Utorak, 14.09.1999.

23:56

Pocela podela bonova za struju

Izvor: B92

Default images
Podela bonova za struju penzionerima pocela je u utorak u Beogradu i Vojvodini i trajace u naredne dve nedelje, izjavio je republicki ministar za rad, boracka i socijalna pitanja Tomislav Milenkovic. Na konferenciji za novinare Milenkovic je objasnio da oni penzioneri koji ne zele da uzmu bonove, to »ne moraju da urade«. U tom slucaju Fond za penziono i invalidsko osiguranje i dalje ce im dugovati tri penzije koje ce im u istom iznosu biti isplacene »kada se za to steknu uslovi«, rekao je Milenkovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos? Komšijama preti talas bankrota

Bugarskim ugostiteljima i hotelijerima prete bankroti zbog rastućih cena električne energije u zemlji, a predstavnici ove industrije pozivaju vladu u Sofiji na hitnu intervenciju kako bi se sačuvala stabilnost sektora.

17:04

24.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: