Ponosni Pinto: Navas najbolji na Mundijalu

Selektor Kostarike Horhe Luis Pinto rekao je posle poraza svoje selekcije od Holandije u četvrtini finala Mundijala da je ponosan.

Izvor:

Nedelja, 06.07.2014.

01:52

Default images

"Srećni smo i ponosni. Naravno, tužni smo i potišteni zbog ishoda penala, ali smo pobedili sami sebe, tako da to moramo da prihvatimo. Rekao sam svojim igračima da sam veoma ponosan na njih, jer su dali sve od sebe na terenu", rekao je Pitno.

Kostarika nije uspela da reši i drugu penal seriju za redom u svoju korist. Posle trijumfa nad Grčkom, zaustavljeni su od strane Holandije.

Pinto je posebno istakao sjajnog čuvara mreže Kejlora Navasa.

"Smatram i tvrdim da je on najbolji golman na Mundijalu", jasan je Pinto.

Selektor Tikosa je dodao da je njegova ekipa igrala na nivou 'velikih', ali se osvrnuo i na suđenje.

"Došli smo ovde znajući da ćemo morati da igramo sa fudbalski ogromnim zemljama, a upravo smo protiv Engleske, Italije i Holandije pokazali da to i možemo. To je još jedan razlog da budemo ponosni. Ipak, moram da kažem i da nam nisu svirali penal protiv Grčke, pa protv Italije, a nisu ni danas – kada je Kembel srušen u drugom poluvremenu. Bilo je ogromnih grešaka na Mundijalu, grešaka koje ne bi smele da se dešavaju. FIFA mora da se pozabavi time", zaključio je Pinto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: