Sreda, 09.09.2015.

11:26

KSS: Mirotić nije video, deluje iskreno

Košarkaški savez Srbije osuđuje potez Nikole Mirotića, ali smatra da španski reprezentativac nije namerno pocepao srpsku zastavu.

Izvor: AK

KSS: Mirotiæ nije video, deluje iskreno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

bandiera rossa

pre 8 godina

Ovo je zastava Ruske Federacije a ne Republike Srbije
(Marko, 9. septembar 2015 13:36)

Ako ima vid kao ti, onda sigurno nije video.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Postoji nesto sto se zove zdrav razum, periferni vid...Nije valjda dosao u tunel a da je samo gledao u pod. Sigurno niko nije dosao da mase sa carsafom na utakmici. Mirotic je pogresio. Mi smo mnogo naivni i naravno, oprosticemo, zaboravicemo...Takvi smo!

Ускоро ће брада кошарком да влада

pre 8 godina

По лику (главом и брадом) видим да је Миротић наш човјек и припадник Шпанског Четничког Покрета, уз остале великане као што су Ћаћо Родригез и Љуљ. Тако да му је опроштено.

Marko

pre 8 godina

Lik ga je provocirao, ne bitno da li je zastava srpska, turska, albanska, italijanska... Ja bih je isto pocepao! Bio je nervozan nije mogao da iskulira i to je to. Veličina i jeste u tome da ne nasedaš na provokacije, on je samo tu pogrešio.

Uros

pre 8 godina

Apsolutno je velika mogucnost da je video shta cepa. Ne primecuje se na snimku shta se deshava iza zastave, tek nakon cepanja i u samom chinu vidimo da uslovno recheno gleda na dole. Drugim rechima, ovako subjektivno gledano, apsolutno sam siguran da je znao shta radi. Pa shto ta zastava nikome nije zasmetala nego bash njemu (ako njemu nije nosila vecu simboliku od drugih)?

I sad, "iskreno" se izvini na Twitter-u i to je kao OK? Nadam se da mu nashi navijachi i u buducnosti nece zaboraviti ljubav koju je pokazao prema nashoj zastavi i zemlji.

Igor

pre 8 godina

Svakom je jasno da je to namerno uradio. Zastava mu je bila skoro u visini glave, i sigurno ju je video jos dok se priblizavao. Takodje, video je na tom delu nase navijace sa zastavama pa je mogao da pretpostavi. Uostalom, ljudi vide u opsegu od oko 180 stepeni, pa je "krajem oka" mogao da vidi o cemu je rec. Gledajte pravo, i primeticete da jos oko 90 stepeni vidite levo i desno iako ti predmeti nisu u fokusu. Jako je prgavo to uradio, i namerno je spustio pogled kada je to uradio.

Milutin

pre 8 godina

Kakva glupost, samim tim sto je potpisao za spaniju znao je kakva ga reakcija ceka. Ne samo od srba nego i od crnogoraca, gde god da ode.

Miroticu prijatelju ako si uzeo pare onda cuti. Presudio si da je to bolja varijanta, za sta te ne krivim, ali onda budi muskarac, stani iza svoje odluke i istrpi uvrede za koje si znao da ce ih biti.

To sto su ti mahali zastavom je jedna mala provokacija, koju si ti izazvao svojim postupkom.

Sta sejes to i zanjes.

Aj uzdravlje

ja

pre 8 godina

Неколико пута сам прегледао снимак,нема шансе да није видео заставу.Сигурно је да су га провоцирали е сад нико му није крив за поступак,верујем да је то урадио у афекту.Сад је готово и треба да га биде срамота јер је тиме највише пљунуо на себе и своје.Да ли би тако поцепао Шпанску заставу,сумњам.

Molder

pre 8 godina

Klasicna provokacija,jedan od pokusaja da izprovociraju i kao,izbace iz takta nasu reprezentaciju a bice ih sigurno jos!!Bas zbog takvih i slicnih stvari,sport odavno nije sport,nego li politika,jedna od podgrana...Nije video?Sta nije video,nije mi jasno?

ljakse

pre 8 godina

Znaci zastavom mozemo da bijemo ljude, provociramo, pokrivamo, a oni ne smeju da reaguju jer je u pitanju nasa zastava? covek je video da je nasa zastava ali je ovo fizicka provokacija a ne samo verbalna. zato moze ovako da odreaguje i nemamo pravo da mu sudimo

pampam

pre 8 godina

Iskreno mislim da nije video, gledao je dole bio iziritiran porazom od Italije. Nije uredu sto je tako odreagovao pa makar bila i bela zastava ali stvarno imam utisak sa nije video.

SweepteR

pre 8 godina

MIslim da je znao da je srpska zastava u pitanju, ali je odreagovao u afektu. Bio je frustriran zbog poraza, a provokacije od strane nas i Crnogoraca su mu se sigurno smučile do sad i sigurno mu i one izazivaju velike frustracije i onda mu je neko u ovoj jako nezgodnoj situaciji nabio zastavu u lice i on je u afektu po sistemu ,,dosta bre više" istrgnuo iz ruku zastavu, pretpostavljam ne kao akt uperen protiv Srba i Srbije, već protiv tog provokatora, a i ostalih provokatora, sigurno nije ni bio svestan kakav je incident u stvari napravio. Ja ga uopšte ne opravdavam, samo se trudim da objektivno shvatim šta se desilo, a mislim da stvarno nije čovek želeo da izražava mržnju prema nama, jednostavno je teško frustriran pogrešno odgovorio na provokaciju i to je to. Mislim da bi trebalo da bude kažnjen. Ovo je bila sa strane gledano prilično sitna provkacija, kao kada bi neki navijač Ronaldu mahao zastavom Barse ili Mesiju Realovom. Nije ovo bila zastava Velike Srbije ili Velike Hrvatske, Velike Albanije itd., jer to ima sasvim drugačiji ugao gledanja.

Милош

pre 8 godina

Навијач сам плаћа свој пут и реквизите . Њему је плаћено , и психолог ако му треба . Кад је после очаја схватио ако тад није , шта је урадио , бар 3 заставе купује и носи пред камерама као предуслов за опрост што је посетиоцу покварио расположење . Овако два пута његова против туђе . . . .

Ex profesionalni sportista

pre 8 godina

Najiskrenije Vam tvrdim da kada izgubite utakmicu koju ste iz sveg srca zeleli da pobedite nastaju frustracije nad kojima vi nemate kontrolu. Ovisno od okruzenja u stanju ste svasta da uradite i vas jedini cilj je da se dokopate svlacionice. Na putu do nje cujete sve i svasta a neke reci toliko zabole da bi ste osobu koja ih je izgovorila najradje dohvatili i malo "protresti kroz sake".
Kada se dokopate svlacionice koja je u ovakvim situacijama MNOGO daleko ispsujete se, sutnete tamo neku kantu za otpatke i slicno a ostalo urade vasi saigraci ili clanovi strucnog staba koji su u tom momentu smireniji.
Da li bih pocepao neciju zastavu u tom momentu?
Vi jednostavno nemate vremena da analizirate o cemu se radi, zastavi i slicno. Vi hvatate ili odgurnete sve sto vam je na putu do svlacionice i to je poenta price.
Dakle, ne mislim da je on namerno iscepao SRPSKU zastavu niti ga je u tom momentu zanimalo da li je upitanju necija zastava vec je odregovao kao emocionalni sportista u pomenutim okolnostima. Da li je to dobro, nije ali da li od svega treba praviti pompu mislim da ne treba. Garantujem, ukoliko ovo procita neko od ex profesionalnih sportista, da deli moje misljenje.

leteći medvjedić

pre 8 godina

Na ovakve provokacije treba odgovoriti adekvatno. Nijesmo mi od juče pa de ne znamo što je velikosrpska provokacija. Mirotić je Crnogorac i ovo je apsolutna provokacija.

grdoba

pre 8 godina

Више од овога што је Миротић поцепао заставу требало би да нам смета ко све - да не кажем, какви примитивци - држе нашу заставу, машу и огрћу се њом. Ови што су провоцирали Миротића су у рангу Грка са ЕП 1995. године.

petarczv

pre 8 godina

Извинуо се човек. Шта хоћете више, на крст да га закуцате?
(Србенда, 09. septembar 2015 12:31)

Inace ne ispravljam gramaticke greske ali posto je danas svetski dan pismenosti...sine nije se izvinuo (fizicka radnja) nego ivinio...

A to da nije video neka okaci macku o rep. Ta zastava je stajala tu ave vreme kad je iso prem tunelu i nije mogo da je ne vidi...

Nenad86

pre 8 godina

Bas bi on sa namerom uzeo srpsku zastavu i pocepao je. A i pocepao je onako krvnicki i sistematski, na froncle. Covek je jednostavno bio preumoran i indisponiran da bi prepoznao u trenutku da li su mu na oci bacili zastavu ili svilene gace.

Jergic

pre 8 godina

Komisija za cepanje zastava KKS,ocenila je da deluje iskreno...
Koliko je propisana kazna za takvo delo kod nas,pozvati se na clan zakona i pustiti bradatom brdjaninu resenje da plati.

ruski veto

pre 8 godina

nije video? nije znao sta radi? alo bre,kako mozes da cepas nesto sto "kao" nisi video i hteo? sad mu je kao zao, da da. posle j..... nema kajanja. za tesku osudu. sta bi bilo da je nas neko pocepao neciju zastavu? zasto nasi nista po tom piranju nece da urade nije mi jasno,sta kao, veruju mu?

Petar

pre 8 godina

Naravno da je video srpsku zastavu, zastava je bila tamo dok su prilazili a valda nije gledao u tlo sve vreme. Posle kad pocne da je vuce stvarno ne gleda u nju ali pre toga video ju je stoposto.
Ali meni ipak deluje da je u onoj nervozi samo hteo da je otme jer su mu je spustili na glavu a ne da je pocepa

Zoro

pre 8 godina

Snimak je vrlo jasan.
Naravno da je video koja je zastava u pitanju, ZATO JE I POCEPAO.
Da je bila američka zastava verovatno bi je celivao.

dundjer

pre 8 godina

Mozda nije imao nameru kada je izlazio da juri i cepa srpsku zastavu, ali da nije video i da je slucajno pocepao? Pa u to ni milogorac ne bi poverovao.

DJ Ape

pre 8 godina

Ne verujem da ima išta posebno protiv Srba, Srbije i sl, ali sam 101% siguran da je video da je u pitanju srpska zastava. Vidim da neki Španski mediji pišu da će ga suspendovati sa Evrobasketa, što bi bio fenomenalno.

paki

pre 8 godina

sutrasnji naslov
SOKANTNO!!!
Srbi gurali miroticu zastavu na glavu pa je on bio prinudjen da je pocepa
koliko smo slabi kao drzava ne bi cudilo da se ovako nesto dogodi,kako bi on ispao zrtva u celoj prici a mi kao i uvek najgori

Xhape

pre 8 godina

Klasična provokacija od strane navijača koji su mahali zastavom Mirotiću pred nosem. Trebalo je da redari reaguju i omoguće nesmetan prolaz ka svlačionici. Sve ostalo je nebitno.

Zar

pre 8 godina

Odmah se izvinio puko mu film video ili ne ne zna ni on sta tada uradio ok je mislim da mu je teze njemu ..ne treba ga maltretirati ok je lik

my way

pre 8 godina

On je rekao da nije video, izvinio se i time se za mene prica zavrsava, gest i uvreda su time izbrisani i ne postoje. Sad, ako je video i to uradio namerno, iz mrznje, to je problem njegovog morala i savesti, bas kao i igranje za Spaniju. Mora i on da bude svestan posledice svojih odluka i poteza, a to je da niko iz Crne Gore i Srbije nema razlog da ga simpatise.

Kol

pre 8 godina

Pa kakav je lik dovoljno je videti iz toga sto je prvo igrao za Crnu Goru, jer nije bilo mesta u Spaniji, sad kad ima mesta eto njega u svojoj "ekipi" realno decko se savrseno uklapa u spanski manir, ne treba ovome pridavati veliki znacaj lik je ovim dao dodatan motiv, ako im uopste i treba, nasoj reprezentaciji kada se sretnemo opet!

igor

pre 8 godina

ja sam iz Crne Gore i navijam za Srbiju i krivo mi je zbog ovog sto je Mirotic uradio ali tome istom Miroticu se prije dvije godine na svadbi viorila trobojka...

Realno

pre 8 godina

Covek je video parce krpe, a ne zastavu. Da je bila zastava Angole isto bi se desilo. Ko je shvatio ovo drugacije neka gleda vise puta snimak.

sasha

pre 8 godina

Mislim da preterujete sa komentarima. Iskreno, nit nesto pratim Mirotica nit znam kakav je lik ali stvarno ne deluje da je video sta uopste cepa.

munz

pre 8 godina

Alo bre ljudi, čovek je mislio da je tradicionalna crnogorska zastava (Kraljevine CG) - https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/Fictitious_flag_of_Montenegro.png

Saša Kraljevo

pre 8 godina

siguran sam da nije namerno ,jer ne bi se izvinio preko twitera.naročito što su sada svi u Srbiji a i u celom svetu na twuteru.
dan noć na twiteru
A u ostalom na twiteru su svi i videli da je pocepao zastavu.Danas Srpsku sutra Špansku Hrvatsku ...zar je uopšte bitno šta je pocepao.sad je on veći Španac od Španaca

Mladen

pre 8 godina

Normalno da ce da izjavi da nije vidjeo koja je zastava.Da nije Srpska bila bi neka druga,nije covjek ponjeo carsaf na tribine pa sa njim mahao.Kada je vidio da ga neko snima,krenuo je odma da se izvinjava.

Dusan Zdravkovic

pre 8 godina

Nisu naivni bili ni navijači koji mu spuštaju bez potrebe tu zastavu i provociraju ga. Nema potrebe za takvim potezima, mi pričamo na terenu...

Mare

pre 8 godina

Da je nije video, ne verujem. Za osudu je to sto je uradio, ali je takodje za osudu mahanje zastavom ispred igraca i nabijanje na nos pobedu Srbije. Sta je hteo da postigne time sto ce mu mahati zastavom ispred glave.

Kragujevac

pre 8 godina

Ja mu verujem da nije namerno a i da jeste ,prozivali su ga Srbi stalno i ja bih isto da mi neko mlati ispred glave ovako . Citam kako ga mazu svuda,neko napisao uradio zlodelo ,pa nije ubio coveka... Malo mi je neprijatno kad vidim kakav smo narod.

B. Traven

pre 8 godina

pametno od kss. umjesto rasipanja energije na bjelosvijetski ološ treba se skoncentrisati na ono bitno. a to je sa ovom ekipom titula!!!

boco

pre 8 godina

po meni covek je bio ljut sto su izgubili, isao je pognute glave, a ovaj mu mase iznad glave zastavom i provocira ga, tako da mislim da stvarno nije vidio da je to zastava,
ne treba praviti buku oko toga

Glupost

pre 8 godina

I da nije video, mogao je da cuje navijaca i da pretpostavi sta drzi u rukama. Tako da sumnjam da nije znao sta dardi... Da se ne lazemo, covek je profesionalac i iz tih razloga i prima pare koje prima! Ovako nesto je za svaku osudu! I ne treba mu suditi po prezimenu nego po nacionalnosti. On je Spanac!

naivan lik

pre 8 godina

Ja stvarno ne znam kako uopste mediji dizu ovakvu larmu, kada svaka prosecna srbenda zna da ovo nije namerno uradjeno, sto bi rekao neko, nije nas nivo da osudjujemo kao komsije sto su razapeli divca sto je samo bacio tu zastavu sa strane, a hrvatski mediji napisali ...i ugazio, spalio, pljunuo...

naivan lik

pre 8 godina

Ja stvarno ne znam kako uopste mediji dizu ovakvu larmu, kada svaka prosecna srbenda zna da ovo nije namerno uradjeno, sto bi rekao neko, nije nas nivo da osudjujemo kao komsije sto su razapeli divca sto je samo bacio tu zastavu sa strane, a hrvatski mediji napisali ...i ugazio, spalio, pljunuo...

Glupost

pre 8 godina

I da nije video, mogao je da cuje navijaca i da pretpostavi sta drzi u rukama. Tako da sumnjam da nije znao sta dardi... Da se ne lazemo, covek je profesionalac i iz tih razloga i prima pare koje prima! Ovako nesto je za svaku osudu! I ne treba mu suditi po prezimenu nego po nacionalnosti. On je Spanac!

igor

pre 8 godina

ja sam iz Crne Gore i navijam za Srbiju i krivo mi je zbog ovog sto je Mirotic uradio ali tome istom Miroticu se prije dvije godine na svadbi viorila trobojka...

my way

pre 8 godina

On je rekao da nije video, izvinio se i time se za mene prica zavrsava, gest i uvreda su time izbrisani i ne postoje. Sad, ako je video i to uradio namerno, iz mrznje, to je problem njegovog morala i savesti, bas kao i igranje za Spaniju. Mora i on da bude svestan posledice svojih odluka i poteza, a to je da niko iz Crne Gore i Srbije nema razlog da ga simpatise.

DJ Ape

pre 8 godina

Ne verujem da ima išta posebno protiv Srba, Srbije i sl, ali sam 101% siguran da je video da je u pitanju srpska zastava. Vidim da neki Španski mediji pišu da će ga suspendovati sa Evrobasketa, što bi bio fenomenalno.

Dusan Zdravkovic

pre 8 godina

Nisu naivni bili ni navijači koji mu spuštaju bez potrebe tu zastavu i provociraju ga. Nema potrebe za takvim potezima, mi pričamo na terenu...

Xhape

pre 8 godina

Klasična provokacija od strane navijača koji su mahali zastavom Mirotiću pred nosem. Trebalo je da redari reaguju i omoguće nesmetan prolaz ka svlačionici. Sve ostalo je nebitno.

bandiera rossa

pre 8 godina

Ovo je zastava Ruske Federacije a ne Republike Srbije
(Marko, 9. septembar 2015 13:36)

Ako ima vid kao ti, onda sigurno nije video.

Zoro

pre 8 godina

Snimak je vrlo jasan.
Naravno da je video koja je zastava u pitanju, ZATO JE I POCEPAO.
Da je bila američka zastava verovatno bi je celivao.

Kragujevac

pre 8 godina

Ja mu verujem da nije namerno a i da jeste ,prozivali su ga Srbi stalno i ja bih isto da mi neko mlati ispred glave ovako . Citam kako ga mazu svuda,neko napisao uradio zlodelo ,pa nije ubio coveka... Malo mi je neprijatno kad vidim kakav smo narod.

Mare

pre 8 godina

Da je nije video, ne verujem. Za osudu je to sto je uradio, ali je takodje za osudu mahanje zastavom ispred igraca i nabijanje na nos pobedu Srbije. Sta je hteo da postigne time sto ce mu mahati zastavom ispred glave.

ja

pre 8 godina

Неколико пута сам прегледао снимак,нема шансе да није видео заставу.Сигурно је да су га провоцирали е сад нико му није крив за поступак,верујем да је то урадио у афекту.Сад је готово и треба да га биде срамота јер је тиме највише пљунуо на себе и своје.Да ли би тако поцепао Шпанску заставу,сумњам.

Uros

pre 8 godina

Apsolutno je velika mogucnost da je video shta cepa. Ne primecuje se na snimku shta se deshava iza zastave, tek nakon cepanja i u samom chinu vidimo da uslovno recheno gleda na dole. Drugim rechima, ovako subjektivno gledano, apsolutno sam siguran da je znao shta radi. Pa shto ta zastava nikome nije zasmetala nego bash njemu (ako njemu nije nosila vecu simboliku od drugih)?

I sad, "iskreno" se izvini na Twitter-u i to je kao OK? Nadam se da mu nashi navijachi i u buducnosti nece zaboraviti ljubav koju je pokazao prema nashoj zastavi i zemlji.

dundjer

pre 8 godina

Mozda nije imao nameru kada je izlazio da juri i cepa srpsku zastavu, ali da nije video i da je slucajno pocepao? Pa u to ni milogorac ne bi poverovao.

Ускоро ће брада кошарком да влада

pre 8 godina

По лику (главом и брадом) видим да је Миротић наш човјек и припадник Шпанског Четничког Покрета, уз остале великане као што су Ћаћо Родригез и Љуљ. Тако да му је опроштено.

Kol

pre 8 godina

Pa kakav je lik dovoljno je videti iz toga sto je prvo igrao za Crnu Goru, jer nije bilo mesta u Spaniji, sad kad ima mesta eto njega u svojoj "ekipi" realno decko se savrseno uklapa u spanski manir, ne treba ovome pridavati veliki znacaj lik je ovim dao dodatan motiv, ako im uopste i treba, nasoj reprezentaciji kada se sretnemo opet!

paki

pre 8 godina

sutrasnji naslov
SOKANTNO!!!
Srbi gurali miroticu zastavu na glavu pa je on bio prinudjen da je pocepa
koliko smo slabi kao drzava ne bi cudilo da se ovako nesto dogodi,kako bi on ispao zrtva u celoj prici a mi kao i uvek najgori

boco

pre 8 godina

po meni covek je bio ljut sto su izgubili, isao je pognute glave, a ovaj mu mase iznad glave zastavom i provocira ga, tako da mislim da stvarno nije vidio da je to zastava,
ne treba praviti buku oko toga

B. Traven

pre 8 godina

pametno od kss. umjesto rasipanja energije na bjelosvijetski ološ treba se skoncentrisati na ono bitno. a to je sa ovom ekipom titula!!!

Milutin

pre 8 godina

Kakva glupost, samim tim sto je potpisao za spaniju znao je kakva ga reakcija ceka. Ne samo od srba nego i od crnogoraca, gde god da ode.

Miroticu prijatelju ako si uzeo pare onda cuti. Presudio si da je to bolja varijanta, za sta te ne krivim, ali onda budi muskarac, stani iza svoje odluke i istrpi uvrede za koje si znao da ce ih biti.

To sto su ti mahali zastavom je jedna mala provokacija, koju si ti izazvao svojim postupkom.

Sta sejes to i zanjes.

Aj uzdravlje

Petar

pre 8 godina

Naravno da je video srpsku zastavu, zastava je bila tamo dok su prilazili a valda nije gledao u tlo sve vreme. Posle kad pocne da je vuce stvarno ne gleda u nju ali pre toga video ju je stoposto.
Ali meni ipak deluje da je u onoj nervozi samo hteo da je otme jer su mu je spustili na glavu a ne da je pocepa

Mladen

pre 8 godina

Normalno da ce da izjavi da nije vidjeo koja je zastava.Da nije Srpska bila bi neka druga,nije covjek ponjeo carsaf na tribine pa sa njim mahao.Kada je vidio da ga neko snima,krenuo je odma da se izvinjava.

Ex profesionalni sportista

pre 8 godina

Najiskrenije Vam tvrdim da kada izgubite utakmicu koju ste iz sveg srca zeleli da pobedite nastaju frustracije nad kojima vi nemate kontrolu. Ovisno od okruzenja u stanju ste svasta da uradite i vas jedini cilj je da se dokopate svlacionice. Na putu do nje cujete sve i svasta a neke reci toliko zabole da bi ste osobu koja ih je izgovorila najradje dohvatili i malo "protresti kroz sake".
Kada se dokopate svlacionice koja je u ovakvim situacijama MNOGO daleko ispsujete se, sutnete tamo neku kantu za otpatke i slicno a ostalo urade vasi saigraci ili clanovi strucnog staba koji su u tom momentu smireniji.
Da li bih pocepao neciju zastavu u tom momentu?
Vi jednostavno nemate vremena da analizirate o cemu se radi, zastavi i slicno. Vi hvatate ili odgurnete sve sto vam je na putu do svlacionice i to je poenta price.
Dakle, ne mislim da je on namerno iscepao SRPSKU zastavu niti ga je u tom momentu zanimalo da li je upitanju necija zastava vec je odregovao kao emocionalni sportista u pomenutim okolnostima. Da li je to dobro, nije ali da li od svega treba praviti pompu mislim da ne treba. Garantujem, ukoliko ovo procita neko od ex profesionalnih sportista, da deli moje misljenje.

Marko

pre 8 godina

Lik ga je provocirao, ne bitno da li je zastava srpska, turska, albanska, italijanska... Ja bih je isto pocepao! Bio je nervozan nije mogao da iskulira i to je to. Veličina i jeste u tome da ne nasedaš na provokacije, on je samo tu pogrešio.

sasha

pre 8 godina

Mislim da preterujete sa komentarima. Iskreno, nit nesto pratim Mirotica nit znam kakav je lik ali stvarno ne deluje da je video sta uopste cepa.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Postoji nesto sto se zove zdrav razum, periferni vid...Nije valjda dosao u tunel a da je samo gledao u pod. Sigurno niko nije dosao da mase sa carsafom na utakmici. Mirotic je pogresio. Mi smo mnogo naivni i naravno, oprosticemo, zaboravicemo...Takvi smo!

Saša Kraljevo

pre 8 godina

siguran sam da nije namerno ,jer ne bi se izvinio preko twitera.naročito što su sada svi u Srbiji a i u celom svetu na twuteru.
dan noć na twiteru
A u ostalom na twiteru su svi i videli da je pocepao zastavu.Danas Srpsku sutra Špansku Hrvatsku ...zar je uopšte bitno šta je pocepao.sad je on veći Španac od Španaca

Igor

pre 8 godina

Svakom je jasno da je to namerno uradio. Zastava mu je bila skoro u visini glave, i sigurno ju je video jos dok se priblizavao. Takodje, video je na tom delu nase navijace sa zastavama pa je mogao da pretpostavi. Uostalom, ljudi vide u opsegu od oko 180 stepeni, pa je "krajem oka" mogao da vidi o cemu je rec. Gledajte pravo, i primeticete da jos oko 90 stepeni vidite levo i desno iako ti predmeti nisu u fokusu. Jako je prgavo to uradio, i namerno je spustio pogled kada je to uradio.

Zar

pre 8 godina

Odmah se izvinio puko mu film video ili ne ne zna ni on sta tada uradio ok je mislim da mu je teze njemu ..ne treba ga maltretirati ok je lik

ruski veto

pre 8 godina

nije video? nije znao sta radi? alo bre,kako mozes da cepas nesto sto "kao" nisi video i hteo? sad mu je kao zao, da da. posle j..... nema kajanja. za tesku osudu. sta bi bilo da je nas neko pocepao neciju zastavu? zasto nasi nista po tom piranju nece da urade nije mi jasno,sta kao, veruju mu?

Jergic

pre 8 godina

Komisija za cepanje zastava KKS,ocenila je da deluje iskreno...
Koliko je propisana kazna za takvo delo kod nas,pozvati se na clan zakona i pustiti bradatom brdjaninu resenje da plati.

SweepteR

pre 8 godina

MIslim da je znao da je srpska zastava u pitanju, ali je odreagovao u afektu. Bio je frustriran zbog poraza, a provokacije od strane nas i Crnogoraca su mu se sigurno smučile do sad i sigurno mu i one izazivaju velike frustracije i onda mu je neko u ovoj jako nezgodnoj situaciji nabio zastavu u lice i on je u afektu po sistemu ,,dosta bre više" istrgnuo iz ruku zastavu, pretpostavljam ne kao akt uperen protiv Srba i Srbije, već protiv tog provokatora, a i ostalih provokatora, sigurno nije ni bio svestan kakav je incident u stvari napravio. Ja ga uopšte ne opravdavam, samo se trudim da objektivno shvatim šta se desilo, a mislim da stvarno nije čovek želeo da izražava mržnju prema nama, jednostavno je teško frustriran pogrešno odgovorio na provokaciju i to je to. Mislim da bi trebalo da bude kažnjen. Ovo je bila sa strane gledano prilično sitna provkacija, kao kada bi neki navijač Ronaldu mahao zastavom Barse ili Mesiju Realovom. Nije ovo bila zastava Velike Srbije ili Velike Hrvatske, Velike Albanije itd., jer to ima sasvim drugačiji ugao gledanja.

Realno

pre 8 godina

Covek je video parce krpe, a ne zastavu. Da je bila zastava Angole isto bi se desilo. Ko je shvatio ovo drugacije neka gleda vise puta snimak.

grdoba

pre 8 godina

Више од овога што је Миротић поцепао заставу требало би да нам смета ко све - да не кажем, какви примитивци - држе нашу заставу, машу и огрћу се њом. Ови што су провоцирали Миротића су у рангу Грка са ЕП 1995. године.

munz

pre 8 godina

Alo bre ljudi, čovek je mislio da je tradicionalna crnogorska zastava (Kraljevine CG) - https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/Fictitious_flag_of_Montenegro.png

pampam

pre 8 godina

Iskreno mislim da nije video, gledao je dole bio iziritiran porazom od Italije. Nije uredu sto je tako odreagovao pa makar bila i bela zastava ali stvarno imam utisak sa nije video.

ljakse

pre 8 godina

Znaci zastavom mozemo da bijemo ljude, provociramo, pokrivamo, a oni ne smeju da reaguju jer je u pitanju nasa zastava? covek je video da je nasa zastava ali je ovo fizicka provokacija a ne samo verbalna. zato moze ovako da odreaguje i nemamo pravo da mu sudimo

Nenad86

pre 8 godina

Bas bi on sa namerom uzeo srpsku zastavu i pocepao je. A i pocepao je onako krvnicki i sistematski, na froncle. Covek je jednostavno bio preumoran i indisponiran da bi prepoznao u trenutku da li su mu na oci bacili zastavu ili svilene gace.

Molder

pre 8 godina

Klasicna provokacija,jedan od pokusaja da izprovociraju i kao,izbace iz takta nasu reprezentaciju a bice ih sigurno jos!!Bas zbog takvih i slicnih stvari,sport odavno nije sport,nego li politika,jedna od podgrana...Nije video?Sta nije video,nije mi jasno?

petarczv

pre 8 godina

Извинуо се човек. Шта хоћете више, на крст да га закуцате?
(Србенда, 09. septembar 2015 12:31)

Inace ne ispravljam gramaticke greske ali posto je danas svetski dan pismenosti...sine nije se izvinuo (fizicka radnja) nego ivinio...

A to da nije video neka okaci macku o rep. Ta zastava je stajala tu ave vreme kad je iso prem tunelu i nije mogo da je ne vidi...

Милош

pre 8 godina

Навијач сам плаћа свој пут и реквизите . Њему је плаћено , и психолог ако му треба . Кад је после очаја схватио ако тад није , шта је урадио , бар 3 заставе купује и носи пред камерама као предуслов за опрост што је посетиоцу покварио расположење . Овако два пута његова против туђе . . . .

leteći medvjedić

pre 8 godina

Na ovakve provokacije treba odgovoriti adekvatno. Nijesmo mi od juče pa de ne znamo što je velikosrpska provokacija. Mirotić je Crnogorac i ovo je apsolutna provokacija.

Glupost

pre 8 godina

I da nije video, mogao je da cuje navijaca i da pretpostavi sta drzi u rukama. Tako da sumnjam da nije znao sta dardi... Da se ne lazemo, covek je profesionalac i iz tih razloga i prima pare koje prima! Ovako nesto je za svaku osudu! I ne treba mu suditi po prezimenu nego po nacionalnosti. On je Spanac!

naivan lik

pre 8 godina

Ja stvarno ne znam kako uopste mediji dizu ovakvu larmu, kada svaka prosecna srbenda zna da ovo nije namerno uradjeno, sto bi rekao neko, nije nas nivo da osudjujemo kao komsije sto su razapeli divca sto je samo bacio tu zastavu sa strane, a hrvatski mediji napisali ...i ugazio, spalio, pljunuo...

Xhape

pre 8 godina

Klasična provokacija od strane navijača koji su mahali zastavom Mirotiću pred nosem. Trebalo je da redari reaguju i omoguće nesmetan prolaz ka svlačionici. Sve ostalo je nebitno.

leteći medvjedić

pre 8 godina

Na ovakve provokacije treba odgovoriti adekvatno. Nijesmo mi od juče pa de ne znamo što je velikosrpska provokacija. Mirotić je Crnogorac i ovo je apsolutna provokacija.

Marko

pre 8 godina

Lik ga je provocirao, ne bitno da li je zastava srpska, turska, albanska, italijanska... Ja bih je isto pocepao! Bio je nervozan nije mogao da iskulira i to je to. Veličina i jeste u tome da ne nasedaš na provokacije, on je samo tu pogrešio.

Kragujevac

pre 8 godina

Ja mu verujem da nije namerno a i da jeste ,prozivali su ga Srbi stalno i ja bih isto da mi neko mlati ispred glave ovako . Citam kako ga mazu svuda,neko napisao uradio zlodelo ,pa nije ubio coveka... Malo mi je neprijatno kad vidim kakav smo narod.

Zoro

pre 8 godina

Snimak je vrlo jasan.
Naravno da je video koja je zastava u pitanju, ZATO JE I POCEPAO.
Da je bila američka zastava verovatno bi je celivao.

Uros

pre 8 godina

Apsolutno je velika mogucnost da je video shta cepa. Ne primecuje se na snimku shta se deshava iza zastave, tek nakon cepanja i u samom chinu vidimo da uslovno recheno gleda na dole. Drugim rechima, ovako subjektivno gledano, apsolutno sam siguran da je znao shta radi. Pa shto ta zastava nikome nije zasmetala nego bash njemu (ako njemu nije nosila vecu simboliku od drugih)?

I sad, "iskreno" se izvini na Twitter-u i to je kao OK? Nadam se da mu nashi navijachi i u buducnosti nece zaboraviti ljubav koju je pokazao prema nashoj zastavi i zemlji.

paki

pre 8 godina

sutrasnji naslov
SOKANTNO!!!
Srbi gurali miroticu zastavu na glavu pa je on bio prinudjen da je pocepa
koliko smo slabi kao drzava ne bi cudilo da se ovako nesto dogodi,kako bi on ispao zrtva u celoj prici a mi kao i uvek najgori

Realno

pre 8 godina

Covek je video parce krpe, a ne zastavu. Da je bila zastava Angole isto bi se desilo. Ko je shvatio ovo drugacije neka gleda vise puta snimak.

Dusan Zdravkovic

pre 8 godina

Nisu naivni bili ni navijači koji mu spuštaju bez potrebe tu zastavu i provociraju ga. Nema potrebe za takvim potezima, mi pričamo na terenu...

DJ Ape

pre 8 godina

Ne verujem da ima išta posebno protiv Srba, Srbije i sl, ali sam 101% siguran da je video da je u pitanju srpska zastava. Vidim da neki Španski mediji pišu da će ga suspendovati sa Evrobasketa, što bi bio fenomenalno.

my way

pre 8 godina

On je rekao da nije video, izvinio se i time se za mene prica zavrsava, gest i uvreda su time izbrisani i ne postoje. Sad, ako je video i to uradio namerno, iz mrznje, to je problem njegovog morala i savesti, bas kao i igranje za Spaniju. Mora i on da bude svestan posledice svojih odluka i poteza, a to je da niko iz Crne Gore i Srbije nema razlog da ga simpatise.

ljakse

pre 8 godina

Znaci zastavom mozemo da bijemo ljude, provociramo, pokrivamo, a oni ne smeju da reaguju jer je u pitanju nasa zastava? covek je video da je nasa zastava ali je ovo fizicka provokacija a ne samo verbalna. zato moze ovako da odreaguje i nemamo pravo da mu sudimo

Mare

pre 8 godina

Da je nije video, ne verujem. Za osudu je to sto je uradio, ali je takodje za osudu mahanje zastavom ispred igraca i nabijanje na nos pobedu Srbije. Sta je hteo da postigne time sto ce mu mahati zastavom ispred glave.

igor

pre 8 godina

ja sam iz Crne Gore i navijam za Srbiju i krivo mi je zbog ovog sto je Mirotic uradio ali tome istom Miroticu se prije dvije godine na svadbi viorila trobojka...

pampam

pre 8 godina

Iskreno mislim da nije video, gledao je dole bio iziritiran porazom od Italije. Nije uredu sto je tako odreagovao pa makar bila i bela zastava ali stvarno imam utisak sa nije video.

boco

pre 8 godina

po meni covek je bio ljut sto su izgubili, isao je pognute glave, a ovaj mu mase iznad glave zastavom i provocira ga, tako da mislim da stvarno nije vidio da je to zastava,
ne treba praviti buku oko toga

sasha

pre 8 godina

Mislim da preterujete sa komentarima. Iskreno, nit nesto pratim Mirotica nit znam kakav je lik ali stvarno ne deluje da je video sta uopste cepa.

Zar

pre 8 godina

Odmah se izvinio puko mu film video ili ne ne zna ni on sta tada uradio ok je mislim da mu je teze njemu ..ne treba ga maltretirati ok je lik

ruski veto

pre 8 godina

nije video? nije znao sta radi? alo bre,kako mozes da cepas nesto sto "kao" nisi video i hteo? sad mu je kao zao, da da. posle j..... nema kajanja. za tesku osudu. sta bi bilo da je nas neko pocepao neciju zastavu? zasto nasi nista po tom piranju nece da urade nije mi jasno,sta kao, veruju mu?

Ex profesionalni sportista

pre 8 godina

Najiskrenije Vam tvrdim da kada izgubite utakmicu koju ste iz sveg srca zeleli da pobedite nastaju frustracije nad kojima vi nemate kontrolu. Ovisno od okruzenja u stanju ste svasta da uradite i vas jedini cilj je da se dokopate svlacionice. Na putu do nje cujete sve i svasta a neke reci toliko zabole da bi ste osobu koja ih je izgovorila najradje dohvatili i malo "protresti kroz sake".
Kada se dokopate svlacionice koja je u ovakvim situacijama MNOGO daleko ispsujete se, sutnete tamo neku kantu za otpatke i slicno a ostalo urade vasi saigraci ili clanovi strucnog staba koji su u tom momentu smireniji.
Da li bih pocepao neciju zastavu u tom momentu?
Vi jednostavno nemate vremena da analizirate o cemu se radi, zastavi i slicno. Vi hvatate ili odgurnete sve sto vam je na putu do svlacionice i to je poenta price.
Dakle, ne mislim da je on namerno iscepao SRPSKU zastavu niti ga je u tom momentu zanimalo da li je upitanju necija zastava vec je odregovao kao emocionalni sportista u pomenutim okolnostima. Da li je to dobro, nije ali da li od svega treba praviti pompu mislim da ne treba. Garantujem, ukoliko ovo procita neko od ex profesionalnih sportista, da deli moje misljenje.

Petar

pre 8 godina

Naravno da je video srpsku zastavu, zastava je bila tamo dok su prilazili a valda nije gledao u tlo sve vreme. Posle kad pocne da je vuce stvarno ne gleda u nju ali pre toga video ju je stoposto.
Ali meni ipak deluje da je u onoj nervozi samo hteo da je otme jer su mu je spustili na glavu a ne da je pocepa

Nenad86

pre 8 godina

Bas bi on sa namerom uzeo srpsku zastavu i pocepao je. A i pocepao je onako krvnicki i sistematski, na froncle. Covek je jednostavno bio preumoran i indisponiran da bi prepoznao u trenutku da li su mu na oci bacili zastavu ili svilene gace.

Mladen

pre 8 godina

Normalno da ce da izjavi da nije vidjeo koja je zastava.Da nije Srpska bila bi neka druga,nije covjek ponjeo carsaf na tribine pa sa njim mahao.Kada je vidio da ga neko snima,krenuo je odma da se izvinjava.

dundjer

pre 8 godina

Mozda nije imao nameru kada je izlazio da juri i cepa srpsku zastavu, ali da nije video i da je slucajno pocepao? Pa u to ni milogorac ne bi poverovao.

petarczv

pre 8 godina

Извинуо се човек. Шта хоћете више, на крст да га закуцате?
(Србенда, 09. septembar 2015 12:31)

Inace ne ispravljam gramaticke greske ali posto je danas svetski dan pismenosti...sine nije se izvinuo (fizicka radnja) nego ivinio...

A to da nije video neka okaci macku o rep. Ta zastava je stajala tu ave vreme kad je iso prem tunelu i nije mogo da je ne vidi...

grdoba

pre 8 godina

Више од овога што је Миротић поцепао заставу требало би да нам смета ко све - да не кажем, какви примитивци - држе нашу заставу, машу и огрћу се њом. Ови што су провоцирали Миротића су у рангу Грка са ЕП 1995. године.

