U požaru u centru Čačka teže povređena ženska osoba, druga preminula od povreda FOTO/VIDEO

U ranim jutarnjim satima izbio je požar u stanu u stambenoj zgradi u Trnavskoj ulicu u centru Čačka i tom prilikom teže su povređene dve osobe.

Izvor: Tanjug

Utorak, 05.12.2023.

09:21

U požaru u centru Čačka teže povređena ženska osoba, druga preminula od povreda FOTO/VIDEO
FOTO TANJUG/ BRANKO LUKIÆ/bs

Požar je izbio oko osam časova na prvom spratu, a na lice mesta izašla su dva vatrogasna vozila sa desetak vatrogasaca spasilaca, koji su iz stana izneli dve starije ženske osobe.
FOTO TANJUG/ BRANKO LUKIÆ/bs
Kako su rekli u čačanskoj bolnici na odeljenje intezivne nege primljene su dve ženske osobe u teškom opštem stanju.

"Na Urgentno prijemnu službu čačanske bolnice primljene su dve ženske osobe u teškom opštem stanju, obe pacijentkinje primljene su u jedinicu intenzivne nege", rečeno je iz PR službe Opšte bolnice u Čačku.
FOTO TANJUG/ BRANKO LUKIÆ/bs
Na licu mesta se i sada nalaze vatrogasno spasilačke ekipe, a iz zgrade se evakuišu stanari, a iz stana izbija dim, javlja dopisnik Tanjuga.

Uzrok požara još uvek je nepoznat.

Kako kaže jedna od očevidaca, oko pola 8 jutros je čula sirenu i videla vatrogasce i hitnu. Ona živi zgradu pored, a kako kaže, vatrogasci su brzo uspeli da savladaju požar.

Pronašli je u stanu bez znakova života

FOTO TANJUG/ BRANKO LUKIÆ/bs
Nakon što su posle požara u Opštu bolnicu u Čačku prevezene dve teško povređene žene, na Urgentno-prijemno službu dovezena je još jedna pacijentkinja koja je preminula.

"Pacijentkinja koja je povrede zadobila takođe u požaru dovezena je bez vitalnih parametara i ona je izgubila život", rečeno je za RINU u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: