Petak, 24.11.2023.

12:57

Bliži se veliko otvaranje ski-sezone na Kopaoniku: Evo šta bi trebalo da znate

Na jednoj od najlepših srpskih planina, i ujedno najpopularnijih skijališta u zemlji i regionu, na Kopaoniku, ski-sezona počinje od 7. decembra, a tokom Ski-openinga, koji traje do 10. decembra, skijaši će imati određene pogodnosti.

Izvor: B92, infokop.net

Bliži se veliko otvaranje ski-sezone na Kopaoniku: Evo šta bi trebalo da znate
Foto: Madrugada Verde/Shutterstock

Kopaonik važi za omiljenu destinaciju mnogih skijaša kako iz Srbije, tako i iz inostranstva, te se tamošnji domaćini uveliko pripremaju za početak nove zimske sezone. Sneg je već pokrio ovu planinu, ali se veće padavine tek očekuju.

Takođe, na početku sezone, važiće i posebne pogodnosti za sve skijaše koji su odlučili da na Kop dođu tokom Ski-openinga.

Popust na ski-karte

Prvog dana, 7 decembra, skijanje će biti besplatno, a za naredna tri dana omogućen je popust od 30 odsto na ski-karte. Popust u visini od 30 odsto važiće za pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne karte koje se kupe i koriste u vreme trajanja ski-openinga, odnosno otvaranja skijške sezone, kao i za karte za sve vrste zabavnih sadržaja.

Prodajna mesta za kupovinu ski-karata koja rade tokom openinga su kod boba na šinama, u Upravnoj zgradi Skijališta Srbije i na polaznom delu gondole.

Radno vreme skijališta je od 9 do 15.30 časova, a gondole od 9 do 15.00 časova.

Uz to, na sajtu Skijališta Srbije od 27. novembra do 3. decembra važi popust od 10 odsto, dok će od 11. decembra do kraja zimske sezone važiti popust od pet odsto na kupovinu ski-pasa preko sajta. Dodatni sadržaji

Već prve večeri, gosti na Ski-openingu imaće priliku da prate revijalnu noćnu ski-trku u kojoj učestvuju pripadnici Gorske službe spasavanja. A pored skijanja, tu su i koncerti i dobra zabava. Gosti će moći da posete i interaktivnu izložbu o Nikoli Tesli.

Takođe, od zabavnih sadržaja, tu su bob na šinama, tjubing i zip-lajn, gondola i Pančićev vrh, za panoramsko razgledanje.

Kao na mnogim mondenskim destinacijama, Ski-opening na Kopaoniku propratiće integrisani zabavni program i celodnevni sadržaji i nastupi pevačkih zvezda, koji će doneti nezaboravno iskustvo za sve posetioce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: