Autobusi ka Temerinu i Gospođincima promenili trasu – evo kuda će ići

Trasa autobusa GSP na liniji broj 32 (Novi Sad-Temerin) i 33 (Novi Sad-Gospođinci) od ponedeljka, 27. novembra privremeno je izmenjena.

Izvor: 021.rs

Ponedeljak, 27.11.2023.

09:02

Autobusi ka Temerinu i Gospođincima promenili trasu – evo kuda će ići
Ilustracija/Foto: BalkansCat / Shutterstock.com

Autobusi u smeru iz Novog Sada do Rimskih Šančeva saobraćaće redovnom trasom, skretaće levo kod Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, zatim će nastavljati pravo do međunarodnog puta gde će skretati desno i produžavati pravo do Siriga, prenosi 021.rs.

Na ulasku u Sirig (kod benzinske stanice) autobusi će skretati desno na siriški put i saobraćati do Temerina, dolaskom u mesto skretaće levo u Novosadsku ulicu na redovnu trasu kretanja do okretnice u Temerinu, odnosno nastavljati prema Gospođincima (linija 33).

Iz GSP-a navode da će autobusi, čim se za to steknu uslovi, kroz Temerin saobraćati alternatinom trasom kroz Narodnog fronta, dok će povratak na redovnu trasu biti omogućen nakon završetka radova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: