Četvrtak, 23.11.2023.

16:41

Detalji eksplozije u Zrenjaninu: Iz Beograda stigla specijalna ekipa

Jeziva eksplozija dogodila se danas, nešto pre 15 časova u Ulici Mađarske komune, u zrenjaninskom naselju Mužlje.

Izvor: Novosti

Detalji eksplozije u Zrenjaninu: Iz Beograda stigla specijalna ekipa
Foto: shutterstock, OgnjenO

Prema prvim informacijama došlo je do eksplozije u porodičnoj kući Mihalja M., starog oko 72-73 godine. Prema nezvaničnim informacijama eksplodirao je kotao koji je na gas, a navodno je Mihalj M. u trenutku eksplozije bio u podrumu.

Eksploziju je čulo skoro celo naselje. A koliko je bila jaka svedoči podatak da je kuća urušena i da je deo krova odleteo u komšijsko dvorište. Staklo je odletelo na sve strane.

Kako prenose mediji, vatrogasci i komšije uspeli su da izvuku Mihalja, dok je njegova supruga Eva, stara oko 70 godina, ostala zarobljena u ruševini. Ne zna se je li žena živa.

Na terenu je više vatrogasnih vozila, policija i hitna pomoć. Policija je ogradila prostor oko kuće jer se oseća gas u vazduhu, vatrogasci još gase požar, veliki dim se diže iznad mesta nesreće.

Stigla je i specijalna jedinica policije iz Beograda, oni testerama pokušavaju da seku beton i došli do žene.

Mihalj M. je u bolnici, ima opekotine, ali nije životno ugrožen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: