Sreda, 21.02.2024.

09:21

Putnika u avionu vezali selotejpom za sedište FOTO

Putnika na letu "Amerikan erlajnsa" zalepili su samolepljivom trakom za sedište, nakon što je pokušao da otvori vrata aviona, kako bi se vratio u Albukerki u Novom Meksiku.

Izvor: B92

Putnika u avionu vezali selotejpom za sedište FOTO
Foto: Shutterstock/Matej Kastelic

Avio-kompanija je potvrdila da je "u kabini aviona putnik ometao let".

"Ja i još petorica muškaraca morali smo da ga oborimo na sedište i zavežemo mu noge selotejpom. Upravo smo sigurno sleteli nazad u ABQ", napisao je jedan od putnika na Tviteru.

Ubrzo nakon sletanja pojavila se fotografija na kojoj se može videti kako putnika koji je izazvao haos na letu odvodi policija. Let 1219 Amerikan erlajnsa koji je leteo za Čikago napravio je polukružno okretanje ubrzo nakon poletanja i sleteo nazad na Međunarodni aerodrom Sanport u Albukerkiju oko 14.40 u utorak, saopštila je Federalna uprava za vazduhoplovstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: