Nova vest
Auto-moto

Petak, 31.03.2023.

17:00

Prvi čovek Red Bula: Prvi put čujem

Kristijan Horner, prvi čovek Red Bula, razgovarao je sa medijima u Australiji nakon prvog slobodnog treninga.

Izvor: SN

Autor: SN

Prvi čovek Red Bula: Prvi put čujem
EPA-EFE/CARLOS PEREZ GALLARDO

Vozač Red Bula Serhio Peres rekao je da je uveren da može da se bori za titulu šampiona Formule 1 sa timskim kolegom Maksom Verstapenom.

Novinari su se osvrnuli na "Čekov" komentar da je Red Bul na trke dolazio sa dva bolida samo jer je morao i da je sada situacija drugačija.

Odavno se tamo govori da je Horneru i celom Red Bulu bitan jedino Maks Ferstapen, pa je te dve stvari na početku razgovora Kristijan Horner i prokomentarisao.

"Prvi put čujem da je rekao tako nešto. Otkako smo 2005. godine ušli u ovaj sport mi se trudimo da imamo dvojicu najboljih vozača u svom timu i mislim da je sjajna stvar što Čeko vozi ovako dobro. 2021. godine smo došli u takmičenje odmah nakon kovida i regulacija pa smo imali problema da podesimo bolid, prošle godine smo imali više vremena da se posvetimo bolidu i odmah se video veći broj pobeda. Odlično smo počeli i ovu, ali tek smo vozili dve trke, veoma dug put je pred nama", rekao je Horner.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

1 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu