godinu

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:46)

I Ćaćo, Ljulj, Rudi i Kozer zajedno skoro 150 pa uzeše EL!
Hvala na pažnji, idi gledaj kk ofy!
Srećan svima dan magije, dobro nam došao Teo!!!

Бананамен

pre 1 godinu

Добро дошао легендо! Хвала за све досада и шта год урадио, пуна подршка !!!

zoran

pre 1 godinu

---Zvezda zasad cela bela
Topić
Teodosić
Lazarević
Lazić
Nedović
Davidovac
Mitrović
Simonović
Petrusev verovatno...
-treba još 1 plej
-treba vrhunski suter tipa Beron
-treba teski centar
-uglavnom najvaznije kupiti šutera jer šut za 3 je bio potanak... Odlazak Dobrića govori da će biti još slabiji.... Zato obavezno kupiti vrhunskog sutera.... U finalu Abba lige šut za 3 je bio dosta problematičan.
-Uglavnom voleo bih u toj grupi igrača Zvezde videti Mirotića a biće to jako tesko.
-Ako se budu dovodili stranci tu dobro birati

Ноктарица

pre 1 godinu

Ало тастаура зналци, дошао је МВП прошлогодињег финала Еврокупа, види се да сте слепци који не прате кошарку, човек је има 10,5 поена и скоро 7 асистенција за 18 минута на паркету, такву статистику мало ко има...да не причамо о индивидуачним признањима, слави, трофејима које је узео, довели смо највећег плејмејкера Европе задњих 20 година, истинског великана реда величина Бодироге, Навара,Спанулиса, Дијамандтидиса, тако да СРАМ ВАС БИЛО за сваку написану лаж

Demar Derozan

pre 1 godinu

Teo zna kosarku, kreativac do bola, ali godine su ga stigle, sklon je povredama, tako da je jasno da je dosao u Zvezdu da zavrsi karijeru. Medjutim, trener je Dusko Ivanovic, voli fizicki spremne igrace, naporne treninge, tako da cemo videti kako ce se Teo tu snaci. Ako Dusko ima u planu da ga koristi s merom, kao Skariolo, to mozda bude ok, ali mi je nejasna njegova granica strpljenja, posebno kako bude odmicala sezona. Gotivim Tea, nas je poslednji veliki plej, zelim da u Zvezdi zavrsi karijeru na najbolji moguci nacin, ali mi se cini da nije vreme za ovaj ugovor, cisto kosarkaski gledano.

Fljamurtari

pre 1 godinu

Evo ja slavim otvorio sam pastetu,konzervu krastavaca i pola hleba ,drago mi što će taj Dragic i Teodosic uzeti velike novce ,samo ovo sto sam spremio nena ta slavlje od 3 dana.

Master Yoda

pre 1 godinu

Opet sve sami grobari na ovoj vesti, kad je toliko los sto se toliko upirete da ga vredjate.
Ja kao zvezdas mislim da moze da odigra kvalitetnih 15-20 min, dovoljno za dobar roster. Igrace srcem, znanjem i iskustvom, to ocekujem, ni previse ni premalo.

Tex Willer

pre 1 godinu

Dolazi sad u punih 37 godina. Što nije došao u naponu snage sa 27 da pokaže kako voli CZ? Sad kada ne može da da nikom u inostranstvu naprasno zavole CZ?
(Goran Loznica, 11. jul 2023 13:46)
Prosto Zvezda tada nije imala toliko love kao Oly , CSK a kasnije NBA. Čak ni kao Virtus preko 2mil po sezoni. Doduše jeste se tu malo više istalio sa menadžerom a smozvanim trenerom Aleksandrom Đorđević al* nema veze.

pesimista

pre 1 godinu

Strasno, za te pare smo mogli dvogodisnji ugovor sa nekim ozbiljnim igracem od 25-30 godina. Nisam optimista, nema sanse da funkcionise na relaciji Ivanovic -Teo, ovaj sa pljugom i pivom dolazi na trening.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Opet sve sami grobari na ovoj vesti, kad je toliko los sto se toliko upirete da ga vredjate.....
(Master Yoda, 11. jul 2023 14:20)


Tako je, Teo je legenda, za mene, najbolji plej posle Djordjevica (ne racunam pre toga), svojim odnosom i ucinkom u reprezentaciju zasluzuje samo postovanje pripadnika svih boja.

E

pre 1 godinu

Bio je zaista veliki madjionicar sa loptom, BIO, s druge strane u odbrani uvek igrac manje. Licno sam bio razocaran kada nije dosao 2019. Sada bi bio pomoc kada bi igrao za 300 hiljada 7-10 min a sigurno nije tako. Simonovic od koga ne znamo sta da ocekujemo, Davidovac nikad nista specijalno i cika Teo, a prosle sezone Vildoza, Kampaco......smrc.....Svi ti sto kao vole Zvezdu su mi nekako fuj....
kao i onaj momak sto je Zvezdas a ide na utakmice Partizna

Mex

pre 1 godinu

Teo je prevazidjen, čist promašaj, treba da ide u penziju, trom i spor je, kraj
(nikola simić, 11. jul 2023 15:52)

Teo i Kampaco, isti profil igraca sa tim sto Kampaco jos i ume da odigra odbranu. Imaju te vanvremenske finte koje dizu navijace na noge, ali posle jednog takvog, dolaze tri promasena poteza i prosuto mleko. Znaci ideo nam Kampaco, dosao nam je Teo, otprilike nam napad dodje na isto, a odbrana u minus. Mora se prvi plej dovesti. Ocekivati da Topic igra vise od 5-6 minuta, ako i toliko, nije bas realno. Plejmejkerima kao i centrima treba vreme i vreme da sazreju. Kao Vasi, ili Madaru iz Partizana. Ako je Teo doveden da bude mentor Topicu, onda ne znam sta bih rekao. Nismo mi NBA ekipa koja ima para da drzi mentore drugim igracima, kao sto je slucaj Bobijeva plata.

aca

pre 1 godinu

A jesmo kompleksasi od nacije, postovanje ne postoji cak i kad taj neko zasluzi jer nas pucaju kompleksi na max..

Evo gao grobar apelujem da ga dovedete u Partizan i birate koga god zelite sa pozicije pleja, evo...

Sad ce da pricaju da covek ne zna trcati, strasno...

Evo moze zamena???

zi

pre 1 godinu

ooooo, hvala Bogu da je došao, udaviše više, zadnjih ne znam koliko godina. Jedna od mnogih zvezdinih legendi koja nikada nije kročila u zvezdu, Teo je probio led!!! Nikad nije kasno.

Pantelejmon

pre 1 godinu

Nije bas dobro u ovim godinama ga potpisati, videcemo kako ce biti sa njim. Ali sa druge strane drago mi je da ce zaigrati u crveno-belom dresu. Nek nam je svima sa srecom, dobrodosao majstore.

cece

pre 1 godinu

Koja pljuvacina po coveku, stvarno mi nije jasno. Covek koji je doneo toliko radosti ovoj zemlju, veliko ime u svetu kosarke. Ima 36 godina pa sta?! Neka zavrsi karijeru u voljenom klubu, bolje on nego mnogi koji su igrali godinama ovde. Nama ocigledno nista nije sveto.

Petar

pre 1 godinu

Istinska legenda srpske i evro kosarke
Cista magija
Igrace 15 tak minuta i biti podstrek Topicu na koji nacin samo srpaka kosarka dobija
Ostace pesma i uspomena na Tea kapitena

zoran

pre 1 godinu

Mnogo mi se dopada sto je Zvezda okrenuta nasim igračima....
Teo je odličan igrač, isto sjajno asistira kao i Kampaco... Sut za tri bolje ih bira od Kampaca a bacanja mnogo sigurniji... Odbrana mu je tanka najvise zbog visine...
-dolazak Tea znači da će Kampaco u Real.
-kockice se polako sklapaju
Teo moze biti odličan
Davidovac sasvim ok
Simonović potencijal
Očekujem ostanak Petruseva sto bi bilo ekstra...
-pored Tea treba traziti još jednog pleja, vrhunskog sutera i teski centar... Treba pokusati angazovati Bili Berona bar pokusati vrhunski je suter a moze igrati i pleja.
-moze se ponovo probati sa Lojdom.
-Centar tu jesu i Mitar, Simonović i Petrusev verovatno ali treba teski centar....
Videćemo resenja kluba

Nikola

pre 1 godinu

Mex, 11. jul 2023 16:26)
Teo i Kampaco isti profil igraca? Prva razlika izmedju Tea i Kampaca je sto Kampaco trazi ekipu koja moze da ga prati(sto ove godine nije imao u Zvezdi) dok Teo cini sve saigrace boljim, izmislja im poene svojim dodavanjima. Teo je doktor kosarke za Kampaca dok je bio na svom maksimumu. Ono sto je sada problem za Tea jesu godine i sto je dosta sporiji, ne igra odbranu. Ako bude prvi plej u Zvezdi onda ce Zvezda da igra sporu kosarku na manji broj poena. U odbrani ce sigurno neko da ga pokriva, to je sansa za mladje igrace Simonovic, Petrusev, Topic da se dokazu. Meni kao Partizanovcu je drago sto je doso u Zvezdu, ne zbog njegovih mana vec zbog toga sto je covek jedan od nasih najboljih igraca poslednjih 15 godina i zasluzio je da odigra sezonu u klubu koji voli. A price o tome sto nije doso ranije, molim vas svi mi radimo poso za novac a neki od nas nikada ne dodju u situaciju da svoj poso i na kraju karijere odrade tamo gde smatraju da su svoji na svome. Porodica je na prvom mestu pa posle klub, navijaci, ljubav. Pozdrav za sve neostrascene navijace, hajde da komentarisemo kosarku a ne navijacka prepucavanja.

Peca

pre 1 godinu

Da je kasno za dolazak jeste, Da bi ispao najveći šmeker da je 2019 izabrao Zvezdu umesto novca ispao bi, da se nadamo da će i sada biti neka korist od njega hoćemo.

djoker

pre 1 godinu

Sto se Teodosica tice vec sam pisao da od penzionera mozemo samo njega progutati. sad uprava neka dobro razmisli koga uzima, jer i mi navijaci koji cemo uvek voleti klub i navijati imamo veca ocekivanja od samog igranja evrolige.

srxs

pre 1 godinu

Za neku kontrolisanu minutazu uz dobrog prvog pleja moze da donese razliku na terenu. Napravi nekome sut za pobedu, uzme odlucujuci napad ili odlucujuce minute. Veliko je iskustvo u tim rukama, forma je jedno a klasa je drugo. Takodje moze da bude i magnet za publiku...

Bogda i Joka(ra)

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da navijaci zvezde negoduju...ja bih recimo voleo da se kod nas vrati Bogda pa makar i sa 40 godina...
(kornjaca rade, 11. jul 2023 15:24)

Ne izmisljajte opet nebulozne nadimke za nase igrače. Kakav Bogda, napisi Bogi.

Stara cekalica

pre 1 godinu

Docekah i taj dan. Moka, Sale Djordjevic i Teo - tri najbolja pleja u istoriji srpske kosarke. Teo dokazao da je pre svega cigan u srcu, pa makar dosao i u 36-oj, nikad nije kasno!

ruanda

pre 1 godinu

Kao grobar koji obozava Tea ne znam da li je ivo dobar potez. Sa jedne strane on je majstor igre, moze da promeni tok utakmice (jos uvek) i saspe tri trojke za redom preko ruke. Sa druge strane namera je ocigledna, da bude u rotaciji sa prvim plejom i Topicem, a sigurno nije jeftin, cak ni u ovim godinama. Tu je i faktor Beograd, a znamo da Teo voli ledjere zivot, popiti, zapaliti, mladu curu poljubiti