Milutin

pre 8 godina

Kakva glupost, samim tim sto je potpisao za spaniju znao je kakva ga reakcija ceka. Ne samo od srba nego i od crnogoraca, gde god da ode.

Miroticu prijatelju ako si uzeo pare onda cuti. Presudio si da je to bolja varijanta, za sta te ne krivim, ali onda budi muskarac, stani iza svoje odluke i istrpi uvrede za koje si znao da ce ih biti.

To sto su ti mahali zastavom je jedna mala provokacija, koju si ti izazvao svojim postupkom.

Sta sejes to i zanjes.

Aj uzdravlje

Kol

pre 8 godina

Pa kakav je lik dovoljno je videti iz toga sto je prvo igrao za Crnu Goru, jer nije bilo mesta u Spaniji, sad kad ima mesta eto njega u svojoj "ekipi" realno decko se savrseno uklapa u spanski manir, ne treba ovome pridavati veliki znacaj lik je ovim dao dodatan motiv, ako im uopste i treba, nasoj reprezentaciji kada se sretnemo opet!

Saša Kraljevo

pre 8 godina

siguran sam da nije namerno ,jer ne bi se izvinio preko twitera.naročito što su sada svi u Srbiji a i u celom svetu na twuteru.
dan noć na twiteru
A u ostalom na twiteru su svi i videli da je pocepao zastavu.Danas Srpsku sutra Špansku Hrvatsku ...zar je uopšte bitno šta je pocepao.sad je on veći Španac od Španaca

B. Traven

pre 8 godina

pametno od kss. umjesto rasipanja energije na bjelosvijetski ološ treba se skoncentrisati na ono bitno. a to je sa ovom ekipom titula!!!

munz

pre 8 godina

Alo bre ljudi, čovek je mislio da je tradicionalna crnogorska zastava (Kraljevine CG) - https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/Fictitious_flag_of_Montenegro.png

SweepteR

pre 8 godina

MIslim da je znao da je srpska zastava u pitanju, ali je odreagovao u afektu. Bio je frustriran zbog poraza, a provokacije od strane nas i Crnogoraca su mu se sigurno smučile do sad i sigurno mu i one izazivaju velike frustracije i onda mu je neko u ovoj jako nezgodnoj situaciji nabio zastavu u lice i on je u afektu po sistemu ,,dosta bre više" istrgnuo iz ruku zastavu, pretpostavljam ne kao akt uperen protiv Srba i Srbije, već protiv tog provokatora, a i ostalih provokatora, sigurno nije ni bio svestan kakav je incident u stvari napravio. Ja ga uopšte ne opravdavam, samo se trudim da objektivno shvatim šta se desilo, a mislim da stvarno nije čovek želeo da izražava mržnju prema nama, jednostavno je teško frustriran pogrešno odgovorio na provokaciju i to je to. Mislim da bi trebalo da bude kažnjen. Ovo je bila sa strane gledano prilično sitna provkacija, kao kada bi neki navijač Ronaldu mahao zastavom Barse ili Mesiju Realovom. Nije ovo bila zastava Velike Srbije ili Velike Hrvatske, Velike Albanije itd., jer to ima sasvim drugačiji ugao gledanja.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Postoji nesto sto se zove zdrav razum, periferni vid...Nije valjda dosao u tunel a da je samo gledao u pod. Sigurno niko nije dosao da mase sa carsafom na utakmici. Mirotic je pogresio. Mi smo mnogo naivni i naravno, oprosticemo, zaboravicemo...Takvi smo!

ja

pre 8 godina

Неколико пута сам прегледао снимак,нема шансе да није видео заставу.Сигурно је да су га провоцирали е сад нико му није крив за поступак,верујем да је то урадио у афекту.Сад је готово и треба да га биде срамота јер је тиме највише пљунуо на себе и своје.Да ли би тако поцепао Шпанску заставу,сумњам.

Милош

pre 8 godina

Навијач сам плаћа свој пут и реквизите . Њему је плаћено , и психолог ако му треба . Кад је после очаја схватио ако тад није , шта је урадио , бар 3 заставе купује и носи пред камерама као предуслов за опрост што је посетиоцу покварио расположење . Овако два пута његова против туђе . . . .

Molder

pre 8 godina

Klasicna provokacija,jedan od pokusaja da izprovociraju i kao,izbace iz takta nasu reprezentaciju a bice ih sigurno jos!!Bas zbog takvih i slicnih stvari,sport odavno nije sport,nego li politika,jedna od podgrana...Nije video?Sta nije video,nije mi jasno?

Igor

pre 8 godina

Svakom je jasno da je to namerno uradio. Zastava mu je bila skoro u visini glave, i sigurno ju je video jos dok se priblizavao. Takodje, video je na tom delu nase navijace sa zastavama pa je mogao da pretpostavi. Uostalom, ljudi vide u opsegu od oko 180 stepeni, pa je "krajem oka" mogao da vidi o cemu je rec. Gledajte pravo, i primeticete da jos oko 90 stepeni vidite levo i desno iako ti predmeti nisu u fokusu. Jako je prgavo to uradio, i namerno je spustio pogled kada je to uradio.

bandiera rossa

pre 8 godina

Ovo je zastava Ruske Federacije a ne Republike Srbije
(Marko, 9. septembar 2015 13:36)

Ako ima vid kao ti, onda sigurno nije video.

Jergic

pre 8 godina

Komisija za cepanje zastava KKS,ocenila je da deluje iskreno...
Koliko je propisana kazna za takvo delo kod nas,pozvati se na clan zakona i pustiti bradatom brdjaninu resenje da plati.

Ускоро ће брада кошарком да влада

pre 8 godina

По лику (главом и брадом) видим да је Миротић наш човјек и припадник Шпанског Четничког Покрета, уз остале великане као што су Ћаћо Родригез и Љуљ. Тако да му је опроштено.